kamunyak 02.02.16, 21:40 czy takie spodnie (haremki) jeszcze się nosi? chciałam sobie zamówić ale nie wiem, może to już passe i szkoda kasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21mada Re: zakupy 02.02.16, 21:43 Taki kroj pasuje roczniakowi z pieluszka, ale tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: zakupy 02.02.16, 21:50 czyli nie... szkoda, bo ja dobrze czuje sie w takich luźnych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: zakupy 02.02.16, 22:23 Kup równie wygodne luźne spodnie z lejącego materiału , zakładkami w pasie i krokiem w normalnym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 21:51 Nosi się. Mój syn ma podobne i wygląda dobrze- ale jest szczupły i krok nie wisi jak z kupą tylko jest właśnie tak obniżony. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zakupy 02.02.16, 21:55 Twój syn jest (tak mi się wydaje) ciut młodszy od zastanawiającej się nad zakupem takich portek ematki Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 21:58 aankaa napisała: > Twój syn jest (tak mi się wydaje) ciut młodszy od zastanawiającej się nad zakup > em takich portek ematki Ale już dorosły po pierwsze a po drugie przez to forum przetoczyło się już mnóstwo dyskusji, z których wynikało, że ematka nie ma ograniczeń wiekowych jeśli chodzi o ciuchy. Dlaczego zatem kamunyak nie powinna nosić takich spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zakupy 02.02.16, 22:13 bo nie będzie w nich zgrabnie/kobieco wyglądać ? no, chyba że tzw "po domu lub na działce na zadupiu" Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: zakupy 02.02.16, 22:26 aankaa napisała: > bo nie będzie w nich zgrabnie/kobieco wyglądać ? > W sumie to nie wiesz czy kamunyak nie ma figury jak modelka na zdjęciu. A modelka w tych spodniach wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: zakupy 02.02.16, 23:03 A co znaczy fajnie? Bo fajnie wygląda moja córka (14 l.) w piżamce w z królikiem i dwoma warkoczykami, ale z domu bym jej tak nie wypuściła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: zakupy 03.02.16, 06:59 klamkas napisała: > A co znaczy fajnie? Bo fajnie wygląda moja córka (14 l.) w piżamce w z królikie > m i dwoma warkoczykami, ale z domu bym jej tak nie wypuściła ;p Wiesz oczywiście, że wkraczasz w krainę absurdu? Może jednak nie będziemy wchodzić w idiotyczną dyskusję co jest fajne a co nie? Autorce wątku spodnie się podobają. I niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: zakupy 02.02.16, 22:32 rosapulchra-0 napisała: > Nosi, nosi. Bardzo wygodne. Polecam. "po domu lub na działce na zadupiu" Ksiadz Anatool Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: zakupy 05.02.16, 23:53 Jeśli mieszkasz na zad.piu, to już twój problem, nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: zakupy 02.02.16, 22:34 dodam tylko, że juz kolejny rok biegam w typowo letnich alladynkach, te szerokie na obrazku (ciut za kolano), i to są idealne spodnie na upały. Cieniutkie, szerokie, przewiewne a więc nogi się nie pocą, nie obcierają. Te, które chciałam zamówić, są na temperatury letnie choć nieco chłodniejsze. Tyle, ze w swoich chodziłam juz 4 sezony więc nie wiem, czy ten model nadal będzie aktualny, w miarę, czy nie będę wyglądała, jak dziwadło. Stwierdzam też, że taki fason wcale nie zniekształca sylwetki i nie skraca. Oczywiscie, o ile nie ma sie mega nadwagi; lekką aprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: zakupy 02.02.16, 22:37 Ten fason nie podoba mi sie na nikim, czy to ematka-modelka czy nastolatek na ulicy, ale jesli Ty lubisz i dobrze sie w nich czujesz to nos i miej gdzies opinie innych Odpowiedz Link Zgłoś