Dodaj do ulubionych

Transformacje

10.04.16, 17:48
Właśnie wpadłam na stronę, gdzie prezentują transformacje stylistyczne kobiet w bardzo różnym wieku i o różnych kształtach. Niektóre zapierają dech w piersiach ... do takiego stylisty sama bym się wybrała smile

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/04/before-after-makeup-woman-style-change-konstantin-bogomolov-72a-57026621b2ba3__880.jpg

Więcej na
www.boredpanda.com/before-after-makeup-woman-style-change-konstantin-bogomolov/
Macie jakieś faworytki - bo dla mnie ta właśnie Inna z Rygi oraz Margarita z Rygi - w obu przypadkach styl 'po' dla mnie powalający chociaż bardzo od siebie różny.
Obserwuj wątek
    • e-kasia27 Re: Transformacje 10.04.16, 19:06
      Świetne.
    • lusitania2 Re: Transformacje 11.04.16, 11:14
      przy paniach nr 4 i 13 nie da się zignorować pracy grafika, ale reszta świetna, a większe wrażenie niż makijaż zrobił na mnie wybór strojów.
    • triss_merigold6 Re: Transformacje 11.04.16, 11:18
      Świetne.
      Aż chciałoby się napisać, że to są prawdziwe rzetelne transformacje, a nie zaszpachlowanie dwudziestolatki na grubo i skołtunienie jej włosów czy wbijanie pań w średnim wieku w obcisłe koktajlowe kiece i szpile na 12 cm obcasach.
    • maslova Re: Transformacje 11.04.16, 11:29
      Nooo, jak dla mnie bomba. KAŻDA zmiana rewelacyjna.
      U tej pani widać, jak kiepski dobór ubrań może zniekształcić naprawdę niezłą figurę:https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/04/before-after-makeup-woman-style-change-konstantin-bogomolov-47a-57023a5d4dc3a__880.jpg

Dodam jeszcze tylko, że na szczęście panie nie trafiły na nasza stylistkę od siedmiu boleści Maja Sablewska.
      Miałam okazję oglądać wczorajszy odcinek "Sablewskiej sposób na modę". Stylizacja codzienna bohaterki odcinka to jak dla mnie po prostu koszmar.
      • triss_merigold6 Re: Transformacje 11.04.16, 11:31
        Propozycje naszych, pożal się Boże, stylistek są takie, że lepiej nie korzystać. Reklamowane swego czasu Trinity i Susanne tez beznadziejnie przebierały zgłaszające się baby, praktycznie każda dostawała zestaw jak na imprezę.
      • mynia_pynia Re: Transformacje 11.04.16, 12:49
        Właśnie ta mnie rzuciła na kolana. Tylko do tego się nadają osoby które wcześniej nie miały stylu i pomysłu na siebie, bo ja jako rasowa ematka i przed i po wyglądałabym świetnie ;P
        • babcia.stefa Re: Transformacje 11.04.16, 19:01
          To mi trochę wygląda na głowę doczepioną do ciała innej osoby. "Przed" nie jest aż tak szczupła.
          • aria Re: Transformacje 11.04.16, 19:04
            Może to golf takie robi wrażenie; poza tym wierzę, że odpowiednio dobrany fason może 'wyszczuplić' optycznie (i niekoniecznie mam tu na myśli czarny kolor wink
            • babcia.stefa Re: Transformacje 11.04.16, 21:49
              Nie, nawet nie patrzę za bardzo na golf: bardziej chodzi mi o pas i biodra. Zupełnie inna szerokość, nie do osiągnięcia ciuchami. Więc to albo inna osoba, albo fotoszop.
    • viridiana73 Re: Transformacje 11.04.16, 12:32
      Czyli jednak da się w takiej transformacji postawić na stylizacje "codzienne". Nic mnie tak nie wkurza, jak wciskanie kobity w kieckę jak na wesele i w szpilki, na których ledwie może ustać i twierdzenie, że od dziś to będzie jej styl. Tak, jasne, do sklepu tak poleci po 2 kilo ziemniaków! Niechże ta suknia będzie stylizacją jedną z kilku do wyboru, ale nie jedyną obowiązującą. Gazeta na "C" w tym przoduje.
      • aria Re: Transformacje 11.04.16, 16:38
        Mnie właśnie nigdy nie zachwyciły takie transformacje - ale ciekawa jestem, czy po takiej zmianie da się to utrzymać (nie ma się przecież stylisty na każdych zakupach) oraz czy ten stylista konsultuje swoje wybory z kobietami czy całkowicie sam wybiera; na stronie jest napisane " "his knowledge of psychology," "he creates a whole new image, based on the profession and personality of each woman." ale nie wiem czy całkiem sam decyduje czy jednak kobieta ma jakiś wkład (np czy woli spodnie, spódnice itp) Niestety jego strona jest po rosyjsku a ja z tym językiem nie miałam do czynienia prawie 30 lat
    • mayaalex Re: Transformacje 11.04.16, 14:19
      Swietne!
      jak dla mnie nauczka jest tez taka, zeby zadbac o brwi smile
    • lady-z-gaga Re: Transformacje 11.04.16, 15:47
      Świetny efekt. Ciekawe, co na to forumowe specjalistki od wizerunku, ktore dadzą się pokroić za swoją opinię, że krótkie włosy postarzają
    • kawka74 Re: Transformacje 11.04.16, 16:15
      Wreszcie jakieś transformacje, po których można się pokazać publicznie.
      • bi_scotti Re: Transformacje 11.04.16, 16:34
        Uwielbiam ich imiona, super cool smile
    • aria Re: Transformacje 11.04.16, 16:34
      smile po czym to się poznaje? tzn. że zdjęcie poprawione graficznie? Nigdy nie mogę tego poznać, poza najbardziej oczywistymi przypadkami
      ja wyglądam mniej więcej tak jak poniżej (noszę zwykle spodnie i jakieś bluzki na górę, raczje luźne, bo brzucho wink ); czy to też myślisz jest przerobione zdjęcie?

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/04/before-after-makeup-woman-style-change-konstantin-bogomolov-9a-57023a2f722fd__880.jpg
      • kawka74 Re: Transformacje 11.04.16, 16:42
        Najczęściej widać po przesadnym wygładzeniu cery, szczególnie wtedy, kiedy mamy do dyspozycji zdjęcie przed transformacją. Oczywiście profesjonalny makijaż dużo daje, ale pewnych rzeczy nie jest w stanie zamaskować w przeciwieństwie do photoshopa, który jest w stanie zamaskować każdą krostkę, nierówność, zmarszczkę, naczynko i wyprasować skórę do poziomu niemowlęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka