Dodaj do ulubionych

Żony Hollywood :D oglądacie ?

16.03.15, 23:18
Przerażające pustogłowie, poziom Dżoany i jej przyjaciółek z Miami, ale pośmiać się można big_grin
Na razie najlepsza była ta, która wynajmowała swój dom turystom i kazała poprzykrywać kanapy w obawie przed dziećmi big_grin
Babka, której mąż łowi świeże ryby na Sushi też niezła big_grin
Obserwuj wątek
    • ina_nova Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 08:23
      >Przerażające pustogłowie

Serio? W którym momencie

>Na razie najlepsza była ta, która wynajmowała swój dom turystom i kazała poprzykrywać kanapy w obawie przed dziećm

No bez jaj, ma białą kanapę, już widzę tę rozpaćkaną nutellę na tapicerce
      • wioskowy_glupek Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 11:26
        >> Serio? W którym momencie

Poważnie pytasz ? Bo nie wiem czy się rozpisywać, czy żarty sobie robisz ?

>> No bez jaj, ma białą kanapę, już widzę tę rozpaćkaną nutellę na tapicerce

Jak się ma hiper dogie kanapy to się:

a) nie wynajmuje domu
        b) nie wynajmuje domu rodzinom z dziećmi
        c) Przykrywa te kanapy kocami czy narzutami zanim przyjdą wynajmujący a nie zachowuje jak burak, robiąc to na ich oczach z idiotycznymi komentarzami. Traktując ich jak pan instruujący służbę czy plebs jak się powinna zachowywać.
    • aneta-skarpeta Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 08:38
      masakryczny program, ale będę oglądać - idealnie sie sprawdzi w kuchni
    • naomi19 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 08:43
      Re: Żony Hollywood big_grin oglądacie ?

nie?
    • heca7 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 08:48
      Nie.
      Obecnie oglądam Salon sukni ślubnych. Dopóki mi się nie znudzi wink
    • cosmetic.wipes Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 17.03.15, 08:56
      Chciałam obejrzeć pierwszy odcinek, aby móc się wypowiedzieć. Z bólem duszy dotrwałam do momentu zachwytu nad pierdzeniem mopsa (w samochodzie). Nie zdzierżę więcej.
    • feel_good_inc Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 09:33
      Zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest program rozrywkowy dla debili, panie w nim grają idiotki na potrzeby gawiedzi, pokazywane wnętrza są wynajęte, a wszystkie sytuacje aranżowane?
      • beverlyja90210 Re: Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 09:55
        nieprawda moja droga, Nie bede pisać skad wiem wiec sie nie pytaj. Tylko wiedz ze sie mylisz
        • beverlyja90210 Re: Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 09:55
          Te Panie mieszkaja w swoich domach, nie wynajmowanych.
          • feel_good_inc Re: Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 10:20
            beverlyja90210 napisała:
            > Te Panie mieszkaja w swoich domach, nie wynajmowanych.

