Dodaj do ulubionych

12 typów sylwetki

• anika772 Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 17:29
      Jestem wiolonczelą.
    • memphis90 Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 20:19
      Wychodzi mi gruszka. Ale zawsze mam problem z tym, że nie mam wcięcia w talii, choć jest ona zdecydowanie węższa od bioder. Góra szczupła, bez biustu, bez wcięcia- i nagle pupsko i bryczesy. Uda nie są jakieś wybitnie duże. To jak- gruszka?
    • estelka1 Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 22:18
      Sama nie wiem. Niby piersi i biodra mają te same wymiary, talia także wymiarowo dość znacznie różni się od nich, ale kuper mam wystający, piersi spore, a pod cycem mało, Talia trochę w tym ginie, choć ostatnio dość ładnie ją wyrzeźbiłam ćwiczeniami. Nogi mam raczej masywne, choć długie. Patrząc z przodu biodra i uda są niemal w jednej linii. Stan raczej krótki. Proszę o diagnozę smile bo choć na pozór dość standardowa jestem, czyli 164 cm i rozmiar 38, to nie jest mnie łatwo ubrać.
      • gazeta_mi_placi Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 22:40
        Facet by napisał: "Mam zajebiste piersi i uda, mają takie same wymiary, są proporcjonalne. Lekki brzuszek, ale co tam, za to niezłe melony, tak że tego, jestem zajebisty"
        • estelka1 Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 23:03
          Gazeto kocham Cię big_grin
    • fornitta69 Re: 12 typów sylwetki 09.06.15, 23:12
      O, to sie dowiedzialam,ze jestem wiolonczela. Szkoda,ze nie "przesliczna wiolonczelistka" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka