Dodaj do ulubionych

sobotni marsz KODu

01.03.16, 08:57
to element wojny hybrydowej prowadzonej przez Rosje przeciw Polsce.
Takie słowa uslyszalam przed chwilą z ust prof. Zybertowicza.
Juz od paru miesięcy mam poczucie absurdu, wydaje sie, ze trudno bedzie przebic kolejne pomysly, a jednak.
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:01
      Cóż się tak dziwisz, kondominium już było, potomkowie gestapo stojący tam gdzie zomo też, czas na zwolenników Putina big_grin
      • azja001 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:05
        To się nazywa zaklinanie rzeczywistości. Nie wiem jak długo na tym wózku pisowcy zamierzają jechać.
        Strasznie to infantylne.

• kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:23
          azja001 01.03.16, 09:05
          To się nazywa zaklinanie rzeczywistości. Nie wiem jak długo na tym wózku pisowcy zamierzają jechać.
          Strasznie to infantylne.

długo na tym jeszcze pojadą , niestety ze 20-25 % to niereformowalni idioci
          • black_halo Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:44
            PO straszylo PiSem tak dobre 10 lat z czego 8 lat PiS byl w opozycji. Po 8 latach rzadow PO dziwie sie, ze mieli jeszcze te 25% popracia. Myslalam, ze bedzie na poziomie AWS ale jak widac te 20-25% to niereformowalni idioci.
            • araceli Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:53
              black_halo napisała:
              > PO straszylo PiSem tak dobre 10 lat z czego 8 lat PiS byl w opozycji.

Oj kłamczuszka, kłamczuszka smile 'Wina Peło' jako PiSowska mantra ma 10 lat - już za pierwszej kadencji PiSowskiej (2005-2007) standardem było 'Która godzina? Nie wiem Platformy wina!' big_grin A Peło nawet wtedy nie rządziło big_grin

> ale jak widac te 20-25% to niereformowalni idioci.

O proszę - to ta pani co na PiS głosuje bo ma 'dość wyzywania' big_grin Błahahahahaha big_grin Kalizm pełną gębą suspicious
              >
              • black_halo Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:08
                > Oj kłamczuszka, kłamczuszka smile 'Wina Peło' jako PiSowska mantra ma 10 lat - już
                > za pierwszej kadencji PiSowskiej (2005-2007) standardem było 'Która godzina? N
                > ie wiem Platformy wina!' big_grin A Peło nawet wtedy nie rządziło big_grin

Jaka znowu klamczuszka. Jak PiS doszedl do wladzy w 2005 roku, kiedy to jeszcze mieszkalam w kraju nad Wisla to PO ujadalo, ze tak strasznie jest. Potem kampania PO polegala na tym, straszyli PiSem i przez kolejne 8 lat tez i doskonale pamietamy jak Tuskomatolek straszyl brakiem cieplej wody w kranie bo PiS wroci. PiS byl z opozycji pelne 8 lat.

> O proszę - to ta pani co na PiS głosuje bo ma 'dość wyzywania' big_grin Błahahahahaha
                > big_grin Kalizm pełną gębą suspicious

Niereformowalni idioci to cytat z koltera. Chyba, ze wam wolno bo wy w slusznej sprawie, co? Takie podwojne standardy. 6 tys to pensja dla idiotow ale tylko PO, reszta narodu ma pracowac na smieciowkach po 5 zeta na godzine, zeby sie z tego dobrobytu przypadkiem w dupach nie poprzewracalo. Osmiorniczki za 1500 dla politykow jak najbardziej, plebs zas moze sobie kupic w biedronce. Jak koler i araceli nazywaja zwoelnnikow PiS per "niereformowalni idioci" to oczywiscie jest OK, jak ktos inny nazywa tak zwolennikow PO to sie nazywa "wyzywanie".
                • szarsz Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:11
                  > jak ktos inny nazywa

Wiesz, w przedszkolu się przeważnie wyrasta z "plose pani, to on zaczał!!!"
                  • black_halo Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:33
                    Normalnie nikomu innemu bym tego nie napisala ale nie moge zdzierzyc, ze nadal istnieja osoby fanatycznie wyznajace PO i jej opluczyny czyli Nowoczesna z Ryskiem Petru, ktory chodzi na lancuszki zachodnich bankow.
                    • iwoniaw Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:36
                      nie moge zdzierzyc, ze nadal
                      > istnieja osoby fanatycznie wyznajace PO

Brak akceptacji dla przestępczych poczynań pisowskiego rządu to dla ciebie "fanatyczne wyznawanie PO"? Co na to lekarze?
                      • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:41
                        iwoniaw napisała:

> Brak akceptacji dla przestępczych poczynań pisowskiego rządu to dla ciebie "fanatyczne
                        > wyznawanie PO"?

Tak się kończy ograniczone myślowo mierzenie wszystkich swoją miarką.
                        Nieszczęśliwie się składa, że prezentowane głównie przez wyznawców PiSu. Przynajmniej na tym forum. Nicków nie trzeba chyba wymieniać, moim ulubionym jest pewna pani, która w każdym wątku około tematu wkleja niemal ten sam post o alimenciarzu.
                    • araceli Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:44
                      black_halo napisała:
                      istnieja osoby fanatycznie wyznajace PO i jej opluczyny czyli Nowoczesna z Rysk
                      > iem Petru, ktory chodzi na lancuszki zachodnich bankow.

PiSiurska plujka Black_halo w akcji big_grin Pisz jeszcze, że masz dość wyzwisk, kłam nam kłam big_grin
                • zona_glusia Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:37
                  black_halo napisała:
                  > amietamy jak Tuskomatolek straszyl brakiem cieplej wody w kranie bo PiS wroci.
                  Weź się w końcu zorientuj o co chodziło z ciepłą wodą w kranie, bo się ośmieszasz.

• spanish_fly Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:38
                  >>>Tuskomatolek straszyl brakiem cieplej wody w kranie bo PiS wroci.

Ale wszystko wskazuje, że miał absolutną rację. To dopiero 100 dni. Poczekaj do bilansowania przyszłorocznego budżetu.
                • araceli Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:39
                  black_halo napisała:
                  > Jaka znowu klamczuszka. Jak PiS doszedl do wladzy w 2005 roku, kiedy to jeszcze
                  > mieszkalam w kraju nad Wisla

I oczywiście ujadania PiSiurów, że wszystko 'wina peło' prawicowa amnezja trafiła?

> Niereformowalni idioci to cytat z koltera. Chyba, ze wam wolno bo wy w slusznej
                  > sprawie, co? Takie podwojne standardy.

Żadne podwójne standardy. Wyzwiska pod adresem przeciwników politycznych do standardu kultury politycznej wprowadził PiS (łącznie z gwizdami na cmentarzach) więc Twoje twierdzenie, że 'ludzie mieli dość wyzwisk więc zagłosowali na PiS' jest jedną wielką ściemą. Wy UWIELBIACIE wyzywać - jak ktoś się odgryza to skamlecie na cały głos jak to inni źli big_grin
                • czar_bajry Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:12
                  black_halo 01.03.16, 11:08

Jaka znowu klamczuszka. Jak PiS doszedl do wladzy w 2005 roku, kiedy to jeszcze mieszkalam w kraju nad Wisla to PO ujadalo,

ze nadal istnieja osoby fanatycznie wyznajace PO i jej opluczyny czyli Nowoczesna z Ryskiem Petru, ktory chodzi na lancuszki zachodnich bankow.

Po pierwsze nie masz prawa do oceny sytuacji w PL, to już nie twój kraj nad Wisłą a po drugie co ci zachodnie banki przeszkadzają? Przecież sama się na zachód wyniosłaś...
                  Fakt mogłaś na wschód....ale wtedy straszenie Putinem nie powinno ci przeszkadzać.
    • mid.week Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:13
      Zdecydowanie wolałam być volksdojczem. Swoją drogą mogliby się zdecydować na jakaś jedna wersję...
      • iwoniaw Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:16
        Może właśnie ujednolicają wersję? Do futer to faktycznie Rosja bardziej pasuje big_grin
      • misiu-1 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:28
        O strategicznym partnerstwie (pamiętającym jeszcze czasy kanclerza Bismarcka) Rosja-Niemcy oczywiście nie słyszałaś?
    • lady-z-gaga Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:18
      w pewnym sensie ma rację
      PiS prowadzi politykę, ktora jest na rękę Rosji, KOD przeciwko temu protestuje, czyli jakiś związek istnieje wink
      • nangaparbat3 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:20
        Byla taka śliczna piosenka Młynarskiego o PPP - Polskiej Partii Piłujących ("gałąź, na ktorej siedzimy"), ale niestety nie umiem jej znaleźć. No nic, poszukam po robocie.
        • joanekjoanek Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 15:49
          w121.wrzuta.pl/audio/6RaACHAYysT/wojciech_mlynarski_-_pe-pe-pe
          faktycznie urocze smile

a mnie natomiast od razu się przypomina to:

• nangaparbat3 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 16:44
            O, bardzo dziekuję.
            O wójcie też mi się wciąż przypomina smile
      • szarsz Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:25
        Ma rację, jak radio erewań:
        Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach dworca warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną.
      • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:56
        lady-z-gaga napisała:

> w pewnym sensie ma rację
        > PiS prowadzi politykę, ktora jest na rękę Rosji, KOD przeciwko temu protestuje,
        > czyli jakiś związek istnieje wink

Właśnie.
        Tak jak powiedział, że "nie można wykluczyć, że to Rosja dała Kiszczakowej teczki do ręki i kazała zanieść do IPNu."
        No faktycznie, wykluczyć nie można.
        Tak samo nie można wykluczyć, że zrobił to sam Fidel Castro przebrany za Ojca Założyciela, nie można także wykluczyć, że to nieznane dotąd formy życia pozaziemskiego. Ani że sąsiadka Kiszczakowej z lewej - no przecież na razie tego też "nie można wykluczyć".
        • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:54
          ola_dom 01.03.16, 10:56
          >Tak samo nie można wykluczyć, że zrobił to sam Fidel Castro przebrany za Ojca Założyciela, nie można także wykluczyć, że to nieznane dotąd formy życia pozaziemskiego. Ani że sąsiadka Kiszczakowej z lewej - no przecież na razie tego też "nie można wykluczyć".

No a kiszczakowa to idiotka która nie wie ze IPN to siedlisko przydupasów prezesa, którzy z nakazem rewizji a nie z walizką pieniędzy do niej wdepną ? nie pieszczoszki prezesa , to był układ ona z PISem się dogadała dostała za to jakiś grosz i tyle
          • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:57
            kolter napisał:

> No a kiszczakowa to idiotka

To nieładnie tak pisać, ale trudno się nie zgodzić patrząc, słuchając i czytając wywiady... i poezję spod pióra pani...
            • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:10
              ola_dom 01.03.16, 11:57
              kolter napisał:

> No a kiszczakowa to idiotka

To nieładnie tak pisać, ale trudno się nie zgodzić patrząc, słuchając i czytając wywiady... i poezję spod pióra pani...

pani kiszczakowa idiotką nie jest, takie wrażenie stwarzają usłużni prezesowi którzy robią wszystko żeby ukryć fakt biznesu jaki zawarł PIS z nią w kwestii jakiś papierów z jej strychu
    • jesienna.nuta Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:24
      Nanga, miałam lepsze zdanie o Twoim postrzeganiu rzeczywistości.
      Przykro mi, że dałaś się aż tak zmanipulować pajacowi zalegającemu z alimentami sad
      • szarsz Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:30
        > zmanipulować pajacowi zalegającemu
        > z alimentami

Masz rację, Kurski marzy o byciu ministrem propagandy. Ale że Nanga mu wierzy, to pojechalas.
      • nangaparbat3 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:30
        Kotku, nikt nie musi sluchać Kijowskiego, by mowić "nie!". Wystarczy posluchać Kaczyńskiego, Dudy, Kepy, Jakiego czy Ziobry lub Gowina, moglabym tak wymieniać i wymieniać. Nie ma lepszych działaczy na rzecz opozycji niz oni.
        • jesienna.nuta Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:13
          Nanga, nie mów do mnie "kotku" bo nim nie jestem i brzmisz protekcjonalnie.

Nawiązuję do mojego rozczarowania Twoim wyborem, bo naprawdę trudno mi uwierzyć, aby osoba wykształcona, nauczycielka dała się tak omamić - i to w jakim celu?

Tak z rachunku mi wyszło, że raczej jesteś w wieku emerytalnym lub tuz przedemerytalnym.
          Jesteś z Wrocławia, więc rozgrywki polityczne prowadzone przez Schetynę, Frasyniuka i Piniora znasz. Naprawdę nigdy się nie zastanowiłaś skąd Frasyniuk miał pieniądze na drogie ciężarówki?
          Kredyt powiesz. Tak, tylko, że w tamtych czasach kredyt dostawali tylko ci, za których poręczyli ludzie ze stajni Kiszczaka.
          Pinior i jego 80 mln. - daj spokój. We Wrocławiu każdy wie, co o tym sądzić.
          A występ Piniora z apelem do prezydenta RP o ułaskawienie pospolitego kryminalisty ps. Sołtys?
          Nawet koledzy Piniora poczuli się z tym kiepsko.
          Schetyna z Frasyniukiem skakali sobie do gardeł, skąd nagle ta komitywa? Nie wierzę, że nie wiesz.

Nie wierzę, że masz klapki na oczach i nie widzisz manipulacji.
          Dutkiewicz dogada się ze Schetyną, za dużo ich łączy big_grin
          Stadion we Wrocławiu się pruje, Forum Muzyki grosza od KGHM już nie dostanie, powoli kończy się Bizancjum gdzie za ciągle zepsutą fontannę płaciło się więcej, niż za budowę szpitala.

Nie udawaj, że nie wiesz, co to jest KOD i jakie ma ambicje.
          Za chwilę panowie skoczą sobie do gardeł przy samej myśli o podziale łupów w przyszłości.

Nie trzeba słuchać Kaczyńskiego, który wypromował TW Bolka robiąc z niego Prezydenta RP.
          Wystarczy teraz włączyć mózg i zdać sobie sprawę, że prędzej czy później Europa stanie w ogniu.
          Ja obstawiam 15-20 lat.
          Dzieci będą się rodzić przy pomocy 500+ i dobrze, potrzebni będą na froncie

Nie chce mi się więcej pisać, bo mnie bardzo rozczarowałaś.
          • nangaparbat3 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 17:14
            Pinior i jego 80 mln. - daj spokój. We Wrocławiu każdy wie, co o tym sądzić.

A tu mnie zaskoczyleś. ciekawe, co mialabym wiedzieć? Zamieniam się w sluch.
          • anorektycznazdzira Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:06
            Ale Cię poniosłobig_grin
            Pominę wszelkie "wszyscy wiedzą", "każdy wie", itd,
            zapytam tylko, gdzie to stoi ten szpital wybudowany za mniej niż 12 mln?
            big_grin
      • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:32
        jesienna.nuta 01.03.16, 09:24
        Nanga, miałam lepsze zdanie o Twoim postrzeganiu rzeczywistości.
        Przykro mi, że dałaś się aż tak zmanipulować pajacowi zalegającemu z alimentami

napisał panienka która chłonie TVPisowską propagandę sprzedawaną przez alimenciarza kurskiego big_grin
      • kropkacom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:38
        Jaki to szczęście dla wielu ludzi, że pojawił się punkt zaczepienia w postaci tych alimentów. Alleluja!
        • livia.kalina Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:06
          Zaczynam myśleć, ze Kijowski to jakiś nadczłowiek, skoro najgorsze co się udało na niego znaleźć to fakt, ze przez jakiś czas płacił niższe, niż zasądzone alimenty.
          • triss_merigold6 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:16
            Nadal płaci niższe niż zasądzone. Naprawdę, już niczym gorszym nie musi się chwalić, to wystarczy żeby go dyskwalifikować w roli obrońcy prawa.
            • iwoniaw Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:19
              Wystarczyć wystarczy, ale gdyby miał chociaż dziadka dyrektorem GS-u za PRL-u albo dostał mandat za plucie na chodnik, to nie sądzisz chyba, że by mu nie wytykano jeszcze bardziej ochoczo? big_grin
              • migona Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:32
                mnie tam np. jakby miał tego dziadka gdziekolwiek to by zwisało i powiewało, bo za dziadka swojego nie odpowiada. Natomiast za alimenty już tak. Bardzo żałuję, że powszechne jest (bo to nie tylko w KODzie, ale w ogóle o alimenciarzach "naszych" - czy to przez wzgląd na sympatie polityczne, koligacje rodzinne, koleżeństwo - alimenciarz "nasz" jest dobry, to ci "inni" są źli) pitolenie, że to sprawa prywatna i w ogóle biedny żuczek, przecież troszkę płaci. Zamiast przyzwoitości - bo przyzwoicie by było, gdyby pan Kijowski powiedział: no sorry, przewodniczącym musi być ktoś inny, ja mam zobowiązania, muszę je pospłacać, szukam roboty etc.
                (i na wszelki wypadek- tak alimenciarz Kurski też mi przeszkadza, tak - kochanka/i Morawieckiego też i tak - nie znoszę PiSu)
                • iwoniaw Powiedz, ile osób 01.03.16, 12:40
                  napisało na ematce w jakimkolwiek wątku, że uczestniczy w marszach/sympatyzuje z KOD/krytykuje rząd PiSu z powodu zachwytu postacią Kijowskiego?
                  • migona Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 12:47
                    yy? A ja coś takiego zasugerowałam?
                    Jasne jest, że część ludzi bo ma takie a nie inne poglądy na sytuację w kraju i marsz jest dla nich formą protestu, a nie dla Kijowskiego. Kijowski jest natomiast twarzą marszu i mnie np. nie zwisa, że twarz marszu, który ma być w obronie konstytucji/przestrzegania prawa/wolności etc. jest trochę niewiarygodna (powtarzam: dla mnie). Tyle. Rozumiem, że komuś to nie przeszkadza albo przeszkadza, ale sobie to tłumaczy wyższymi wartościami czy poważniejszą sprawą.
                  • asmarabis Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 13:28
                    woniaw napisała:

> napisało na ematce w jakimkolwiek wątku, że uczestniczy w marszach/sympatyzuje
                    > z KOD/krytykuje rząd PiSu z powodu zachwytu postacią Kijowskiego?
                    >

Wystarczy tylko troszke skrytykowac jego wlosy albo spodnie i zaraz pojawia sie jazgot przez 500 postow. Twoim zdaniem to nie z powodu zachwyu???????
                    • kolter Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 14:22
                      asmarabis 01.03.16, 13:28

>Wystarczy tylko troszke skrytykowac jego wlosy albo spodnie i zaraz pojawia sie jazgot przez 500 postow. Twoim zdaniem to nie z powodu zachwyu???????

to domena trollic zajmować sie cudzym wyglądem, kogo obchodzi czyjś wygląd kiedy mowa o np charyzmie, charakterze przywódcy ITP ??
                      • asmarabis Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 14:28
                        Charyzma sie cos nie moze przebic przez ten krzykliwy image. Ja nic nie widze.
                        • szarsz Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 14:31
                          Ja też nie. Ale to nie ma najmniejszego znaczenia.
                        • kolter Re: Powiedz, ile osób 01.03.16, 14:45
                          asmarabis 01.03.16, 14:28
                          Charyzma sie cos nie moze przebic przez ten krzykliwy image. Ja nic nie widze.

czyli popełniasz błąd w ocenie , ja tam waszego prezesa nie lubię ale nie lekceważę bo gnida ,kurdupel ale inteligentny
                • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:25
                  k, przecież troszkę płaci. Zamiast przyzwo
                  > itości - bo przyzwoicie by było, gdyby pan Kijowski powiedział: no sorry, przew
                  > odniczącym musi być ktoś inny, ja mam zobowiązania, muszę je pospłacać, szukam
                  > roboty etc.

No dokladnie, tylko o to chodzi.
                  Wtedy to nawet moze ja bym zastanowila sie nad popieraniem KOD.....
                • paszczakowna1 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 15:53
                  >przyzwoicie by było, gdyby pan Kijowski powiedział: no sorry, przewodniczącym musi być ktoś inny, ja mam zobowiązania, muszę je pospłacać, szukam roboty etc.

A tu zgoda. Nie tylko ze względu na alimenty.
                  • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 15:57
                    paszczakowna1 01.03.16, 15:53
                    >przyzwoicie by było, gdyby pan Kijowski powiedział: no sorry, przewodniczącym musi być ktoś inny, ja mam zobowiązania, muszę je pospłacać, szukam roboty etc.

A tu zgoda. Nie tylko ze względu na alimenty.

no a na co zgoda , co w nim nie tak , kogoś z PIS poprosić o przywództwo ...
                    • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 16:36
                      Dla mnie moze byc ktokolwiek, zeby tylko mial meska fryzure i kochal swoje dzieci. Serio tak ciezko w waszych szeregach o kogos takiego????
                      • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 17:16
                        asmarabis 01.03.16, 16:36
                        Dla mnie moze byc ktokolwiek, zeby tylko mial meska fryzure i kochal swoje dzieci. Serio tak ciezko w waszych szeregach o kogos takiego????

co to znaczy męska ,czyżby dobry bóg tylko niewiastom daje możliwość posiadania długich włosów ?
                        jak rozumiem na swój prosty chłopski rozum wydedukowałaś ze jak mniej płaci to nie kocha, masz jak widzę prosty światopogląd ....
                        • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 21:32

> co to znaczy męska ,czyżby dobry bóg tylko niewiastom daje możliwość posiadania
                          > długich włosów ?

Ale kolczyki to juz naprawde przesada
                          dopiero dzisiaj zauwazylam ze on nosi
                          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                          • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 22:01
                            sportowcy, artyści noszą kitki i kolczyki, no i cóż.....Marek Kotański też nosił jedno i drugie..

Kijowski jest trybunem ludowym, a nie ministrem
                          • kolter Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 10:20
                            asmarabis 01.03.16, 21:32
                            Ale kolczyki to juz naprawde przesada
                            dopiero dzisiaj zauwazylam ze on nosi
                            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nadal nie wiem czy dobry pan bóg uszy i biżuterię tylko dla niewiast wymyślił ??
                          • iwles Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:00

a sprawdzalaś. czy ma tatuaż na tyłku ?
                          • szarsz Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:19
                            > Ale kolczyki to juz naprawde przesada
                            > dopiero dzisiaj zauwazylam ze on nosi

Ale co, bo nie rozumiem, mózg przez dziury w uszach wycieka czy jak?
            • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:23
              triss_merigold6 napisała:

> Nadal płaci niższe niż zasądzone. Naprawdę, już niczym gorszym nie musi się chwalić, to
              > wystarczy żeby go dyskwalifikować w roli obrońcy prawa.

Triss, ale nie wierzę, że Ty nie rozumiesz, że całe setki i tysiące osób przyszły na marsz POMIMO braku sympatii dla Kijowskiego? I nawet pomimo braku uwielbienia dla Wałęsy?
              • triss_merigold6 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:28
                Ależ wierzę. Niemniej Kijowski mnie głęboko mierzi, między innymi dlatego, że organicznie nie trawię starszawych działaczy (bez względu na opcję i poglądy).
                Wałęsy w roli prezydenta nie ceniłam, wręcz przeciwnie i mimo tego, uważam, że próby przekreślenia jego roli jakimiś teczkami z lat 70-tych są haniebne.
                • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:38
                  triss_merigold6 napisała:

> Ależ wierzę. Niemniej Kijowski mnie głęboko mierzi, między innymi dlatego, że organicznie nie
                  > trawię starszawych działaczy (bez względu na opcję i poglądy).

No cóż - do tego gatunku mam niechęć od dawna, ale co poradzić? To jedyne, co w tej chwili mogę zrobić, a że jest jakoś związane z p. Kijowskim - trudno. Nie pierwszy raz godzę się na coś, czego nie akceptuję w 100%.

> Wałęsy w roli prezydenta nie ceniłam, wręcz przeciwnie i mimo tego, uważam, że
                  > próby przekreślenia jego roli jakimiś teczkami z lat 70-tych są haniebne.

Ano właśnie. Cała akcja z ujawnianiem jest poniżej wszystkiego, cokolwiek sądzę o Wałęsie.
            • iwles Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:27

ale nie dyskwalifikuje idei KODu.
              • jesienna.nuta Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:37
                NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK IDEA KOD-u.
                Oni chcą się dostać do parlamentu na placach naiwnych, których nawet na listy nie wezmą.
                • livia.kalina Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 17:41
                  Wszystkich sądzisz po pisie. Nie wszyscy ludzie dążą do celu po trupach, cynicznie wykorzystując bliźnich.
                • iwles Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:03

taaak ?

a może chcą zawiązać związek zawodowy KOD, jako konkurencję dla Solidarności, która, odkąd nastał czas Pisu, jakoś zamilkł. Jesli tak, to chętnie się zapiszę, serio.
                • olena.s Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:52
                  Jest. Ideą KODu jest utrzymanie podstawowch zasad i instytucji demokratycznego państwa prawa, zachowanie racjonalistycznej myśli zachodniej i swobód obywatelskich.
            • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:28
              triss_merigold6 01.03.16, 12:16
              Nadal płaci niższe niż zasądzone. Naprawdę, już niczym gorszym nie musi się chwalić, to wystarczy żeby go dyskwalifikować w roli obrońcy prawa.

jak rozumiem jedynym /słusznym obrońcą prawa w tym kraju jest pewien doktor prawa, który olewa sobie ot tak konstytucję ??
            • livia.kalina Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:32
              "Nadal płaci niższe niż zasądzone."
              A skąd ty masz taką wiedzę? Z jego oświadczenia to nie wynika. Jesteś jego była zona albo córką?

O Ś W I A D C Z E N I E

W związku z ogromną liczbą wypowiedzi dotyczących mojej sytuacji alimentacyjnej pojawiających się w mediach oraz na portalach społecznościowych, informuję że:

1. Nigdy nie uchylałem się od płacenia alimentów.
              2. Nigdy nie było prowadzone wobec mnie żadne postępowanie w związku z podejrzeniami uchylania się od płacenia alimentów.
              3. Postępowanie komornicze zostało wszczęte wobec mnie w ciągu kilku dni po tym, jak zostałem bezrobotnym w 2006 roku.
              4. Od tego czasu byłem bezrobotnym łącznie przez 26 miesięcy. W tym okresie regularnie płaciłem około 1500-1600 zł alimentów miesięcznie, podczas gdy tylko przez 3 miesiące miałem prawo do zasiłku w wysokości około 450 zł. Nie uzyskiwałem w tym czasie żadnych dochodów mimo podejmowania różnych prób rozwinięcia samodzielnej działalności.
              5. Ze względu na prowadzone wobec mnie postępowanie komornicze miałem poważny kłopot z uzyskaniem zatrudnienia. Zawsze, kiedy udało mi się nawiązać stosunek pracy, natychmiast informowałem o tym fakcie komornika, żeby mógł niezwłocznie zająć moje wynagrodzenie.
              6. W 2014 roku w celu uzyskania większej możliwości działania na rynku, moja żona założyła spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością, co dawało mi możliwość świadczenia usług bez obciążania pracodawców/kontrahentów uciążliwościami związanymi z obsługą postępowania komorniczego.
              7. W związku z podjęciem działalności w Komitecie Obrony Demokracji rozwiązałem za porozumieniem stron współpracę z PZPN. Była to współpraca w stosunkowo niewielkim wymiarze i zakończenie tej współpracy nie wpłynęło w sposób znaczący na kondycję spółki a zatem i na moje możliwości płacenia alimentów oraz spłacania zadłużenia.
              8. Szczegóły współpracy spółki z kontrahentami są objęte tajemnicą handlową. Sprawozdania spółki są oczywiście publikowane zgodnie z obowiązującymi przepisami.
              9. Od wielu miesięcy toczą się rozmowy z udziałem prawników zgodnie z obowiązującymi procedurami prawnymi zmierzające do uporządkowania sytuacji, likwidacji zadłużenia i wyprowadzenia spraw alimentacyjnych na prostą. Ze względu na tryb i uwarunkowania prowadzonych rozmów wszelkie szczegóły są poufne i nie mogą być publicznie ogłaszane.
              10. Wszelkie inne informacje związane z moją sytuacją rodzinną dotyczą osób niezaangażowanych w działalność KOD, które nie są osobami publicznymi. Jako takie zasługują na dyskrecję i nie powinny być w żadnym wypadku poruszane w debacie publicznej, a tym bardziej w ogólnodostępnych mediach. Poruszanie przez media spraw dotyczących głównie moich dzieci, mojej byłej żony oraz jej rodziny stanowi naruszenie ich prywatności.
              11. Uprzejmie proszę, aby osoby znające szczegóły spraw prywatnych wymienionych powyżej osób szanowały ich prawo do prywatności.
              12. Uprzejmie proszę, aby osoby nie znające szczegółów tych spraw nie zabierały głosu na ich temat.
              13. Uprzejmie proszę, aby osoby nie znające szczegółów tych spraw nie występowały w mojej obronie. Opublikowany w poniedziałek przez pewną gazetę wywiad z Jackiem Żakowskim (chciałbym wierzyć, że wbrew intencjom pana Jacka Żakowskiego) zawierał tak wiele sformułowań rażąco nieprawdziwych oraz uderzających w równość obywateli ze względu na płeć a także jawnie seksistowskich, że nie mogę się identyfikować z takimi publikacjami. Znając brak rzetelności tego tytułu, którą poznałem na własnym przykładzie, wierzę, że opublikowane słowa nie zostały wypowiedziane przez pana Żakowskiego w podanym brzmieniu. Wykraczają one daleko poza obszar dopuszczalny w debacie w demokratycznym państwie prawa w centrum Europy w XXI wieku.
              14. Ponoszę pełną odpowiedzialność za wszystkie podejmowane przeze mnie decyzje życiowe. Zawsze podejmowałem je w przekonaniu, że są w danej sytuacji właściwe i uzasadnione.
              15. Z całą stanowczością potępiam powszechne zjawisko uchylania się od płacenia alimentów przez rodziców. Brak możliwości kontaktu z dziećmi może tylko w niewielkim stopniu tłumaczyć, ale nie uzasadniać takie postawy.
              • triss_merigold6 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:49
                Przecież nie robi więc z czego ma płacić?
                • livia.kalina Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:57
                  Nie siedzę w jego kieszeni ani nie jestem beneficjentką alimentów od niego więc nie wiem. Wyobrażam sobie jednak, że można mieć dochód z różnych źródeł: z wynajmu nieruchomości np.
              • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:24
                Sorry, jak ktos pisze oswiadczenie odpowiedajac na krotkie pytanie ' placisz czy nie?" w 15 PUNKTACH to nie czytajac wiadomo ze ma cos na sumieniu
                • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 14:20
                  asmarabis 01.03.16, 13:24
                  Sorry, jak ktos pisze oswiadczenie odpowiedajac na krotkie pytanie ' placisz czy nie?" w 15 PUNKTACH to nie czytajac wiadomo ze ma cos na sumieniu

sprawa nie jest jednoznaczna na TAK/NIE proste ?
                  • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 14:24
                    JAk nie jest jednoznaczna to odpowiedz brzmi 'NIE' - nie trzeba czytac 15 punktow wypocin zeby to wiedziec
      • mia_siochi Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 21:58
        jesienna.nuta napisała:

> Nanga, miałam lepsze zdanie o Twoim postrzeganiu rzeczywistości.
        > Przykro mi, że dałaś się aż tak zmanipulować pajacowi zalegającemu z alimentami
        > sad

Co wy sie tak tego Kurskiego czepiacie? Co chwile ktoś wywleka te jego alimenty...
    • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:30
      Marsze sa przeciwko ujawnieniu komunistycznych dzialaczy z przeszlosci, wiec zgadza sie. Maszerujecie a nie wiedzieliscie do tej pory dlaczego?
      • kagrami Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:35
        Nie pisz asmarabis bo cie iwoniaw zbanuje albo skasuje wątek wink Tak jak mój ostatnio wink Pozdrawiam adminki.
        • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:04
          agrami napisała:

> Nie pisz asmarabis bo cie iwoniaw zbanuje albo skasuje wątek wink Tak jak mój ost
          > atnio wink Pozdrawiam adminki.

Ale czy to nie dziwne ze to nas banuja i szykanuja????
          Gdyby tak sie w Polsce zle dzialo jak dramatyzuja KODowiacy to oni za swoj sprzeciw powinni siedziec w wiezieniu a my na emeryturach za specjalne zaslugi mogac sobie pisac co nam slina na jezyk przyniesie....
          nic juz z tego nie rozumiem...
          • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:54
            asmarabis 01.03.16, 10:04
            agrami napisała:

> Nie pisz asmarabis bo cie iwoniaw zbanuje albo skasuje wątek wink Tak jak mój ostatnio wink Pozdrawiam adminki.

>Ale czy to nie dziwne ze to nas banuja i szykanuja????

przestań kłamać to nikt cie nie ruszy
            • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:58
              >
              > przestań kłamać to nikt cie nie ruszy

Czy sa jakies plany wymiany moderacji?
              Krzyczycie ze wszystkich wymieniaja, sa jakies przecieki moze, ze beda zmiany na forum ematka?
              • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:55
                asmarabis 01.03.16, 10:58
                >
                > przestań kłamać to nikt cie nie ruszy

Czy sa jakies plany wymiany moderacji?
                Krzyczycie ze wszystkich wymieniaja, sa jakies przecieki moze, ze beda zmiany na forum ematka?

mi nie raz w kosmos nie tylko post a i wątek wysyłają, leje na to robię swoje
                • kagrami Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 10:53
                  No mi właśnie też cały wątek wywalili i to raczej nie z powodu błędów ortograficznych..... Też wątek o KOD.
          • cosmetic.wipes Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:08
            asmarabis napisała:

> Ale czy to nie dziwne ze to nas banuja i szykanuja????

Spiseg, spiseg, wszędzie spiseg big_grin
        • cosmetic.wipes Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:13
          Twój wątek nie został skasowany tylko przeniesiony, młotku. Nie wiem dlaczego na forum "jedzenie", ale może chodziło o dopasowanie się do poziomu absurdu big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,579,160477438,160477438,KOD_owki_nie_biezcie_pincet_.html
          • ra-sowa Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 14:02
            bo ona pisała o tym, jak brat je owoce morza, to może przepis tam dostanie
            • kagrami Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 10:57
              I potem się dziwicie, że PiS zmienia wszystkich na "swoich". Jak taki poziom macie wypowiedzi.
              • kagrami Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:08
                Wy zostaniecie bo to jest GAZETA, ale szkoda że nas-w pewnym sensie gości- nie tolerujecie I nie potraficie rozmawiać. Ja wiem, że chamstwo to siła wink ale czasem odrobina kultury nie zaszkodzi...
                Kiedyś to było fajne forum i nie było tyle plucia jadem i polityki... aż wygrał PiS. Ludzie ich wolą no i co zrobicie?. Kasujecie wątki.
                Poziom forum dostosowany do poziomu Gazety i jej coraz niższych lotów.
      • azja001 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:36
        A tak konkretniej to o jakich ci działaczy chodzi? Poziom absurdu takich wierzeń i guseł mnie poraża.
        • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:41
          azja001 01.03.16, 09:36
          A tak konkretniej to o jakich ci działaczy chodzi? Poziom absurdu takich wierzeń i guseł mnie poraża

kryże wiceminister sprawiedliwości w rządzie PIS
          oraz piotrowicz komunistyczny prokurator
          jasiński w PZPR od 1976
      • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:37
        asmarabis 01.03.16, 09:30
        Marsze sa przeciwko ujawnieniu komunistycznych dzialaczy z przeszlosci, wiec zgadza sie. Maszerujecie a nie wiedzieliscie do tej pory dlaczego?

jak rozumiem twój półtorametrowy pan ma prawo w swoim rządzie mieć wiceministra który w PRLu
        skazywał na kryminał ludzi z opozycji antykomunistycznej ,a ikona Solidarności to działacz komunistycznych, ciebie nawet strach nazwać głupią bo głupcy się obraża
        • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:07
          >
          > jak rozumiem twój półtorametrowy pan

Wole poltorametrowego pana z normalnymi wlosami niz pana nie poltorametrowego z wlosami do pasa i zaniedbanymi dziecmi
          • sumire Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:43
            A do meritum już nie sposób się odnieść, co?
            • lady-z-gaga Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:49
              Troll nie ma obowiązku odnosić się do meritum i świadomie tego nie robi, bo nie ma nic do powiedzenia. Za to umie prowokować, a naiwniacy się łapią i próbują z trollami merytorycznie dyskutować. Ludzie, trochę szacunku do siebie i dla własnych klawiatur smile
              • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:56
                > ma nic do powiedzenia. Za to umie prowokować, a naiwniacy się łapią i próbują
                > z trollami merytorycznie dyskutować

Moze pomoze sobotni marsz przeciwko trollom?
                • aniani7 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 14:16
                  Nie, wystarczy im nie odpisywać. Wszystkie osoby, które z tobą w jakikolwiek sposób wymieniają myśli powinny po śmierci (niezależnie od innych uczynków) z automatu trafiać do raju.
            • asmarabis Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:53
              Nie czuje sie na silach, zrozumienie waszego meritum to praca dla- jedynie bardzo utalentowanego- psychologa albo psychiatry, ja sie nie podejmuje....
              • cosmetic.wipes Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:10
                Ty w ogóle mało co rozumiesz big_grin
          • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 10:56
            asmarabis 01.03.16, 10:07
            >
            > jak rozumiem twój półtorametrowy pan

Wole poltorametrowego pana z normalnymi wlosami niz pana nie poltorametrowego z wlosami do pasa i zaniedbanymi dziecmi

jednak kiedy powiadasz o jednym który z powodu braku pracy ma zadłużenia alimentacyjne , to nie zapominaj o twoim idolu który z pensją 25 tys co miesiąc ponad pół roku na złość żonie nie płacił na 8 letniego syna
            • ra-sowa Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:04
              ci zwolennicy właściwie powinni się zrzucić i wpłacić mu te alimenty, są ich miliony przecież , powinni się zrzucić po parę groszy i wytrącić argument z ręki przeciwnej stronie. No , panie , zróbcie składeczkę na pana prezesa telewizji, będziecie miały z głowy.
              • iwoniaw Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 12:10
                wolennicy właściwie powinni się zrzucić i wpłacić mu te alimenty, są ich mi
                > liony przecież

No co ty mówisz, toż to nieliczna grupka niewidoczna nawet w szerokokątnie ustawionej kamerze TVPiS gdy zbierają się wszyscy na raz z sąsiadami, babciami z demencją uprowadzonymi z domu starców podstępem i nieletnimi dziećmi big_grin
      • kamunyak Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 09:46
        twoimi idolami są ci, co do działalnosci komunistycznej, nie mozna miec żadnych wątpliwosci, chocby marszałek - prokurator stanu wojennego. Nie przeszkadza ci to?
        Tudziez zwykli bandyci w postaci kolegi jojo oraz piety.
        Nie masz wiec żadnego prawa pouczać mnie.
    • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:14
      kurde, widać się przestraszyli Kod-owców bo coraz bardziej odjechane teksty piszą, a to o gorszym sorcie, a to o rowerzystach, a to o ludziach w futrach, teraz o agentach Putina....

widać dudusiowy minister gada jak Gomułka, tamten gadał o imperialistach z zachodu, ten o imperialiście ze wschodu....

15 tysięcy ludzi na marszu, a dudusiowy pałac i pajac wystraszeni, ha, ha, ha
    • maadzik3 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:28
      Najlepsze jest to, że "niezależnie od intencji". Znaczy ludzie mają poglądy, dokonują wyborów, oceniają, ale monopol na prawdę ma pan Zybertowicz a reszta jest albo uświadomionymi albo nieuświadomionymi szpiegami smile czasem już nie wiem gdzie żyję big_grin
      • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 11:33
        kacza paranoja
    • beataj1 Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:13
      Z zapartym tchem czekam na to aż któraś gwiazda z Pisu wyskoczy z

...Zaplutym karłem reakcji....

Pasuje do ich przekazu, jest nośne i takie tradycyjne. A jak wiadomo Pis lubi tradycję.
      No i wypowiedziane przez ich idola...
      • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 13:59
        no, no pis się z każdym marszem rozkręca, byli złodzieje, komuniści, gorszy sort, futrzaści, cykliści, wegetarianie, teraz wojsko hybrydowe Putina

jak by nie patrzeć, to my na nich pracujemy i utrzymujemy takiego prezydenckiego ministra i innych pisich od mowy nienawiści
        • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 14:01
          od kwiecistej mowy nienawiści
    • iwles asmarabis 01.03.16, 14:16

Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko listownie na maile

• asmarabis Re: asmarabis 01.03.16, 14:23
        Ale po co taka zabawa w kotka i myszke z usuwaniem? Pytam normalnie bo mam problem i regulaminu w zaden sposob nie lamie!
        Nie mozna normalnie odpowiedziec dlaczego nie ma funkcjonalnosci obiecanych przez moderatora i zakonczyc temat?
        Jestesmy na forum dla doroslych ludzi chyba....
        • iwles Re: asmarabis 01.03.16, 14:32

moderator cos Ci obiecywal w zmianach w ustawieniach?
          niemozliwe...
          nie pomyliłaś z Administratorem?
          Z takimi pytaniami to bezpośrednio do Administracji, albo na Forum o Forum.

• asmarabis Re: asmarabis 01.03.16, 14:40
            Nie chodzilo o zmiany. Chodzilo o blad przy wprowadzaniu ostatnich zmian forum. Ktoras z was napisala w jednym z krytykujacych zmiany watkow, ze podzial postow na 20 na strone przy czytaniu forum w opcji 'od najnowszego' nie zostal wychwycony w wersji testowej i zostanie to usuniete do konca lutego.

Mamy juz marzec. Nie pamietam ktora z was to pisala , nie robilam print screenow bo nie wiedzialam ze beda takie problemy. Wiec zapytuje tutaj a nie na forum administratorow bo tutaj byl temat poruszany. Nie wiem co mam teraz robic?
            • kagrami Re: asmarabis 02.03.16, 11:11
              Ja nie dostałam powiadomienia, bo mi poczta po ostatnich zmianach w ogóle nie działa.
    • livia.kalina Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 17:42
      prof. Zybertowicz zdaje się nie zauważać, że w ramach wojny hybrydowej Putin powinien wspierać ze wszystkich sił rząd, który maksymalnie osłabia Polskę na arenie międzynarodowej, rozwala budżet kraju i paraliżuje prace państwowych instytucji.
    • bzdziagwa.a Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 17:50
      gdyby jakiś doradca poprzednich prezydentów tak się wyrażał o protestujących na ulicach, to pisuary by wrzeszczeli o dymisji, albo przeprosinach.....no i gadali o mowie nienawiści

a teraz co????, Duduś udaje, że sprawy nie ma
      • kolter Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 21:27
        https://pbs.twimg.com/media/Ccc6yO5WEAAjfY-.jpg
    • paloma_blauwinder Re: sobotni marsz KODu 01.03.16, 23:38
      Niech prof. Zybertowicz się dalej zajmuje naukowo ideologią marksistowską, ze szczególnym uwzględnieniem teorii materializmu historycznego, jak w latach 80. Może ewentualnie sobie pogadać z posłem Piotrowiczem, który ma większe doświadczenie od strony praktycznej.
      • kolter Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 08:59
        paloma_blauwinder 01.03.16, 23:38
        Niech prof. Zybertowicz się dalej zajmuje naukowo ideologią marksistowską, ze szczególnym uwzględnieniem teorii materializmu historycznego, jak w latach 80. Może ewentualnie sobie pogadać z posłem Piotrowiczem, który ma większe doświadczenie od strony praktycznej.

ten pan nie jest profesorem ...
    • anorektycznazdzira Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:00
      Przecież:
      Rosja z pewnością zyska na popieraniu pro-europejskiego KODu i podpkopywaniu pozycji mega-anty-UE pisiorów
      ostatnio przy okazji "afery Wałęsy" wyszło, że komuna sama się za pomocą własnych agentów obaliła.

Tak więc wiesz, oczekiwanie logiki i spójności Z CZYMKOLWIEK u sympatyków PISu musi prowadzić do rozczarowań.
    • ola_dom Re: sobotni marsz KODu 02.03.16, 11:14
      nangaparbat3 napisała:

> to element wojny hybrydowej prowadzonej przez Rosje przeciw Polsce.

Jeśli Rosja faktycznie prowadzi przeciw nam wojnę hybrydową, to najdoskonalszym jej przejawem jest osoba i działalność niejakiego Antoniego Macierewicza. Rosjanie po każdym jego "wystąpieniu" prawdopodobnie otwierają kolejnego szampana.
    • iwles Re: asmarabis 02.03.16, 11:22

kurde, a umiesz czytać ze zrozumieniem?
      to TY wysyłasz pytanie na maila, a moderator, bądź administrator odpowiada na twojego maila.

Przeczytaj sobie jeszcze raz, tutaj masz link:

Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum.

• kagrami Re: asmarabis 02.03.16, 11:22
      "Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów."
      Taaa, jasne. Wolność słowa...
      • sumire Re: asmarabis 02.03.16, 11:29
        Wolność słowa nie jest nieograniczona, wbij to sobie do głowy.
    • kagrami Re: asmarabis 02.03.16, 11:26
      To ja mam się prosić o odpowiedź dlaczego nie mogę się wypowiadać przeciw KOD ??!
      Co z WOLNOŚCIĄ SŁOWA? wink
      • kolter Re: asmarabis 02.03.16, 11:29
        kagrami 02.03.16, 11:26
        To ja mam się prosić o odpowiedź dlaczego nie mogę się wypowiadać przeciw KOD ??!
        Co z WOLNOŚCIĄ SŁOWA? wink

zapytaj kurskiego on ci wytłumaczy czym jest
    • kolter asmarabis zamilcz... 02.03.16, 12:19
      asmarabis 02.03.16, 12:16
      No ale ja zadaje pytanie tutaj, bo na forum byla o tym dyskusja?
      I wcale sie nie wyklocam o cos co bylo usuniete i nie podwazam czesto kontrowersyjnych decyzji moderacji. Tylko pytam o to co bylo obiecane. I jestem zbywana.

Co to zmieni jak napisze maila do moderatora bo nie kumam?

>Myslalam ze forum jest dla uzytkownikow a nie dla moderacji...czy to tak trudno cos zmienic w >ustawieniach forum??????????????????????????????????????

moderator ma nawet prawo usunąć post niezgodny z tematem wątku, więc zamilcz bo akurat ten wątek nie jest o twojej niewiedzy na temat regulaminu tego forum .......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka