Dodaj do ulubionych

A zatem Duda

24.05.15, 22:41
...spodziewałyście się? A może założyłyście, że Komorowski wygra cuglach i nie poszłyście do wyborów? Jak teraz będzie wyglądała scena polityczna, jak potoczą się jesienne, parlamentarne wybory?
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: A zatem Duda 24.05.15, 22:45
      Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć:
      na poziomie czysto emocjonalnym wolę gajowego. Piskorze budzą we mnie obrzydzenie. Jednakowoż prezydent xuja może, nieco ważniejsze są wybory parlamentarne. W związku z czym wolałam, żeby wygrał kisiel, bo to zmobilizuje elektorat antypisowy.
      Ale ponieważ, gdybym miała zagłosować na kiśla ręka by mi uschła nie poszłam głosowac wcale.
      Insza inszość, że od gajowego też by mi uschła.
      Liczę na to, że podczas wyborów parlamentarnych dla odmiany będę miała na kogo głosować.
      • wheels.of.steel Re: A zatem Duda 24.05.15, 22:51
        Pewnie na PO. Wszyscy wielcy lewicowi, alternatywni, anarchistyczny w sytuacjach podbramkowych stają się wyborcami skostniałej PO. big_grin
        • triismegistos Re: A zatem Duda 25.05.15, 08:27
          Tak, na pewno. Proponuję lekarza, którzy leczy z urojeń wink
          • kamyk.w.skarpecie Re: A zatem Duda 25.05.15, 08:34
            W świecie urojeń żył dotychczasowy obóz rządzący big_grin
            • triismegistos Re: A zatem Duda 25.05.15, 09:13
              Pisząc to trzymałaś rękę w majtach?
        • paskudek1 Re: A zatem Duda 25.05.15, 08:44
          nie. W wyborach parlamentarnych NIGDY nie poparłam Po, PiS ani ŻADNEJ partii prawicowej. wyborach prezydenckich już niestety tak. od głosowania na kandydata PiS też by mi ręka odpadła. Chociaż Komorowski szczytem moich marzeń nie jest ani nigdy nie był.
          A swoją drogą to też się wczoraj zastanawiałam na tym, czy Po do końca kadencji nie spróbuje przepchnąć ustaw "światopoglądowych" coby się przypodobać elektoratowi smile Natomiast mcno boję się o ratyfikację Konwencji Antyprzemocowej bo Duda dosyć jasno i wyraźnie się wyraził czym jest dla niego tradycja.
      • naplaze Re: A zatem Duda 24.05.15, 22:55
        Jednakowoż prezydent xuja może, nieco ważniejsze są wybory parlamentarne. W
        > związku z czym wolałam, żeby wygrał kisiel, bo to zmobilizuje elektorat antypi
        > sowy.

No właśnie na to mam nadzieję.
    • semihora Re: A zatem Duda 24.05.15, 22:58
      Spodziewałam się. Nie głosowałam na niego, ale nie wierzyłam, że przegra.
    • rosapulchra-0 Re: A zatem Duda 24.05.15, 22:59
      Akurat ja byłam przekonana, że Bronek przegra.
      • panidemonka Re: A zatem Duda 24.05.15, 23:03
        A jaka to dla ciebie różnica kto wygra, a kto przegra? przecież i tak plujesz i pluć nie przestaniesz? Strasznie i bez sensu trujesz się własnym jadem.
    • beata985 Re: A zatem Duda 24.05.15, 23:23
      naplaze napisał:

> ...spodziewałyście się?

czułam w moczu..niestety spełniło się...kobieca intuicja w doope mać
      • mamaalana1 Re: A zatem Duda 25.05.15, 09:25
        No to teraz nic tylko dzieci robić. Trójka i najniższa krajowa z nawiązką zapewnionasmile
        Choć na początku obiecywał 1000 zł na dziecko, teraz zszedł na 500 zł. A Agatka po ogłoszeniu werdyktu rzekła, że teraz to oni POSTARAJĄ się wypełnić obietnice, czyli już miękną.
        Pozdrawiam fanów Kaczki i spółkismile
    • kozica111 Re: A zatem Duda 25.05.15, 09:34
      Tak, większość się spodziewała, wystarczyło posłuchać co ludzie mówią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka