Dodaj do ulubionych

Wielki problem PISu..

24.08.15, 11:00
jak zrobić to żeby okazał się ze Dubeninecki , nie był zięciem zmarłego Lecha
co wymyślą takiego ?? nagle okaże się ze to zięć Geremka albo Kuronia ??
Obserwuj wątek
    • lilly_about Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:05
      No jak co? Powiedzą, że zięć to nie rodzina ino obcy wink
      • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:12
        lilly_about napisała:

> No jak co? Powiedzą, że zięć to nie rodzina ino obcy wink

no dobra a papiery z ułaskawienia niejakiego adama s z 2009 to duda osobiście zżerał smile)

" Andrzej Duda uczestniczył w ułaskawieniu wspólnika zięcia Lecha Kaczyńskiego. Dokumenty z jego podpisem zniknęły, a on od sprawy umył ręce, powołując się na nieżyjącego szefa. „Newsweek” zapoznał się z aktami śledztwa w tej sprawie. Decyzja o jego umorzeniu brzmi dwuznacznie: tylko Duda mógłby mieć interes w zniszczeniu dokumentów.

Latem 2009 r. Lech Kaczyński ułaskawił Adama S., biznesmena skazanego za wyłudzenie. Decyzja zapadła w rekordowym tempie, z pominięciem opinii sądu i wbrew stanowisku Prokuratury Generalnej. Rok po śmierci Lecha Kaczyńskiego „Dziennik Bałtycki” napisał, że po ułaskawieniu przedsiębiorca zaczął robić interesy z zięciem głowy państwa Marcinem Dubienieckim."
        • bluebellll Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:22
          Problem to będzie jak w końcu dogrzebią się do czegoś, co połączy Dudusia z Marcinem D., bo świat polityki jest w końcu taki duży.
          Chociaż podejrzewam, że obecnie tylu ludzi jest tak zapatrzonych w cyniczny uśmiech Jędrka i męską twarz Beaty, ze łykną każde wytłumaczenie.
          • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:27
            bluebellll napisał(a):

> Problem to będzie jak w końcu dogrzebią się do czegoś, co połączy Dudusia z Mar
            > cinem D., bo świat polityki jest w końcu taki duży.
            > Chociaż podejrzewam, że obecnie tylu ludzi jest tak zapatrzonych w cyniczny uśm iech Jędrka i męską twarz Beaty, ze łykną każde wytłumaczenie.

tego jędrka co za państwowe pieniądze swoje prywatne geszefty załatwiał w Poznaniu ??
    • tiszantul Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:13
      tak, pis ma straszny problem, 42% to troche malo, lepsze byloby >50%
      • kolter tak .. Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:25
        tiszantul napisała:

> tak, pis ma straszny problem, 42% to troche malo, lepsze byloby >50%

to jest problem skoro w Polsce jest ponoć około 90% katolików,no a komuniści z SLD w 2001 roku mieli 42 % poparcia w wyborach ...
      • lauren6 Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:49
        Problem bedzie miała cała Polska jeśli okaże się, że przez 42% durniów mamy prezydenta, którego jednak coś łączy z panem D.
        • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 16:26
          lauren6 napisała:

> Problem bedzie miała cała Polska jeśli okaże się, że przez 42% durniów mamy prezydenta, którego jednak coś łączy z panem D.

ze niby duda tak w papierach namieszał ze Lechu ułaskawił ??
    • sniyg Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 11:52
      Oj ludzie, ludzie...a co to za problem - czyim zięciem jest Dubieniecki? Zapaść mamy w służbie zdrowia, leki masowo wywożone za granicę, dla Polaków brakuje, młodzież pracy nie ma albo za grosze i masowo wyjeżdża na emigrację, ZUS zmierza ku zapaści, więc nawet nie wiadomo czy dostaniemy nędzne emerytury za paręnaście lat, KRUS nie ruszony więc dalej finansujemy święte krowy z PSL, grozi nam zapaść demograficzna. To są prawdziwe problemy. A ty się panem D. podniecasz, popatrz jak łatwo odwrócić uwagę ludzi od istotnych problemów na takie rodem z Pudelka.
      • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 16:31
        sniyg napisał:

> Oj ludzie, ludzie...a co to za problem - czyim zięciem jest Dubieniecki?

może inaczej czyim był i czemu ten teść jakies szwindle swojego zięcia wspierał choćby poprzez ułaskawienia złodziejaszek który zgodnie z wszystkimi ekspertyzami prawnymi ułaskawiony być nie powinien ...

Zapaść
        > mamy w służbie zdrowia, leki masowo wywożone za granicę, dla Polaków brakuje,
        > młodzież pracy nie ma albo za grosze i masowo wyjeżdża na emigrację, ZUS zmie
        > rza ku zapaści, więc nawet nie wiadomo czy dostaniemy nędzne emerytury za paręn
        > aście lat, KRUS nie ruszony więc dalej finansujemy święte krowy z PSL, grozi na
        > m zapaść demograficzna. To są prawdziwe problemy. A ty się panem D. podniecasz,
        > popatrz jak łatwo odwrócić uwagę ludzi od istotnych problemów na takie rodem z
        > Pudelka.

załóż sobie na ten temat wątek a nie siej mi tu PISowsiej propagandy ...
    • peonka Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 18:02
      A jak zrobić, żeby syn Donalda Tuska, pracujący dla aferzystów, okazał się członkiem PiS? smile
      • kozica111 Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 18:12
        Zatrudnić Koltera, coś wymyśli...
        • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 20:32
          kozica111 napisała:

> Zatrudnić Koltera, coś wymyśli...

jestem ateistą a nie obłudnym religiantem , to mnie od tego PIS towarzystwa rożni
      • kolter Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 20:31
        peonka napisała:

> A jak zrobić, żeby syn Donalda Tuska, pracujący dla aferzystów, okazał się członkiem PiS? smile

no a co zatrzymało go CBA ??
        jak zatrzyma to zacznij się martwić
        • peonka Re: Wielki problem PISu.. 24.08.15, 23:12
          Myślę że nastąpi to po odspawaniu PO od stolkow.
          Ja się nie mam czym martwić, tak poza tym.
          • kolter Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 08:28
            peonka napisała:

> Myślę że nastąpi to po odspawaniu PO od stolkow.

wtedy na stołkach zasiądą biedni i spragnieni profitów , tacy jak niejaki tomasz lipiec

> Ja się nie mam czym martwić, tak poza tym.

o ile mieszkasz w tym kraju to masz czego sie bać ,bo PIS ze swoimi pomysłami socjalnymi i wrogim nastawieniem do korporacji i Brukseli może w 2 lata zrujnować kraj...
            • peonka Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 10:22
              Nie mieszkam w "tym kraju". PO tak mi dobrze zrobiło, że musiałam wyjechać z tej zielonej wyspy.
              EOT z mojej strony.
              • kolter Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 14:40
                peonka napisała:

> Nie mieszkam w "tym kraju". PO tak mi dobrze zrobiło, że musiałam wyjechać z te
                > j zielonej wyspy.
                > EOT z mojej strony.

klamiesz ze powodem jest PO i to podle kłamiesz
          • araceli Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 08:36
            peonka napisała:
            > Myślę że nastąpi to po odspawaniu PO od stolkow.

Myślisz, że nastąpi taka hucpa jak w latach 2005-2007 za którą państwo będzie musiało płacić odszkodowania?
            • kolter Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 08:47
              araceli napisała:

> peonka napisała:
              > > Myślę że nastąpi to po odspawaniu PO od stolkow.

> Myślisz, że nastąpi taka hucpa jak w latach 2005-2007 za którą państwo będzie musiało płacić odszkodowania?

najbardziej śmieszne było to ze PIS stworzyło swoje gestapo do tropienia afer związanych z opozycją, wydali miliony na to po to żeby tak naprawdę zamknąć kilku swoich w tym ministra z ramienia PIS smile))
              • czar_bajry Re: Wielki problem PISu.. 25.08.15, 10:59
                Przecież to proste:
                Po pierwsze okaże się iż córki są jednak dziećmi pierwszego męża Kaczyńskiej to raz a dwa tym razem rozwód zostanie dokończony błyskawicznie.
                Zresztą zięć to nie rodzina....a winny i tak jest Tusk do spółki z Kopacz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka