zuleyka.z.talgaru 20.04.15, 19:44 Protestuję przeciwko usuwaniu wątku z tęczą! Kochajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shell.erka Re: Słodkopierdzący wątek 20.04.15, 19:53 Kuswa caly dzien tu siedze, a nie zauwazylam o co kaman z tym usunietym! To nie fair! Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Słodkopierdzący wątek 20.04.15, 20:00 Sztuka pani, sztuka: Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk.w.skarpecie uważajcie 20.04.15, 20:13 Politpoprawny forumowy aktyw oskarży was o obrazę uczuć religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Słodkopierdzący wątek 20.04.15, 20:32 O matko, nawet nie miałam pojęcia, że wokół tęczy tyle zamieszania w sztuce jest Ale macie fazę Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: uważajcie - oj tam 20.04.15, 21:08 § 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulla_cebulla Re: uważajcie - oj tam 20.04.15, 21:49 No i co, grozisz mi? Nagle ta straszna polityczna poprawnosc jest znowu cacy? A nie przeszkadzal jawny rasizm w komentarzach pan, ktore tu rzygaja tecza bo usunieto watek spelniajacy wszytskie warunki z perwszego cytowanego przez ciebie paragrafu? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: uważajcie - oj tam 20.04.15, 22:20 Gdybyś miała odwagę aktywować profil, napisałabym na priv, co o tobie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Słodkopierdzący wątek 20.04.15, 21:33 A tak se słodko popierdujemy politpoprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17786004,Tusk_zwoluje_specjalny_nadzwyczajny_unijny_szczyt_.html?lokale=local#BoxNewsLink O to. Na szczycie unijnym wolno dyskutować o problemie, a na forum dla matek z dziećmi nie wolno, bo to uraża uczucia wyznawczyń multi kulti. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:19 Szacuje się, że od początku tego roku podczas przeprawy w Cieśninie Sycylijskiej zginęło nawet 1600 uciekinierów I oczywiście to nie ma żadnego związku z akceptacją tej metody starania się o azyl... żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:19 W wolnym tłumaczeniu, wolno lubić kozy, ale nie wolno o tym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:21 triss_merigold6 napisała: Na szczycie unijnym wolno dyskutować o problemie, a na forum dla matek z dziećm i nie wolno, bo to uraża uczucia wyznawczyń multi kulti. Witam Trzeba o tym mówić i to jak najwięcej, tym bardziej, że ze statków płynących z Libii są wyrzucani za burtę CHRZEŚCIJANIE!!!! Włosi odławiają kogo mogą, ale nie na pełnym morzu. Info z 17 kwietnia - "Podczas ostatniego transportu uchodźców z Libii w ten sposób miało zostać wypchniętych 41 chrześcijan. Wszyscy zatonęli." Dziękuję za uwagę. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:23 To na pewno podłe kłamstwo rozpowszechniane przez antyfanów miłośników kóz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:42 No ja nie klikałam na kosz Wolałam aby wątek był. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:46 Swoją drogą, tam było kilka ciekawych pytań postawionych, na które forumki chyba nie odpowiedziały. Teraz nawet nie mogę sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:32 O cokolwiek poszło, panie muszą odreagować, i to solidnie, tarzając się w pawiach. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:36 W tamtych wątkach tarzały sie w gó...e. Teraz smród gówna chcą zabić smrodem rzygowin. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:37 Pawie są lepsze niż kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:39 Wiadomo kto jest kozo w tym multikulti Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:44 Wychodzi rankiem baca z szalasu, przeciaga sie, ? tu mu owieczka przemyka sie miedzy nogami, on z czuloscia sie na nia patrzy i w te slowa : och, zebys ty jeszcze gotwac umiala. Kazdemu jego kozy\owce, triss-matolku Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:46 Dobranoc, petite chatte. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:54 Merci, fais des baux rêves avec des gros matous, tu peux toujours rêver... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:47 I po co zaraz wyzywać... pisałam już że z lewaka to prędzej czy później chamska agresja wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:59 A gdzie ja kogoś wyzywam personalnie i osobiście?! Ci poprawni politycznie są dziwnie pobudliwi emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:00 Ej, triss, myslalam ze potrafisz docenic gre slow, koza (twoja) owieczka (bacy) na koniec matolek (wiesz, makuszynski i koziolek) a ty tu z grubej rury WYZYWASZ od chamow i lewakow, nic finezji i polotu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:03 Może coś piła i agresor się włączył. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:10 Eeeee nie, ona solidarnie nie pije, musi co sie wkurzyla ze kilkoro na. 900 ciapatych z tego ostatniego statku sie uratowalo, wiec moga ja najechac na jej praskim osiedlu, à ona sobie tego NIE ZYCZY Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Tris, abstrahując od tematu wątku 20.04.15, 23:18 Od kiedy to Ty NIE jesteś lewakiem? triss_merigold6 napisała: I po co zaraz wyzywać... pisałam już że z lewaka to prędzej czy później chamska agresja wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:49 Co Ty, to takie menady, wyzwolone, upajają sie tą wolnością, taką na jaką je stać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:50 ooo, miłośniczka morów do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:52 Wiesz, gdybym chciała mieć cenzurę, to wyjechałabym do Szwecji albo na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:58 Ależ pierdź i rzygaj do woli, do upojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulla_cebulla Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:03 Ja kliknelam w kosz, napisalam o tym w juz w 1 poscie, ale to nie ja decyduje, co zostanie wyciete. I nie udawaj niewiniatka, ktore chcialo podyskutowac o "waznych sprawach". Narobilas juz siary w jednym watku na 500 postow i pociagnelas tego samego gluta w nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:53 To był ciekawy wątek. Jedna nie wiedział kto to jest azylant, druga sprawdzała co piszą w jakieś ambasadzie Iranu czy coś... Co tam jakiś Tusk i inne głupie polityki. Ematka wie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:03 No cóż, o wolność słowa walczyły dwa pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:05 Ty 4 miesiace i wrocilas bos zakorzeniona w KULTURZE milosci i tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:51 off top nanga, o ile jeszcze tu jesteś - znasz angielski w miarę dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:57 No rzuć tego linka Nasz odpowiednik kobiety z pieńkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:00 Kropka, nie wiem co brałaś na wieczór, ale ja też chce troche tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:02 Joa nie potrzebuje myślę obrońcy. Mogę się mylić oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:05 Nie bronię jej, urzekła mnie kobieta z pieńkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:09 Joa nie potrzebuje myślę obrońcy. Mogę się mylić oczywiscie... oczywiście , że nie potrzebuję..przecież nikt mnie nie atakuje w brudny i nieuczciwy sposób tylko dlatego, że mnie nie lubi, prawda kropka? Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:25 p.s. kropka, jeżeli ten wątek też poleci, to bedziesz miała szczęście - bo zaprezentowałaś tu dno. Przeprosin się nie spodziewam. Miłego śniadania. Z dziećmi, tak, żebys mogła spojrzeć im w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:49 Oooooooo nie, nie, kropka jako zdrajca narodu, bedzie z rana przemycala przez nasza polska, czysto rasowa granice ciapate dzieci, ktore beda na obiad zagrazaly polskim lnianowlosym pacholetom w stolowkach szkolnych. Wiec ty przygotuj podczas sniadania swoje dzieci na czychajace na nie niebezpieczenstwo obok kotleta schabowego (i napij sie meliki na noc) Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:55 ingryd - czy Ty czytałaś tamten wątek i moje wypowiedzi czy dałaś się podpuścić kropce? Bo zachowała się bardzo nieładnie i nieuczciwie insynuując mi rzeczy, których nigdy i nigdzie nie powiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Specjalistka od linkow 21.04.15, 00:26 tak cie nazwala kropka, i nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze jest to bardzo trafne okreslenie, bo wyskakujesz czesto jak filip z konopii z linkami, ktore maja sie do tematu dyskusji jak piesc do nosa. Poza tym ja rowniez kojarze cie z frakcja klakierow autorki skasowanego watku (ktorego nie bylam w stanie doczytac, bo wzbudzal we mnie gwaltowne mdlosci) Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Specjalistka od linkow 21.04.15, 00:37 Bardzo merytoryczna odpowiedź Czyli czytałaś wątek..i moje wypowiedzi ? Wiesz co pisałam? I co zalinkowałam? I jaka jest moja opinia? Czy lecisz nickami, bez czytania co zostało napisane, ważne kto? p.s. Poza tym ja rowniez kojarze cie z frakcja klakierow autorki skasowanego watku triss - gdYbyś nie wiedziała jestem twoim klakierem Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Specjalistka od linkow 21.04.15, 00:42 ingryd - skoro jesteś taka szybka w ocenie, może Ty streścisz moje zdanie w temacie? Znasz je w ogóle? Dobranoc i miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Specjalistka od linkow 21.04.15, 00:46 p.s. muszę jeszcze coś dodać. Jeżeli większośc ludzi na świecie funkcjonuje mentalnie jak niektóre ematki, to ja się nie dziwię, że problem wojen, głodu , tragicznych ucieczek z Afryki nie został rozwiązany. Nieważna jest tragedia tych ludzi, ważne są przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:56 kropka nie jest zdrajcą narodu , tylko zwykłą manipulantką Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 22:58 kropka. skoro wątku już nie ma i nikt nie może sprawdzić co JA napisałam, uczciwie byłoby nie bawić się w takie gierki sugerujące...no właśnie ..co? Jesteś w stanie streścić co ja tam napisałam czy będziesz tylko insynuować? Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:12 A to ten watek poleciał. Myslę, że kogos rozsierdziło, że jego "tfurczosc" poszła na marne. No poszła, najwyraźniej czas zmienić medium. Może jakaś petycja do rządu naszego, albo obywatelska inicjatywa ustawodawcza, tylko tych samych argumentów użyjcie, co tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:15 Cóż, środki wyrazu są dostosowane do odbiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:19 Dlatego te obrazeczki w tym wątku to tak sobie nawzajem prezentujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:01 Nie wiem, co to "w miarę". Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:04 mogę ci wysłać maila na gazetowego? Nie bój się nic wspólnego z tymi dyskusjami Raczej z tym czym chyba się zajmujesz na co dzień i zupełnie off top Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: uważajcie - oj tam 20.04.15, 22:02 Słuchaj, zrozum, to nie nasza wina że mieszkasz w Holandii i musisz być tolerancyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: no ale o co poszło?? nt 20.04.15, 23:33 Phi. Za to ciebie i cebuli nie widać spod plandek. Odpowiedz Link Zgłoś