manala 10.01.16, 21:58 Czy jest opcja zobaczenia kto wychodził na mój profil? I jeśli takowa opcja jest to czy korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkalipso Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:15 Nie ma to nie nasza klasa. Chociaż któregoś pięknego dnia w dodaj znajomych zobaczyłam jedną z Was - Matko Boska ....zdradliwy fejsio. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 23:05 Kkalipso jak to możliwe? Fb podpowiada znajomych na podstawie tego co masz wpisane w książce telefonicznej w telefonie (o ile tak korzystasz z fb) lub jako znajomych Twoich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 23:27 No prawda jest taka że kiedyś ja weszłam na Jej profil i jak widać fejsio nic nie zapomina. Dobra dziewczyna więc mnie nie martwi...A, może jakieś inne cuda - nie wiem nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:39 Nie ma, nie było i nie będzie wbrew temu, co ogłaszają różni spamerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sky.dancer Re: Facebook - do znawczyń 10.01.16, 22:46 Nie ma i absolutnie nie daj się złapać na przekonania spamerów (klikając w ich linki "łapiesz" różne złośliwe aplikacje) Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 00:18 A czemu FB sugeruje mi ( zgodnie z prawdą, choć nie oglądam nigdy ich profili), że osoby, które mogę znać to moi klienci? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 08:39 Może ściągać ich numery telefonów lub adresy mailowe od ciebie ze skrzynki. Na zasadzie: masz adres w skrzynce = prawdopodobnie znasz tę osobę. Myślę, że algorytmy też ekstrapolują na podstawie wspólnych znajomych, miejsca zamieszkania, szkoły, zainteresowań. Jeśli znasz A i B, a oni obaj znają C, to prawdopodobnie ty też znasz C. No i na pewno polecają ci znajomych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 08:40 tryggia napisała: > A czemu FB sugeruje mi ( zgodnie z prawdą, choć nie oglądam nigdy ich profili), > że osoby, które mogę znać to moi klienci? Pewnie jesteś w ich książkach adresowych, do których dali dostęp fejzbukowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 19:40 Jak FB sugeruje znajomych, to podaje ile masz z ta osoba wspolnych znajomych i podaje kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Facebook - do znawczyń 11.01.16, 20:52 Również jak się kogoś wyszuka lub ktoś oglądał nasz profil, fb sugeruje ich nawzajem jako znajomych. Więc w pewnym sensie można poznać, kto oglądał profil. Odpowiedz Link Zgłoś