kira02 20.02.16, 16:56 Myślicie, że do siebie wrócą? Zając wybaczyła Krawczykowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka7777 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 17:27 idz na pudelka, nas to nie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 17:39 Ja tu już popcorn szykuję, a Ty mi wątek chcesz zgasić? Oj, nieładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
skomplikowanaula Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 17:46 Popełniłaś błąd. Trzeba było jakoś nakręcić ematki np: - Nie wierzę, jak kobieta może wybaczyć facetowi po zdradzie. - Co trzeba mieć w głowie aby wrócić do takiego pajaca.. A tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:19 albo: ależ ta Zając jest brzydka, Włodara o wiele lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:19 Kurcze, muszę jeszcze się podszkolić. Na szczęście gazeciarz niżej pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 17:47 On przystojny, ale w typie geja. Aneta ładna, Agnieszka - uroda podstarzałej prostytutki, czyli uroda która jest świetna do około 24 roku życia, potem - jak wyżej (podobnie jak Doda). Nie wiem czy znajdzie sobie kogoś. A zegar biologiczny bije. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:12 A zegar biologiczn > y bije. przepraszam, ale nie cierpie takich fajfusów. Ja tez miałam takiego kolege w pracy, który co chwila pytał"..., kiedy wychodzisz za mąż? no bo wiesz, latka leca i szpecą". A ja miałam niewiele ponad 20 lat. A wg niego to żart miał być, o mało mnie w kompleksy nie wpędził. Zreszta miałam oficjalnego narzeczonego tyle, że nie wychodziłam za mąz i nie rodziłam, bezczelna (ja). Pytam, i co z tego, ze zegar bije? to juz kobieta BEZ FACETA nie moze funkcjonowac? Zawsze musi być obok jakis łazęga? Naprawdę, myslałam, że XXI wiek mamy.... I nieprawda jest jakoby ładna dziewczyna (Agnieszka) brzydła w wieku potrzydziestkowym. "Brzydną" tylko dziewczyny nijakie, które urodę maja głównie dzięki makijażowi i młodzieńczemu urokowi. Osobiscie uwazam, że to Aneta jest nijaka, w sensie urody. I raczej nie kieruje się tu jakimis sympatiami bo cały czas uważałam, że Agnieszka zachowała sie podle i ogólne to jej nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:36 chyba nie wrócą może na siłe, dla dzieci? od poczatku, jesli wierzyc plotom gaeztowym, związek Anety Zając i Krawczyka był jakis taki wymuszony przez nią tak to wyglądało z boku czemu znikasz, aniele, co rok cie i mniej, i mniej daj choć nadzieję, że zmieścisz sie w dłoni mej po-ranna.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 20:04 Jest różnica między dziewczyną "niewiele" ponad 20 lat, a dobijającą 40-stki. Ona może nie tyle brzydnie co z wiekiem tego rodzaju uroda nabiera rysu podstarzałej bułgarskiej prostytutki. Oczywiście wielu osobom taka uroda może się podobać, mi się podoba, ale do łóżka, na salony czy do matki na obiad to już jednak lekki obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 20:26 Uroda, jak uroda, gorzej chyba z dojrzałością, bo opowiadac po gazetach takie brednie, jak to ich jedynych na ziemi zakochanie dopadło i lewitują, kiedy w tle jest porzucona żona z dwójką niemowląt to wybaczalne chyba jedynie w przypadku nastolatek, a nie dorosłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 21:10 Zgadza się, z tym że Zając nie była żoną, żyli w konkubinacie i ślubu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 20:14 Oj tam po co się wkurzac głupotami, ja tam zwykle na takie teksty odpowiadałam żartem, że ja bym wyszła, nikt nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:21 kaz_nodzieja napisał(a): A zegar biologiczn > y bije. Jej już wybił, zadzwonił i zapiał. Ma dwójkę dzieci, już się nigdzie nie śpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:35 Czekaj, Włodarczyk ma dzieci? To Aneta ma dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 18:58 A tak, pomyliłam się. Nie mam pamięci do nazw a tu dwa imiona na A. Agnieszka, Aneta... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 22:07 ...tu zając z nazwiska, tam zając z wyglądu Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 20:16 A skąd nam to wiedziec? A nie wystarczy że będzie miał dobre relacje z dziećmi? Po co on jej jako partner, po tym co nawywijał, ja bym nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 21:01 Nie wiemy czy do siebie wrócą, bo niby skąd... Jednak obecnie Aneta świetnie sobie radzi, wyładniała, robi nadal serialową karierę, była na wakacjach z kolegą z "tańca z gwiazdami" i nie potrzebny jej Mikołaj. Przypomniał sobie o rodzinie? Dla mnie nie miał by szans na powrót. A Włodarczyk nigdy nie lubiłam, mogła sobie zanleźć wolne "ciało astralne"... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 21:04 Teraz to musiałaby się mocno pospieszyć, bo laska ma 35+. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pudelkowe plotki 20.02.16, 21:27 Szczerze to wcale mi Agnieszki nie żal, nie szanuję takich kobiet które rozwalają rodzinę... Teraz bedzie desperacko szukać nowego faceta, bo przecie chce mieć dziecko, a czas ucieka... Aneta wystarczy, że ze względu na synów będzie utrzymywać poprawne stosunki z Mikołajem, a wracać do niego nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś