stacie_o 29.04.16, 10:20 a to ci zgrywus... natemat.pl/178561,andrzej-duda-znowu-dokazuje-na-twitterze-nocne-rozmowy-z-mlodymi-fankami-i-dziwne-selfie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fin-dus Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:32 Zaliczyłam właśnie... Mój boże... Kończę. Zbieram szczękę z podłogi i zęby, które się chyba rozsypały z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:35 Ja pie.... Na miejscu jego żony przestałabym się z nim pokazywać publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:04 spanish_fly napisała: > Ja pie.... Na miejscu jego żony przestałabym się z nim pokazywać publicznie. zdaje się, że juz to obserwujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:30 Idę z wózkiem po osiedlu i brechtam na głos Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Prezydent śmieszek 30.04.16, 18:15 z tego co mnie dobiegło to zareagowała "adekwatnie". Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:37 Powaga urzędu. Napisalabym, co o tym myślę, ale nie chcę znieważać głowy państwa, zresztą sama znieważa się wystarczająco skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:38 Coz,znak czasow. Idiokracja. Wie facet co robi,tak sie zdobywa poparcie spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:40 Co za żenada. Żenujący pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:42 Ha ha ha - ten paluch w kamerze DdD Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:54 ichi51e napisała: > Ha ha ha - ten paluch w kamerze DdD > A to na 100% jest paluch? Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:07 No a masz pewność? a nawet jeżeli to paluch, to na 100% błogosławiony... Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:18 no, może zdjęcie celowo tak zrobione żeby każdy zobaczył, co chce Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:30 Chciałabyś zobaczyć jaki wkład ma Prezydent Andrzej Długopis? Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:38 no co Ty. Takie rzeczy wie zapewne tylko Leśne Ruchadło, ma przecież tak bliski kontakt z prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:42 Wazelina to chyba ma ogląd z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 22:22 ofelia1982 napisała: > O matulu!))))) siedze i kwicze....pewnego pięknego dnia ematka znikniea my ematki spotkamy się w mundurkach pasiastych ... wątek roku....the best.... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:49 Podejrzewam, że to - kolano. Idę dalej zbierać szczękę. Też dziś czujecie się żonami MĄDRYCH mężów ? Bo ja bardzo. Puchnę z dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:58 Kurczę, teraz naprawdę żal mi się zrobiło Agaty. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 23:45 to może być tylko kolano bo na....paluch to za duże jest Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:02 no właśnie Andrzej Rysuje też dzis podjął ten wątek: www.facebook.com/194112927271848/photos/a.259003120782828.87659.194112927271848/1353287471354382/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:18 Jeste oficjalne stanowisko Kancelarii: www.facebook.com/Faktoid/photos/a.143270039063311.28368.139859259404389/1080488905341415/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:44 Szok walczy we mnie o pierwszeństwo ze sporym bleee obrzydzeniem, a wlaśnie jem śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:48 To musi byc jakis zart, ktos mu shakowal konto moze? Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:50 Obrus..taaa na 100% A serio, wiecie co, to jest budowanie potencjalnego elektoratu pod przyszle wybory. On jak nic jest pewien reelekcji. Nie istotne, jaki poziom reprezentuje, do czego sprowadził urząd prezydenta...leśne ruchadełka i inne po tt i fb swawolach na bank zagłosuja na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:57 Ciężko mi się wczuć w psychikę osoby, dla której takie zachowanie prezydenta skłaniałoby do poparcia go w kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:02 Spanish, każdy obecnie 15-16-letni infantylny, albo raczej infantylna osoba, która uważa AD za spełnienie marzeń na niego zagłosuje, to jest potencjalny elektorat w reelekcji za 4 lata. A, że trudno tobie jest się wczuć wierzę, mnie też trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:07 Moje jedenastoletnie dziecko uważa, że tego typu zachowanie w mediach społecznościowych to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:35 No właśnie, podejrzewam jednak, że grono młodzieży uważających takie zachowanie za obciach będzie jednak znacznie liczniejsze (pomijając to, że młodzież generalnie nie przepada za wdzięczącymi się do niej starymi prykami). Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 21:14 A ja widze w komentarzach na pudlu,ze to spoko i luzackie- ludziom sie takie patafianstwo podoba.Ludzie to gupie som, z malymi wyjatkami. Wiec moze nawet nie bedzie reprymendy od prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 21:19 W sum po Leszku "prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy" Millerze, Andrzeju "nie można zgwałcić prostytutki" Lepperze i Bronisławie "a tam same kaszaloty były" Komorowskim to można tylko powiedzieć, że Duda tylko kontynuuje pewną świecką tradycję, która zresztą jak widać panuje ponad podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:01 Ale to nie współgra z teoria ze jemu sie wcale ta prezydentura nie podoba... Kurczę jak mozna byc tak walnietym?! Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:03 obrus_w_paski napisała: > Ku > rczę jak mozna byc tak walnietym?! Dokładnie. Kluczowe pytanie i ciekawy temat dla socjologów, psychiatrów... U Wojewódzkiego nie chciał występować kilka miesięcy temu bo to podobno nie licowało z powaga urzędu prezydenta, a kurde leśne te no ruchadełka i inne na tt licują... Odpowiedz Link Zgłoś
zoska3678 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 10:55 Pokichany, glupi.... i tu mi sie cisna na usta i klawiature slowa na k, ch, p, f. Niezly pajac, pokazuje, jaki jest poziom tego panstwa polski) i jego obywateli. Na godlo i flage tego kraju powinno sie pluc, sikac i sra.c, bo chybe tyle to wszystko jest warte Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:05 zoska3678 napisał(a): > Niezly pajac, pokazuje, jaki jest poziom tego panstwa polski) i jego obywateli. > > Na godlo i flage tego kraju powinno sie pluc, sikac i sra.c, bo chybe tyle to w > szystko jest warte Poziom i powaga urzędu prezydenta sprowadzone do..nie wyrażę się. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska3678 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:12 Jak owy prezydent nie szanuje siebie samego i swego urzedu, to ja tyn bardziej nie musze tego czegos i tego kraju szanowac Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:00 Ech, gdyby to były jedyne jego wygłupy Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:11 Dokladnie, zreszta, ja mam raczej wrazenie ze mu zwyczajnie czegos brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 15:49 Nie tylko Ty masz takie wrażenie. .. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:13 Nie wierzę, no k..., nie wierzę. Mąż stanu Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:16 cosmetic.wipes napisała: > Nie wierzę, no k..., nie wierzę. Mąż stanu > Uwierz, uwierz i obawiam sie, że to nie ostatnie tego typu dziwy z prezydenckiego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:33 Obawiam się, że określenie "dziwy" będzie tu prorocze, bo widać postępujące skłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:21 Serio uwazalas kiedykolwiek PAD za meza stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:22 Ja? No skąd. Za to jego wyznawcy nagminnie. Ale widać jaki stan (umysłu), taki mąż Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:46 Lubie to! >>>>Ale widać jaki stan (umysłu), taki mąż big_grin Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 23:52 jaki mąż to tylko długopis jest co mu się nudzi bo jednak sporo ma wolnego czasy pomiędzy jedna nominacją a drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:20 a gdzie są teraz najzagorzalsze jego obrończynie: asmarabis, black halo i inne, lub też niejaki misiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:24 Ja się pytam gdzie jest gogologo_szczęśc_boże_panie_prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:31 cosmetic.wipes napisała: > Ja się pytam gdzie jest gogologo_szczęśc_boże_panie_prezydencie > ja mam wygaszone asmasrabis, misie, srysie, gogocos tam, ale chyba odblokuję, żeby poczytać gromy oburzenia, jakie będa na nas miotane Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:24 Zgrywusik z naszego prezydencika... Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:32 mid.week napisała: > Zgrywusik z naszego prezydencika... Tylko nie naszego Mój ci on nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:28 rety, rety, jeju, jeju... youtu.be/NfnVw0QuHDE?t=60 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:33 no i sie dziwić, że dają szlaban na kabarety... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:33 no teraz akurat nie ma znaczenia co kto by wolał, tylko masz brac rzeczywistosc tak jak władza zadecyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:38 A ja się od paru godzin zastanawiam o co tu chodzi. Bo albo mamy tu człowieka w bardzo złym stanie psychicznym który w nocy jak się na chwilę urwie z łańcucha zachowuje się w sposób powiedzmy delikatnie nie najrozsądniejszy i to jest martwiące bo wtedy trzeba mu jakoś pomóc jak każdemu cierpiącemu. Albo on to zrobił z premedytacją żeby być fajnym - i to jest przerażające bo wybrał chyba jedną z bardziej żenujących metod. Trochę jak podpity wujek puszczający dwuznaczne teksty do młodych dziewczyn. We własnym przekonaniu uroczy i dowcipny a dla reszty świata obleśny. A może to była jakaś dziwaczna próba ocieplenia wizerunku (coś w stylu Clintona grającego na saksofonie)?Tylko że wyszło po prostu żenująco. Właśnie. Zażenowanie to słowo które najlepiej pasuje,... Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:44 beataj1 napisała: > Albo on to zrobił z premedytacją żeby być fajnym - i to jest przerażające bo wy > brał chyba jedną z bardziej żenujących metod. Dokładnie, tak samo uważam. Fajny, luzacki, w bliskim (nomen omen) kontakcie z suwerenem,. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:46 racja. Tylko, że on w ogóle jest żenujący i mam bardzo często wrażenie, że w niektórych sytuacjach kompletnie nie wie co zrobić, tylko się miota. Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:56 Ja mam wrazenie, ze on po prostu szuka czegos czego w malzenstwie mu brakuje... Jak dla mnie typ oblesnego nauczyciela, rzucajacego do uczennic oblesne teksty, tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:58 Mam te same skojarzenia, ale aż głupio takie rzeczy pisać w odniesieniu do urzędującego prezydenta. Nie ma jak z krzyża spuścić i mu się na mózg rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:24 Dlatego ja napisalam, ze mam wrazenie. Coz, to zwykly mezczyzna, niestary jeszcze, zonaty chyba z krolowa sniegu. Zreszta majac za meza marionetke kazda kobieta by sie zmrozila, wiec ja rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:34 przeciez on jest wykastrowany mentalnie, zawodowo i społecznie to jak ma być samcem w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:50 Ale moze cieszy sie, ze panienkom niektorym imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:53 Pewnie za młodu marzył, by być idolem nastolatek. Przynajmniej to mu wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:05 Kurde to mógł, nie wiem: nagrać piosenke disco polo albo zgłosić się do Warsaw Shore. Został by idolem na chwilę i nie robił by wiochy krajowi... Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:58 W sumie to zona juz sie pewnie przyzwyczaila, ze ja kompromituje. Ale tej corki mi szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:23 Az zapytałam znajomego który zawodowo zajmuje sie SM i odpowiada za strategie SM paru dużych firm. Jego zdanie jest takie: Pomijając żenadę nocnej akcji należy jeszcze wziąć pod uwagę medium. Twitter jest kanalem newsowym. Kanałem na którym głownie siedzą dziennikarze (mówimy przypominam o profilu prezydenta) i wymieniają się komentarzami itd. Część rzeczników prasowych też dawała oficjalne stanowiska via Twitter. To jest potwornie wręcz nieprofesjonalne. Mogłoby sie coś takiego obronić gdyby to miało charakter zaplanowanej akcji: pt Prezydent odpowiada na pytania, sesja pytań i odpowiedzi itd. Ale nie taka partyzantka po nocy. Jak to powiedział mój znajomy - w SM zawsze najdokładniej planuje się spontaniczne akcje. Bo internet nie wybacza i na pewno znajdzie słaby punkt. No chyba że naprawdę potrafi się to robić - ale takich talentów jest niewiele i mało prawdopodobne by chciały sie bawić w politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:33 Powinni przynajmniej poradzić panu prezydentowi, że jak chce poflirtować to są komunikatory, które pozwalają na nieupublicznianie konwersacji. Mógłby rozwinąć skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:00 beataj1 napisała: > A ja się od paru godzin zastanawiam o co tu chodzi. Albo chłopina korzysta ile wlezie bo wie, że za chwilę z jarkiem internet zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:07 betaj, to abolsutnie nie był żadna próba PRowa, specjaliści od jego wizerunku to teraz leża pod stolem ze wstydu. on po prostu sie nudzi. przeciez nie czyta żandych ustaw, podpisuje wszystko jak leci, wszystko mu piszę jego biuro, nie musi się edukowac czytać Economista, BBC, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:24 Ja bym na ich miejscu honorowo złożyła rezygnację. Poczytałam sobie więcej tych wczorajszych tweetów. Włosy dęba stają, co on nawypisywał. Parę wpisów naprawdę każe przypuszczać, że miał w czubie. W sumie już za późno, żeby to usuwać, rozlalo się po necie. Ale ktoś powinien zareagować, bo to jest ogromna plama na wizerunku. No, tylko że jak takie coś wytłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:28 kurcze no musze czekac na córkę, żeby mi tweeta odczytała, Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 21:05 > Ja bym na ich miejscu honorowo złożyła rezygnację. Ja od początku jego poczynań jestem skłonna uwierzyć, że kaczyński ma na niego jakiegoś gruuuubeeeegoooo haka i nie zdziwilabym się, gdyby kaczyński mu powiedział "doprowadź do tego, że będziesz musiał zrezygnować... or else". Bo, kurde, na to co on wyprawia nie ma racjonalnego wytłumaczenia oprócz tego, że ktoś mu pistolet do głowy przystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Prezydent śmieszek 30.04.16, 00:45 Ale na czym polega ten hak? Bo co może być tak gruuuuuuuuubego? Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Prezydent śmieszek 30.04.16, 01:18 No przecież gdyby było wiadomo to hak przestałby być hakiem. Może kaczyński zna jakąś straszną tajemnicę, może ma jakieś weksle, może duda ma jakieś zobowiązanie. Inna opcja, mniej sensacyjno-romantyczna, za to bardziej (I hope!) prawdopodobna to że Duda próbuje bć wykopany ze stanowiska bo sam wymięka Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:51 Oj zaraz będzie komunikat, że twit konto prezydenta zostało zhakowane Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:55 Ja już chyba bym chciała by taki komunikat był. To by choćby pokazało że oni widzą w tym jakiś problem. Powód do wstydu. I tak nie można zmienić prezydenta na razie więc chyba trzeba jakoś poudawać przed samym sobą i innymi że nie jest idiotą tylko że inni brużdżą. Takie samooszukiwanie i minmalizowanie dydonansu poznawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:24 cholercia. To nazwisko ma naprawdę potencjał lingwistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:59 Po cichu też mam taką nadzieję, bo zwyczajnie w głowie mi się nie potrafi coś takiego zmieścić. Jeśli to faktycznie jego robota to albo jest niespełna rozumu albo świadomie piłuje gałąź na której siedzi. Albo był pijany Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:28 demonii.larua napisała: > Po cichu też mam taką nadzieję, bo zwyczajnie w głowie mi się nie potrafi coś t > akiego zmieścić. > no, mi do tej pory też się nie mieściło... córka moja ciągle zakleja mi kamerkę w laptopie, opieprzyłam, to mi zaczęła opowiadać o hakerach, którzy potrafią włamać się i obserwowac co robisz w domu.....popukałam sie w głowę, aż do czasu jak zobaczyłam w programie, że to faktycznie jest mozliwe....obserwowali laskę w domu, wszystko co robiła, jak była ubrana albo i nie....dopóki był laptop włączony widzieli ją na żywo... wiec teoretycznie jest to możliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:15 no ale co tu ma do rzeczy haker? ze niby wlamał sie preziowi na konto , sftoszopował sobie gębusie i udawał Dude wuhaczającego laski ? czy po prostu share'wał na cały swiat to co prezio głęboką nocą majstruje na swej prywatnej kamerce ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:22 Cokolwiek. Przeciętny Kowalski i tak nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 21:08 ale gdyby to był atak hakerski to kancelaria by natychmiast chyba wysłała sprostowanie do mediów, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:13 no ale jak zhakował jak to jego selfie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Prezydent śmieszek 30.04.16, 01:20 No mógł znalezc jakieś selfie na zhakowanym telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 19:56 beataj1 napisała: > Ja już chyba bym chciała by taki komunikat był. O ile byłaby to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:02 To jest tak żenujące, że powinni natychmiast wydać taki komunikat. Mniejsza z tym, że nieprawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:05 Dziwię się właśnie bardzo, że te tweety jeszcze wiszą. Chyba istotnie ktoś uważa, że to super pomysł na komunikację z ludem. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:10 sumire napisała: > Dziwię się właśnie bardzo, że te tweety jeszcze wiszą. > Chyba istotnie ktoś uważa, że to super pomysł na komunikację z ludem. No właśnie to samo pisałam wyżej, to mi dziewczyny nie chcialy wierzyć. Przerażające, ale podejrzewam, że tak właśnie pisowcy uważają...ludzki prezydent, blisko suwerena, luzak... Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 11:54 Powinni mu wytoczyć sprawę o naigrywanie się z urzędnika państwowego Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:12 O to,to! Moze ktos zlozy doniesienie Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:03 Spłakałam się czytając komentarze : "- Ponieważ nikt jeszcze nie zadał tego pytania - co jest na pierwszym planie for gad sejk??? - Mam nadzieję, że nie Pierwsze Prącie? - To jest, albo Przenajświętszy Palec, albo Przenajświętrze Kolano wystawione do polizania." Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:03 A to ci figlarz ... Dlaczego ja w to weszłam? I już nie odzobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:18 No ładnie... A w komentarzach pod tekstem takie fajne fotki pbs.twimg.com/media/CWYJ75bWEAAwGwe.jpg pbs.twimg.com/media/CWYNkZHWEAAZyL4.jpg pbs.twimg.com/media/CWYMv0rWUAAI8_c.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:46 Ta pani w lesie to jest ochrona przeciwkleszczowa, nie znacie się baby. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:19 Wstawiony (mam nadzieję, bo chyba tylko to go tłumaczy) prezydent w środku nocy flirtuje i wyzywa się z małolatami, które powinny spać, bo jutro rano szkoła. Takie rzeczy tylko w PL Coś czuję, że teraz Jarek oddeleguje jakiegoś gościła, który całodobowo będzie cenzurował tfurczość głowy panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:22 Mam ochotę wziac za łachy rzecznika prasowego pad i spytać sie o oficjalny komentarz. Teraz mi sie przypomniało ze chyba leśnego ruchadelka sprzed kilku miesiecy tez nikt ze świty pad nie skomentował? Nawet nie zasugerowali, ze konto zostało shakowane! Ktos dobrze zasugerował- oskarżyć go o ośmieszanie funkcji prezydenta. w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:09 O to to. Funkcje prezydenta, premiera, marszałka sejmu są naprawdę najważniejsze w państwie. To nie cieć z ochrony ani kierownik na budowie (choć oba ważne). Zajmujące je osoby, nawet jeśli nie dorosły do tych funkcji, zostały wybrane przez naród/obywateli tego państwa. I teraz ci najważniejsi w państwie tak powinni się zachowywac, żeby nie osmieszac ani siebie (pół biedy), ani urzedu (karygodne). A już absolutnie nie powinny ośmieszać obywateli danego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:37 On naprawdę kojarzy mi się z takim inteligentnym inaczej, który został prezydentem/królem etc i którego trzeba na każdym kroku pilnować, żeby nie bryknął bo szkód narobi i jest tylko marionetką. Mało to takich przypadków było w historii Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 12:40 Jelcyn pod koniec panowania tez tak szalał Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:10 Marionetka też powinna umieć się zachować. Marionetka nie została wzięta siła, tylko dobrowolnie się zgodziła. W zamian za jakieś korzyści. Więc marionetkę też można ukrócić, tłumacząc, że tych korzyści nie dostanie, jak się nie będzie porządnie zachowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:37 jak niby mozna ukrócić rolę prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 13:45 Nie rolę prezydenta, tylko zachowanie człowieka na tym stanowisku. Nie wziął się znikad. Ktoś umiejętnie nim pokierował - ktoś, komu zalezało, żeby go wybrano. Ktoś może teraz sprawić, że marionetka zacznie się zachowywać poprawnie. Szczególnie, ze ten ktoś ma w reku i służby i media. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 14:16 no a co słuzby i media mogą zrobić Dudzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:23 taki Głupi Jasio z bajek, który został królem Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 16:52 Najgorsze jest to, ze bylby latwym celem gdyby chcieli mu podeslac jakas atrakcyjna agentke, tylko ze on nic nie wie, ani o niczym nie decyduje, wiec to jedyna dobra rzecz w tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 18:46 Prawda? W sumie aż kusi, żeby go strollować może sobie jakieś lewe konto założę, bo z mojego doń pisać to z pewnością nie będę... Nawiasem mówiąc, znowu nadaje, w równie żenującym stylu, każdy tłit zakończony uśmiechniętymi buźkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 18:52 Chyba sobie konto zaloze, bo niezla rozrywka mnie omija A moze to tak w ramach zadoscuczynienia za brak kabaretow w tv2 Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Prezydent śmieszek 29.04.16, 19:34 Ale to w sumie dobry pomysł na małą akcję ośmieszającą... Pozakładać konta typu "nimfetki z kozetki" i ponaciągać na jakieś kompletne kompromitacje. I publikować. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Prezydent śmieszek 30.04.16, 07:26 sumire napisała: > Prawda? W sumie aż kusi, żeby go strollować może sobie jakieś lewe konto zał > ożę, bo z mojego doń pisać to z pewnością nie będę... > Nawiasem mówiąc, znowu nadaje, w równie żenującym stylu, każdy tłit zakończony > uśmiechniętymi buźkami. Patrz, kto by pomyślał, ze w tym, iż on jest marionetką i długopisem znajdziemy jakiś plus Odpowiedz Link Zgłoś