Dodaj do ulubionych

Dla równowagi tym razem chłopy

05.06.16, 21:03
Jak wam się podoba letni strój męski złożony z gaci sportowych, adidasków ze skarpetami i ręcznika na plecach?

Jak wam się podoba podobny strój noszony w środku miasta?

Lubię jednego bloga o modzie męskiej, ale w ogóle to niczego nie sugeruję. tongue_out
Obserwuj wątek
    • kfugktru23 Re: Dla równowagi tym razem chłopy 05.06.16, 21:11
      Nie podoba się.
    • aurinko Re: Dla równowagi tym razem chłopy 05.06.16, 21:12
      Wisi mi co inne osoby na siebie zakładają, nie zwracam uwagi na to, czy kobieta ma legginsy i trampki czy sukienkę i szpilki, tak samo nie zwracam uwagi na to, czy faceci chodzą w skarpetkach i sandalach czy w garniturze.
      Dla mnie jest ważne czy ja i moi bliscy jesteśmy w wygodnych, podobajacych nam się ciuchach, a cała reszta mi lotto. Niech każdy zakłada to, co chce i co lubi.
      • 3-mamuska Re: Dla równowagi tym razem chłopy 05.06.16, 21:26
        Mam tak samo, nie interesuje mnie to.
        Dopiero po lekturze forum zwróciłam uwagę ze męższczyzny noszą skarpety do sandałów.
    • angeika89 Re: Dla równowagi tym razem chłopy 05.06.16, 23:30
      Nie podoba mi się coś takiego, aczkolwiek niech sobie noszą co chcą.
      Wisi mi to i powiewa.
    • za_mszowe Re: Dla równowagi tym razem chłopy 06.06.16, 09:35
      Ze niby w srodku miasta (nie wakacyjnego kurortu) jakies brzuchato-cycate chlopy lataja z klata i ciaza spozywcza na wierzchu? Niestety czesty obrazek.
      • taki-sobie-nick Re: Dla równowagi tym razem chłopy 06.06.16, 19:31
        za_mszowe napisał:

> Ze niby w srodku miasta (nie wakacyjnego kurortu) jakies brzuchato-cycate chlop
        > y lataja z klata i ciaza spozywcza na wierzchu? Niestety czesty obrazek.

O, jeżeli to jest duży kurort z rozrywkowo-zakupowo-restauracyjnym śródmieściem, to i w takim nie powinny.

Rzecz w tym, że nie powinny wcale, nawet jeśli są wielce śliczne, napakowane i świeżo z siłowni.

Brzuchato-cycate to szczególna liga, zawsze mam ochotę zapytać, czy może pożyczyć mu stanik. tongue_out

Chłop taki wygląda:

a) jakby mu ktoś gwizdnął podkoszulek z grzbietu,
        b) jak, za przeproszeniem, osoba z zaburzeniem psychicznym uniemożliwiającym uświadomienie sobie, że już wyszła z plaży/że istnieje strój adekwatny do sytuacji itd.
    • ksionzka Re: Dla równowagi tym razem chłopy 06.06.16, 19:40
      O w mordę. A ja mam dziś w domu na sobie skarpety i baleriny. Gdzie pistolet???
      • taki-sobie-nick Chwileczkę, W DOMU, tak? 06.06.16, 19:53
        Odróżniasz dom od ulicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka