misiekzdzisiek2 05.09.15, 23:02 jakie dodatki do mebli w kolorze wiśnia? Szare czy granatowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonelato Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:04 Kalifat u sąsiadów nam się szykuje, a ty o meblach? Za chwilę to ani szary, ani bordowy tylko czarna burka będzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekzdzisiek2 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:06 Kalifat kalifatem, ale ja mam nowe meble w sypialni i musze dac jakieś tekstylia Zasłony, narzutę i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonelato Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:12 Szare dodatki do wiśni pasują, biel też, granatowy z wiśnią już mniej mnie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:11 Wiśnia, wiśnia. Drewno wiśni czy owoc wiśni? Odpowiedz Link Zgłoś
misiekzdzisiek2 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:17 Taki kolor (w różnych meblach różnie się nazywa): pl.kronospan-express.com/pl/decors/view/kronodesign/standard/1792 Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:13 misiekzdzisiek2 napisała: > jakie dodatki do mebli w kolorze wiśnia? Jeśli nie umiesz dobrać kolorów, to zapytaj męża albo zatrudnij dekoratora wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekzdzisiek2 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:18 Odpierd..l się, kurdesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:25 Ja bym wolała szare, ale jak tobie bardziej granat się podoba, to zrób granatowe, a jak się nie możesz zdecydować na jeden kolor, to zrób szaro-granatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekzdzisiek2 Re: Problem pierwszego świata 05.09.15, 23:26 W jednym dałam granat, a drugi jeszcze nia ma dodatków. Ten granat jest ok, ale szary chyba będzie bardziej elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Problem pierwszego świata 06.09.15, 09:40 misiekzdzisiek2 napisała: > W jednym dałam granat, a drugi jeszcze nia ma dodatków. Ten granat jest ok, ale > szary chyba będzie bardziej elegancki. Miałam w sypialni meble i drzwi w kolorze gruszy . Znienawidziłam ten kolor serdecznie, do tego stopnia, że chwyciłam za wałek i puszkę farby w ślicznym szarym kolorze i przemalowałam. Moje meble zyskały na wyglądzie, są teraz lżejsze i fajniejsze. Nawet gruszkowe drzwi wypiękniały. Wyglądają o niebo lepiej. Jeżeli już popełniłaś błąd kupując meble w kolorze kupy to daj szare dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
natalie_rushman Re: Problem pierwszego świata 06.09.15, 22:06 Arabskie mozaiki i esy-floresy . Odpowiedz Link Zgłoś