Jak Małgorzata Rozenek i Natalia Siwiec? big_grin
            • beverlyja90210 Re: Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 12:35
              Nie nie takich, tylko w swoich prywatnych
      • wioskowy_glupek Re: Tak tylko kontrolnie 17.03.15, 11:22
        Nie sądzę ale w sumie tym gorzej.
      • 21mada Re: Tak tylko kontrolnie 29.10.15, 00:11
        To tak jak tropienie trolli na forum. Nawet jesli nie mieszkaja w TYCH wnetrzach, tylko w innych, to co? Nie wierzysz, ze ludzie w ogole mieszkaja w Los Angeles? Ze mieszkaja tam w JAKICHS domach? Ze maja psy, garderoby, chodza do restauracji? Co takiego niewiarygodnego jest w tym serialu, ze az niektorzy podejrzewaja fikcje?
    • paszewa Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 28.10.15, 22:13
      Zachęciłyście mnie do oglądania smile Właśnie oglądam. Zastanawiam się jak się zostaje taką żoną. Gdzie one spotkały tych bajecznie bogatych męzów smile
      Kinga Korta póki co najlepsza wink i to że pocięła kartę kredytową męża, zeby nie robić zakupów, zamiast mu ja oddać big_grin
      • kredka.zielona Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 28.10.15, 22:36
        najbardziej lubię Ewę, normalna babka..
        • azja-od-kuchni Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 28.10.15, 23:24
          Ewa jest fajna i prawdę mówiąc nie pasuje do tego towarzystwa
          --
          azjaodkuchni.blogspot.com/
          amerykaodkuchni.blogspot.com/
        • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 08:51
          Lubicie Ewę, bo możecie się z nią identyfikować. Taka kurka domowa z dziećmi mimo milionów swoich i męża.
    • 21mada Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 00:08
      W sumie normalne baby. Jakby tak kazda z nas sfilmowac to tez nie wyszlybysmy jakos super.
    • 21mada Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 00:19
      A w ogole to myslalam, ze sie posmieje, a w pierwszym odcinku sie poryczalam. Nastepne tez nielepsze. Singielki szukajace milosci. Jak widac - pieniadze szczescia nie daja, ale przecietna ematka z Radomia mysli ze jakby tylko miala million to bylaby szczesliwa.
      Poza tym, smutne miejsce to LA. Zeby kupic sobie majtki, trzeba jechac autostrada. Wszedzie daleko, wszedzie samochodem. Wielka samotnosc widze, I powierzchownosc kontaktow. To obejmowanie fryzjerow, nazywanie jakiegos kumpla najlepszym przyjacielem...
      Co do jezyka, to Polki owszem, mowia po angielsku z akcentem, z wyjatkiem tej Amerykanki, ktora za to swietnie mowi po polsku (Izabela chyba). Nawet jesli czasem czegos zapomni. Chcialabym, zeby moje dzieci tak dobrze mowily po polsku, gdy dorosna. Az obejrzalam sobie Joanne Krupe i jej polski tez jest swietny, jak na Amerykanke, a od lat slysze narzekania, jak ta Dzoana kaleczy polski. Ciekawe czy wy mowicie bez akcentu w jakimkolwiek obcym jezyku.
      • azja-od-kuchni Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 00:56
        21 mada tak jest w całych Stanach La nie jest tu wyjatkiem. Amerykanom się wydaje, że mają setki przyjaciół, ale te przyjaźnie są dyskusyjne trochę. Moja sąsiadka nazwała mnie najlepszą przyjaciółką jak wypiłyśmy razem 4 kawy, pojechałyśmy na zakupy a ja jej powiedziałam, jak kąpać noworodka ...Kontakty w Stanach zaczynają i kończą się na How are you ... taki kraj .
        Jeśli chodzi o jezyk to smutno mi trochę , że dzieci Ewy i tej pani od Jureczka nie mówią już po polsku, ale sama wiem jak ciężko utrzymać język dzieciaka za granicą. W Chicago łatwiej, bo tu nawet psy po polsku szczekają wink
        --
      • minor.revisions Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 04:20
        > Poza tym, smutne miejsce to LA

No to LA czy Miami? nie oglądam i nie będę, bo nie wiem, jak, więc może czegoś nie łapię (teleportują się?) ale Miami i LA to dwa przeciwne końce kraju i parę godzin lotu.
        • wioskowy_glupek Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 13:36
          A co ma Miami do programu o żonach Hollywood ??
          • minor.revisions Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 14:53
            A co ma Miami do programu o żonach Hollywood ??

No nie wiem, wlaśnie pytam, mówię, że nie oglądam, a w poście początkowym jest coś o przyjaciółkach w Miami.
            A koło Miami jest akurat miasto Hollywood, oczywiście nie ma nic wspólnego z tym kalifornijskim.
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 08:53
        Dzoana wyjechała z Polski gdy miała 5 lat, więc znając ten fakt- owszem, kaleczy. Lepiej od niej mówi Iwona, która urodziła się w USA i dopiero niedawno pierwszy raz była w Polsce. Czy syn Heleny.
        • volta2 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 10:07
          syn heleny ma bardzo ubogi zasób słownictwa i kaleczy język bardzo, głównie w ten sposób, że widać iż chciał powiedzieć coś innego ale z braku znajomości odpowiednich słów, wychodzą mu koszmarki.

dżoana duużo lepiej gada, właśnie dlatego, że zasób słów ma o wiele większy.

moje dziecko wyjechało jako 4 latek, w domu używaliśmy tylko polskiego, do tego miał brata który mu trukał non stop w poliszu i jak miał nazwać lisa - to zapadła cisza. mamo, wiem co to za zwierzę ale zapomniałem jak to jest po polsku. to było po jakichś 2-3 latach od wyjazdu.

także ja kamieniami w nich rzucać nie będę, widziałam jak na tym etapie dziecko zaczyna się "kurczyć językowo" mimo polskich rodziców, rodzeństwa, kolegów i telewizji/filmów.

