Dodaj do ulubionych

Tom Hiddleston i Taylor Swift ;)

18.06.16, 09:45
Jak normalnie nie śledzę w ogóle życia tzw. celebrytów i generalnie mało wiem, kto jest kim (i z kim) - to tutaj szczęka mi opadła.
Same zdjęcia przedstawiają tak widoczną różnicę osobistej klasy między nimi dwojgiem, że aż zęby bolą.
Przykładowo:
perezhilton.com/2016-05-03-taylor-swift-tom-hiddleston-met-gala-dancing-video#.V2T7ajUV74Y
Uch.
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 09:50
      jak na niesledzenie zycia celebrytow to perezhilton.com jest dosc ciekawym wyborem wink
      a co do tematu, czy ja wiem czy jest taka roznica klasy? taylor to tez nie jest jakas panienka wyginajaca sie na teledyskach raperow, style ma fajny, tylko ta fryzura teraz - ughhh
      • lokitty Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 09:53
        No nie, szukałam odpowiedniej fotki i ten portal mi wyskoczył w google.
        Ja dowiaduję się wszystkiego na tumblr.com, polecam wink.

Nie, Taylor mi nie podchodzi, gwiazdeczka pop i wszechstronnie uzdolniony facet po Eton i Cambridge, cytujący Szekspira na co dzień, no weeeeź...
        • nathasha Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 10:11
          No wiesz, roznica wieku jest a Taylor moze niektorym wydawac sie apetyczna. a ona naprawde nie jest glupia. moze i gwiazdeczka pop ale swoje do powiedzenia ma. zreszta, jakby Cie tutaj pocieszyc i wprowadzic w celebryckie kregi - ona wlasnie zerwala z kims, on jest typowany na nowego Bonda, to moze byc tylko taka kampania, mila i z dobrym rezultatem dla obojga.
      • juuuu7 Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 09:56
        Mi sie ten facet zupelnie nie podoba-mowie o stronie wizualnej, bo nie znam zadnego filmu z jego udzialem.
        • nathasha Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 10:07
          No mi tez absolutnie nie - zdecydowanie wolalam Calvina
    • alchemy_alice Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 10:15
      Napisze niedługo kolejną piosenkę o zerwaniu. Mam wrażenie, że ona spotyka się z facetami tylko dla inspiracji.
      • lokitty Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 10:28
        weheartit.com/entry/244922954

wink
        • alchemy_alice Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 11:26
          <3 hahaha pięknie podsumowane big_grin
    • kitek_maly Re: Tom Hiddleston i Taylor Swift ;) 18.06.16, 10:45
      > Same zdjęcia przedstawiają tak widoczną różnicę osobistej klasy między nimi dwojgiem, że aż zęby bolą.

Możesz wyjaśnić? Obejrzałam film i nie mam pojęcia o czym mówisz.
      Dwoje ludzi tańczy i co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka