Dodaj do ulubionych

świąteczne oświetlenie domu, sople LED

19.11.15, 11:21
Macie jakies sprawdzone zestawy, ktore nie zepsuja sie po tygodniu?
Szukam lampek do oswietlenia balkonu 10-12m, zewnetrznych, ip44, na grubym kablu, najchetniej ciepla biel.
Na allegro tego pełno, ale jak zaczynam czytac komentarze to mi sie odechciewa zakupu.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:29
      kupuje z zalozeniem ze to beda jednoroczne. jak dotad sie nie zawiodlam
    • dziewczyna_bosmana Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:34
      Zobacz tutaj:
      dekoracje
      Na pewno maja sklep stacjonarny pod Warszawą, nie jestem pewna ale może zajmują się też wysyłką. Miałam w rękach te dekoracje i były solidne.
    • stillgrey Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:43
      Myślałam o czymś w tym stylu: allegro.pl/sople-300-led-zewnetrzne-ip44-lampki-choinkowe-11m-i5716910602.html#thumb/4
      pewnie chinski badziew, ale jakby poswiecily chociaz ten miesiac to juz by bylo git.
      Kupowala ktoras takie, jest sens, czy lepiej wydac wiecej i miec na lata? Tylko pytanie, ktore to beda na lata wink
      • ichi51e Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:47
        przysiegam ze jedyne "na lata" to byly te ktore pamietam z dziecinstwa. tylko cos mi sie jeszcze kojarzy ze ojciec przegladal zarowki i lutowal jak sie cos rozpadlo. rozne kupowalam wspolczesnie zadne nie wytrzymaly - drozsze czesto znaczy z opcja migotania grania itp nie lepsza jakosc.
        • b-b1 Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:55
          Obi-wyłożyłam sporo, ale w tym roku czwarty raz powieszę-żaden z zestawów zewnętrznych się nie zepsuł, a mam różne. Solidne kable, solidne wtyczki.
          Na allegro też kupowałam-było taniej, ale często zanim jeszcze zawiesiłam już kabel zdążył się złamać.
          Nie wytrzymał dwóch sezonów żaden komplet.
      • araceli Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 16:34
        Mam właśnie taki kupiony w zeszłym roku - świecił bez problemu całą zimę. Ale fakt - to chińczyk więc 'co się trafi'.
    • beata985 Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 11:56
      mój małżonek kupił chyba w jakims markecie budowlanym ale dość drogie, świecą już ok 7 lat, wiszą całym rokiem, bo nie chce mu sięsciągać tego metrazu a sporo tego jest.
      jedna kurtyna tylko padła przez te lata.
      • jatojagodnik Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 15:48
        U mnie tez wiszą całorocznie. W grudniu tylko wtyczke wkładam do gniazdka... a w lutym wyjmuję. Świeca już od dobrych 7-8 lat. Kupione w zwykłym markecie.
    • dziennik-niecodziennik Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 12:06
      zewnętrzne lampki kupilam w Biedronce. świecą już czyba czwarty czy piąty rok.
    • butch_cassidy Re: świąteczne oświetlenie domu, sople LED 19.11.15, 15:43
      W tesco w zeszłym roku kupiłam. Działały bez zarzutu, b. długo, aż zostały zdjęte. W tym roku chyba kupię kolejny sznur, ichniejsze zewnętrzne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka