Dodaj do ulubionych

Marek Bukowski niewinny

09.04.15, 08:53
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,54420,17717609,Marek_Bukowski_uniewinniony__Kto_wrobil_znanego_aktora.html#BoxLokWawLink
Kiedy znaleziono w jego samochodzie narkotyki, to był to niemal największy news dnia, krzyczący wielkością z każdego portalu. Pierwsze strony gazet, Pudelek i inne przez wiele dni nie odpuszczały.
Uniewinnienie? Ach, to takie... Nieważne. Gdzieś może umieścimy, jak się zmieści. A może nie.
W świadomości publicznej już zawsze pozostanie winnym posiadania narkotyków.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:33
      Ja nie jestem świadomością publiczną, ale od siebie mogę napisac, że okoliczności tej sprawy wyraźnie wskazywały na donos, prowokację i "wrobienie". To było jasne od początku.
      • priszczilla Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:41
        Ponadto nawet gdyby miał w samochodzie kilo marihuany nikomu tym krzywdy żadnej nie robił.

Ściganie tego typu przestępstw nie przynosi społeczeństwu żadnej korzyści. Zmarnowane pieniądze.
        • lady-z-gaga Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:50
          Dlatego policja nie robi bez powodu zasadzek na przypadkowych ludzi i nie przeszukuje im samochodów.
          Reaguje wtedy, kiedy dostaje informację - bo musi reagować.
          • priszczilla Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 10:32
            Zdaję sobie sprawę, że to nie wina policji tylko idiotycznej ustawy.
    • rhaenyra Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:41
      nawet nie wiem kto to jest
    • dziennik-niecodziennik Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:47
      > W świadomości publicznej już zawsze pozostanie winnym posiadania narkotyków.

śmiem twierdzić ze swiadomość publiczna ma w nosie to że ktoś ma woreczek z maryśką.
      jakby miał kokainę czy heroinę to tak, ale marihuana?...
    • 45rtg Marek jaki? 09.04.15, 09:49
      W życiu nie słyszałem tego nazwiska.
    • kosc_ksiezyca Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:50
      Nie "uniewinniony", ale śledztwo zostało umorzone. Dwie zupełnie inne sprawy.
    • sumire Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 09:56
      Świadomość publiczna ma to raczej w głębokim poważaniu.
      Nawiasem mówiąc, nie widziałam informacji o tych znalezionych prochach czy czym tam na pierwszych stronach gazet, ale może złe gazety czytam.
    • evolene Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 10:06
      Narkotyki? Brzmi jakby kilo kokainy wiózł.
      Z powodu garści marihuany robić taką aferę, to smieszne, oczywiście nie dla niego.
      To, że cała sprawa naciągana, to widać było od początku, facet jechał normalnie, a tu przeszukanie auta. W życiu mi się coś takiego nie zdarzyło, nawet jak coś policja chciała, to nikt nie sprawdzał samochodu.
      Musi mieć bardzo życzliwych znajomych..
      • mallard Re: Marek Bukowski niewinny 09.04.15, 10:41
        evolene napisała:

> Musi mieć bardzo życzliwych znajomych..

Doktor Radwan jest pierwszym podejrzanym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka