dance_macabre 13.11.09, 20:20 W mojej szkole wkurzają mnie moi nauczyciele ciągle przeklinają (chodzi mi o tych od w-f ) A u Was w szkole przeklinają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dance_macabre Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:20 Przeklinają u Was w szkole nauczyciele ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_twilight Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:26 . yhhy raczej uczniowie . xd nauczyciele nie Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:36 U mnie od facet w-f czasem przeklina Odpowiedz Link Zgłoś
lovvciamanimals Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:33 u mnie nie przeklinają ale się na mnie uwzięli kiedy nikt nie zgłasza się do odpowiedzi to one biorą mnie a ja nie zwawsze znam odpowiedź!! a z wf to wole nie mówić... ciągle chcą żebym szła na biegi przełajowe a ja nie chce mieć łyd i ud jak ZAPAŚNICZKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:37 U mnie tak samo uczniowe... U nauczycieli tego jeszcze nie zauważyłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:43 Baba od WOSU I GEGRY .... Po jaką sra.ną holerę bierzesz tą śmierdzącą gąpkę ?! hahaha raz facet zobaczyl ze pzyklinam < na w f > to potem tak oczy wyździawil . x d d Odpowiedz Link Zgłoś
martab123 Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:41 Nauczyciele raczej nie, uczniowie TAK Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Nauczyciele ... 13.11.09, 20:47 od religii. kazała kiedyś mojemu koledze spier. i zaczęła go wyzywać od debili. od polskiego babka w kółko nam powtarza, że jesteśmy głupi i nadajemy się do łopaty xD od wf'u, że dziewczyny są wieśniary bo, nie chciałyśmy grać z chłopakami. tyle chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Nauczyciele ... 14.11.09, 11:42 Przeklinają, ale ja się z tym jakoś lepiej czuję. To znaczy wiem, że wtedy nauczyciel jest na luzie. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś