wielceszanownypan 08.01.16, 08:55 Moje koncepcje w tej kwestii się zmieniają. Musi starczyć na co najmniej kilkanaście lat. Chcę chociaż raz mieć coś tylko na wlasny użytek i tylko dla siebie. To którą wybrać, czarną z czarną klapą, czy białą z czarną klapą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpik124 Re: Którą wybrać? 08.01.16, 08:59 górnopłuk, byle ci się zmieścił w łazience Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:01 kolpik124 napisała: > górnopłuk, byle ci się zmieścił w łazience Ale mnie chodziło muszlę. Problemat spłuczek to jest temat na osobny temat Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:03 górnopłuk i ceratkę na drucie oddzielającą od kuchenki Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:14 lauren6 napisała: > Czarno białą, taka śliiiiiiczna. Śliczna ale nie ma półki i jak wpadnie zegarek to co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:26 kupić nowy i nosić go na ręce, nie na jajach Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:34 kolpik124 napisała: > kupić nowy i nosić go na ręce, nie na jajach Jednak ematka wie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 09:59 kolpik124 napisała: > górnopłuk Już drugi raz piszesz o górnopłuku, choć pytałem o muszlę. Czy ty cały czas myślisz o górnopłukach i nie możesz pozbyć sie tych myśli? "Obsesje (z greckiego obsessio - osaczony) to wyjątkowo uporczywe, natrętne myśli lub wyobrażenia, których nie sposób się pozbyć. Pojawiają się w najmniej pożądanym momencie i pomimo wysiłku woli nie chcą ustąpić. Można porównać je do fragmentów filmowych, które powracają w myślach, zmuszając do przypominania sobie tego, o czym chciałoby się już dawno zapomnieć." Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:01 kolpik124 napisała: > Lubisz to? Ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:35 kolpik124 napisała: > jajco Lubię. Ale na twardo, na miękko, sadzone, w koszulce, czy w kieliszku? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:46 kolpik124 napisała: > kurze A jak smakuja kacze? Pytam bo nigdy nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:01 A reszta łazienki jaka?ja bym brała cała czarna - czarno biała kojarzy mi sie kolejowo (nie wiem czemu) Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:01 widzę że żal dupę ściska, a może i nawet jąderka. wybierz nocnik, w sam raz dla samca alfa Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:07 saszanasza napisała: wybierz nocnik Bardzo dobra rada. Jak wpadnie zegarek, to nie ma problemu. Taki może być? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:11 wielceszanownypan napisał(a): > saszanasza napisała: > wybierz nocnik > > > Bardzo dobra rada. Jak wpadnie zegarek, to nie ma problemu. > > Taki może być? > myślę, że na twoje skarby zdecydowanie za duży, wybierz coś mniejszego i prostrzego, żebyś nie miał problemów z obsługą. Ten model jest dla inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:12 prostszego miało być "Kobiety nie tyją. Zwiększają jedynie erotyczną powierzchnię użytkową." Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:21 saszanasza napisała: Ten model jest dla inteligentnych. Przepraszam, ale nie będę specjalnie dla ciebie wklejał na forum zdjęć "prostrzych" modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:23 wielceszanownypan napisał(a): > saszanasza napisała: > Ten model jest dla inteligentnych. > > Przepraszam, ale nie będę specjalnie dla ciebie wklejał na forum zdjęć "prostrz > ych" modeli. > > hehe, na wzrok ci widać również padło, bo to zwykła literówka którą za chwilę (sic!) poprawiłam w kolejnym poście.... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:26 Proponuję więc wizytę u okulisty, proktologa i psychiatry. Jaja powiększa chirurg, ale ty ich w ogóle nie masz, więc nic tu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:31 saszanasza napisała: > Proponuję więc wizytę u okulisty, proktologa i psychiatry. Daj namiary na swoich lekarzy specjalistów, bo ja żadnego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:29 saszanasza napisała: > hehe, na wzrok ci widać również padło, bo to zwykła literówka którą za chwilę ( > sic!) poprawiłam w kolejnym poście.... To nie jest zwykła literówka. To jest po prostu błąd ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:31 wielceszanownypan napisał(a): > saszanasza napisała: > > hehe, na wzrok ci widać również padło, bo to zwykła literówka którą za ch > wilę ( > > sic!) poprawiłam w kolejnym poście.... > > To nie jest zwykła literówka. > To jest po prostu błąd ortograficzny. tak misiu, w rzeczy samej błąd ortograficzny. przy braku jajek - to mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:42 saszanasza napisała: jąderka Jaja powiększa chirurg przy braku jajek Widzę że masz jakiś problem i nie możesz o nim przestac myśleć. Chcesz o tym szczerze porozmawiać? A może problem dotyczy partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:45 Nie dziękuję, postaram się jednak zastosować do powiedzenia "Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Tak więc pokonałeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:52 saszanasza napisała: > Nie dziękuję, postaram się jednak zastosować do powiedzenia "Nigdy nie dyskutuj > z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadcze > niem". Tak więc pokonałeś mnie Jeśli to prawda, to musisz przyznać, że jednak pisałaś na poziomie idioty. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:54 kolpik124 napisała: > Dlaczego chcesz zaistnieć? Żeby dostawać zniżki przy zakupie górnopłuków. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:05 kolpik124 napisała: > A co masz teraz? Dolnopłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:55 Bo jest męczybułą i farmazoniarzem do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:56 Zapowiadałeś się na całkiem przyjemnego trolla. Słabo, bardzo słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Którą wybrać? 08.01.16, 10:59 cosmetic.wipes napisała: > Zapowiadałeś się na całkiem przyjemnego trolla. > Słabo, bardzo słabo... > Myślał miś, że zabłyśnie na forum a e-matki będą ochoczo poklaskiwać nad jego "kreatywnością" a tu klapa.....dosyć wielka i na dodatek.....sedesowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:08 saszanasza napisała: > Myślał miś, że zabłyśnie na forum a e-matki będą ochoczo poklaskiwać nad jego " > kreatywnością" a tu klapa.....dosyć wielka i na dodatek.....sedesowa..... Następnym razem zabłysnę zegarkiem. Na odpustach można kupić takie piękne, błyszczące, to na najbliższym sobie kupię i olśnię całe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:21 kolpik124 napisała: > i co w związku z tym? Wszystko co chcesz. Może być górnopłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:37 kolpik124 napisała: > Euzebiusz z Cezarei I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:55 kolpik124 napisała: > De Vita Constatini Chris de Burgh. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:28 Weź czarną, jak obsikasz deskę będzie mniej widoczne niż na białym Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 08.01.16, 11:40 angeika89 napisał(a): > Weź czarną, jak obsikasz deskę będzie mniej widoczne niż na białym Nie ma zagrożenia, bo ja zawsze podnoszę deskę przy sikaniu. I proszę mnie nie namawiać do sikania na siedząco, bo jestem normalnym mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Którą wybrać? 08.01.16, 22:19 Nie wiem jak to jest u facetów, ale jak mieszkałam z rodzicami to braciak zawsze tak lał, że kropeczki były na desce, pomimo, że ją podnosił Odpryski jakie czy co... Zawsze mu się za to obrywało. Czarna! Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Którą wybrać? 09.01.16, 06:15 angeika89 napisał(a): > Nie wiem jak to jest u facetów, ale jak mieszkałam z rodzicami to braciak zawsz > e tak lał, że kropeczki były na desce, pomimo, że ją podnosił Może o potrzebie podniesienia deski przypominał sobie w trakcie sikania? No i wtedy ją podnosił Odpowiedz Link Zgłoś