02.02.16, 21:40
czy takie spodnie (haremki) jeszcze się nosi? chciałam sobie zamówić ale nie wiem, może to już passe i szkoda kasy?

https://img01.bonprix.pl/ims/0/0/0/0/0/5/9/4/8/2/images/0/HE_359291262_PT_1/dzinsy-haremki.jpg?h220https://img01.bonprix.pl/ims/0/0/0/0/0/5/9/4/8/2/images/1/HE_359291262_PT_1/dzinsy-haremki.jpg?h220
Obserwuj wątek
    • 21mada Re: zakupy 02.02.16, 21:42
      Nogi nie wygladaja w tym zbyt zgrabie.
    • 21mada Re: zakupy 02.02.16, 21:43
      Taki kroj pasuje roczniakowi z pieluszka, ale tak to nie.
    • aankaa Re: zakupy 02.02.16, 21:43
      przewidujesz noszenie pieluchomajtek ?
    • jola-kotka Re: zakupy 02.02.16, 21:45
      Skracaja i ogolnie ble...
    • kamunyak Re: zakupy 02.02.16, 21:50
      czyli nie...
      szkoda, bo ja dobrze czuje sie w takich luźnych ciuchach.
      • nuta15 Re: zakupy 02.02.16, 22:23
        Kup równie wygodne luźne spodnie z lejącego materiału , zakładkami w pasie i krokiem w normalnym miejscu.
    • tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 21:51
      Nosi się. Mój syn ma podobne i wygląda dobrze- ale jest szczupły i krok nie wisi jak z kupą tylko jest właśnie tak obniżony.
      • aankaa Re: zakupy 02.02.16, 21:55
        Twój syn jest (tak mi się wydaje) ciut młodszy od zastanawiającej się nad zakupem takich portek ematki
        • tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 21:58
          aankaa napisała:

> Twój syn jest (tak mi się wydaje) ciut młodszy od zastanawiającej się nad zakup
          > em takich portek ematki

Ale już dorosły po pierwsze a po drugie przez to forum przetoczyło się już mnóstwo dyskusji, z których wynikało, że ematka nie ma ograniczeń wiekowych jeśli chodzi o ciuchy.
          Dlaczego zatem kamunyak nie powinna nosić takich spodni?
          • aankaa Re: zakupy 02.02.16, 22:13
            bo nie będzie w nich zgrabnie/kobieco wyglądać ?

no, chyba że tzw "po domu lub na działce na zadupiu" smile
            • tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 22:26
              aankaa napisała:

> bo nie będzie w nich zgrabnie/kobieco wyglądać ?
              >
              W sumie to nie wiesz czy kamunyak nie ma figury jak modelka na zdjęciu. A modelka w tych spodniach wygląda fajnie.
              • klamkas Re: zakupy 02.02.16, 23:03
                A co znaczy fajnie? Bo fajnie wygląda moja córka (14 l.) w piżamce w z królikiem i dwoma warkoczykami, ale z domu bym jej tak nie wypuściła ;p
                • tereska.z.bombaju Re: zakupy 03.02.16, 06:59
                  klamkas napisała:

> A co znaczy fajnie? Bo fajnie wygląda moja córka (14 l.) w piżamce w z królikie
                  > m i dwoma warkoczykami, ale z domu bym jej tak nie wypuściła ;p

Wiesz oczywiście, że wkraczasz w krainę absurdu?
                  Może jednak nie będziemy wchodzić w idiotyczną dyskusję co jest fajne a co nie?
                  Autorce wątku spodnie się podobają. I niech tak zostanie
    • rosapulchra-0 Re: zakupy 02.02.16, 22:08
      Nosi, nosi. Bardzo wygodne. Polecam.
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: zakupy 02.02.16, 22:32
        rosapulchra-0 napisała:

> Nosi, nosi. Bardzo wygodne. Polecam.

"po domu lub na działce na zadupiu"

Ksiadz Anatool
        • rosapulchra-0 Re: zakupy 05.02.16, 23:53
          Jeśli mieszkasz na zad.piu, to już twój problem, nie mój.
    • kamunyak Re: zakupy 02.02.16, 22:34
      dodam tylko, że juz kolejny rok biegam w typowo letnich alladynkach, te szerokie na obrazku (ciut za kolano), i to są idealne spodnie na upały. Cieniutkie, szerokie, przewiewne a więc nogi się nie pocą, nie obcierają.
      Te, które chciałam zamówić, są na temperatury letnie choć nieco chłodniejsze.
      Tyle, ze w swoich chodziłam juz 4 sezony więc nie wiem, czy ten model nadal będzie aktualny, w miarę, czy nie będę wyglądała, jak dziwadło.
      Stwierdzam też, że taki fason wcale nie zniekształca sylwetki i nie skraca. Oczywiscie, o ile nie ma sie mega nadwagi; lekką aprobuje.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0w77hPKiegNZS4qNYa9yoHpjRWh5cla-Hw8QVZfcQnoVwWqFrew
      • niutaki Re: zakupy 02.02.16, 22:37
        Ten fason nie podoba mi sie na nikim, czy to ematka-modelka czy nastolatek na ulicy, ale jesli Ty lubisz i dobrze sie w nich czujesz to nos i miej gdzies opinie innychsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka