Dodaj do ulubionych

Sklepy dla kobiet

17.07.16, 18:50
Powiedzcie gdzie można kupic w miarę fajne ciuchy i niedrogie, dla kobiet dojrzałych
Lubię Simple ale ceny wysokie, Monnari - ceny przystępne ale zeszło na psy niestety , a jakie inne jeszcze polecacie , coby nie zbankrutować ?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 18:52
      Co to znaczy kobieta dojrzala?
      • kaz_nodzieja Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 20:05
        Od Twojego wieku w górę smile
    • konwalka Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 18:59
      przepraszam najmocniej, ale nie mogłam nie wrzucić big_grin

www.youtube.com/watch?v=AJ8e6UVpLNg
    • jak_matrioszka Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 19:03
      Ja, w kwestii ubraniowej, definiuje kobiete dojrzala jako taka, ktora ma nastepujace wymagania:
      - bluzki zakrywajace pepek,
      - bluzki zakrywajace plecy,
      - bluzki zakrywajace biust (dekolt i owszem, ale nie takie dwa trojkaty ledwo zakrywajace sutki),
      - sukienki/spodnice siegajace dalej niz do pol uda (chociaz tutaj to czesto kwestia wzrostu i dlugosci nog, a mniej wieku),
      - cos trwalszego niz szmelc pod tytulem "modne w lipcu tego roku", wytrzymujace do trzech pran,
      - spodnie z pasem w pasie, a nie takie ze wzgorek lonowy z przodu wystaje.
      • lusitania2 Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 19:33
        jak_matrioszka napisała:

> Ja, w kwestii ubraniowej, definiuje kobiete dojrzala jako taka, ktora ma nastep
        > ujace wymagania:
        > - bluzki zakrywajace pepek,
        > - bluzki zakrywajace plecy,
        > - bluzki zakrywajace biust (dekolt i owszem, ale nie takie dwa trojkaty ledwo z
        > akrywajace sutki),
        > - sukienki/spodnice siegajace dalej niz do pol uda (chociaz tutaj to czesto kwe
        > stia wzrostu i dlugosci nog, a mniej wieku),
        > - cos trwalszego niz szmelc pod tytulem "modne w lipcu tego roku", wytrzymujace
        > do trzech pran,
        > - spodnie z pasem w pasie, a nie takie ze wzgorek lonowy z przodu wystaje.

tatuum
        massimo dutti
        solar
        taranko
        olimpia
        qiosque
        aryton (byłby na pierwszym miejscu, gdyby nie to, że, o ile ubranie nie ma solidnej dozy elastyku topię się w ichnim rozmiarze 34)
      • marysia460 Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 20:04
        Dokładnie o to chodzi tej dojrzałej kobitce
    • lokitty Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 19:42
      Linia basic z h&m bardzo mi się podoba, czy jak tam to się nazywa. generalnie dużo czarnych żakietów i spodni, bluzki koszulowe albo gładkie, jednolite, raczej klasyczne ma toto fasony.
      Jedna z niewielu serii odzieży, w których sama sobie się podobam, a to już coś...
    • viridiana73 Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 19:44
      A dojrzała to ile ma lat?
      Ja lubię Top Secret i Orsay- jeśli szukam czegoś "niemłodzieżowego".
    • butch_cassidy Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 20:04
      Dorzucę Kappahl, M&S i Camaieu.
    • zabka141 Re: Sklepy dla kobiet 17.07.16, 20:13
      Online Warehouse i Oasis, French Connection

Massimo Dutti

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka