moofka 28.12.15, 17:06 wiem, ze sa milosniczki i przeciwniczki chetnie sie zainspiruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:11 lampkę nocną...nie mamy Ikei na naszej wsi więc to dla mnie rzadkie wizyty bardzo ale upatzryłam lapke a że bedziemy przejezdzac to na all nie będę przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:15 Prawdopodobnie zasłony. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:52 Jeszcze nie wiem, czy znajdę odpowiednie, bo nowszej oferty nie widziałam na żywo. Na pewno białe. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:16 Poooościel - uwielbiam ikeową pościel ale tylko te z bawełny perkalowej. Jest idealna nie umywa się do pościeli z lidla, która często wygląda jak ściereczki do naczyń. Poduszkę do oglądania tv, jak to ją roboczo nazywam, taka podłużna, wąska poduszka. Idealna do czytania czy oglądania tv. Świeczki bo lubię świeczki a tam są tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:20 Śliniaki dla dziecka: Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:52 Fajne są tyle,że przepuszczają płyny Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:38 dywan z juki Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:44 moofka napisała: > wiem, ze sa milosniczki i przeciwniczki > chetnie sie zainspiruje kule mięsne z konika... czy z czego one tam teraz som.... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:49 www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00269437/ na tym bedzie stała chałupa kanarka Felusia i gramofon oraz kwiecie do tego szary fotel dla dziadka-meczyogladacza i szary dywan puchaty te szarości super skomponują się z przdymionym różem ścian, zielonoscią kwiiecia oraz mandarynkowym Felusiem dobra, z kanarkiem moze nie skomponuja się tak super Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:53 Osłonki na świeczki, te białe z wyrżniętym wzorkiem koronkowym. Super wyglądają wieczorem na drewnianym stole porozkładane między talerzami. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:54 tak? ostatnio się zadumałam nad nimi własnie to osłonki tez Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:56 chyba o te chadza www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70298083/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:00 One są świetne. Robią u mnie za osłonki na świeczki, jak włoże szklany pojemnik (pozostałość po świeczkach z ikei to mam doniczkę albo wazonik. Są też pojemnikami na groszówki i inne duperele. W większych , oczywiście tylko z wykończeniem koronkowym mam kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:06 U mnie te osłonki sprawdzają się jako pojemniki na pędzle, kredki do oczu, tusze etc. Fajnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:12 Ładny kanarek pasuje do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:34 no przecie, peonka! Felus jest uwielbiany w domu, każdy mu sie stara przypodobać ziarenkami i zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:51 Łóżko dziecku dywan jakis bo już mam dosyć tego co jest. Posciel Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:57 Szykowałam się na jakieś wyprzedaże ozdób BN ale chyba nie dam rady. W ubiegłym roku trafiłam przecenione o ponad 70%. A poza tym to nigdy nie wiadomo z czym wyjdę. Raz pojechaliśmy po pojemnik na mydło (ikee mam pod nosem) a wyjechałam z meblami do łazienki. Niestety póki co nie doczekałam się ładnych żółtych poszewek na poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 17:55 właśnie wróciłam. Kupiłam dekoracje swiąteczną przecenioną z 79 na 7.90. Na przyszly rok jak znalazł. do tego calkiem ciekawe tkaniny na obrus. i oczywiscie świeczki zapachowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:04 beataj1 napisała: > właśnie wróciłam. Kupiłam dekoracje swiąteczną przecenioną z 79 na 7.90. Na pr > zyszly rok jak znalazł. > do tego calkiem ciekawe tkaniny na obrus. > i oczywiscie świeczki zapachowe... Którą dekorację świąteczną tak przecenili? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:13 Wiszącą gwiazdę taką z drutu z widoczną żarówką Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:23 Za 7.9 pomyslalabym o tym, ale za 79 zl? W życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:25 no za 79 tez tego nie brałam pod uwage. Ale 7.9 zmienilo postać rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:33 gwiazda fajna, za 7 tez bym wziela ale ja dopiero w styczniu sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:45 Z rzeczy które lubie Patelnia steka za 9.90 lubie ich kubki lubie kuchenne przedmioty - łyżki wazowe szpatułki itd swiece i lampiony ramki - ktore moge bezlitosnie przerabiac Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:48 Fotel, ten, jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:52 Wyłącznie klopsiki. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:39 mi ich klopsiki nie smakują z jedzenia lubilam takie boskie pasty kwiorowe w duzych tubkach, ale wycofali Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 18:52 Mam taki. Czerwony. Boski. Dobrze sie spiera. Średnio tylko stabilny dziecko wspinając sie przeleciało sie fotelosamolotem. Zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:05 Boże, jaki on jest wygodny. Zastanawiam się, czy żółty (śliczny), czy zielony. Oczywiście z podnóżkiem. Boję się trochę żółtego, żeby nie zrobił się bury na podłokietnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:34 robi się mam szary, z rok przynajmniej, dwa razy prałam (i klęłam) ale jest tak wygodny, że wszyscy goście chcą na nim siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:23 Kup, kup, jest niesamowicie wygodny. Mam szary, bez problemu się go da wyczyścić Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:53 Mam szary. Muszę dokupić podnóżek tylko nie wiem czy pod kolor czy może żółty... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:19 Nie mam duzo rzeczy z Ikei, aczkolwiek Ikee lubie. tydzien temu kupilam dwa fotele(moje pierwsze ikeowskie meble) i jestem zachwycona. Tylko w Ikei kupuje filizanki do kawy i posciel - uwielbiam ikeaowska posciel, oswietlenie talze i wszystkie organizacyjne rzeczy potrzebne do pralni tez kupuje w Ikei. Kolejnym zakupem, ktory zdarzy sie juz za kilka dni, bedzie dywan - tez moj pierwszy z Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:28 osmiornice na skarpetki bo mam dwie i dalej nei starcza. nie przepadam za ikea a w chalupie wiekszosc mebli (poza kuchnia i kanapa) mam stamtad. uwielbiam oslonki i swieczniki skurar oraz tanie metalowe czarne latarenki. kiedys tez kupilam dlugie deserowe satynowane lyzeczki i za chiny nie moge dokupic kolejnych bo nigdzie nie ma. posciel maja bardzo fajna ale tylko te drozsza o gesciejszym splocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:37 Teraz długie są tylko te www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40188585/. Też się łądnie przentują Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:43 ja chcialam do tamtych. mam wysokie kubki do wynalazkow kawowych i pasuja dlugoscia. maja tez zalete niepodwazalna - mat nie sciera sie w zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
weldeco Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 01.01.16, 21:56 www.facebook.com/weldeco/photos_stream Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:30 Akurat jutro sie wybieramy. W planie regal kallax 2x4, bo corce sie gry i ksiazki nie mieszcza w starych expeditach. Mam nadzieje, ze beda w miare pasowac, jak sie zestawi obok siebie. Do tego kilka pasujacych pudel, nowa wycieraczke, rolki do kocich klakow i moze patelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:31 byc może sofę narożną friheten www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90242863/ jak męża namówię muszę go urobić delikatnie i skutecznie lubię sofy z ikei za ich ściągane pokrycia i mozliwość dokupienia innych. poza tym z kazdego wyjazdu do ikei wracam z nowymi jaśkami, wazonikami i ramkami Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:42 Ściągane pokrowce ratują mi życie przynajmniej raz w miesiącu Niestety pierwsze mi się skosmaciły i nie uwzględnili reklamacji. Drugie już nie i już wiem jakiego materiału unikać Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:58 Szczerze odradzam. Tak, jak ikeę bardzo lubię, tak sofy mają tragiczne, nawet te z wyższej półki cenowej. Wygodne przez kilka miesięcy, a potem siedzi się na nich jak na skazaniu. Szkoda kręgosłupa, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:19 E no, nie jest tak źle. Znam parę wygodnych sof nawet po kilku latach. Z wyglądem różnie bywa. Ale w naszym przypadku - rodziny dokoconej, nie warto kupować jakichś wypasionych, bo pazurom jest obojętne, ile kosztowało to, co drapią, oleniają lub robią tam gorsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:29 Na naszą starszy syn mówi:dzieło szatana. Bo jak tylko człowiek usiądzie to nie chce mu się wstać. Raz znajomy siadł i zasnął Za to moja rodzina nie umie na niej siedzieć bo w domu mają węższe kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 11:20 Nie potwierdzę, bardzo wygodnie siedzi się na Vilasund. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 14:45 Nie przekonasz mnie Przymierzaliśmy się do wielu, ostatnio prawie kupiliśmy boską zieloną Stockholm: ale po wysiedzeniu na prawie wszystkim w sklepie stwierdziliśmy, że wszystkie robione są na jedno kopyto. (W UK w schowku zostawiliśmy sobie starą Kivik, bo po powrocie będziemy tam jeszcze mieszkać przez 6 miesięcy, ale jest to raczej mebel do postawienia w salonie, a nie do siedzenia - siedzi się na nim jak na skazaniu i nie wiadomo, ile poduszek podłożyć pod tyłek i pod plecy, żeby się nie uszkodzić.) Ostatecznie zamiast zielonej Stockholm zakupiliśmy (taniej!) używaną wielką Mitchell Gold. Niebo a ziemia i choćby dlatego, że mamy już porównanie, nigdy więcej sofy w Ikei nie kupimy Z całym szacunkiem do Ikei, bo sklep bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 13:38 byc może sofę narożną friheten' Kupiłam taką rok temu do pokoju gościnnego (mąż się upierał) i trochę żałuję. Niewygodnie się na niej siedzi, średniowygodnie śpi, poza tym w pokoju 30 m.kw. wygląda jednak na na dużo większą niż w sklepie Chciałam ją zwrócić po kilku dniach, ale nikomu nie chciało się jej rozkręcać i tak już została; goście nie narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 01.01.16, 23:19 Bardzo pouczających wątek rozważałam szary narożnik z ikei, ale po waszych wpisach chyba sobie odpuszcze i poszukam u polskich producentow Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 01.01.16, 23:53 Ja mam taka od 6 m-cy i co najważniejsze - śpimy na niej z mężem codziennie. Jak dla mnie jest mega wygodna. Dokupilismy jeszcze dwie poduchy żeby się dobrze siedziało i jest super. Ja mogę polecic. A za 1700 zł (razem z dodatkowymi poduchami) to ja mogę sobie za jakis czas kupic inną.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:33 Szafkę z kontenerkami na klocki lego, bo już się przewalają w sposób niekontrolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:34 Nie robię zakupów w tej motłochowni, Robię zakupy w Witku, przed świętami, widziałem (odległość niedaleka) jak motłoch (stare golfy, bmk-i pamiętające pierwszego właściciela - dziadka z Wermahtu itp.) pcha się do Ikei, korki, tłumy. Ja w tym czasie bez stresu zaparkowałem pod Witkiem i w spokoju (mało osób bo i mało stać ) robiłem spokojne zakupy w Witku, bez motłochu, bez tłumów, z kulturalną, subtelną obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:36 co jest witku? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:45 Witek. Centrum handlowe dla bogatszych. Można tam kupić niektóre meble, pościel, porcelanę, ozdoby dla domu, zestawy obiadowe, dywany, rolety, bibeloty, meble ogrodowe, elementy wyposażenia wnętrz.. Taka Ikea, ale polska i dla bogatych. Motłochu tam zwykle nie ma bo siedzi w sąsiedniej Ikei I przede wszystkim raczej go nie stać Ja cenię zaś oprócz jakości oczywiście możliwość zrobienia zakupów w spokoju i bez tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:47 dzieki, jak kupie nowy plaszcz to pojde zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:51 Nie wiem czy jest w każdym mieście. Na pewno w Krakowie. Tylko się wyszukuj. I pogódź z tym, że za cenę całego koszu z towarem z Ikei kupisz tam co najwyżej jeden świecznik. Za to mają tam cudeńka. Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna80 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:36 To pojechałeś Witek w większości zawiera potworności estetyczne, jakies sofy skórzane jak z poczekalni w korpo, kute elementy wymarzone do zbrojowni (której nie posiadam), meble kolonialne które juz kilka lat temu wyszly z mody. A Ikea się broni lekkością stylu i przede wszytskim- funkcjonalnością tych rzeczy. Ja w najbliższym czasie jadę po taki fotel jak wyżej, a najlepiej dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 19:11 ioanna80 napisała: > To pojechałeś Taka rola trolla. > Witek w większości zawiera potworności estetyczne To jest stilo aspirującego królewicza cygańskiego w wersji modern. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:54 Zerknęłam na stronę i ofertę. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:00 no lampy ladne Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:56 Na pewno NIE JEST to Ikea, chociaż polska i z pewnością dla nowobogackich Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:00 Fakt. Ikea to badziewie dla ubogich więc trudno w sumie porównywać Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:06 Jeżeli wolisz badziewie dla bogatych, to Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 01:54 kaz_nodzieja napisał(a): Ja > w tym czasie bez stresu zaparkowałem pod Witkiem i w spokoju (mało osób bo i ma > ło stać ) robiłem spokojne zakupy w Witku, bez motłochu, bez tłumów, z kult > uralną, subtelną obsługą. Co zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:41 Wyciskacz do czosnku i szklanki pokal, takie duze. No i świeczki zapachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:44 mam nadzieję że następna wizyta nieprędko bo w tym roku wydałam w I. sporo kasy... z rzeczy które kupuję tam częściej: pościel - mają teraz śliczne wzory, mrożone naleśniki do odgrzewania, narzuty na łóżka, poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 19:55 właśnie jestem po zakupach: 2patelnie, rondelek i 2 dywany- do biura i do pokoju młodej. jestem zadowolona bo wywaliłam dywan shaggy i wreszcie pokój zaczął estetycznie wyglądać, za nieduże pieniądze odświeżyłam młodej pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:01 jaki dywan żeś nabyła? szukam podpowiedzi, bo sama chcę wy...ć szaggi Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:58 do biura: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10250201/ ( miał być cieniutki, zeby fotele na kołkach swobodnie jeździły, i jeżdżą swobodnie. a że cenowo super, no to super) dla córki: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10286969/ (ten jest znacznie bardziej puchaty, znacznie grubszy, ale po nim fotel biurowy nie jeździ) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:37 dzieki, szukam czegos w podobie wlasnie ten falisty wydaje sie sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:43 on jest bardzo przyjemny! i stosunkowo gruby, także cena do jakości również bardzo dobra. a ten cienki, taniutki, jest w sam raz do biura i jest łatwy w odkurzeniu- mamy dwa psy, więc to tez ważne Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 00:37 też mam dwa psy; długowłose Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Fotel 28.12.15, 20:01 Ma ktoś może taki fotel: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70299025/#/70299025? Podoba mi się i ciekawa jestem, czy jest wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
tommama Re: Fotel 28.12.15, 22:19 Ja mam, dla mnie super. Życie mi ratował w trakcie pierwszych kilku miesięcy życia mojej córki i cycowych maratonów Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Fotel 29.12.15, 12:28 Dziękuję za odpowiedź. Mnie on jest potrzebny do jeszcze wygodniejszego czytania książek Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:10 Fajny wątek. Mam upatrzoną lampkę nocną, bo mąż stłukł vintage ikeową lampkę z 1995 roku <smuteczek>. Za to teraz będziemy mieli lampkę, która ładuje telefon. Czad. I amarylisa sobie kupię, bo mi sie bardzo podoba, a przegapiłam w biedrze. Miałam już nie kupować w ikei, tylko w to maxie, bo tam niby mniejsza masówka, ale tam trzeba brać jak coś rzucą na sklep, z konkretną potrzebą ciężko coś upolować. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:31 Mnie odrzuciło do tych ładujących ze telefon musi miec specjalny pokrowiec Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:38 Pokaż lampkę ladujaca telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:12 m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/80280704/ Ale jak musi byc specjalny pokrowiec, to nie wiem czy to ma sens, nie doczytałam. Jest tez taka w opcji tradycyjnej, swieci i nic więcej nie robi, tez ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:24 Hm. Piszą, że większość telefonów ma opcje ładowania bezprzewodowego... Ale jak to sprawdzić? Moze po prostu wypróbuj w Ikei, jak będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:29 Jest rozpiska na ich stronie z tabelka. A oslonki mozna u nicht tez kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:31 Ciastka owsiane i ciasta z kremem migdałowym. No może jeszcze ramki na nowe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyla Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:37 byłam ci ja wczoraj dwa prześcieradła po 59 zl z grubasnej frotte latarenki świąteczne z 9,90 na 2,90 naczynie żaroodporne za 12 zeta deski do krojenia 2 szt za 9zl Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 20:57 Co miesiac dokupuje pojemniki do przechowywania ( transparentne) Zasoby magazynku, i te garazowe pakuje w pojemniki roznje wielkosci. Swieczki, serwetki, czasami scierki, baterie, flamastry. Ostatnio kupilam ozdoby bozonarodzeniowe, papier do pakowania ( strasznie delikatny byl, cudem zapakowalam prezenty). Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:39 Ja w tym roku nie chciałam papieru z ikei w tym roku bo szukałam zupełnie białego. Kupiłam na all , prześwitywał Skończyło się na bibule... Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 21:42 Wybieramy się w tym tygodniu, może jutro. Jestem u rodziców i stad mam blisko do Wrocławia bo ok. 50 km a u siebie do Ikei w gdańsku jakieś 120km. Mam kupić dla mamy stolik kawowy vejmon, a dla nas chcę dużą kołdrę 200x200 bo teraz mamy 160 i chcę zmienić. Od razu do tego tez poduszki i komplet pościeli, bo mi się ich wzory pościeli podobają. A że ich pościele mają inny rozmiar poduszek to tez musze kupić. A którą pościel polecacie? Dla synka pewnie kupimy dywanik z ulicami. Może córka sobie coś wybierze, ale ona mój niejadek, jeździ tam na klopsiki. Kupiłam bym łóżko dla synka i regał na książki ale nie zmieści się w samochodzie. Zobaczę co jeszcze na miejscu, jakieś drobiazgi typu miseczki czy kuchenne przyrządy dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:30 a i najnowszy zakup www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90303446/ Jest wizualnie niezauważalny, a kawę czy laptopa na sofie wreszcie mam w takiej pozycji jakiej jest aktualnie mi najwygodniej. Poprzedni kawowy na kółkach wyjechał do pracy męża. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:50 gosza26 napisała: > a i najnowszy zakup www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90303446/ > Jest wizualnie niezauważalny, a kawę czy laptopa na sofie wreszcie mam w takiej > pozycji jakiej jest aktualnie mi najwygodniej. Poprzedni kawowy na kółkach wyj > echał do pracy męża. taaak ! Ten stolik jest mega Dla mnie idealny,chociaz mój mąz ostatnio stwierdził,że to najgorszy zakup w Ikea Ale to ja go uzywam i mnie sluzy pieknie My mamy czarny. Ostatnio poszalelismy w Ikei więc w sumie największe ikeowe marzenia wykupione I kolejny raz zapomniałam o macie pod biurko -żeby krzesło nie rysowalo paneli. Acha i kupię nową lampkę nocną. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:49 A czy Ikea ma pościel 200x220? Bo mi się coś kojarzy 200x200. Ale mogę się mylić. Nie jestem stałym bywalców choć mam pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:51 Pościel tej wielkości często widuję na Westwing, Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 22:56 Ja jestem wierna pracowni pościeli pewnej pani ale jestem ciekawa czy Ikea ma ten rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:06 Najszersze łóżka ma na 180 (chyba), pościel - tak samo jak kołdry - największy rozmiar 200x200. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:13 Właśnie o to mi chodziło. Czyli jeśli mam kołdrę 200x220 to pościeli w IKEA nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:28 Ale to nie tylko kwestia Ikei. Oglądając w różnych miejscach doszłam do wniosku, że nie ma "standardowej" wielkości kołder, poduszek i pościeli. Ja chciałabym znaleźć pościel z Desiguala, ale do tej pory trafiałam na rozmiary zupełnie nie pasujące do mojej kołdry i poduszki. A mają konkretny wzór, którego nie utnę, bo szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 08:40 Ikea ma kołdrę 200x220. Nazywa się grusblad. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 29.12.15, 12:53 onewoman napisała: > Ikea ma kołdrę 200x220. Nazywa się grusblad. W rzeczy samej Pościel też znalazłam: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90317453/#/70319981 www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90319980/ Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:10 Ja ikeę mozna powiedzieć mam pod nosem, dzisiaj wpadłam na chwilkę i kupiłam takie pojemniczki www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90302324/ z przeznaczeniem na kredki miskę www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70319014/ pudła kartonowe www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40243191/#/50243195 kwiatek www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70212348/ i klopsiki wegetariańskie Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: co kupicie w ikei przy nastepnej wizycie? 28.12.15, 23:16 Woreczki strunowe różnej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś