Dodaj do ulubionych

Piękny widok

• shell.erka Re: Piękny widok 07.07.16, 10:16
      Jest ładny. Z okien sypialni, przy błękitnym niebie, robi wrażenie tunezyjskiego miasteczka wink
      Z dołu mam widok na ogródek.
    • tol8 Re: Piękny widok 07.07.16, 10:19
      I tak i nie.
      Tak, bo 5m od okien mam gęsto obsadzony ogródek, bzy, bluszcze, trzy choinki itp.
      Nie, bo zaraz za nim jest trzypiętrowa kamienica, między domami jest ze 20m przerwy.
    • jehanette Re: Piękny widok 07.07.16, 10:20
      Tak, lubię mieć ładny widok za oknem. Czasem jak sobie myślę, coś planuję albo potrzebuję chwili ciszy to patrzę przez okno i sprawia mi to przyjemność. Z wiekiem poszerzyłam swoje horyzonty i ładny widok nie oznacza tylko samych drzew wink Aktualnie mam z obu stron mieszkania ładne widoki, bo tak się składa że z obu stron okna wychodzą na "dziury" w pierzei - więc vis-a-vis nie mam kamienic, tylko działki na których są niskie domki, drzewa, a kamienice i bloki w tle jako panoramę miasta. Przyjemne widoki. Także po ciemku fajnie widać światła w oknach.
    • liisa.valo Re: Piękny widok 07.07.16, 10:20
      Ja mam drzewa smile Mnie się podoba.
    • heca7 Re: Piękny widok 07.07.16, 10:20
      Za oknami mam zieleń własnego ogrodu a potem posesji sąsiadów. Dużo wielkich sosen, trochę świerków i liściastych. Taka ściana zieleni.
    • yuka12 Re: Piękny widok 07.07.16, 10:24
      W swoim obecnym domu tzw. widok mam z pokoju na drugim pietrze- widac las, rzeke, okoliczne wzgorza. Z pozostalych okien moge ogladac ulice pod domem, sasiednie (glownie szarawe i wysokie) budynki i w troszke zieleni za parkingiem. W naszym nowym-starym domu mamy z jednej strony widok na ogrod, pare domow i zielone wzgorza w oddali, a z drugiej strony syn ma ze swojej sypialni prawdziwa panorame, bo nie tylko mozna popatrzec na nasza uliczke, wzgorza, ale takze kawalek zatoki i nadmorskie skaly. Duzo zieleni smile.
    • joanekjoanek Re: Piękny widok 07.07.16, 11:59
      Ja do horyzontu rzadko wzrokiem sięgam (chociaż mam po części ze wszystkich stron), ale bardzo mnie raduje gapienie się na drobiazgi za oknem - ptaszyska, konkretne drzewo, konkretną roślinę, śnieg, kałuże. To mnie cieszy i sprawia przyjemność, więc lubię, że nie mam betonu.
    • arim28 Re: Piękny widok 07.07.16, 12:41
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/zc/cd/r1l8/aNHVKPYoMWg6ywiPdB.jpg

Uwielbiam poranna kawe w tym balkonie i ciche zachody slonca. Burze bywaja tez interesujace ale wole ogladac je zza szyby smile
      • kaz_nodzieja Re: Piękny widok 07.07.16, 12:47
        A jak braknie Ci chleba albo piwa, nie mówiąc o lekarstwach to jak daleko masz?
      • dzikka Re: Piękny widok 07.07.16, 13:15
        wow, zazdroszczę....pięknie masz.
    • alpepe Re: Piękny widok 07.07.16, 13:18
      W tym roku się przeprowadzę i już płaczę za widokiem z okna dużego pokoju. Mam widok na drzewa, a za nimi na zabytkową szkołę, do której chodzi moja córka. Piękna budowla z czerwonej cegły w stylu neogotyckim. No i kamienice z początku 20. w. Kiedy się przeprowadzę, będę miała widok na trawnik, drzewa i płot
    • jowita771 Re: Piękny widok 07.07.16, 13:22
      Z mojej sypialni nieszczególny, ale pokój dzienny i pokoje dzieci widok na ogród, całkiem niezły, a będzie jeszcze lepiej jak go zagospodaruję.
    • mankencja Re: Piękny widok 07.07.16, 14:01
      Z dużego pokoju i kuchni ładny, na zieleń, z małego taki sobie, na sąsiednie bloki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka