Dodaj do ulubionych

Seks a goście

11.10.15, 11:51
Melanżowaliśmy z moim w piątek, wczoraj tylko we dwóch spokojnie w domku, winko, jakiś film, całujemy się, chcemy iść dalej, a tu nagle telefon. Dzwoniła koleżanka (ta, której seks kiedyś widziałem) i pyta, co robimy. Ja na to, że nic specjalnego, a ona, że w takim razie wbija z ekipa. No i przyjechało 5 osób, siedzieli do 3 rano, z seksu nici, ale kupa zmywania w zlewie...
Tak się wyżalić chciałem...
Obserwuj wątek
    • serei Re: Seks a goście 11.10.15, 11:54
      dwóch dorosłych chłopów a nie wiedzą, że telefonów się nie odbiera jak się chce być samym wink
      • mag1982 Re: Seks a goście 11.10.15, 11:58
        Raczej chciał się nam pochwalić jacy na siebie napaleni wink
        • kk345 Re: Seks a goście 11.10.15, 12:06
          Byli umówieni na comiesięczny seks, a tu klapa. Następna okazja w listopadziebig_grin
        • sundry Re: Seks a goście 11.10.15, 12:18
          Skoro sam napisał, że nic specjalnego, to po co się napalac ? wink
          • nota_bene0 Re: Seks a goście 11.10.15, 12:22
            ech, mają ludzie (chłopy)smile potrzeby, tzn. potrzeby w obwieszczaniu ematkom swoich smutkówbig_grin
    • riki_i Re: Seks a goście 11.10.15, 12:28
      urzekła mnie twoja historia
      • wheels.of.steel Re: Seks a goście 11.10.15, 15:10
        A żebyś wiedział, jak mnie urzekła. Dobrze, że teraz obyło się bez szczegółów i nie postanowił donieść całemu światu, że lubi w tyłek przyjmować prącie bez gumy, bo i tym już się kiedyś chwalił. Seks to sprawa intymna, a gejowski szczególniej, bo jest na tyle kontrowersyjny, że tym bardziej powinien pozostawać w sypialniach samych uczestników.
        • 0ldjoanna Re: Seks a goście 11.10.15, 15:33
          Seks to sprawa intymna, a gejowski szczegó
          > lniej, bo jest na tyle kontrowersyjny, że tym bardziej powinien pozostawać w sy
          > pialniach samych uczestników.
          To prawda, jeszcze żeby się autor dzielił tymi szczegółami na jakimś forum "branżowym", a nie na emamie.

Na końcu będzie wszystko wyglądać inaczej.
          Ja dawno już mówiłam: Kasandra się myli!
          • wheels.of.steel Re: Seks a goście 11.10.15, 16:09
            Myślę, że on jest specyficznym i próżnym ekshibicjonistą, lubiącym obwieszczać że lubi czuć wytrysk w odbytnicy. Do tego bez cienia refleksji chwalił się kiedyś, że do roboty mu się nie chce iść, ale ubezpieczenie chciałby dalej mieć z PUP, więc szuka sposobów jak utrzymywać dalej bezpiecznie status bezrobotnego.
            • marychna31 Re: Seks a goście 11.10.15, 16:13
              hmm...jesteś jedyną osoba w tym wątku, która delektuje się "wytryskiem w odbytnicy" i "przyjmowaniem w tyłek prącia bez gumy". Nikt więcej, włącznie z autorem wątku w ogóle w te rejony się nie zapuszcza. Bardzo dużo to o tobie mówi...
              • riki_i Re: Seks a goście 11.10.15, 16:17
                Ekhem, wiele Pań przyjmuje ochoczo członka w odbyt, więc ten tego, nie wiem, kto miałby się tu bulwersować czymś takim. wink
                • marychna31 Re: Seks a goście 11.10.15, 16:19
                  Akurat pisałam o delektowaniu a nie bulwersowaniu. Związek jest taki, że pan, który bardzo chciał udawać zbulwersowanego, wyraźnie się swoimi fantazjami delektował.
                  • riki_i Re: Seks a goście 11.10.15, 16:25
                    Aha, rozumiem.
              • wheels.of.steel Re: Seks a goście 11.10.15, 16:21
                Nawiązuję do innego, wcześniejszego wątku. Zresztą jak wtedy napisałem, że nikogo nie interesują szczegółowe opisy gejowskich stosunków, to mój post skasowano. Za to obleśny opis wciskania członka bez prezerwatywy w męską odbytnicę pozostawiono. Pewne sprawy są na tyle kontrowersyjne, że mogą budzić zniesmaczenie. Gangi motocyklowe mają swoje podziemnie i jest OK, różne kontrkultury też funkcjonują w swoich niszach i mają się dobrze. Subkultura gejowska też kiedyś była swoistym "undergroundem" czy mikroświatem i nikt nie narzekał - teraz natomiast zaczyna uprawiać nachalny ekshibicjonizm. Jest taki gatunek muzyki grindcore (mający jeszcze bardziej ekstremalne pochodne), który jest niestrawny dla większości społeczeństwa. W związku z tym ruch ten funkcjonuje w swoim wąskim gronie. Podobnie dla społeczeństwa interesujące są opisy gejowskie seksu.
                • riki_i Re: Seks a goście 11.10.15, 16:27
                  Generalnie masz rację, aczkolwiek męska odbytnica chyba nie różni się od żeńskiej. A Pań tolerujących wpychanie tam członków znam trochę.
                  • wheels.of.steel Re: Seks a goście 11.10.15, 16:33
                    Wiesz, ja nie mam nic do homoseksualistów, ale jak facet na ogólnodostępnym, "neutralnym" forum opisuje ze szczegółami swoje stosunki płciowe, to od razu zaczyna mi się kojarzyć z nachalnym, lewackim, tęczowym wojownikiem. A między zwykłym homoseksualistą, a tęczowym członkiem LGBT-subkultury jest spora różnica. Jeśli byłbym gejem, to trzymałbym się z daleka od dziwolągów z lewackich parad.
                • 0ldjoanna Re: Seks a goście 11.10.15, 23:49
                  wheels.of.steel napisał:

> Nawiązuję do innego, wcześniejszego wątku.

Takiego wątku nie pamiętam, ale Marcina kojarzę z wypowiedzi w dyskusji nt. częstotliwości zmieniania majtek przez emamę big_grin. Opowiedział, jak to musiał zmienić tę sztukę garderoby przed szybką randką z facetem, którego widział pierwszy raz big_grin
                  Wszystko ok, ale w sumie jak ja bym na forum dla gejów opowiadała o swoich stosunkach z mężem, to byłoby coś nie halo... czy tylko mi się tak wydaje?
                  • sanrio Re: Seks a goście 12.10.15, 09:14
                    na moje koleś (laska?) ściemnia - pewnie jest w heteroseksualnym związku i tak sobie upuszcza wodze fantazji na emamie.
        • sanrio Re: Seks a goście 11.10.15, 20:08
          > nie postanowił donieść całemu światu, że lubi w tyłek przyjmować prącie bez gu
          > my, bo i tym już się kiedyś chwalił.

big_grin a propos, bo intryguje mnie ta sprawa od lat. Czy to prawda, że ci przyjmujący mają tak duży problem ze zwieraczem, że muszą potem nosić tampony w tyłku? Powiedziała mi to koleżanka, która zna starszawego geja ( takiego pod 50tkę) i ponoć przy stole z nim nawet siedziała i twierdziła, że to czuć, iż zwieracz nie trzyma.
          Boże, obrzydliwy wątek suspicious
          • memphis90 Re: Seks a goście 11.10.15, 20:47
            A Ty po zrobieniu kupy musisz zakładać w tyłek tampon....?
            • sanrio Re: Seks a goście 12.10.15, 09:10
              moja kupa nie jest wciskana na siłę do odbytnicy.
              • demonii.larua Re: Seks a goście 13.10.15, 11:32
                Jezzzuu Saniroo big_grin Serio myślisz, że geje muszą sobie cokolwiek wciskać na siłę? big_grin big_grin
                • sanrio Re: Seks a goście 14.10.15, 17:31
                  a czy ja tam ich wiem? big_grin nie znam się na wciskaniu niczego w pupę
          • fornitta69 Re: Seks a goście 11.10.15, 20:50
            Nie,to nieprawda-pewnie u znajomy znajomej byl na cos chory i stad taka przykra przypadlosc. Swoja droga gdyby mnie cos takiego ciekawilo to bym sobie sprawdzila w internecie ale niekoniecznie na emamie tongue_out
            • sanrio Re: Seks a goście 12.10.15, 09:12
              aż tak mnie to nie ciekawiło, żebym musiała koniecznie szperać w necie. Myślałam, że dowiem się z pierwszej ręki, ale jedyny z doświadczeniem w tej kwestii tu milczy.
    • kamunyak Re: Seks a goście 11.10.15, 12:58
      kup zmywarkę
    • leanne_paul_piper Re: Seks a goście 11.10.15, 14:07
      hehe, po pierwsze trzeba nabyć zmywarkę, a po drugie, nie widzę przeszkód w kontynuowaniu zaczętej akcji po wyjściu gości. 3 w nocy toż to młoda godzina.
    • jdylag75 Re: Seks a goście 11.10.15, 14:33
      Sam podsumowałeś przeciez jak bardzo Ci zależało na byciu sam na sam więc nie miej pretensji do bliźniej
    • angeika89 Re: Seks a goście 11.10.15, 14:53
      Jeśli zależało Ci na romantycznym wieczorze z drugą połówką to nie trzeba było mówić, że robisz "nic specjalnego".
      Ja w takich sytuacjach mówię, że nie mam czasu i spotkamy się innym razem. I wtedy można zabawić się we dwoje...
    • beverly1985 Re: Seks a goście 11.10.15, 20:08
      Pierwszy blad: trzeba bylo nie odbierac.
    • ziazia17 Re: Seks a goście 11.10.15, 20:32
      ojej, trudno mi było zrozumieć bezdzietne kobiety na tym forum, a teraz jeszcze pedzie dołączyły do ematek? Świat się kończysmile
      • lalkaika Re: Seks a goście 12.10.15, 09:19
        hahah naprawde smile
      • angeika89 Re: Seks a goście 12.10.15, 21:23
        Co to jest "pedzie"?
        Ja za mało wykształcona najwyraźniej jestem....
        • ziazia17 Re: Seks a goście 13.10.15, 09:27
          Albo za młoda (tudzież wychowywana w tej wszech obowiązującej poprawności i tolerancji). Naprawdę nawet się nie domyślasz co może oznaczać wyraz "pedzie"? Rusz głową, na pewno się uda. Miłego dniasmile
          • angeika89 Re: Seks a goście 13.10.15, 18:08
            To była ironia...
            Wiesz co to jest?
            • ziazia17 Re: Seks a goście 13.10.15, 18:45
              Naprawdę? No popatrz, popatrz.
              Z mojej strony również, nie zauważyłaś? Dlaczego? Słaby wzrok, czy może faktycznie braki w wykształceniu?smile
              • angeika89 Re: Seks a goście 13.10.15, 23:21
                Nie zauważyłam.
                Kazałaś ruszyć mi głową więc sprostowałam...
                Ale nie ważne, nie o to tu chodzi. Ważne jest aby odnosić się do siebie z szacunkiem, gdyż homoseksualizm już od dawna nie jest jednostką chorobową.
                To, że ktoś jest inny niż my nie znaczy, że mamy go obrażać.
                Tyle z mojej strony.
                Dobrej nocy smile
                • scher Re: Seks a goście 14.10.15, 00:43
                  angeika89 napisał(a):

> homoseksualizm już od dawna nie jest jednostką chorobową.

Bo tak arbitralnie ustalono drogą głosowania wink
                  • 1matka-polka Re: Seks a goście 14.10.15, 16:01
                    Wcześniej, również drogą głosowania ustalono, że jest jednostka chorobową, i co?
                    • scher Re: Seks a goście 14.10.15, 16:50
                      1matka-polka napisała:

> Wcześniej, również drogą głosowania ustalono, że jest jednostka chorobową

To czemu podnosisz argument, że już nie jest jednostką chorobową?
                      • 1matka-polka Re: Seks a goście 14.10.15, 16:58
                        To nie ja.
                      • angeika89 Re: Seks a goście 14.10.15, 22:06
                        Chodzi mi tylko o to, aby nie obrażać się nawzajem z powodów na których wpływu nie mamy.
                        Homoseksualistą, czy hetero się rodzisz. Ja mam męża i go kocham, ale to nie znaczy, że mam potępiać ludzi którzy kochają tę samą płeć.
                        Dziękuję, tyle w tym temacie.
                        • scher Re: Seks a goście 15.10.15, 20:43
                          angeika89 napisał(a):

> Homoseksualistą, czy hetero się rodzisz.

Możliwe. Niech homo nie wyciągają łap po dzieci i niech nie przytulają znacznej części unijnej kasy na promowanie dewiacji, którą to kasę można spożytkować na milion innych społecznie potrzebnych projektów, a większość społeczeństwa na powrót przestaną obchodzić ich łóżkowe perypetie i upodobania.

No i niech nie całują się publicznie.
                          • fornitta69 Re: Seks a goście 15.10.15, 22:09
                            Na cale szczescie nie tacy jak ty decyduja o tym komu wolno sie publicznie calowac.
                            • scher Re: Seks a goście 16.10.15, 07:10
                              fornitta69 napisał(a):

> komu wolno sie publicznie calowac.

Nie chodzi, komu wolno, ale komu wypada. Nie wypada robić czegoś, co w innych ludziach budzi odrazę i obrzydzenie.
                          • angeika89 Re: Seks a goście 15.10.15, 23:40
                            Nie sądziłam, że w XXI w. mamy jeszcze tylu homofobów.
                            Nie chcę być niczyim adwokatem i też wolę nie tłumaczyć w przyszłości dziecku dlaczego jego kolega\koleżanka z klasy ma dwoje tatusiów, czy dwie mamusie. Jednakże uważam, że obrażanie homoseksualistów jest nie dojrzałe, prostackie i nie najlepiej świadczy o danej osobie. Każdy ma własne zdanie, własne potrzeby, jak i upodobania seksualne i należy to uszanować...
                            Ja wierzę, że to co Ty nazywasz "promowaniem dewiacji" jest po prostu apelem o równe traktowanie i próbą normalnego życia.
                            A jeśli nie podoba Ci się, że ktoś całuję się publicznie to po prostu nie patrz.
                            • scher Re: Seks a goście 16.10.15, 07:19
                              angeika89 napisał(a):

> homofobów.

Zapomniałaś o faszystach. Każdy, komu nie po drodze z linią partii, ten faszysta. Każdy sceptyczny wobec neołysenkizmu to homofob. Znamy to, znamy. Historia magistra vitae est.

> Każdy ma własne zdanie, własne potrzeby, jak i upodobania seksualne i należy to uszanować

To jest nihilizm. Czyjeś opinie, czyjeś upodobania, czyjeś zachowania w każdej normalnej społeczności jak świat światem podlegają ocenie i wartościowaniu.

> Ja wierzę, że to co Ty nazywasz "promowaniem dewiacji" jest po prostu apelem o
                              > równe traktowanie i próbą normalnego życia.

Jakoś apelują tylko gejowscy aktywiści. Za grubą unijną kasę. Zwyczajni ludzie po prostu sobie żyją i nie chwalą się publicznie, co robią w łóżku i z kim.

> A jeśli nie podoba Ci się, że ktoś całuję się publicznie to po prostu nie patrz.

Nie ktoś, lecz dwaj mężczyźni.
                              Nie nie podoba mi się, lecz brzydzi.
                              Nie, ich prawo do wolności nie może być realizowane w sposób obrzydliwy.
                              • angeika89 Re: Seks a goście 16.10.15, 21:53
                                <To jest nihilizm. Czyjeś opinie, czyjeś upodobania, czyjeś zachowania w każdej normalnej społeczności jak świat światem podlegają ocenie i wartościowaniu.

Ocenie jak najbardziej podlegają, ale nie obrażaniu.
                                Można powiedzieć, że się czegoś nie lubi, bądź nie toleruje, ale wyzwiska to na prawdę dno...
                                Innych może brzydzić to, że Ty się całujesz na ulicy... Żyjemy w wolnym kraju i to nie Ty będziesz decydować kto może się publicznie całować, a kto nie.

Zakończmy tą dyskusję, gdyż nie ma ona sensu.
                                Ty masz swoje zdanie na ten temat ja mam swoje.
                                Miłego wieczoru.
                                • scher Re: Seks a goście 16.10.15, 21:59
                                  angeika89 napisał(a):

> Można powiedzieć, że się czegoś nie lubi, bądź nie toleruje, ale wyzwiska to naprawdę dno...

A te rzekome wyzwiska to?
                                  • angeika89 Re: Seks a goście 17.10.15, 00:52
                                    Mój pierwszy post tyczył się owej wypowiedzi:
                                    ziazia17 11.10.15, 20:32
                                    ojej, trudno mi było zrozumieć bezdzietne kobiety na tym forum, a teraz jeszcze pedzie dołączyły do ematek? Świat się kończy
                                    Nie chciałam dyskutować o moralności, czy homo jest w porządku, czy nie...
                                    Po prostu chciałam zaznaczyć, że wyrażenie "pedzie" jest obraźliwe.
                                    Tylko tyle...
                      • marychna31 Re: Seks a goście 14.10.15, 22:11
                        > To czemu podnosisz argument, że już nie jest jednostką chorobową?

Już nie jest uważany za jednostkę chorobową tak jak układ geocentryczny nie jest uważany za prawidłowy model naszego układu. Wraz z postępem nauki nieprawdziwe teorie są weryfikowane i zastępowane przez te, które odpowiadają prawdzie.
                        • scher Re: Seks a goście 15.10.15, 20:39
                          marychna31 napisała:

> Wraz z postępem nauki nieprawdziwe teorie są weryfikowane

Model geocentryczny został obalony empirycznie. Tolerastia natomiast to nie nauka i nie opiera się na empirii. Tolerastia to taki neołysenkizm.
          • angeika89 Re: Seks a goście 13.10.15, 18:12
            Ja rozumiem, że ktoś może nie wiedzieć co to homoseksualista, ale wtedy używamy wyrażenia- gej...
            Po co się nie potrzebie obrażać. To, że kogoś pociąga ta sama płeć to przecież nic strasznego...
            Co mnie obchodzi czyjeś pożycie seksualne...
    • default Re: Seks a goście 12.10.15, 09:18
      freemarcin899 napisał:

> całujemy się, chcemy iść dalej, a tu nagle telefon. Dzwoniła kole
      > żanka (ta, której seks kiedyś widziałem)

No to trzeba było kontynuować przy koleżance, ona by zobaczyła Twój seks i by się wyrównało smile
    • lilly_about Re: Seks a goście 12.10.15, 09:20
      Też mi problem. Dziś sie wypniesz dwa razy i będzie nadrobione.
      • olewka100procent Re: Seks a goście 13.10.15, 09:42
        no i morał z tego taki , że trzeba kupić zmywarkę
    • demonii.larua Re: Seks a goście 13.10.15, 11:24
      A kto normalny mówi, że nie robi nic specjalnego...phi ale z was p*py big_grin
      • raczek47 Re: Seks a goście 13.10.15, 11:28
        kupcie zmywarkę....gary do środka a na zmywar
        • raczek47 ...dokańczam 13.10.15, 11:29
          ...na zmywarce też można pofikać
          • demonii.larua Re: ...dokańczam 13.10.15, 11:33
            O właśnie, a nie jakieś dziwne telefony odbierać big_grin
    • f.lamer wszystko już było 13.10.15, 11:37
      a wersja homo to żadna inwencja
    • czar_bajry Re: Seks a goście 13.10.15, 19:54
      Przecież nic nie stało na przeszkodzie abyście dokończyli jak goście pójdą ew strzelili szybki numerek zanim przyjdą...chyba że chodziło o coś innegotongue_out
    • scher Zero tolerastii! n/t 13.10.15, 22:22

• sueellen Re: Seks a goście 16.10.15, 08:56
      Kto normalny odbiera telefon w trakcie seksu? ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka