Dodaj do ulubionych

Molestowani celebryci

04.04.15, 09:28
m.plotek.pl/plotek/1,109530,17705673,Anna_Mucha_molestowana_w_dziecinstwie__Poruszajace.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze
Anna Mucha wyznaje... Co za bagno...
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 09:47
      Ale że w jakim sensie bagno?
      • ashlebbc9 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 10:08
        Wymyśliła to sobie. Proste. Ot, sprzedam łzawa historyjkę, wzbudzę powszechne zainteresowanie, i znowu mi podskoczy popularność.
        Żenujące.
        • rosapulchra-0 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:28
          Jest wystarczająco popularna bez łzawych historyjek.
    • memphis90 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 10:13
      Niestety, mam podobne odczucia. Dziwnym trafem wszystkie te molestowania, depresje, przemoc domowa wychodzą w momencie, kiedy cichnie wrzawa wokół celebryty. Kto normalny chciałby się publicznie chwalić takimi przeżyciami?
      • atena12345 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 11:18
        memphis90 napisała:

> Kto normalny chciałby się publicznie chwalić takimi przeżyciami?
        >

wyznając je jakby przypadkowo podczas wywiadu, dodając, że nawet mama nic nie wie i właśnie się dowie.
        • k1234561 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 12:26
          Teraz taka nowa moda nastała wśród celebrytów,że "wypada" być molestowanym za młodu.
          Jak już wszystkie środki aby zwrócić na siebie uwagę zawiodą to zawsze można powiedzieć że się było molestowanym.
    • awesome810 jakaś chora moda nastała, 04.04.15, 12:36
      każda molestowana w dzieciństwie.
      Normalnie zaraz okaże się, że jak któraś nie była molestowana to jakaś niefajna jest.
      I tak ośmieszają celebrytki bardzo poważny problem.
      • wioskowy_glupek Re: jakaś chora moda nastała, 04.04.15, 13:09
        Teraz taka moda, widać nie wypada inaczej...
    • fadilla Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:22
      A skąd Mołek przyszlo do glowy takie pytanie? Innych gości też standardowo o to pyta? Może coś wcześniej słyszała...
    • memphis90 Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 15:29
      Właśnie doszłam do wniosku, że moje dzieci nie zrobią wielkich karier w szołbiznesie- żadnego molestowania, przemocy, alkoholizmu w rodzinie, sama nuda. Przecież nie zrobią kariery na "mama kazała mi sprzątać swój pokój" albo "kłóciłam się z bratem"...
      • azja-od-kuchni Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 16:17
        A ja z kolei cieszę się, że gwiazdy nie boją się o tym mówić ( nawet jeśli jakaś przebrzmiała gwiazdeczka naciągnie ciut historię)...Molestowanych w dzieciństwie są dziesiątki jak nie setki. Tylko ludzie nie mówią , bo się boją , wstydzą nie wiedzą , że to złe ....Wielu z nich o tym , że byli ofiarami przemocy dowiaduje się podczas terapi która mogła czego innego dotyczyć , bo otoczenie nie widziało nic złego w tym, że wójek robił nagie zdjęcia kilkulatkom klepal je po tyłku, albo łapał za świeżo rosnący biust.
        Od celebrytów się zaczyna, ale myślę, że wsród innych zawodów ofiar jest tyle samo...
    • ichi51e Re: Molestowani celebryci 04.04.15, 16:48
      E jednak sciema uncertain myslalam ze wyjda sekrety na miare dworca i slynnego rezysera a tu korepetytor od chemii sie dowalal uncertain tak to kazdy by cos wygrzebal m.plotek.pl/plotek/1,109530,17707291,Wyznanie_o_molestowaniu_wielu_oburzylo__Mucha_odpowiada.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka