Dodaj do ulubionych

Komorowski chce referendum

11.05.15, 18:36
Komorowski chce referendum w sprawie JOW.
Ocknal sie i brzytwy sie chwyta?
Pytanie gdzie byl i co robil przez 5 lat gdy uwalal wnioski o referenda?
Mysli ze 3,5 mln ludzi zapomnialo????
Obserwuj wątek
    • mildenhurst Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 18:39
      na początku było, że" Ani Wisła się podoba" by Palikot chyba. Ty byś odpuściła takie frykasy?
    • laquinta Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 18:45
      A co to jest JOW?
      • laquinta Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:41
        O, już wiem. Ale se znalazł czas. big_grin
    • jakw Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 19:27
      Prawdę mówiąc chyba pogarsza swoją sytuację takimi ruchami. Zwolennicy referendów przypomną sobie wszystkie referenda których nie było mimo setek tysięcy czy milionów podpisów.
    • marzeka1 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 19:51
      Zastanawia myślenie, że ludzie zapomnieli, ile głosów za czymś w sprawie referendum było zgłaszanych- i były do wywalenia tylko.
      + sposób mówienia, który przejrzał profesor retoryki.
      • gogologog Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:20
        Maja ludzi za idiotow.
        Teraz nawet medialne wrzutki nie przejda.
        Obstawiam ze na debacie mimo pomocy usluznych i szczekajacych Tadli, Lisow, Kraskow, Komorowski jednak pomyli kartki i wyglebie sie na calego.
        W drugiej turze 80:20 dla Andrzeja Dudy.
        I szansa na prawdziwego meza stanu.
    • afro.ninja Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:15
      Ogladam Nalecza i zbiera mi sie na... Naprawde tragiczne zachowanie sztabu wyborczego Komorowskiego, bo dla mnie Brono jest jakos marionetka. Pokazal, ze jest naprawde kiepskim prezydentem, wlasnie w tym momencie jak pokazali wyniki glosowania.
      Teraz to referendum, a tak to przez piec lat figa z makiem.
    • 71tosia Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:17
      ja naprawde z zaintersowaniem czekam jakich toargumentow beda uzywac naczelni propagandysci by przekonac nas ze jednak to nie byl zly pomysl wink
    • asmarabis Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:19
      A ja czekam na deklaracje pomocy frankowiczom, chyba powinien w takiej sytuacji cos obiecac, nie?
      • afro.ninja Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:33
        asmarabis napisała:

> A ja czekam na deklaracje pomocy frankowiczom, chyba powinien w takiej sytuacji
        > cos obiecac, nie?

Mysle, zeby na tym lepiej wyszedl, ale wiesz, nawet jesli zrobi to referendum, to ludzie i tak nie pojda na to, bo i tak nie wierza wladzy, wiec moze sobie tak klepac i klepac...
        Gorzej wyskoczyc z kasy, albo narazic sie bankom.
    • agnieszka77_11 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:35
      Tymi zagrywkami Komorowski strasznie mi podpadł. Lepiej gdyby w ogóle nic nie mówił niż klepał teraz pod publiczkę. Tonący brzytwy się chwyta?

• laquinta Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 22:06
        Kiedy ten spot został wyprodukowany?
    • anika772 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:27
      Fakt, śmieszne to i żałosne.
      • aalex7 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:33
        Ale czego wy oczekujecie:
        1 Wprowadził (wespół) jednomnadatowe wszędzie poza sejmem,
        2. projekt ustawy w sprawie jow w sejmie nie poparła m.in. opozycja (PIS),
        3. wprowadzenie jow wymaga zmiany konstytucji,
        4. jaki ma być wyniki referendum jak większość społeczeństwa nie wie ani co to są jow- y ani tym bardziej jakie są skutki ich wprowadzenia (o jakim poziomie świadomości społeczeństwa to świadczy)

• kota_marcowa Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:37
      Traktując wyborców jak idiotów, tylko pogarsza swoją i tak już niewesołą sytuację. Choć to na bank nie był jego pomysł, ktoś mu kazał tak gadać, to klepie bez zastonowienia.
    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 22:37
      gogologog napisał:

> Komorowski chce referendum w sprawie JOW.

Pozwolę sobie zacytować:
      -------------------------------
      to złe ludzie mówią że gamoń jest z platformy, on jest stuprocentowo obywatelski, on jest najbardziej obywatelski z wszystkich obywatelskich. On będzie jowy robił co by to nie było, on będzie referenda robił, on będzie pisowi zabierał kasę, on bedzie....., jeszcze dwa tygodnie on będzie.
      --------------------------------
      • wioskowy_glupek Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:20
        Kogo w ogóle obchodzą JOWy niech się zajmą tym, żeby ludzie co do gara mieli włożyć, za co żyć.
        • lauren6 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:37
          To jest najlepsze. Sztab Komorowskiego myśli, że wysoki wynik Kukiza zrobiło poparcie dla jow. Żal patrzeć jak pograzaja Bronka. Już nie wiem czyja wtopa w tych wyborach wieksza: sld czy po.
    • brak.polskich.liter Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:28
      gogologog napisał:

> Komorowski chce referendum w sprawie JOW.

Znaczy - robi wszystko, zeby stracic ten elektorat, ktory mu jeszcze zostal?
      Gromkie brawa <facepalm>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka