Dodaj do ulubionych

bony, paczki na święta

21.11.15, 15:42
w zakładqach pracy coś dostajecie?
Ja dostaję mięso bo prezes kumpluje sie z p[rezesem zkaładów miesnych. Dostaję tego dużo ale nie mam co z tym zrobić bo ja odzywiam się zdrowo, a w tym mięsie parówkach czy kabanosach mnóstwo przeróżnej chemii. Wolałabym bony.
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 15:56
      Tak dostaniemy kasę lub paczki w przypadku kilku osób. Nie wiem ile bo komisja zbiera się w przyszłym tyodniu i dopiero wtedy zadecyduje.
    • melancho_lia Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 17:04
      Nie, nigdy nic nie dostawałam. Mąż jak pracował w sądzie dostawał torbę słodyczy dla syna- syn miał wtedy 11 mcy.
    • gagunia Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 17:18
      Paczki słodyczowe dla dzieci na Mikołajki i kasę z funduszu socjalnego. Są to pieniądze rzędu 200-300zł.
      Przed świętami dostajemy też roczne premie, nawet do kilku tysięcy zł.
    • memphis90 Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 17:22
      Nie, nigdy. Premii też nigdy nie dostawałam, żadnych trzynastek.
    • grave_digger Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 17:40
      Tak.
      Mąż dostaje w pracy i ja dostaję w pracy (dwa razy więcej od męża) plus paczki słodyczy dla dzieci.
    • butch_cassidy Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 18:41
      Mąż dostawał słodycze i czasem premię, ale podniosły się głosy, że słodycze niezdrowe i teraz już jest tylko kasa (ile to zależy od roku i kondycji firmy).
      • bbuziaczekk Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 19:02
        Ja w pracy dostaje paczki ze słodyczami dla dzieci i gotowke ok 300-350 zl
        Maz dostaje paczki ze słodyczami dla dzieci i 1000 zl brutto gotówki.
        Oprocz tego meza firma co roku organizuje impreze Mikolajowa dla dzieci np. na lodowisku. Sa występy, Mikolaj i atrakcje rozne + jedzenie.
        Ale w tym roku podobno imprezki nie będzie (kryzys)
    • cauliflowerpl Re: bony, paczki na święta 21.11.15, 18:52
      Kohabitant dostaje skrzynkę wina, ja bony w kwocie zależnej od humoru szefa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka