Dodaj do ulubionych

Khal Drogo

15.01.16, 12:51
Ematki jak jeden mąż/jedna eżona są anty arabskie i nie wyobrażają sobie by one same bądź ich córki mogły się związać z jakimś ciapatym mężczyzną.
Jedneczesnie te ematki sikają po nogach jak widzą na ekranie Khala Drogo granego przez aktora, którego wygląd trudno uznać za wygląd typowy dla białego człowieka cywilziacji zachodu.
Jak Khal posuwa Daenerys to zapewne marzą być na miejscu tek blondynki(mającej wtym serialu wygląd typowej północej europejki).
Jakby nakręcić film o terrorystycznych napaściach na kobiety w Kolonii to Drogo mógłby spokojnie wcielić sie w tego znienawidzonego Ahmeda czy innego araba, a Daenerys mogłaby by grać przesladowaną Niemkę.
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Khal Drogo 15.01.16, 12:53
      Mylisz się. Kręci mnie Ragnar Lothbrok tongue_out
      • kolpik124 Re: Khal Drogo 15.01.16, 12:57
        cosmetic.wipes napisała:

> Mylisz się. Kręci mnie Ragnar Lothbrok tongue_out
        >

Khala Drogo gra aktor o korzeniach polinezyjskich. Hawajczycy, Maorysi i ich kultury dobrze koegzystują z kulturą zachodnią.

• jolie Re: Khal Drogo 15.01.16, 13:08
        Ragnar Lothbrok może być, ale archetyp męskości to Til Schweiger (10 lat temu, nie lubię starszych panów). Khal jak dla mnie - okropny.
    • krejzimama Re: Khal Drogo 15.01.16, 12:54
      joemonster.org/mg/168377
    • morgen_stern Re: Khal Drogo 15.01.16, 12:55
      Krejzi, odp... się od Khala smile
      • lellapolella Re: Khal Drogo 15.01.16, 13:18
        Ja nie jestem antyarabska ale Khal ni cholery mnie nie kręciwink Jeśli trzymamy się "Gry o tron", mięknę na widok Bronnasmile
    • biala_ladecka Re: Khal Drogo 15.01.16, 13:18
      A przypomnij mi ile to Daenerys miała lat jak ją starszy brat sprzedał Khalowi?
    • tereska.z.bombaju Re: Khal Drogo 15.01.16, 13:48
      ni cholery nie jest on w moim typie.
      taki egzotyczny typ urody nie bierze mnie zupełnie
    • thea19 Re: Khal Drogo 15.01.16, 14:01
      khal drogo nijak arabsko nie wyglada, nie te rysy. sniadych brunetow o ciemnych oczach mamy sporo w europie i nie sa muzulmanami
    • ola Re: Khal Drogo 15.01.16, 14:13
      chciałabym nieśmiało zauważyć, że Jason Mamoa jest Amerykaninem z Hawajów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka