Dodaj do ulubionych

Prezydentówna

20.01.16, 09:59
www.pudelek.pl/artykul/88203/kinga_duda_w_pierwszej_sesji_zdjeciowej_ladna/
Jak wam się podoba? Chyba tu, na ematce, czytałam, że wreszcie polski mąż stanu ma córkę, która powagą i zachowaniem nie przynosi mu wstydu. Nie to, co ta szafiarka Kasia T. A tu proszę, proszę. Jeśli miałabym podsumować to: ładna dziewczyna, nieładny makijaż.
Obserwuj wątek
    • agata_abbott Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:04
      A szafiarka Kasia T. przynosiła wstyd? Inteligentna, ładna, zadbana, samodzielna...
      • lusitania2 Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:09
        agata_abbott napisała:

>Inteligentna, ładna, zadbana, samodzielna...

ale Tusk
        a to dla Polaków pierwszego sortu "grzech" nie do zmycia.
        • agata_abbott Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:15
          No też mnie jej ojciec wkurza niemiłosiernie, ale bez przesady. "Pierwszy sort" powinien docenić, że dziewczyna jednak spod kurateli ojca się wyrwała i działa na własny rachuneksmile Chociaż, z drugiej strony, masz rację - "pierwszy sort" ma zwyczaj czepiania się przodków ileś pokoleń wstecz...
          • ladyjane Re: Prezydentówna 20.01.16, 18:11
            agata_abbott napisała:

> No też mnie jej ojciec wkurza niemiłosiernie, ale bez przesady. "Pierwszy sort"
            > powinien docenić, że dziewczyna jednak spod kurateli ojca się wyrwała i działa
            > na własny rachuneksmile Chociaż, z drugiej strony, masz rację - "pierwszy sort" m
            > a zwyczaj czepiania się przodków ileś pokoleń wstecz...
            >

Pradziadek w gestapo...
      • stacie_o Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:10
        Zgadzam się z tobą w ocenei Kasi T. Odnosiłam się do tego wpisie, który, nie wiem czemu, zapadł mi w pamięć. Aż sprawdziłam, że mi się nie przyśniło:
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,159953203,159953203,Koledowanie_w_Palacu_Prezydenckim.html?p=159958716
        • agata_abbott Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:16
          Niektórym to nie dogodziszsmile
    • moofka Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:06
      Bez przesady. Jedna fajna, druga fajna
    • oqoq74 Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:09
      Ładna dziewczyna, tragiczny makijaż i zdjęcia.

A tak w ogóle to nie rozumiem tego stawiania jej przeciw Kasi Tusk. Przecież Tusk nie był prezydentem, jeśli już to trzeba by porównywać ją z dziećmi Komorowskiego.
      • owczarkini Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:34
        I Martą Kaczyńską smile
    • kropkacom Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:10
      I po kij ten retusz. Ładna, ale zdjęcia brzydkie. Lepiej prezentuje się bez sesji big_grin
    • spanish_fly Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:12
      Śliczna dziewuszka, ale nie wiadomo czy się długo urodą pocieszy, bo podobno dużo papierosków pali. Mam nadzieję, że wkrótce rzuci, bo bardzo zły przykład daje młodzieży.
      • yoma Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:05
        Ojoj! Prezydentówna pali, to ja też muszę, lecę szybko po fajki!
        • spanish_fly Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:24
          Źle życzysz dziewczynie? Powinna rzucić. Poddaję jej dodatkową argumentację.
        • misterni Yoma, to Ty młodzież jesteś? ;) 20.01.16, 13:55
          yoma napisała:

Ojoj! Prezydentówna pali, to ja też muszę, lecę szybko po fajki!
    • zuleyka.z.talgaru Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:12
      A co ma Kasia Tusk do tego, przecież Tusk nie był prezydentem więc po co to zestawienie? Już bardziej by pasowało z Olą Kwaśniewską zestawić, ale to nie po linii trolii pisowskich.

Moim zdaniem - ładna, wybitnie podobna do matki, trochę suczy wyraz twarzy ale sądzę, że to kwestia wymuszonych póz i beznadziejnego makijażu.
    • anty_nick Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:15
      ładna dziewczyna, zgrabna, wydaje sie być miła. Jak jej poprzedniczki smile
    • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:16
      Słaby makijaż. Dziewczyna młoda, ładna, chociaż - podobnie jak mama - o bardzo pospolitej urodzie.
    • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:17
      Szafiarka, szafiąrką, ale przynajmniej się nie bzyka z kim popadnie. I jest szansa, że jak zajdzie w ciąże, to będzie wiedziała, kto jest ojcem.
      • stacie_o Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:21
        Muszę chyba wypić drugą kawę, bo nie załapałam, po pierwszym czytaniu do kogo pijesz. Myślałam, że chodzi o to, że nie dość, że szafiarka, to jeszcze bzyka się z kim popadnie i nie wie kto jest ojcem jej dziecka. Dopiero potem się mi rozjaśniło big_grin
        • bzdziagwa.a Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:25
          chodzi pewnie o Martusię
          • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:49
            Tak, tak. Ale mam dziś ciężki poranek, nawet odpowiedź podwiesiłam źle. Ach czemuż to dopiero środa????
      • spanish_fly Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:43
        Skąd wiesz z kim się bzyka?
        • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:51
          Właśnie o to chodzi, że nie wiem!
    • lady-z-gaga Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:22
      Zgrabna, dość fajna dziewczyna - uroda raczej przeciętna, ale przyczepic się nie ma do czego. Podobna do matki.
    • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:22
      Eee, może nie do końca jasno się wysłowiłam. Też potrzebuję kawy.
    • dido_dido Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:34
      Może się podobać albo nie.
      Myślę, że na ocenę duży wpływ mają poglądy i sympatie polityczne wink
    • kawka74 Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:35
      Przypomina mi dollfie, makijaż ma średni, zdjęcia też nie najlepsze. Ale ładna jest i pewnie się wyrobi. Do Kasi T. jeszcze ma kawał drogi.
    • lauren6 Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:47
      Kinga to bardzo ładna dziewczyna, której tym makijażem i stylizacją wyrządzono olbrzymią krzywdę. Wygląda jak sztuczna lala. Autor tych zdjęć powinien za karę iść na klęczkach do Rzymu.
    • kama265 Re: Prezydentówna 20.01.16, 10:50
      zdjęcia tra_gicz_ne. Retusz okropny. Makijaż ten niebieski - jak z lat 70-tych. masakra. ale ona sama dość ładna i chyba sympatyczna. współczuję jej, pewnie się za ojca wstydzi.
    • cosmetic.wipes Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:16
      Zdjecia z sesji tragiczne. O niebo lepiej prezentuje sie na fotkach z lotniska.

Dziewczyna ładna, choć o dość pospolitej twarzy, bardzo fajna sylwetka. Podobna do matki, ale to akurat na szczęscie big_grin
      • zlotarybka_1 Re: Prezydentówna 20.01.16, 13:05
        Podobna do matki, ale to akurat na szczęscie big_grin

No raczej... Cale szczescie, ze nie wyszla wersja Maliniak.
    • evolene Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:37
      Przeciez ta dziewczyna z wyglądu(twarz) jest bardzo przeciętna.
      Owszem, zgrabna, owszem ma pewną świeżość, w końcu jest młodawink
      Widać, że ma pieniądze - taka prawda, że to dużo pomaga w wyglądzie. Ale jak widzę te teksy, że piękna, to sobie myślę, że ci co tak twierdzą jeszcze pięknej kobiety nie widzieliwink
      Oczywiście w porównaniu z Martą Kaczyńska, to faktycznie pięknawink)
      • lusitania2 Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:46
        evolene napisała:

> Przeciez ta dziewczyna z wyglądu(twarz) jest bardzo przeciętna.
        > Owszem, zgrabna, owszem ma pewną świeżość, w końcu jest młodawink
        > Widać, że ma pieniądze - taka prawda, że to dużo pomaga w wyglądzie. Ale jak wi
        > dzę te teksy, że piękna, to sobie myślę, że ci co tak twierdzą jeszcze pięknej
        > kobiety nie widzieliwink

mam takie samo wrażenie.
      • gaskama Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:30
        Zgadzam się. Ma bardzo pospolitą urodę, jak mama. Pospolita uroda broni się w młodym wieku, ale z czasem zostaje tylko pospolitość. W wieku 40 lat będzie pewnie jak mama wyglądała na 50+. Ale figurę obie mają dobrą.
    • latarnia_umarlych Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:39
      "Przy okazji reklamuje markę cieni do powiek."
      Omg, co? big_grin Sesja straszna, na surowych zdjęciach z ulicy wygląda lepiej.
      Ma przeciętną twarz, ale śliczną figurę.
      W ogóle to jej współczuję - na pewno kijowo jest być córką Dudy, w dodatku w Krakowie na UJ.
      • menodo Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:16
        Ma przeciętną twarz, ale śliczną figurę.
        W ogóle to jej współczuję - na pewno kijowo jest być córką Dudy, w dodatku w Krakowie na UJ.'

sad
        • kaz_nodzieja Re: Prezydentówna 20.01.16, 20:33
          Figurę jej matka ma ponadprzeciętną, jak topowa modelka. I świetny gust, to jedyne co jest plusem prezydentury Dudy, żona żyleta. I niestety tylko tyle.
    • kama265 Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:46
      na tym zdjęciu wszystko jest nie tak, fotograf to chyba pierwszy raz do obróbki zdjęć usiadł, ale abstrahując - taka stylizacja na uduchowioną zakonnicę kojarzycie?
      https://e5.pudelek.pl/25054a396daa6323ee32403a45d40c603f07acfc.jpg
      • lusitania2 Re: Prezydentówna 20.01.16, 11:49
        a i owszem, kojarzymysmile
        A w ogóle ta sesja to świetna ilustracja do powiedzenia "chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, przed wrogami sam(a) się obronię".
      • mozambique Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:01
        to wyglaa jak fotka do legitymacji studenckiej smile
        • lauren6 Re: Prezydentówna 20.01.16, 17:49
          Raczej jak fotka do chrześcijańskiego portalu randkowego.
          • ladyjane Re: Prezydentówna 20.01.16, 18:16
            lauren6 napisała:

> Raczej jak fotka do chrześcijańskiego portalu randkowego.

OŁ JEAH!
      • sfornarina Re: Prezydentówna 21.01.16, 01:51
        Paskudna sesja. Dziewczyna wyglądem aż krzyczy : 'jestem Marysia, właśnie wyszłam z zagrody". Przynajmniej mnie się tak kojarzy big_grin

Z kolei zdjęcie na lotnisku rewelacja. Ma młoda dobrą stylistkę.
        Z urody - pewnie ładna, choć moim zdaniem nudna i kompletnie bez tego czegoś. Może jednak spokojnie nadrobić dobrą stylizacją i figurą.
        • kropkacom Re: Prezydentówna 21.01.16, 07:18
          > Paskudna sesja. Dziewczyna wyglądem aż krzyczy : 'jestem Marysia, właśnie wyszłam z zagrody".
          > Przynajmniej mnie się tak kojarzy

To jest w sumie ciekawe. Znam dziewczyny, które mimo iż nie są córkami prezydentów mają rewelacyjne sesje zdjęciowe. Tutaj za to mamy prominentną młodą damę i raczej pełny portfel, a dobrego fotografa brak.
          • morekac Re: Prezydentówna 21.01.16, 07:33
            Ładna dziewczyna, ale na tych zdjęciach wyszła bez wdzięku i życia. A już przy okazji wyborów prezydenckich potrafiła się zrobić na własną ciotkę - na serio myślałam, że to siostra Dudziny - bardzo podobna i niewiele młodsza. Szkodzi jej zbyt mocny makijaz, ciotkowe stylizacje i ustawiane zdjęcia.
    • mozambique Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:00
      dziewczyna ma tak swieżą i naturalna urodę ze ta cała sesja ją okropnie oszpeca - makijaż okrropny
      • bei Re: Prezydentówna 20.01.16, 12:18
        Ladna, zgrabna, w tym wieku wszystkie eksperymenty z makijazem wybaczalnesmile
        Styl ubierania bardziej podoba sie mi ten Kasi.
    • jolie Re: Prezydentówna 20.01.16, 13:22
      Dziewczyna młoda, ładna (bez efektu wow) i bardzo zgrabna. Trochę ładniejsza wersja matki, wydaje się, że na loterii genetycznej wygrała brak tendencji do tycia.
    • shell.erka Re: Prezydentówna 20.01.16, 13:47
      Ja ogólnie nie bardzo rozumiem pomysł jej pchania się w sesje zdjęciowe.
      Po pierwsze - tatuś i cała otoczka, sugerowalyby jednak inny pijar. Czyli choćby udawanie, że celebryctwo nie leży w sferze jej planów czy mrzonek.
      Zgrywała w kampanii taka skromną i zachowawcza, to niech taka zostanie, a nie próbuje wciskać się w pseudo seksowne odkrywanie pleckow i wycinanie pupci.

Po drugie - niestety, ale urodę ma mocno przeciętna, więc tym bardziej niech się skupi na nauce.
      • wheels.of.steel Re: Prezydentówna 20.01.16, 18:54
        Ma urodę wystarczającą, by zdobyć w miarę majętnego męża, więc aż tak mocno na nauce nie musi się skupiać. tongue_out
    • misterni Re: Prezydentówna 20.01.16, 14:04
      Ładna dziewczyna, miała trochę szczęścia, bo mimo sporego podobieństwa do matki, po ojcu wzięła pełne usta i zawadiacki nos, co młodej kobiecie dodaje uroku i ma szanse, że w wieku 40 + nie będzie wyglądała na o dekadę starszą. jak Agata Duda. wink
      • julita165 Re: Prezydentówna 20.01.16, 14:24
        Fakt. Agata Duda - rewelacyjna figura ale twarz 50+, córka ma szanse wyglądać lepiej niż matka w wieku 40+
        • marzeka1 Re: Prezydentówna 20.01.16, 14:30
          Nie, nie będzie miała tej szansy, bo palenie papierochów szkodzi- także odnośnie wyglądu twarzy.
          Ładna, zgrabna, chociaż na jednym ze zdjęć fatalnie wymalowana.
          W sumie jednak patrząc na córki prezydentów czy premierów- to wiadać jednak ładne kobiety, a na pewno bardzo zgrabne: czy to spojrzy się na córkę Jaruzelskiego (teraz już dojrzała kobieta), Kwaśniewskiego, Kaczyńskiego, Tuska czy Dudy- fakt- nie kojarzę za bardzo córek p. Komorowskiego.
          • rosapulchra-0 Re: Prezydentówna 20.01.16, 17:28
            marzeka1 napisała:

> W sumie jednak patrząc na córki prezydentów czy premierów- to wiadać jednak ład
            > ne kobiety, a na pewno bardzo zgrabne: czy to spojrzy się na córkę Jaruzelskieg
            > o (teraz już dojrzała kobieta), Kwaśniewskiego, Kaczyńskiego, Tuska czy Dudy- f
            > akt- nie kojarzę za bardzo córek p. Komorowskiego.

Proszsz..
          • kaz_nodzieja Re: Prezydentówna 20.01.16, 20:36
            Córka Jaruzelskiego - pasztet mimo posiadania kupy kasy, może jakaś część karmy wróciła i pokarała potomstwo brakiem urody.
            Kwaśniewska (córka) - ładna z twarzy, ale niska i lekko tłustawa.
            Marta Kaczyńska - figura w porządku, uroda twarzy po matce i tyle w temacie wink
            Tusk - ładna, ale w typie ładności tysiąca Polek.
          • misterni Re: Prezydentówna 20.01.16, 23:31
            marzeka1 napisała:

"Nie, nie będzie miała tej szansy, bo palenie papierochów szkodzi- także odnośnie wyglądu twarzy."

To, że teraz pali, nie znaczy że będzie to robiła wiecznie. Ja w jej wieku potrafiłam wypalić 2 paczki dziennie - w sumie żyłam głownie kawą i papierosami, po kilku latach mi się znudziło (dosłownie znudziło, bo przestałam palić z dnia na dzień, bez żadnych zabiegów) i teraz, w wieku 44 lat cerę mam ok, a nawet bardzo ok.

"nie kojarzę za bardzo córek p. Komorowskiego."

Córek Komorowskiego nie kojarzysz, bo się nigdy nie pchały w obiektywy wink. Tutaj są obie (wklejanie zdjęć znowu szlag trafił, więc linka wstawiam wink)
            i.iplsc.com/-/0004887UDHA05P7U-C317-F3.jpg
    • hipinka Re: Prezydentówna 20.01.16, 17:39
      jak dla mnie zupełnie przeciętna, miła twarz
      i to wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka