Dodaj do ulubionych

Facebook - do znawczyń

10.01.16, 21:58
Czy jest opcja zobaczenia kto wychodził na mój profil? I jeśli takowa opcja jest to czy korzystacie?

Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:03
      Nie ma.
    • kkalipso Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:15
      Nie ma to nie nasza klasa.
      Chociaż któregoś pięknego dnia w dodaj znajomych zobaczyłam jedną z Was - Matko Boska ....zdradliwy fejsio.
      • manala Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:19
        Dzięki.
      • dzikafoka Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 23:05
        Kkalipso jak to możliwe?
        Fb podpowiada znajomych na podstawie tego co masz wpisane w książce telefonicznej w telefonie (o ile tak korzystasz z fb) lub jako znajomych Twoich znajomych.
        • kkalipso Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 23:27
          No prawda jest taka że kiedyś ja weszłam na Jej profil i jak widać fejsio nic nie zapomina. Dobra dziewczyna więc mnie nie martwi...A, może jakieś inne cuda - nie wiem nie wnikam.
    • redheadfreaq Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:39
      Nie ma, nie było i nie będzie wbrew temu, co ogłaszają różni spamerzy.
    • sky.dancer Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:46
      Nie ma i absolutnie nie daj się złapać na przekonania spamerów (klikając w ich linki "łapiesz" różne złośliwe aplikacje)
    • tryggia Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 00:18
      A czemu FB sugeruje mi ( zgodnie z prawdą, choć nie oglądam nigdy ich profili), że osoby, które mogę znać to moi klienci?
      • nevada_r Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 08:39
        Może ściągać ich numery telefonów lub adresy mailowe od ciebie ze skrzynki. Na zasadzie: masz adres w skrzynce = prawdopodobnie znasz tę osobę. Myślę, że algorytmy też ekstrapolują na podstawie wspólnych znajomych, miejsca zamieszkania, szkoły, zainteresowań. Jeśli znasz A i B, a oni obaj znają C, to prawdopodobnie ty też znasz C.

No i na pewno polecają ci znajomych znajomych.
      • feel_good_inc Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 08:40
        tryggia napisała:
        > A czemu FB sugeruje mi ( zgodnie z prawdą, choć nie oglądam nigdy ich profili),
        > że osoby, które mogę znać to moi klienci?

Pewnie jesteś w ich książkach adresowych, do których dali dostęp fejzbukowi.
      • jak_matrioszka Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 19:40
        Jak FB sugeruje znajomych, to podaje ile masz z ta osoba wspolnych znajomych i podaje kto to jest.
        • smoczy_plomien Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 20:52
          Również jak się kogoś wyszuka lub ktoś oglądał nasz profil, fb sugeruje ich nawzajem jako znajomych. Więc w pewnym sensie można poznać, kto oglądał profil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka