Dodaj do ulubionych

Małgorzata Bernatowicz

18.10.15, 12:17
Jestem wielką fanką VoPsmile Wczoraj występowała Małgorzata Bernatowicz, córka Ewy Kasprzyk. Już przy eliminacjach było widoczne, że matka średnio interesuje się talentem córki. Wczoraj Ewa odpadła. Ale zanim...wyszła na scenę, stanęła w miejscu, zaśpiewała i koniec. Przy czym głos ma naprawdę śliczny i możliwości spore. Która oglądała to wie, że Edyta słusznie skomentowała ten występ.
Może to irracjonalne ale mam wrażenie, że postawa matki mocno się do kompleksów Małgosi przyczyniła. Co Wy na to?
tak se chciałam poplotkowaćsmile
voice.tvp.pl/18657823/malgorzata-bernatowicz#
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 12:22
      mam wrażenie, że postawa matki mocno się do kompleksów
      > Małgosi przyczyniła. Co Wy na to?

Ja też mam takie wrażenie. Widac, że relacje miedzy paniami są bardzo kiepskie.
      Jakiś czas temu czytałam coś w prasie na ten temat, ale nie mogę sobie przypomnieć, co to było.
      Szkoda dziewczyny, bo widać, że jest potwornie zakompleksiona. Głos rewelacyjny.
      • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 12:24
        Też mi szkoda, bardzo. Idę na plotka poszukać o co chodzismile
    • beata985 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 12:57
      w tym tygodniu były w tv śniadaniowej w związku z depresją córki, córka była w jednym programie, matka w innym-innego dnia...
    • lady-z-gaga Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 13:37
      trudno się dziwic, że jest taka, jaka jest

kobieta.onet.pl/gosia-bernatowicz-nigdy-nie-bylo-tak-dobrze-jak-teraz/wt09g
      • azja001 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 13:56
        Jak na wokalistkę która wydała juz cos swojego dosyc nieporadnie zachowywała sie wczoraj na scenie. Jakos to wszystko dziwnie wygląda. W wywiadzie twierdzi, że relacje z mamą super a ciągle nie może liczyć na wsparcie w sprawie śpiewania. Powinna dziewczyna oderwac się na dobre od rodziców i żyć swoim życiem bo widać w niej wielką niepewność i brak wiary w to co robi z pasji.
        • lady-z-gaga Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 14:00
          twierdzi, że z mamą super, ale całą treść wywiadu temu zaprzecza
          nie było super nigdy i nadal nie jest
          a oderwać się pewnie nie może, bo nie poradzi sobie sama - ma depresję i nie jest niezalezna finansowo
          • azja001 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 14:14
            Jest dorosła i powinna zarobic choc na swoje podstawowe potrzeby, jeśli tak nie jest to porażka na całej linii. Jeśli nie spiewaniem to w jakikolwiek inny sposób. No ale jesli ma depresję to może to nie byc takie oczywiste. Cos ta Kasprzyk spieprzyła w wychowaniu córki.
            • rosapulchra-0 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 18:29
              A pan Bernatowicz to tylko nasienie podał?
              • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:38
                Posiał i wypłynął. Dosłownie.
                • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 13:36
                  Posiał i wypłynął. Dosłownie.'

Nieprawda.
                  Nie projektuj własnych traum!
                  • volta2 Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 13:43
                    wydaje mi się, że córka ewy k. została z ojcem na wybrzeżu jako nastolatka, gdy matka przeprowadziła się do stolicy.

jeśli ojciec marynarz, to może rzeczywiście wychowywała się z dziadkami, no, z drugiej strony 15 latka to już chyba wychowana była? pozostało obserwować i nadzorować, nie róbmy z ewy potwora.
                  • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 15:00
                    "Odkąd pamiętam, to dużo zawodowo podróżował. Nawet tuż po narodzinach Gosi wyjechał do Bułgarii, gdzie miał kilkuletni kontrakt. Pojechałyśmy do niego, bo wtedy jeszcze wydawało mi się, że mogę być taką żoną przy mężu. Ale film się o mnie upomniał. Dostałam propozycję od Romana Załuskiego, by zagrać w „Głodzie serca ” i postanowiłam wrócić do zawodu. Wtedy mój świat się przewartościował. Wiedziałam, że nie chcę zajmować się tylko sprawami mojego męża – towarzyszyć mu podczas służbowych kolacji, prasować koszule, prowadzić dom czy wychowywać dziecko."
                    No dobrze, niech Ci będzie, poczekał aż się urodzi. Pasuje?tongue_out
                    • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 21:49
                      Nie, ten przykład zupełnie nie potwierdza to Twojej tezy, że "zasiał i popłynął", czyli że dziewczyna była wychowywana bez ojca.

• karla.on Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 14:51
      Jak zareagowała na nią mama?

Zdziwiła się bardzo, kiedy podpisałam kontrakt ze znaną wytwórnią. Ona cały czas się dziwi: że rzeczywiście koncertuję, udzielam czasem wywiadów. Może nie udało mi się jeszcze przekonać rodziców, że potrafię śpiewać, ale zignorowałam ich wątpliwości. Teraz mam wsparcie fanów.

tkze, mysle ze tak, przyczynila sie do kompleksow I niskiego poczucia wartosci

• pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 15:56
        Widziałam to zdziwienie na przesłuchaniach w ciemno. Jakby nie mogła uwierzyć, ze w ogóle ktoś się odwróci. Okropna matka.
        • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 16:59
          Podejrzewam, że to wszystko jest elementem strategii promocyjnej "Gosi".
          Depresja, kompleksy, sławna dominująca i zimna matka - to się dobrze sprzedaje w mediach.

Ale czy naprawdę ta Kacprzyk taka okropna jako matka? Jedyne, w czym ewidentnie nawaliła to kwestie żywieniowe; nie rozumiem, jak można dopuścić do rozwinięcia się takiej otyłości u dziecka.
          Poza tym - losy wielu artystów pokazują, że troskliwa mamusia nie jest niezbędna do zrobienia kariery w szołbiznesie. Gosia może i ma ładny głos, ale brakuje jej "tego czegoś", co ma każda wielka artystka - i wina matki w tym żadna.

• pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:23
            Z tego co czytam wynika, że Gosię wychowywali dziadkowie, mamę znała z telewizji. Gdy zaczęła śpiewać rodzice nie uwierzyli w jej talent i do dziś nie wierzą. To na bank nie pomaga.
            • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:33
              To na bank nie pomaga. '

Wiem, że to przykre kiedy ma się mało troskliwych rodziców, ale taka np. Marilyn Monroe, Edith Piath czy choćby z naszego podwórka taka Kora czy Górniak też łatwo nie miały.
              Obawiam się, że w przypadku Gosi problemem jest brak iskry bożej - po prostu.
              • ola Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:12
                Świetne przykłady. MM i EP z powodu fatalnego dzieciństwa miały całe życie problemy psychiczne, depresję, które zalewały alkoholem i narkotykami. Obie z tego powodu przedwcześnie umarły.
                Doprawdy świetne przykłady...
                • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:32
                  Edyta też nie ma lekko, ani Kora
                  • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:45
                    Nie mają lekko, bo miały straszne dzieciństwo, natomiast miały to, czego nie ma Gosia i dlatego są gwiazdami.
                • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:43
                  To są przykłady na to, że troskliwe mamusie nie są potrzebne do zrobienia kariery w szołbiznesie, bo zdaje się Kasprzyk jest tu oskarżana o to, że zaniżyła córce samoocenę i dziewczyna stresuje się teraz na konkursach.
                  Nie twierdzę, że Kasprzyk była troskliwa, twierdze tylko, że Gosia nie nadaje się na gwiazdę i nie jest to wina matki.
                  • volta2 Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 13:32
                    może matka też to wie i próbuje jej oszczędzić losu?

gdyby tak było - to brawa dla matki.
                    kolejna bez iskry to panna rodowiczówna, maryla też chyba umyła ręce od popychania kariery?

za to patrycji markowskiej nikt nie musi fanów kupować - czy to magia nazwiska tylko?
                    • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 13:43
                      kolejna bez iskry to panna rodowiczówna, maryla też chyba umyła ręce od popycha
                      > nia kariery?

No, dokładnie smile
                      • aneta-skarpeta Re: Małgorzata Bernatowicz 20.10.15, 10:23
                        nikt nie mówi o tym, żeby cókę Kasprzyk miała gdziekolwiek pchac i wciskać

chodzi o zwykłe wspieranie i wiarę w talent, który Bernatowicz niewątpliwie ma
                        • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 20.10.15, 10:57
                          otóż
                        • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 20.10.15, 11:30
                          Cały czas nie mogę zrozumieć, co jest nie OK w postawie Kasprzyk.
                          Nie wspiera córki?
                          Tak mówi niewspierająca matka?
                          Przypomnijmy, że mówimy o matce 29-letniej osoby.

www.youtube.com/watch?v=LoHdHMfqEXY
            • zuzi.1 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:42
              Przykra sprawa dla dziewczyny, byc wychowywanym przez dziadkow a nie przez rodzicow. Nie wiedzialam, ze p. Ewa to kolejny " obcy" w spoleczenstwie. Co prawda zawsze zachowywala sie nieco dziwnie i ekscentrycznie. Szkoda dziewczyny, ze taka matka jej sie trafila. I reakcja p. Ewy po przesluchaniu corki rzeczywiscie mocno dziwna.
          • rosapulchra-0 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 18:30
            "Takiej"?? Tzn., jakiej? Ta dziewczyna jest przy kości, ale zdecydowanie nie jest aż "tak" otyła!
            • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:34
              Właśnie przeczytałam, że stany lękowe miała już w dzieciństwie. Nic dziwnego, że ma problemy z odżywianiem.
              Strasznie mi szkoda dziewczyny. Mam nadzieję, że dzięki terapii wyjdzie na prostą.
              • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:59
                'Właśnie przeczytałam, że stany lękowe miała już w dzieciństwie'

W takim razie możliwe, że ma depresję endogenną i potrzebuje także dobrego psychiatry.

Strasznie mi szkoda dziewczyny. Mam nadzieję, że dzięki terapii wyjdzie na pros
                > tą.

Też mi jej szkoda i mam nadzieję, że dzięki terapii uwolni się patologicznej rywalizacji z matką.
    • fadilla Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 15:12
      Ogladam ten program od zawsze. Przez te wszystkie edycje potrafiłam sie wieloma głosami zachwycić. Mozliwości nie ma sporych, bo jej sposób spiewania nadaje się tylko do ballad. Taki szeptano-mówiony. Może i w tym gatunku byłaby jedną z najlepszych, ale faktycznie przeszkadzają jej jakies kompleksy, żeby przeforsować swoja osobowość, styl i zjednać sobie fanów.
      • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 15:57
        Nie jestem specjalistąsmile ale odniosłam wrażenie, że Małgosia boi się "otworzyć gardło". W ogóle była jednym wielkim strachem i strasznie było mi przykro gdy na nią patrzyłam.
        • aneta-skarpeta Re: Małgorzata Bernatowicz 20.10.15, 10:25
          i dlatego pewnie nie została skradziona, bo jury wie ( sami o tym mówili), że ma ogromny talent i dar w postaci barwy, ale musi najpierw uporac się ze sobą
    • nangaparbat3 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:10
      Dziewczyny, nie udaje - nie mam pojęcia, kim jest Ewa Kasprzyk.
      A Małgosia super smile
      • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:27
        nie mam pojęcia, kim jest Ewa Kasprzyk.

Kogla mogla nie oglądałaś? wink

www.youtube.com/watch?v=ol4oFj3E52c
        • nangaparbat3 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 17:44
          Nie.
          Tym bardziej dziękuje, z przyjemnoscią obejrzę.
          • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 18:10
            Też chyba sobie obejrzę po raz setnysmile
            Aha, film ma dwie części - scena, którą zalinkowałam pochodzi z części II.
            • marychna31 kogel mogel fajny 18.10.15, 18:23
              ale ja E. Kasprzyk uwielbiam w "Dziewczętach z Nowolipek" i II cz "Rajskiej Jabłoni" Barbary Sas . To był chyba jej debiutsmile
              • menodo Re: kogel mogel fajny 18.10.15, 18:35
                Pamiętam ją też z filmu Bellissima - gdzie zresztą matkę ześwirowaną na punkcie kariery artystycznej córki wink
                www.filmweb.pl/film/Bellissima-2001-31155
                • marychna31 Re: kogel mogel fajny 18.10.15, 19:16
                  > Pamiętam ją też z filmu Bellissima - gdzie zresztą matkę ześwirowaną na punkci
                  > e kariery artystycznej córki wink
                  Tak, film niezły. Jesli te insynuacje o ich złych stosunkach są prawdziwe to ta rola byłaby prawdziwą ironią losu...
            • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:15
              Czy to nie ty menodo pisałaś kiedyś, że Majli Sajrus jest gruba? big_grin
              • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:24
                Masz na myśli Miley Cyrus?
                Nie, nie mogłabym czegoś takiego napisać, bo uważam, że ona jest szczupła.
    • mia_siochi Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 18:00
      O, pamietam ja z jakiegoś innego programu tego typu. Nie wiedziałam ze to córka Kasprzyk.
      • fornitta69 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 22:50
        Ja ja widzialam wlasnie w Must be the music, bo tego programu na dwojce nie ogladam. Z bardzo fajna piosenka tam wystapila "Secrets" -taki chyba miala tytul. Cos w tym wystepie bylo niesamowitego, do dzis pamietam,ze mnie lekko zahipnotyzowal. Pojecia nie mialam,ze to corka Kasprzyk!
    • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 18:54
      Po przeczytaniu calosci. Spieprzone relacje z matka to dramat i odbija sie na calym zyciu. Czlowiek wiele nie umie emocjonalnie jest w jakis sposob uposledzony w tej dziedzinie zycia. To co rozwala taka relacje to ambicja a w przypadku Kasprzyk zazdrosc,ostatecznie to ona jest gwiazda tak o sobie mysli. Mowi ze teraz jest super,tlumaczac jest to ich najlepszy okres w relacjach. Ale taniego super w waszym rozumowaniu nigdy juz nie bedzie. Pewnych rzeczy nie da sie naprawic nawet wsrod najbliższych,czasu nie da sie cofnac. Mozna wybaczyc ale krzywdy i tak nie zapomnisz bo ona gdzies tam w tobie jest nawet jak bardzo chcesz sie jej z siebie pozbyc..
    • ruda.anka2 Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:14
      Też o niej właśnie myślałam, czytałam to: www.gala.pl/wywiady-i-sylwetki/ewa-kasprzyk-z-corka-gosia-bernatowicz-czasem-trudno-jest-powiedziec-kocham-16675
      Zaczęła wczoraj pięknie, ale zaraz wszystko siadło i straciło kolor. Ona się wycofała.
    • karme-lowa Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 19:30
      Kto odpadł? Ewa czy Małgosia?
    • hermenegilda_zenia Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 21:29
      Dziewczyna zakompleksiona do granic, tyle że mając ponad 3 dychy na karku można z tym coś robić, a nie całą sobą pokazywać, że się przeprasza, że w ogóle żyje i najchętniej chciałoby się zapaść pod ziemię. Miałam ochotę ją wytarmosić za kudły, strasznie mnie to jej "skulenie w sobie" wkurzało. Pewnie ciężko jest dorastać w cieniu znanego rodzica, który w dodatku ma dosyć ekspresyjną i mocną osobowość, ale do diaska ona nie jest już małym dzieckiem, jakieś refleksje na swój temat powinna mieć, bo nie wierzę, że taka defensywna postawa pomaga jej w życiu.
      • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 22:54
        Nie zawsze to jest takie proste,latwiej powiedziec niz zrobic. To jest ciezka dlugotrwala praca nad sama soba nie zawsze zakonczona sukcesem.
        • hermenegilda_zenia Re: Małgorzata Bernatowicz 18.10.15, 23:56
          Zakładam, że najpóźniej na etapie szkoły średniej człowiek ma już jakieś przemyślenia życiowe i refleksje nad sobą, więc dziewucha miała co najmniej kilkanaście lat, żeby popracować nad sobą i coś zmienić, bo ewidentnie ma problemy z psychiką. Dziwi mnie tylko, że wybrała sobie taką formę ekspresji, zupełnie na przeciwstawnym biegunie tego, jaka jest. Osoba panicznie pragnąca zniknąć w tłumie próbuje zaistnieć w środowisku estradowym - nie wiem czy to jakaś wyrafinowana forma masochizmu w jej wykonaniu. Nie da się być piosenkarką funkcjonując tylko w studio bez kontaktu z publicznością, a ona po prostu wpada w panikę, gdy uwaga skupia się na niej, nie wytrzymuje ciśnienia.
          • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 00:18
            Serio myslisz ze majac 16 czy 17 lat juz sie jest takim madrym. Wtedy to jeszcze zyje sie pod wplywem np.toksycznej matki,ktora ma gdzies ciebie nie wie o tobie nic,daje ci kase zebys zniknela bo do niej wlasnie przyjechala laska od masazu. Szkola srednia to taki trudny czas mozna powiedziec ze dopiero czlowiek zaczyna poznawac sam siebie gdzies tam w przerwach miedzy szkola a imprezami. Jak ktos ci laduje cale zycie do glowy nie jedz bedziesz gruba itd, to to nie jest tak ze to nie zostaje w czlowieku. Ja bylam taka jak ona dopiero ja wyprowadzilam sie z domu tzn.wyszlam za maz i moj pierwszy maż pomogl mi uwierzyć w siebie,zrobilam sobie 7operacji plastycznych bylo lepiej. Doszla anoreksja,terapię itd. Mam 35 lat i nadal nie mam tego za soba. Bardzo dobrze ze dziewczyna wychodzi próbuje przelamac sie to zawsze krok do przodu. Takze to co tobie sie wydaje to jedno a zycie to drugie. To trzeba przezyc zeby zrozumiec.
            • hermenegilda_zenia Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 00:34
              Ale ja nie chce nic rozumieć, człowiek psychiczny musi sam sobie chcieć pomoc i nic tego nie zmieni, nawet 70 operacji plastycznych - po prostu pisze, co o tym sadze i tyle. Nie obchodzi mnie, co ona przezywa czy ty, po prostu jako widz programu odbieram to jednoznacznie - mam ochotę baba potrząsnąć.
              • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 01:56
                Jestes smieszna nie obchodzi cie co ona przezywa,ale chcesz nia potrzasnac,czyli potencjalnie możesz jej zrobić wieksza krzywdę. Czasami lepiej nic nie mowic,serio. Psychiczny jest każdy z nas bo każdy ma jakies cos do przepracowania nawet jak sobie z tego nie zdaje sprawy. Nie zawsze trzeba wszystko nazywać po imieniu. Czasami lepiej być psychicznym niż udawac madrego jak się o czyms nie ma pojęcia. Jak to potrząsanie miałoby wygladac. Ty laska jesteś stara już weź się ogarnij,zrob cos ze sobą bo jesteś psychiczna,rece opadają jak się na ciebie patrzy. wolalabym cie nie spotkać na swojej drodze i mieć przyjemność doswiadczyc twoich rad na naprawianie czyjegoś zycia.
                • 3-mamuska Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 05:14
                  Tak Joli czasami zamiast sie nad kimś rozczulać lepiej powiedzieć, zrob cos z tym idź na terapie. Usamodzielnij sie, weź sie za siebie a nie przepraszaj ze żyjesz do 60-taki.

Niestety kiedyś sporo osob miało ciężkie dzieciństwo ale to nie oznacza ze do końca życia trzeba sie nad sobą rozczulać.
                  Ja w wieku 22 lat zrozumiałam ,ze dla swojej matki nigdy nie bede doskonała (wystraczającą) teraz mam z nia sporadyczny telefoniczny kontakt , nie zna mojego adresu,w Polsce nie byłam 6 lat, bo nie czuje potrzeby.
                  Zapracowała sobie na moja obojętność nie ma wpływu na moje zycie.
                  Ale wiem tez ze i ona miała ciężkie dzieciństwo potem zycie, wiec nie stawiam wszystkiego na ostrzu noża, jej przykrych słów nie biorę do siebie, po prostu ona nie imie inaczej.

Mysle ze 30-latka powinna juz wiedzieć jak sie wykaraskać z dołka. Ale moze ona lubi byc taka "biedna"
                • hermenegilda_zenia Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 09:17
                  Za cienka w uszach jesteś, żeby tu kogoś obrazić, chociaż próbujesz na miarę swoich niewielkich intelektualnych możliwości - mózgu nie da się zoperować, a to akurat tobie by się przydało. Natomiast twoje rzewne historyjki troliszcza naprawdę nie robią tu już na nikim wrażenia. Lepiej idź na pocztę.
                  • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 09:28
                    Dla mnie osoby agresywne, wredne tez mają jakiś problem z psychiką.
                    • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 10:24
                      No dobra pade, ale Twój wątek też jest trochę "wredny", zwłaszcza Twoja teza, że winą matki jest to, że Gosia odpadła z tego talent show.
                      • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:09
                        Zdaje się, że ja się wrażeniem podzieliłam, a nie tezą.
                        • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:30
                          A o "okropnej matce" to wspominałaś Ty czy jakiś chochlik?
                          • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:44
                            Bo dla mnie jest okropna. To mnie czyni wredną? Oci..łaś?:big_grin
                            • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:54
                              Masz jakiś problem z matką czy coś ?
                              • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:58
                                A skąd taki wniosek?
                                • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:16
                                  Z tego hejtu po Kasprzyk?
                                  • pade Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:19
                                    nie histeryzuj
                                    • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:21
                                      big_grin
                                      • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:40
                                        No tak, ta pade taka żałosna sad
                    • lady-z-gaga Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 10:44
                      pade napisała:

> Dla mnie osoby agresywne, wredne tez mają jakiś problem z psychiką.

Niekoniecznie. Jeżeli ktoś taki jak Jolka, czyli psychicznie niepełnosprawny (o czym sama wielokrotnie pisze), w dodatku skompromitowany akcją z paczkami (ktorej nigdy nie wyjaśniła), uznaje za stosowne pouczać, udzielać rad, strofować inne forumki - to agresja jest całkiem normalną i usprawiedliwioną reakcją. To jest forum, a nie gabinet terapeutyczny i nie wymagaj od ludzi certolenia się z bezczelną dziewuchą.
                      • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:04

Jeżeli ktoś taki jak Jolka, czyli psychicznie niepełnosprawny (o
                        > czym sama wielokrotnie pisze), w dodatku skompromitowany akcją z paczkami (kt
                        > orej nigdy nie wyjaśniła), uznaje za stosowne pouczać, udzielać rad, strofować
                        > inne forumki - to agresja jest całkiem normalną i usprawiedliwioną reakcją'

Zgadzam się w stu procentach.
                      • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:27
                        Ja nikogo nie pouczam napisalam tylko ze takimi radami mozna komus zaszkodzic,a podniecacie sie jakbym was obrazila.
                  • jola-kotka Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 12:11
                    A Ty za to jestes super,pozdrawiam cie serdecznie.
    • larrisa Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:10
      Chyba cierpię na jakieś upośledzenie społeczne bo za cholerę nie rozumiem co daje obrabianie dupy ludziom, a już szczególnie tych, których się nawet nie zna osobiście, a jedyne informacje jakie się posiada na ich temat to plotki z kolorowych gazet.
      • menodo Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:26
        Mam chyba tę samą postać upośledzenia smile
        • lady-z-gaga Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 11:57
          Naprawdę widzicie różnicę między nickiem na forum, a jakąkolwiek osobą publiczną?
          Jednym i drugim obrabia się d...., tyle, że nick forumowy opisał swoje problemy tutaj, a osoba XY opowiedziała o nich w wywiadzie gdzie indziej. W obu przypadkach nie znamy prawdy, nie znamy głownych bohaterów osobiście, w obu przypadkach gdyby ktoś chciał dyskrecji, to by jej sam przestrzegał.
    • iuscogens Re: Małgorzata Bernatowicz 19.10.15, 19:34
      Nie lubię tego typu programów, ale zaciekawiona poszperałam na youtubie i dziękuję smile
      i głos i piosenki wybitnie do mnie przemawiają, piękne wink
      A dziewczynę kojarzę z jakiegoś wywiadu i pamiętam, że miałam wrażenie, że pewnie ciężko jej było być córką EK. Ona jest chyba zbyt wrażliwa na taką matkę z silną, przytłaczającą osobowością. Nie jestem pewnie obiektywnie, bo jakoś za EK nigdy nie przepadałam.
    • jolie Re: Małgorzata Bernatowicz 20.10.15, 10:43
      A ja uważam, że takich głosów w szkołach wokalnych jest na pęczki. Nie zachwyca mnie nic a nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka