Dodaj do ulubionych

same bogate mi się trafiają

21.07.15, 13:09
Taki tekst usłyszałam od faceta na pierwszej randce.
Rozmawialiśmy o samochodach i zapytał mnie jakim samochodem jeżdżę.
Odpowiedziałam. A on na to: same bogate mi się trafiają.

Co sądzicie o takim tekście? Chciałabym usłyszeć waszą opinię jako osób postronnych, jak to wygląda z boku.

Dodam, choć nie wiem czy to jest akurat ważne - sami ocenicie, że nie jest to żaden super hiper samochód porsze czy coś. Po prostu spory samochód ze sredniej półki. Ale nie o samochodzie chcę tu gadać.
Chodzi mi o to co taki facet wyskakujący z takim tekstem ma w głowie.

Obserwuj wątek
    • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:12
      Dodam też, ze poprzednia kobieta, która go zostawiła była baaaaaardzo bogata.
    • f.lamer Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:18
      egocentryk i materialista. spław.
    • fomica Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:19
      Tekst dosyć nietaktowny. Daje do zrozumienia że jestes jedną z wielu, nie pierwszą i nie jedyną. Wiadomo, że facet ma prawo spotykać się z innymi, ale może niekoniecznie powinien się tym chwalić na pierwszej randce.
      Akurat przedmiot rozmowy jest drugorzędny, równie dobrze mógłby powiedzieć "same blondynki mi się trafiają" albo "same szczupłe studentki" i wymowa byłaby taka sama.
      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:30
        raczej nie trafiłaś z tą jedną z wielu

natomiast co do przedmiotu rozmowy to akurat ma bardzo duże znaczenie, bo od razu pomyślał o statusie materialnym.

a w ogóle to z taką dumą powiedział to zdanie
        • triss_merigold6 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:32
          Kalibabka. big_grin
    • sanrio Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:22
      tekst na poziomie pana z budowy. Beznadziejny, mam nadzieję, że kopnęłaś go w 4 litery?
    • triss_merigold6 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:24
      Nietaktowny tekst.
      IMO facet zastrzega, że nie ma ochoty przystępować do rywalizacji na możliwości finansowe i zakłada, że Ty masz większe więc pewnie odpuści znajomość.
      Najkrócej mówiąc, nie będzie się stresował i spinał.
      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:34
        druga sprawa to to słowo "trafiają"
        potem jeszcze też go użył w kontekście kobiet
        jemu kobiety się TRAFIAJĄ
        nie rozmumiem tego

normalny facet to raczej wybiera sobie kobietę, która mu sie podoba, a jamu kobiety się TRAFIAJĄ
        • ola_dom Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:35
          piesek_w_paski napisał(a):

> normalny facet to raczej wybiera sobie kobietę, która mu sie podoba, a jamu kobiety się TRAFIAJĄ

Otóż to.
          Rozumiem, że tutaj tylko teoretycznie rozważasz, o co miało panu chodzić, bo już nie zamierzasz się przekonywać osobiście?
          • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:48
            pan splawiony, bo szybciutko się zorientowałam, ze burak, leci tylko na kasę. Dodatkowo wyszło na jaw, że facet ma dużo długów, nie pracuje, matka emerytka mu czasami parę groszy da, albo swoją biżuterię, żeby sprzedał i miał parę groszy na życie.

Imponowały mu kobiety z kasą, bo jak się póżnioej okazało, chciał się ustawić za cudzą kasę. Sam nie pracuje.

Mnie po bardzo krótkiej znajomości powiedział, żebym się do niego wprowadziła.
            Potem powiedział, że na razie będziemy żyć z mojej pensji. big_grin big_grin big_grin
            Rozumiecie????
            Zapowiedział mi, ze będzie żył za moją kasę big_grin
            Nawet tego nie uzgodnił ze mną, nie zapytał.
            Tylko po prostu ZAPOWIEDZIAŁ big_grin

Nie licząc się z tym.
            że może ja nie mam zamiaru utrzymywać doroslego, zdrowego jak byk, zdolnego do pracy chłopa.

• triss_merigold6 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:54
              Kalibabka anno domini 2015.
            • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:54
              OJP - tak bez żenady zapowiedział, że chce byc żigolakiem?
              • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:02
                tak, bez skrępowania, bez pytania mnie o zdanie chciał rozporządzać cudzą kasą big_grin
                ustalił sobie sam ze sobą, ze bedę go utrzymywała big_grin

a potem jeszcze kilka dni później powiedział, ze gdyby nam zabrakło to moi rodzice nam dadzą kasę big_grin

już to widzę jak ide do rodziców i mówię: słuchajcie, mój facet nie pracuje ale chętnie poleciałby na wczasy to dajcie pare groszy, bo z mojej pensji mnie nie stać big_grin
                • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:11
                  Powtórzę się: OJP...
                  • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:22
                    a w ogóle to jestem wdzięczna jego byłej, bo to też dzięki niej go szybciutko kopnęłąm w d...

zadzwoniłam do niej i bałam się, ze nie będzie chciała gadać z jakąś obcą babą, której nie zna, ale pogadała ze mną, potem pisałyśmy na fb

otworzyła mi oczy, bo wszystko co o nim mówiła sprawdziło się co do joty

i okazało się, że pan po prostu szuka dobrze sytuowanej kobiety, zeby jaknajszybciej wprowadziła się do niego, żeby go utrzymywała, a on będzie siedział w domu i gotował obiady big_grin

czasami jak widać, warto zwrócić się do byłej faceta
                    • ola_dom Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:27

> czasami jak widać, warto zwrócić się do byłej faceta

Ja się w ogóle nie mogę nadziwić, że on ma jakieś "byłe" - bo to znaczy, że udało mu się wyjść poza pierwszą randkę.
                      I na tej pierwszej randce było też od razu o byłej? Czy znałaś ją skądś inąd?
                      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:46
                        nie znałam jej, ona ma swoją firmę więc jej nazwisko i telefon można znaleźć bez problemu w internecie. na fb też jest, teraz nawet mam ją w znajomych.

On mówił o niej bardzo dużo, same negatywne rzeczy. Pozytywną rzecz powiedział o nioej jedną: odwoził mnie do domu po tej pierwszej randce (pierwszy i ostatni raz zreszta) i podjechał na stację benzynową i wysiadając, żeby zatankować, rzucił taki tekst: Monika (ta jego była ostatnia) to była fajna, bo potrafiła sama za wycieczkę zapłacić.

Poczułam się jakoś dziwnie, bo miałam wrażenie, że skoro ja chcę też uchodzić za fajną, to powinnam mu za benzynę zapłacić.

Zresztą jak go zostawiłam to żądał zwrotu kasy. big_grin

A z tą wycieczką to był wyjazd do Egiptu czy gdzieś tam na 2 tygodnie i ona za niego zapłaciła, bo obiecał, że odda. Do dzisiaj nie oddał big_grin big_grin
                        • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 19:35
                          Skoro jest jaki jest, a trafiają mu się ciągle jednak jakieś laski, to wnioskuję, że jest przystojny chociaż? Bo już nic innego nie zostaje...
                        • riki_i Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 22:24
                          Z calego watku wynika, ze wcale nrie skonczylo sie na pierwszej randce. Przeciez nie kazalby zwracac kasy za te jedyna randke ... no i gdzies ci musial prezentowac te swoje umiejetnosci gotowania... Bylas z nim jakis czas, w lozku tez, a teraz glupio ci sie do tego przyznac.
                          • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 12:02
                            no i zaczęło sie typowe dla kobiet w Polsce i dla tego forum czepianie się duperel NIEZWIĄZANYCH Z WĄTKIEM.
                            I właśnie dlatego nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć, ile się znaliśmy przed, czy sie znaliśmy, ile to trwało itp. Bo wy i tak WIECIE LEPIEJ.

Zapytałam o jedno zdanie a wy już zaczynacie rozkminiać co gdzie ile jak długo itp Co was to obchodzi?

A żeby wiedzieć jak ktoś gotuje i jak się odzywia to wystarczy nawet jedno spotkanie. Ale wy WIECIE LEPIEJ.
                            takie jest niestety to forum.
                            • kk345 Re: same bogate mi się trafiają 26.07.15, 19:37

> no i zaczęło sie typowe dla kobiet w Polsce
                              Widzisz riki? Jesteś typową, polską kobietą, pomyśl nad tymbig_grin
                    • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:35
                      On umie gotować?
                      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:57
                        nie umie.kupuje jakieś gotowce i podgrzewa w mikrofalówce big_grin
                        I uważa, ze ugotował obiad big_grin

Kiedyś poukładał na talerzu trochę pomidorów, ogórków, papryki, posolił i stwierdził, że zrobił obiad big_grin big_grin

Tak wygląda to jego "gotowanie" big_grin
                        • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 19:30
                          A, myślałam, że potrafi. Bo jakby potrafił, to by ostatecznie można było uznać go za dość drogiego kucharza i opłacać. A tak, to faktycznie - won.
                • olga727 Re: same bogate mi się trafiają 26.07.15, 20:09

> tak, bez skrępowania, bez pytania mnie o zdanie chciał rozporządzać cudzą kasą
                  > big_grin
                  > ustalił sobie sam ze sobą, ze bedę go utrzymywała big_grin
                  >
                  > a potem jeszcze kilka dni później powiedział, ze gdyby nam zabrakło to moi rodz
                  > ice nam dadzą kasę big_grin
                  >
                  > już to widzę jak ide do rodziców i mówię: słuchajcie, mój facet nie pracuje ale
                  > chętnie poleciałby na wczasy to dajcie pare groszy, bo z mojej pensji mnie nie
                  > stać big_grin

Ma facet "gest" i tupet ! Drugi Januszek (ten filmowy) big_grin
            • m_incubo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 22:59
              > Potem powiedział, że na razie będziemy żyć z mojej pensji. big_grin big_grin big_grin
              > Rozumiecie????
              > Zapowiedział mi, ze będzie żył za moją kasę big_grin
              > Nawet tego nie uzgodnił ze mną, nie zapytał.
              > Tylko po prostu ZAPOWIEDZIAŁ big_grin
              >
              > Nie licząc się z tym.
              > że może ja nie mam zamiaru utrzymywać doroslego, zdrowego jak byk, zdolnego do
              > pracy chłopa.

I to wszystko na tej pierwszej randce, która była jednocześnie ostatnią? Kiepski masz styl, słabą wyobraźnię i mało fantazji, nie pisz dalej.
            • chmielanka Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 23:31
              Zamieszkałaś z nim??
        • olga727 Re: same bogate mi się trafiają 26.07.15, 20:00
          Czyżby liczył na fuchę utrzymanka ? Skoro mu się trafiają,to może tylko takie zamożne "łowi". uncertain
    • chipsi Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:26
      Burak
    • jesienna.nuta Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:38
      Buc.
    • pulcino3 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:39
      Prostak- spław go.
    • lelija05 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:41
      Trafiają, a potem go rzucają?
      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:56
        no włąśnie wszystkie kobiety, z którymi był go rzucały. On nigdy zadnej nie rzucił.
        Żona też go kopnęłą w d...

On nigdy by kobiety nie rzucił, bo on za wszelką cenę musi być z kobietą, najlepiej taką, zeby stała dobrze finansowo.
        Z jego byłą gadałam, to mówiła, zeby się nie dać naciąć, bo facet proponuje wyjście do restauracji (drpgiej oczywiście, bo on lubi dobre rzeczy) i jak przychodzi do zapłacenia, to robi takie zdziwione oczy i mówi: przecież wiesz, ze ja nie mam pieniędzy teraz. No taki zdziwiony.
        Ktoś ma wiedzieć, ze on nie ma pieniędzy, a on sam nie wie że nie ma kasy???? big_grin big_grin

Przed złożeniem zamówienia nie wiedział, ze nie ma kasy????? Dopiero się dowiedział jak już się najadł i napił wina??? A lubi dobrze zjeść i dużo wina wypić. Tylko najlepiej za cudze.
        • lelija05 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:29
          No i jakoś cwaniaczek żyje. Tylko ciekawe jak długo mu się tak uda...
    • antyideal Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:45
      Tekst na poziomie dzieciucha, niezbyt to podniecajace u mezczyzny smile

• kkalipso Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 13:55
      Pomyślałabym, że jakiś naiwny przecież o bogactwie nie świadczy posiadanie "drogiego" auta.
      • nota_bene0 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:27
        Ja na zadane przez faceta pyt. o to jakim autem jeżdżę, to wstałabym i szybkim krokiem...Odpowiedzi nie usłyszałby na pewno.
        Mogę zapytać, gdzie takie indywiduum poznałaś? Czyżby w wirtualnym zasobie? Gdzie takie "cuda" się skrywają...
    • jesienna.nuta Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:28
      Ten facet to oferta dla desperatki.
    • lilly_about Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:33
      Bardzo słabo to wygląda. Trafić to moze mu się ziarno soli w paczce pieprzu co najwyżej.
      • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:44
        no właśnie, albo wygrana w totka big_grin big_grin

ale jemu się trafiają kobiety big_grin
    • zuleyka.z.talgaru Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:34
      Do odstrzału.
      • nota_bene0 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 14:58
        Jak on to robi, że te kobiety jednak zaciąga na spotkania? No czymś uprzednio musi je zachęcić, tylko czym...wink
        • antyideal Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:17
          Tez sie dziwie, bo wydawalo mi sie, ze zwykle zanim dojdzie do randki jest wystarczajaco
          duzo czasu na przesiew i trudno takiego kfffiatka nie wychwycic wink
          • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:23
            Zwykle ale nie zawsze.
            Czasami ludzie się poznają przez internet.
            Czasami w tej samej firmie.
            Czasami przez znajomych.
            Różne są sytuacje.

Zresztą co do znajomych to zdziwiło mnie to, ze on nie ma swoich znajomych w swoim wieku. On ma tylko znajomych, którzysą koleżankami/kolegami jego matki.
            Swoich nie ma. On nawet nie ma kolegi, zeby na piwo pójść.
            • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:25
              A to rzeczywiście dziwne jest. Nie znam faceta żeby chociaż jednego kumpla nie miał...
    • ada1214 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:00
      Czy juz nie ma przyzwoitych, normalnych facetow? Ostatnie watki na emamie - Twoj, o zdradzie, o alimenciarzach etc. wywoluja wrazenie, ze normalny 100% mezczyzna to gatunek wymarly. Dobrze, ze ja juz nie musze szukac kogos.
      • iwoniaw Oczywiście, że jest mnóstwo normalnych facetów 21.07.15, 16:35
        tylko że nie są oni żadnym materiałem na wątki. No bo o czym tu dyskutować w tematach "poznałam fajnego, sympatycznego faceta, który po przedstawieniu znajomym/rodzinie doskonale się z nimi zaczął dogadywać i idealnie wpasował się w towarzystwo i klimat", "mój mąż jest najsympatyczniejszym facetem świata, w dodatku dziś zrobił mi przemiłą niespodziankę" albo "eks ma doskonałe kontakty z naszymi dziećmi, organizuje im wspaniałe wakacje, wozi co tydzień na basen, odrabia z nimi lekcje zanim ja z pracy wrócę, w ogóle nie wpierniczając się w moje post-małżeńskie życie"? wink
        • bufo.bufo Re: Oczywiście, że jest mnóstwo normalnych facetó 21.07.15, 19:33
          Mało tego, jeśli któraś forumka taki wątek by założyła, to zaraz harpie by jej napisały, że skoro pisze, że jest ok, to na pewno jest dokładnie odwrotnie big_grin
    • iwoniaw Swoją drogą, wyobrażacie sobie kobietę 21.07.15, 15:28
      analogicznie do opisywanego pana - niepracującą i chcącą się ustawić finansowo za pomocą pieniędzy faceta, żeby rzucała takie teksty i w ogóle tak od pierwszej rozmowy, bez konieczności przyjrzenia się jej bliżej, zdołała zrobić tak tragicznie złe wrażenie jak opisany pan? big_grin
      • piesek_w_paski Re: Swoją drogą, wyobrażacie sobie kobietę 21.07.15, 15:52
        ja nie rozumiem co Ty napisałaś
        chcącą się ustawić
        zdołała zrobić...

nic nie rozumiem
        • kalina_lin Re: Swoją drogą, wyobrażacie sobie kobietę 21.07.15, 16:11
          Początek postu jest w jego nagłówku, może to Ci ułatwi.
          • piesek_w_paski Re: Swoją drogą, wyobrażacie sobie kobietę 21.07.15, 16:19
            Aaaaaaa, ok.
            Ja po prostu nigdy nie czytam nagłówków big_grin
    • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 15:50
      Taki tekst jest dość nie taktowny i nie najlepiej świadczy o panu. Raz że jest materialistą i widać że zwraca uwagę na status materialny kobiet. A dwa to też nie rozumiem sformułowania że kobiety mu się "trafiają"...
      Facet wybiera sobie kobietę i zabiega o jej względy, a nie ona mu się trafia... Bardzo dobrze zrobiłaś że pozbyłaś się potencjalnego pasożyta w swoim życiu...
      • bei Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:40
        Szczęście, ze przy parciu do zdobycia bogatej kobiety jest prymitywny i szybko dziewczyny poznają jego intencje.
        • nowel1 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:49
          Pani piesek w paski chyba nie za szybko je poznała.. sporo o nim wie i musiała kontaktować się z nieznaną sobie jego byłą, żeby zrobić wywiad smile
          Z opowieści wynika, że od tekstu o "trafianiu się bogatych" do zakończenia znajomości trochę czasu upłynęło.
          • ola_dom Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 16:54
            nowel1 napisała:

> Z opowieści wynika, że od tekstu o "trafianiu się bogatych" do zakończenia znajomości trochę czasu upłynęło.

No właśnie - na pierwszej randce facet rzuca taki tekst, więc gdzie tu czas na poznawanie jego historii, "gotowanie" przez niego obiadu? No chyba, że najpierw się trochę znali, a pierwsza randka była później?
        • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 12:14
          na szczęście.
    • ichi51e Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 19:36
      Spuszczaj na bambus. Golas z kompleksami.
      • wrednarzeka Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 21:16
        Lepiej. Golas z wymaganiami.
    • ruda.anka2 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 21:59
      Sądzę że pan sugeruje, iż jest przyzwyczajony do statusu i tani nie będziebig_grin Bardzo jestem ciekawa, co sprawiło, że się rzecz nie skończyła na pierwszej randce.
    • kota_marcowa Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 22:23
      Sądzimy, że drugiej randki by nie było.
      • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 22:29
        No właśnie chyba była, bo pojawiały się rozmowy na temat przeprowadzki i pan coś tam jej gotował, także tentego...
        • bufo.bufo Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 23:31
          Pan nie gotował, pan ułożył warzywa na talerzu.
          • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 22.07.15, 00:32
            I to ułożenie warzyw nazwał gotowaniem obiadu big_grin
        • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 12:13
          a gdzie napisałam, że pan mi coś gotował???
    • kota_marcowa Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 22:30
      Oo, przeczytałam cały wątek i nie mogę wyjść ze zdziwienia, że są takie głupie baby, które nie dość, że na pierwszej randce znajomości nie kończą, to jeszcze frajera utrzymują.
      • lauren6 Re: same bogate mi się trafiają 21.07.15, 23:26
        Widać jakieś zalety pan ma.
        Mogło też być tak, że w poprzednich związkach lepiej się kamuflowal. Teraz poczuł się pewnie (jestem taki cudowny, że utrzymanie przez partnerkę mi się należy ), że wyszło szydlo z worka już na pierwszej randce.
        • kota_marcowa Re: same bogate mi się trafiają 22.07.15, 00:01
          Teraz pocz
          > uł się pewnie (jestem taki cudowny, że utrzymanie przez partnerkę mi się należy
          > ), że wyszło szydlo z worka już na pierwszej randce.

No właśnie stąd moje zdziwienie, że doszło do kolejnych (randek).
          • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 22.07.15, 00:35
            Ja w sumie też jestem zdziwiona że kontynuowała znajomość z kimś takim... Mi jak by koleś wyjechał z takim tekstem na pierwszej randce to od razu kopa by dostał...
            A swoją drogą jak tak się ekscytował samochodem to trzeba było powiedzieć że na kredyt tongue_out
            • bergamotka77 Re: same bogate mi się trafiają 22.07.15, 01:19
              albo ze byly pozyczył wink strasznie niespojna twoja historia - jak nic wymiksowalas sie z nieciekawego zwiazku z tragicznym kolesiem. Nie sciemniaj ze na pierwszej randce sie to wszystko zdarzylo i mialas jeszcze tyle samozaparcia zeby do jego bylej dzwonic i wyptytywac? Zenada...Ale moze mial chociaz duzego big_grin
              • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 22.07.15, 22:36
                Ooo... może to było powodem kontynuowania znajomości? właśnie ten duży big_grin
              • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 12:09
                Nie będę się tłumaczyął, bo WY WIECIE LEPIEJ big_grin

nie wiem czy miał dużego big_grin ale wy pewnie WIECIE LEPIEJ big_grin

a do byłej się odezwałam bo miałam też inną sprawę, ale czy ja muszę wszystko dokładniuto tutaj wam tłumaczyć, każdy szczegół??? Po co wam to.
                A może po prostu ja nie chcę podawać tutaj za dużo szczegółów.

Zresztą wy i tak WIECIE LEPIEJ big_grin
                • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 15:07
                  Zakładasz wątek i opisujesz jaki to facet nie jest , bo takie teksty rzuca, bo materialista itd. Za wycieczkę chciał zwrot kasy, za paliwo itd. Jakieś anegdoty z jego życia podajesz. Więc się po prostu po ludzku zastanawiamy dlaczego kontynuowałaś znajomość z kimś takim. My nie wiemy lepiej, bo to Ty się spotykałaś z tym panem nie my. My jednie domniemamy...
                  A co do gotowania- to napisałaś że poukładał warzywa na talerz, posolił i powiedział że zrobił obiad, więc też myślałyśmy że Tobie to podał...
                  • piesek_w_paski Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 16:17
                    no to źle myślałyscie
                    znajomość przestałam kontynuować
                    • angeika89 Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 23:02
                      Po pierwszej randce? Czy było następne spotkanie?
    • annajustyna Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 15:12
      Jemu same bogate, a Tobie same buraki? wink
      • chmielanka Re: same bogate mi się trafiają 25.07.15, 23:47
        smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka