Dodaj do ulubionych

sprawa Izabelli Ch znowu..

20.05.15, 14:37
ciekawe, jak długo jeszcze...
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,17949618,Izabella_Ch__znow_nie_przyszla_do_sadu__ale_posiedzenie.html#BoxLokWawImg
I w zasadzie to interesuje mnie jedno:
czy w przypadku każdego obywatela postepowanie sądowe tak by sie toczyło?

jakoś nie mogę przełknąć tej sprawy, ale to moj prywatny świr na punkcie pijanych kierowców.
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 14:55
      moj tez

ja gleboko wierze ze ona jest b. wysoko kryta i dlatego sobie pozwala
      • lisek.chytrusek Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 15:13
        No nie wiem, czy jej to wyjdzie na dobre. Dostałaby góra parę miesięcy odsiadki, a w psychuszce może siedzieć całymi latami. Jak ten facet, który oblał farbą obraz na Jasnej Górze - zamknięty w szpitalu od 3 lat. Niedawno czytałam reportaż o kolesiu, który poszarpał się z sąsiadem pod sklepem. Uznany za niepoczytalnego, przesiedział w szpitalu 8 lat! A to nie są zbyt miłe miejsca.
        • pieskuba Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 16:02
          Obawiam się, lisku, że skoro sprawa jest już umorzona to teraz znajdą się lekarze, którzy stwierdzą, że błyskawicznie wyzdrowiała. I pójdzie sobie dziewczę w siną dal, nieukarane, po tygodniowym pobycie w szpitalu...
    • saszanasza Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 15:07
      Dziś właśnie napisali, że sąd orzekł o przymusowym umieszczeniu jej w zakładzie zamkniętym, uznając ją za niepoczytalną.
      • mozambique Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 15:27
        zalzoe sie ze zajdzie w ciąze smile)) zagrozoną oczywiscie do pilnego leczenie poza szpitalem
    • dyzurny_troll_forum Re: sprawa Izabelli Ch znowu.. 20.05.15, 15:20
      kochamruskieileniwe napisała:

> czy w przypadku każdego obywatela postepowanie sądowe tak by sie toczyło?

Nie do końca chwytam o co Ci chodzi?! Osobiście jestem w szoku, ale nadal nie wierzę, że ją tam umieszczą. A jeżeli nawet to najwyżej na kilka dni....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka