Dodaj do ulubionych

Senat z bruzdą

09.07.15, 20:35
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18328543,dziewiec-zlotych-wypowiedzi-senatorow-z-debaty-o-in-vitro.html#MT czytam i pluję sobie w twarz - i my im za to płacimy!!!
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Senat z bruzdą 09.07.15, 20:43
      Niektórzy to się jeszcze chełpią, że takich oszołomów wybierają. I w najbliższych wyborach też takich popaprańców wybierać będą.

Ciekawe, kiedy będą jakiekolwiek pozwy za obrazę ludzi, którzy się dzięki in-vitro urodzili.
      • asmarabis Re: Senat z bruzdą 09.07.15, 20:46
        Ale jakich oszolomow, przeciez to bylo od poczatku zaplanowane i ukartowane, no i sila rzeczy musialo byc przygotowane spektakularne posiedzenie, zeby ematki mogly sobie pogdakac......naprawde daliscie sie nabrac ze parlament chce przyjac te ustawe? No doprawdy jak dzieci.....
        • wuika Re: Senat z bruzdą 09.07.15, 20:48
          Nie, tak się nam wydawało, że w końcu ktoś łaskawie się wziął do roboty.
    • bufo.bufo Re: Senat z bruzdą 09.07.15, 21:09
      A czego się spodziewać po PiS...
      Napiszę egoistycznie - cieszę się, że to nie mój problem. Ale za to mam nadzieję, że do czasu aż mój syn pójdzie do szkoły coś się zmieni w tym kraju i nie będę musiała użerać się z kwestią religii.
    • forumkazforum Re: Senat z bruzdą 10.07.15, 06:16
      wpolityce.pl/m/polityka/258791-niedobra-zmiana-jeszcze-osiem-lat-temu-ewa-kopacz-apelowala-o-ochrone-zarodkow-a-dzis
      I tej kUpacz placimy,a ta jak chorągiewką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka