ichi51e 04.04.15, 09:28 m.plotek.pl/plotek/1,109530,17705673,Anna_Mucha_molestowana_w_dziecinstwie__Poruszajace.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze Anna Mucha wyznaje... Co za bagno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 09:47 Ale że w jakim sensie bagno? Odpowiedz Link Zgłoś
ashlebbc9 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 10:08 Wymyśliła to sobie. Proste. Ot, sprzedam łzawa historyjkę, wzbudzę powszechne zainteresowanie, i znowu mi podskoczy popularność. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:28 Jest wystarczająco popularna bez łzawych historyjek. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 10:13 Niestety, mam podobne odczucia. Dziwnym trafem wszystkie te molestowania, depresje, przemoc domowa wychodzą w momencie, kiedy cichnie wrzawa wokół celebryty. Kto normalny chciałby się publicznie chwalić takimi przeżyciami? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 11:18 memphis90 napisała: > Kto normalny chciałby się publicznie chwalić takimi przeżyciami? > wyznając je jakby przypadkowo podczas wywiadu, dodając, że nawet mama nic nie wie i właśnie się dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 12:26 Teraz taka nowa moda nastała wśród celebrytów,że "wypada" być molestowanym za młodu. Jak już wszystkie środki aby zwrócić na siebie uwagę zawiodą to zawsze można powiedzieć że się było molestowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 jakaś chora moda nastała, 04.04.15, 12:36 każda molestowana w dzieciństwie. Normalnie zaraz okaże się, że jak któraś nie była molestowana to jakaś niefajna jest. I tak ośmieszają celebrytki bardzo poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: jakaś chora moda nastała, 04.04.15, 13:09 Teraz taka moda, widać nie wypada inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:22 A skąd Mołek przyszlo do glowy takie pytanie? Innych gości też standardowo o to pyta? Może coś wcześniej słyszała... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:29 Właśnie doszłam do wniosku, że moje dzieci nie zrobią wielkich karier w szołbiznesie- żadnego molestowania, przemocy, alkoholizmu w rodzinie, sama nuda. Przecież nie zrobią kariery na "mama kazała mi sprzątać swój pokój" albo "kłóciłam się z bratem"... Odpowiedz Link Zgłoś
azja-od-kuchni Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 16:17 A ja z kolei cieszę się, że gwiazdy nie boją się o tym mówić ( nawet jeśli jakaś przebrzmiała gwiazdeczka naciągnie ciut historię)...Molestowanych w dzieciństwie są dziesiątki jak nie setki. Tylko ludzie nie mówią , bo się boją , wstydzą nie wiedzą , że to złe ....Wielu z nich o tym , że byli ofiarami przemocy dowiaduje się podczas terapi która mogła czego innego dotyczyć , bo otoczenie nie widziało nic złego w tym, że wójek robił nagie zdjęcia kilkulatkom klepal je po tyłku, albo łapał za świeżo rosnący biust. Od celebrytów się zaczyna, ale myślę, że wsród innych zawodów ofiar jest tyle samo... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 16:48 E jednak sciema myslalam ze wyjda sekrety na miare dworca i slynnego rezysera a tu korepetytor od chemii sie dowalal tak to kazdy by cos wygrzebal m.plotek.pl/plotek/1,109530,17707291,Wyznanie_o_molestowaniu_wielu_oburzylo__Mucha_odpowiada.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze Odpowiedz Link Zgłoś