• azja-od-kuchni Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 13:05
            Volta, a gdzie syn Heleny ma ten język ćwiczyć? Czasm sobie z matką tylko pogada, ale to nastolatek jest nie o wszystkim z nią może pogada. Jestem pewna, ze jakby wyjechał do Polski na rok czy dwa to szybko by braki wyrównał. Forum jest bezlitosne i do tej pory pamiętam jak pewna dziwiła się , ze moje wychowane w kraju anglojęzycznym dziecko mówi na autobusie zamiast w autobusie....Tylko, że to co nas drażni u innych u nas już mniej i owa pani nie miała problemu by sama pisać , że znalazła coś NA INTERNECIE. Utrzymanie języka lub naucznie go gdy się żyje za granicą uważam za ciężką pracę i nie chodzi o słowa a o kod kulturowy, którego zagraniczni nie rozumieją. Gdy mówię nie ze mną te numery Bruner to moje dziecko wybausza oczy wink, a inwokację z Pana Tadeusza nauczycielka w polskiej szkole tłumaczyła kilka godzin słowo po słowie...
            --
            • volta2 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 14:13
              toteż ostatni akapit mej wypowiedzi świadczy o moim zrozumieniu i dla syna helenity i dla córek ewki. dżołana przy nich to zupełnie nie ta liga, tym bardziej że jednak podstawy jeszcze w kraju miała.

a iwona jest gaduła, będzie gadać w każdym języku równie chętnie i podobnie go kaleczyć, nieważne jak bardzo, ważne że powie co ma powiedzieć.
        • 21mada Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 17:08
          A ty uważasz ze pięciolatek ma w pełni ukształtowany język? Masz w ogóle dzieci?
      • babcia.stefa Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 15:21
        A tak, LA to jedno z najbrzydszych miejsc na Ziemi.

Dolina Krzemowa zresztą też, bez wyjechania na 101 albo 280 raczej nie kupisz majtek ani w ogóle niczego.

I jedno, i drugie, jest generalnie brzydkie, szare i betonowe. Zupełnie nie pojmuję chęci mieszkania tam.

Fajnie jest na wybrzeżu i w SF.
    • antyk-acp20 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 06:03
      Serial fajny. Co do bohaterek - w emigracji obowiązuje selekcja negatywna - wyjeżdżają ci którzy tu nie dają sobie rady. Czyli często idioci z ambicjami. Tyle że żona mądra być nie musi. Byle ciasta dobre robiła.
      • wioskowy_glupek Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 13:38
        No jakoś te idiotki z ambicjami z niewielkimi wyjątkami sobie super poradziły... Pozakładały swoje interesy, mają pieniądze, rodziny...
        • volta2 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 14:18
          ale się nie uharowują własnym ręcami dla idei, i to jematkę boli
          kto to słyszał wylegiwać się w łóżku do południa i resztę czasu spedzić nad basenem? toż powinny w hospicjum zapierniczać i w innych tego typu przybytkach by jematkę zadowolić, wtedy by może uznała, że nie pustak. no i jad tak zalewa oczki, że rzeczywiscie nie widzą nic, tylko tych bogatych mężów, jakie tam firmy i biznesy. już pomijam fakt, że ewka jest na zasłużonej emeryturze, trudno by jej było dalej fikać nogami na wybiegach. co zarobiła to jej, no ale w hospicjum nie siedzi, to ma za swoje... zresztą powinna była na tej emeryturze wykształcić się na chirurga, o, to by było coś!
        • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 14:40
          Dokładnie. Poza tą kochanką Hefnera z pierwszego sezonu każda jedna odniosła spory sukces zawodowy.
        • babcia.stefa Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 15:23
          No, z tym różnie bywa - pani Wołejnio to na jakiegoś człowieka sukcesu nie wygląda.
    • depompadur Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 06:46
      Kocham Helenę i Stanleja.
    • gaskama Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 29.10.15, 10:19
      Nie, nie oglądam. Raczej nie jestem "target group" tego programu.
    • paszewa Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 11.11.15, 22:04
      oooo Redżi bedzie sie oswiadczał blondynce od Tobiego smile
    • beata985 Re: Żony Hollywood :D oglądacie ? 02.02.16, 20:11
      no dobra przestrzegałyście ale skusiłam się, obejrzałam pierwszą serię, przeszłam do drugiej....zostałam pokonana przez Helenkę Kolodziey....big_grin
      kocham ją....big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka