gogologog 11.05.15, 18:36 Komorowski chce referendum w sprawie JOW. Ocknal sie i brzytwy sie chwyta? Pytanie gdzie byl i co robil przez 5 lat gdy uwalal wnioski o referenda? Mysli ze 3,5 mln ludzi zapomnialo???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mildenhurst Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 18:39 na początku było, że" Ani Wisła się podoba" by Palikot chyba. Ty byś odpuściła takie frykasy? Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:41 O, już wiem. Ale se znalazł czas. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 19:27 Prawdę mówiąc chyba pogarsza swoją sytuację takimi ruchami. Zwolennicy referendów przypomną sobie wszystkie referenda których nie było mimo setek tysięcy czy milionów podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 19:51 Zastanawia myślenie, że ludzie zapomnieli, ile głosów za czymś w sprawie referendum było zgłaszanych- i były do wywalenia tylko. + sposób mówienia, który przejrzał profesor retoryki. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:20 Maja ludzi za idiotow. Teraz nawet medialne wrzutki nie przejda. Obstawiam ze na debacie mimo pomocy usluznych i szczekajacych Tadli, Lisow, Kraskow, Komorowski jednak pomyli kartki i wyglebie sie na calego. W drugiej turze 80:20 dla Andrzeja Dudy. I szansa na prawdziwego meza stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:15 Ogladam Nalecza i zbiera mi sie na... Naprawde tragiczne zachowanie sztabu wyborczego Komorowskiego, bo dla mnie Brono jest jakos marionetka. Pokazal, ze jest naprawde kiepskim prezydentem, wlasnie w tym momencie jak pokazali wyniki glosowania. Teraz to referendum, a tak to przez piec lat figa z makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:17 ja naprawde z zaintersowaniem czekam jakich toargumentow beda uzywac naczelni propagandysci by przekonac nas ze jednak to nie byl zly pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:19 A ja czekam na deklaracje pomocy frankowiczom, chyba powinien w takiej sytuacji cos obiecac, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:33 asmarabis napisała: > A ja czekam na deklaracje pomocy frankowiczom, chyba powinien w takiej sytuacji > cos obiecac, nie? Mysle, zeby na tym lepiej wyszedl, ale wiesz, nawet jesli zrobi to referendum, to ludzie i tak nie pojda na to, bo i tak nie wierza wladzy, wiec moze sobie tak klepac i klepac... Gorzej wyskoczyc z kasy, albo narazic sie bankom. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 20:35 Tymi zagrywkami Komorowski strasznie mi podpadł. Lepiej gdyby w ogóle nic nie mówił niż klepał teraz pod publiczkę. Tonący brzytwy się chwyta? https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 22:06 Kiedy ten spot został wyprodukowany? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:27 Fakt, śmieszne to i żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
aalex7 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:33 Ale czego wy oczekujecie: 1 Wprowadził (wespół) jednomnadatowe wszędzie poza sejmem, 2. projekt ustawy w sprawie jow w sejmie nie poparła m.in. opozycja (PIS), 3. wprowadzenie jow wymaga zmiany konstytucji, 4. jaki ma być wyniki referendum jak większość społeczeństwa nie wie ani co to są jow- y ani tym bardziej jakie są skutki ich wprowadzenia (o jakim poziomie świadomości społeczeństwa to świadczy) Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 21:37 Traktując wyborców jak idiotów, tylko pogarsza swoją i tak już niewesołą sytuację. Choć to na bank nie był jego pomysł, ktoś mu kazał tak gadać, to klepie bez zastonowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 22:37 gogologog napisał: > Komorowski chce referendum w sprawie JOW. Pozwolę sobie zacytować: ------------------------------- to złe ludzie mówią że gamoń jest z platformy, on jest stuprocentowo obywatelski, on jest najbardziej obywatelski z wszystkich obywatelskich. On będzie jowy robił co by to nie było, on będzie referenda robił, on będzie pisowi zabierał kasę, on bedzie....., jeszcze dwa tygodnie on będzie. -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:20 Kogo w ogóle obchodzą JOWy niech się zajmą tym, żeby ludzie co do gara mieli włożyć, za co żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:37 To jest najlepsze. Sztab Komorowskiego myśli, że wysoki wynik Kukiza zrobiło poparcie dla jow. Żal patrzeć jak pograzaja Bronka. Już nie wiem czyja wtopa w tych wyborach wieksza: sld czy po. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Komorowski chce referendum 11.05.15, 23:28 gogologog napisał: > Komorowski chce referendum w sprawie JOW. Znaczy - robi wszystko, zeby stracic ten elektorat, ktory mu jeszcze zostal? Gromkie brawa <facepalm>. Odpowiedz Link Zgłoś