Dodaj do ulubionych

znak orła

11.11.11, 19:00
niemcom nie powiedzieli, że u nas są romantycy, którzy chodzą w starodawnych ciuchach i wydaje im się, że są ciągle spiskowcami. znowu będzie, że naszych żołnieży napadły szkopy. tak samo jak brandebury otoczyli gniewka na pomorzu. ja bym zalecił maszerowanie równoległymi alejami. w jedenj tęczowi, w drugiej brązowi, w trzeciej mamy z wóżkami chicco. gdzie byłoby najfajniej i najlepsza muzyka ?
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: znak orła 11.11.11, 19:41
      spoko
      najepsza bylaby marsz marsz dombroszki.
      • paco_lopez Re: znak orła 11.11.11, 19:45
        o to by sie dało zrobić na brożka. pochód na którym w każdej demonstarcji gra muzyka , jest dj, itd. w moim plebiscycie tęczowi wygrywali razem z policją. cięzko wysedziować jak trzy drużyny grają, a jeszcze otacza je i infiltruje armia fotografów z bozej łaski. saraz narzuce playliste mojego pochodu. kto idzie ?
        • kalllka Re: znak orła 11.11.11, 19:53
          e to pasujonce jest.
          ama byc jak w gees, jedenascie/ jednostek / w jeden kazik- gorski deyna.
          • paco_lopez Re: znak orła 11.11.11, 20:07
            ale nie wiem o co ci chodzi :)
            • kalllka Re: znak orła 11.11.11, 20:19
              o jejuniu a ja juz na boisku korki rozgrzewam, a Ty dalej na Brodzkiej.
              opieszaly jestes jakis taki, pokico. szybkoszybko!!!
              • paco_lopez Re: znak orła 11.11.11, 21:44
                do przerwy 0-1
                • kalllka Re: znak orła 11.11.11, 21:46
                  ale ponoc wloch jakos tak po wlosku nie wygladal.
                  bacz pako na druga polowke.
                  • paco_lopez Re: znak orła 11.11.11, 22:48
                    przegrali , nawet karnego nie strzelili. do korekty.
                    • Gość: kalka Re: znak orła IP: *.as13285.net 11.11.11, 22:57
                      gra zespolowa
                      do korekty.
                      • voxave Re: znak orła 12.11.11, 03:54
                        Fajnie sie was czyta, jak kosmitow :)
    • znj2 znak orła 12.11.11, 10:41
      Lubię poczytać takich "światowych" obywateli. Tylko szanowny zapomniał, że K.Adenauer ubierał płaszcz krzyżacki, zakonu N.M.P. To zapewne był strój bardzo nowoczesny na tamte czasy. Zresztą do dnia dzisiejszego, rycerze tego zakonu tak się odziewają i żaden niemiecki pętaczyna nie dziwi się z tego powodu.
      • karbat Re: znak orła 12.11.11, 11:24
        Polska reprezentacja kopaczy w pilke ... sprowdzona do problemu orla ...
        komercyjny sport ... a symbol panstwowy ... problem rangi narfodowej ... kolejna szopka ,
        ktora funduja sobie sami sobie Polacy .

z orlem czy bez , kopacze beda grali jak potrafia , jak graja kazdy slepy widzi .
        • paco_lopez Re: znak orła 12.11.11, 15:56
          karbat a co ty potrafisz ? ja się założe że najlepiej potrafisz marudzić. ciekawe ile ty masz lat farmazonie. moja najświeższa lista farmazonów to: magnusg, mg, znj2 i ty i jeszcze rossdarty , migeniasta. tysiąc kropek
          • Gość: kalka Re: znak worła IP: *.as13285.net 12.11.11, 19:27
            oj pako ale co, idziesz w zadume z karbatem?

sie wszyscy musimy jakos ulozyc do siebie w tym farmazonstwie; przyciac bo - kance kancow, sie farmazoni po polsku,, a to juz noblesse oblize
      • Gość: kalka Re: znak adler IP: *.as13285.net 12.11.11, 12:06
        wisz co znjiczu,
        tak sobie mysle ,ze stary gniot (dla mlodziezy,) ktory wpakowal w temat, akurat dobrze sie wpisal we wczorajsza zadyme; w tle ktorej wymeczelismy (z Wlochami) dwa do jaja.
        to cholerne podwojne jajo, od dawna zreszta javiace ( cieniem) na scianie.
        ale, ze od dawna radujemy sie i nadmiarem pychy w sprawach, w ktorych jestesmy prawdziwymi dyletantami, to polaczony systemowy klik , z rura polnocna i miejscowymi bojowkami na trasie niepodleglosci( od-Konstytucji, Marszalkowska, do Rozdroza, czy tez wice Wersal) wcale mnie nie zdziwil ,ze tak latwo przeszedl.

ps
        Marysiu nie wiem z jakich stron pisuja do ciebie kosmici,,, podrzuc, moze uda sie zweryfikowac to Twoje ET.
        poki co, moze sprobuj czytac to co ludzie pisza, a najlepiej nauke zacznij jeszcze raz.
        for beginners.
        :)
        tyle.
        • voxave Re: znak adler 12.11.11, 12:30
          ---Kajka--nie jestes pod ochrona i sie nie wymądrzaj--dalas wczoraj czy dzisiaj doopy i tyle---nie może ci uchodzic takie bredzenie na forum buziaki :)
          • kalllka Re: 12.11.11, 12:46

ok
        • karbat Re: znak adler 12.11.11, 12:42
          znak adler byl i jest znakiem pilkarskiego zwiazku u kraju sasiadow inni maja symbol koguta , to sa tylko znaki , kaz´dy sobie funduja jaki im pasuje , w czym problem .

spowadzanie pilki noznej - sportu ( b. duzego biznesu ) do rangi - KRAJ , orzel , hymn
          sprowadza te drugie do rangi smiesznosci .
          podobnie wleczenie symbolu wiary po ulicach, upstrzenie nim wszystkiego co tylko mozliwe .

ludzie w kraju chodza po krzywych , obsranch przez psie odchodach chodnikach , opuszczaja kraj za chlebem , nierzadko bieduja , krzyczac - orzel , flaga , krzyz , bog , ojczyzna ...

Polacy sami funduja sobie szopke .... nie potrzeba do tego komucha , zyda , niemca
          ani ruska :o
          • voxave Re: znak adler 12.11.11, 13:03
            Zwróciliście moja uwage na nowe logo-----piłkorzeł z koroną i musze przyznac,że mi sie podoba jest ciekawe i fajnie sie kojarzy--a rzadko mi sie cos podoba :)
          • kalllka Re:signum temporis 12.11.11, 14:06
            nie karbacie, nie chodzi o "dumny symbol"
            chodzi o to, co i kto pod nim rozumie i jak go wykorzystujac ( technologie) influuje innych.

dla mnie wpisy na forum sa odzwierciedleniem ogolnych nastrojow spolecznych.
            roznych nastrojow bo roznych grup i roznych interesow. roznych nacji ale wspolnie wypracowujacych (przy uzyciu komputerow i sieci komorkowych, telewizji ) nowoczesne, swiatowe standardy- globalnej komunikacji.
            standardow dostosowujacych wirtualny swiat do,, szeroko uswiadamianej ( odbieranej) rzeczywistosci zewnetrznej i zwyczajnie biznesu. dla mnie interenet to znak czasow przyszlych. wspolne feauture
            :)
            tyle wiec w sprawie ignorowania wywiniecia orla ( na sniegu)

• karbat Re:signum temporis 12.11.11, 16:12
              kalllka napisała:

> nie karbacie, nie chodzi o "dumny symbol"
              > chodzi o to, co i kto pod nim rozumie i jak go wykorzystujac ( technologie) in
              > fluuje innych.
              > dla mnie wpisy na forum sa odzwierciedleniem ogolnych nastrojow spolecznych.
              > tyle wiec w sprawie ignorowania wywiniecia orla ( na sniegu)

podobnie to widze , zeszmacanie symboli w imie wlasnych interesow .
              ten sztuczny wrzask o orla u pilakarzy ( maja umiejetnie kopac pilke ) , bez orla to nie Polak , bez krzyza nie patriota-krzyze ( na ulicy), honor itp. . sztuczne wzdecia i zadecia ,
              majace udowodnic , ze sa ci lepsi i ci gorsi Polacy .

jak sie nie ma nic sensownego do zaproponowania , gra sie w symbole .

• paco_lopez Re: znak orła 12.11.11, 15:27
        no i znowu o nieboszczykach. a mój tata w niczem dziwnem nie chadzał w święta i na codzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka