Dodaj do ulubionych

Pochwalę się, a co!

17.02.16, 09:36
Moja córka (7lat) wytrzymała w rezonansie całą godzinę. Bez narkozy. Nie ruszała się, nie śpiewała, nie drapała.
W pewnym momencie zasnęła po mimo huku.
Już nie robią na niej żadnego wrażenia pobierania krwi czy zakładanie wenflonu, wszelakie badania.
Do tego jest jedną z najlepszych uczennic. A lekarze mówili, że z mojego dziecka "nic nie będzie"sad
Tak się chciałam pochwalić.

Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 09:41
      Cudnie, wspanialesmile Duża, mądra dziewczynka - zobaczysz, wszystko teraz już będzie łatwiejszesmile
    • slonko1335 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 09:49
      o rany...ja ledwo dałam radę-gratulację ogromne! Szkoda tylko, że musiała oswajać te wenflony i wszelkie badania no ale najważniejsze, że "prognozy" sie nie sprawdziły.
    • kandyzowana3x Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 09:49
      dzielna, madra, dziewczyna ( i jej mama) . przekaz jej, że sporo mam tutaj o niej myśli i wspiera was myslami, dobra energia czy modlitwa. trzymam kciuki.
    • rosapulchra-0 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 09:51
      Gratuluję! I wcale się nie dziwię, że zasnęła. Regularnie zasypiam w tej tubie.
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 09:52
        Dziękuję dziewczyny!
    • dziennik-niecodziennik Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 10:11
      brawo smile duzo zdrowia życze!
    • chocolatemonster Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 11:11
      Gratulacje!Super dziewczyna!
    • onewoman Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 11:19
      Super. Gratuluję córkismile ja kilka dni temu moja 7 latke rozsmieszalam na fotelu u dentysty podczas kanalowego leczenia jedynki (chociaż sama nie mogłam na to patr zec).Dostała jakiegoś ataku śmiechu bo wacik jej wypadal z buzi a ja nie mogłam go włożyćsmile Leczymy jedynkę bo upadajac złamała.
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 11:25
        Brawo dla Niej!
    • mamusia1999 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:29
      fajnie. macie się czym chwalić. dużo zdrowia i juz żadnego oswajania
    • aandzia43 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:35
      Nie wiem o co chodzi i dlaczego prognozy były tak fatalne, ale cieszę się razem z tobą i gratuluję smile Każde pozytywne wydarzenie na świecie cieszy.
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:40
        Dziękujęsmile. Prognozy nadal złe. Córka ma wadę genetyczną. Jestem po prostu dumna z córki i jej osiagniećsmile.
    • echtom Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:50
      A dostała odznakę "Dzielny Mały Pacjent"? smile
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:54
        Niejednąsmile
    • mallard Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:54
      karme-lowa napisała:

> W pewnym momencie zasnęła po mimo huku.

Pomimo
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 12:56
        Tak, masz rację. Piszę z telefonu i później takie kwiatki wychodzą.
    • thea19 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 13:52
      ja tam tez nie wierze w prognozy. o moim tez mowili i co? i nic! jak go ktos nie zna to nawet nie zauwazy, ze cos mu jest.
      gratulacje i powodzenia!
    • eliszka25 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 14:30
      moj rezonans trwal wprawdzie tylko pol godziny, ale tez prawie zasnelam. ten halas jest bardzo monotonny i gdyby nie to, ze co jakis czas wchodzila pielegniarka wstrzykiwac mi rozne kontrasty, to bym sobie pospala big_grin

a twojej corce serdecznie gratuluje, bo to wprawdzie nie jest inwazyjne badanie, ale wielu ludzi, nawet doroslych, boi sie lezec w tej "rurze". moja siostra potrzebowala asysty swojej doroslej corki, bo wpadala w panike, gdy wjezdzala do rury, wiec dla 7-latki godzina w rezonansie na spokojnie, to nie lada wyczyn!

trzymam kciuki, zeby bylo juz tylko lepiej!
    • tatrofanka Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 15:01
      Wow.
      Pogratulować Jej dzielności! !!!! Niejeden dorosły ma z tym problem!!!!

Należy się jakaś nagroda wink

Jak mój syn miał 4 latka i mąż mi przez telefon przeczytał opis rtg syna stopy to się popłakałam tam gdzie stałam.
      Dwa lata później syn zdobył swój pierwszy dwutysiecznik.

Dlatego mi strasznie imponują wszelkie sukcesy dzieci z problemami i ulomnosciami.
      O wiele bardziej niż złoty medal na szkolnych zawodach super zdrowego dziecka.

Masz zucha córeczkę.
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 15:09
        smile
    • mayaalex Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 15:29
      brawa dla corki, gratulacje dla mamy smile
    • pulcino3 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 19:21
      zuch dziewczyna! smile
    • znowu.to.samo Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 19:50
      Zazdroszczę że macie to z głowy i bez narkozy.....nas czeka rezonans na tydzień sad niestety ma byc narkoza i mam stresa z tego pozodu sad moja córeczka ma 6 lat smile
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 20:00
        Da radę, zobaczysz. Będziecie w szpitalu czy robicie ambulatoryjnie? U nas to był 6 rezonans. Dopiero teraz było bez narkozy.
        Wszystko będzie dobrze.
    • gama2003 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 20:01
      Brawo dla Twojej córeczki, jest chyba najdzielniejszą dziewczynką na świecie wink.
      Mnie rezonans przeraża, to dudnienie jest psychodeliczne - cudem nie uciekłam.
      Życzę zdrowia, niech przygody z wenflonami będą już mglistym wspomnieniem. Uściskaj bohaterkę i ode mnie wink
      • karme-lowa Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 20:05
        Bardzo Wam dziękuję smile
        • bergamotka77 Re: Pochwalę się, a co! 17.02.16, 20:20
          przykro mi karmelowa ze twoja coreczka musi znosic te badania i inne medyczne historie - dzielna mala smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka