moni_kaw 21.08.15, 15:12 Chodzi mi o tę makabryczna sprawę gdzie syn z dziewczyną zabijają jego rodziców; czy któraś z was na tyle śledzi to medialnie i wie może czy rodzice byli świadomi, wiedzieli o tym ze zabija ich własne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evolene Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 15:22 Sorry ale Twoje pytanie jest po prostu idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 15:40 A znasz może na nie odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
quarina Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 16:01 faktycznie pytanie idiotyczne, ale ci odpowiem, byli swiadomi Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 16:22 moni_kaw napisał(a): > Chodzi mi o tę makabryczna sprawę gdzie syn z dziewczyną zabijają jego rodziców > ; czy któraś z was na tyle śledzi to medialnie i wie może czy rodzice byli świa > domi, wiedzieli o tym ze zabija ich własne dziecko? Ojca chyba we śnie. Matka probówała uciekać wiec była świadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
quarina Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 21:11 oboje sie obudzili, matka chciala uciec, ojciec ugryzl dziewczyne.... btw. tez mi temat zainteresowan, na zasadzie wczorajszej okladki faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
quarina Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 21:13 z tego co mi wiadomo, nie gryzie sie we snie i nie walczy z calych sil..... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 21:40 quarina napisała: > oboje sie obudzili, matka chciala uciec, ojciec ugryzl dziewczyne.... btw. tez > mi temat zainteresowan, na zasadzie wczorajszej okladki faktu... Ojciec był wojskowym, troche mnie dziwi bierna obrona. Lasce nie dał rady ? Odpowiedz Link Zgłoś
quarina Re: Zabójstwo z Rakowisk 22.08.15, 12:20 gdybys w odpowiedzi na obrone dostala dwa palce w oko, to nie wiem czy i ty bys dala.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zabójstwo z Rakowisk 21.08.15, 16:39 To ty grudniowa vel basia? Podobne spektrum zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki moni_kaw 21.08.15, 21:16 po co ci ta wiedza? ja pi.... Fakt pewnie tez kupilas... Odpowiedz Link Zgłoś