Dodaj do ulubionych

Ki diabeł?

15.03.16, 17:13
Od tygodnia boli mnie noga w kostce. Wyłącznie jak chodzę - jeśli siedzę, to wszystko jest idealnie. Dziś wracałam z synem ze szkoły i myślałam, że nie dojdę do domu - ból promieniował do uda, jak tylko przyszłam do domu i usiadłam, stałam się idealnie zdrowa smile Ortopeda dopiero za dwa dni, sądzicie że do tego czasu raczej toto chłodzić kompresem, czy raczej rozgrzewać jakąś maścią? Jakoś muszę funkcjonować...
Obserwuj wątek
    • bei Re: Ki diabeł? 15.03.16, 18:16
      Smaruj mascia dla sportowcow- albo eclipse bluesmile- albo nadwyrezone sciegno, moze jego stan zapalny, albo inny diabel niz Achilles smile
    • bei Re: Ki diabeł? 15.03.16, 18:16
      ....jeszcze moze byc niedroznosc ...
    • bei Re: Ki diabeł? 15.03.16, 18:18
      Dopiero doczytalam- jak tylko w kostce, to nie moze byc niedroznosc, predzej torebka stawowa puscila
    • anorektycznazdzira Re: Ki diabeł? 15.03.16, 18:24
      Ja tak miewam, jak sforsuję: za wiele raz podskoczę na zumbie, albo zbyt mocno pokopię worek treningowy. Względnie zeskoczę skądś tak, że staw "dostanie".
      Smaruję wtedy maścią na kontuzje, oszczędzam, bandażuję. Jeśli w krótkim czasie mam kilka takich przypadków- robię sobie serię z Forlex lub podobnym preparatem i z wapnem, tak z miesiąc je jem.
    • conena Re: Ki diabeł? 15.03.16, 18:44
      Ja bym poszła do zaufanego rehabilitanta, takiego ze specjalizacją w osteopatii.
    • angeika89 Re: Ki diabeł? 15.03.16, 20:30
      Mąż miał problemy z kostką i pomogła mu maść "Mobilat"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka