edycja_kopiuj_wklej 29.06.16, 04:52 Mam Mozille i adblocka, odzwyczaiłam sie od nachalnych reklam, ale co chwile na forum wyskakuje mi Jula. I jak w temacie, jak ja zablokować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shabby4 Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 05:26 U mnie tak jest jak czytam forum na telefonie.Klikam na wątek i wyswietla mi się reklama chyba rainbow ale czasem jakas inna.Wracam na listę wątków znów próbuję w jakiś wejsć i znów wczytuje się reklama.No nie da się czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 07:50 U mnie to samo z rainbow. Cholery można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
juuuu7 Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 08:32 U mnie tez. Tzn dzis juz nie ma, ale na pewno nie skorzystam z oferty tego biura Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 08:40 Byłam z nimi rok temu i było ok ale teraz mnie wkurzają Jak to wyłączyć na telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 09:22 Na telefonie zainstalowałam sobie Operę Mini, ma blokowanie reklam i daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
gladys_g Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 08:45 W telefonie zainstalowałam przeglądarkę z Adblockiem, bo nie dało się, normalnie nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 08:54 Chyba nie wiem jak to zrobić Mam te reklamy dopiero od dwóch dni. Wcześniej zero. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 07:13 edycja_kopiuj_wklej napisała: > Mam Mozille i adblocka, odzwyczaiłam sie od nachalnych reklam, ale co chwile na > forum wyskakuje mi Jula. I jak w temacie, jak ja zablokować? Doklikaj do blokowanych, co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowe Re: Jula - jak zablokować 29.06.16, 08:19 zainstaluj sobie NoScript, moim zdaniem jest bardziej praktyczny niż AdBlock. żadnej Juli ani Rainbow nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś