gama2003 Re: Prezydentówna 20.01.16, 17:47 Ładna dziewczyna, taką pierwszą młodością. Licho wie co z niej wyrośnie urodowo za 10-15 lat, oby zachowała figurę matki, co nie zawsze jest pewne. Myślałam, że uniknie parcia na szkło, jednak pokusa okazała się za wielka. Trudno powiedzieć co z komentarzy działań ojca ją dotyka a co spływa. Czym skorupka nasiąkła za młodu. Co do prezydentowej, figura bez zarzutu, buzia zmęczona, może te miny to wyraz stresu, w końcu babka wie, że jest mocno oceniana. Nie wiem,czy to taka sylwetka, ale zawsze ma jakieś skulone ramiona, skraca to szyję, może tak po prostu ma. Ubrana bez zarzutu, ale widzę w niej zawsze nauczycielkę, taki typowy sznyt eleganckiej belferki . Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Dla mnie na plus, że ładna i katoliczka 20.01.16, 18:52 Może nie prowadzi się potencjalnie, jak młoda i atrakcyjna, ale dużo balującą w lansiarskich klubach dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Dla mnie na plus, że ładna i katoliczka 20.01.16, 18:58 Nie potencjalne, ale fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Prezydentówna 20.01.16, 20:23 Bardzo ładna, bo nadal wygląda dobrze po tym, co z nią fotograf, najwyraźniej podstawiony przez Nowoczesną albo PO, zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
europadasielubic Re: Prezydentówna 20.01.16, 20:56 Co jest ciekawe, ona do nikogo w rodzinie nie podobna. Ani do ojca, ani do mamy, ani do siostry ojca... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Prezydentówna 20.01.16, 22:02 Jestem zdziwiona tą sesją, nie spodziewałam się, że córka Dudy pójdzie w tym kierunku. Co do zdjęć-na zdjęciach z sesji wygląda źle, na innych- ładna, bardzo zgrabna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Prezydentówna 20.01.16, 22:39 Zaraz zaraz, a kto ostatnio czerwonym vw zaparkował na samym środku chodnika, tak że zbulwersowni ludzie na straż miejską wydzwaniali, a papcio świecił za nią oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Prezydentówna 21.01.16, 10:19 Kogo to obchodzi, takich ładnych widzę dziesiątki na ulicy mojego miasta. I co ma z tego wynikać? Odpowiedz Link Zgłoś