gugitsa Re: goooool! 09.06.06, 22:30 dobrze, dobrze. wczesniej odpadna, wstyd bedzie mniejszy. alez sie teraz bezkrajowo czuje. ide na big brothera. Odpowiedz Link
gugitsa Re: goooool! 09.06.06, 22:39 ale sie ekwadorczykom wpiedul szykuje po meczu.... 3/4 stadionu spiewa mazurka i gooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gugitsa komentarz wieczoru. 09.06.06, 22:41 I hope they're not stain in the same hotels 2night... Odpowiedz Link
gobisha Re: komentarz wieczoru. 09.06.06, 22:49 dramat, normalnie dramat. Juz nawet nie planuje odwrocic sie od kompa w strone tv... Odpowiedz Link
mamaliv Re: komentarz wieczoru. 09.06.06, 22:59 Znowu wstyd. Co prawda jeszcze nie wszystko stracone ale czarno to widze... Odpowiedz Link
netimka Re: komentarz wieczoru. 09.06.06, 23:00 mamaliv napisała: > Znowu wstyd. Co prawda jeszcze nie wszystko stracone ale czarno to widze... niestety mi sie wydaje,ze juz po wszystkim :-((( Odpowiedz Link
jagienkaa Re: komentarz wieczoru. 09.06.06, 23:04 ja też mam takie wrażenie - z Niemcami mamy szanse bardzo marne, a wygrana z Kostaryką nam nic nie da (chyba że jakimś cudem inne drużyny dadzą ciała). Beznadzieja. Odpowiedz Link
netimka Re: komentarz wieczoru. 09.06.06, 23:10 jagienkaa napisała: > ja też mam takie wrażenie - z Niemcami mamy szanse bardzo marne, a wygrana z > Kostaryką nam nic nie da (chyba że jakimś cudem inne drużyny dadzą ciała). > Beznadzieja. niestety :-(( ah Jagienka lepiej sie pakuj i wypoczywaj z dale od tv bo szkoda nerwow... Odpowiedz Link