mae224 25.07.16, 09:11 czy któraś ćwiczy/ ćwiczyła? czy to dla Pań w każdym wieku czy może się wygłupię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotradykcja Re: Taniec brzucha 25.07.16, 09:48 Dla pań w każdym wieku jest dobre wszystko, co im się zachce. Moja koleżanka w wieku 46 lat zaczęła pole dance ćwiczyć i nieźle jej idzie Aż mnie natchnęła Odpowiedz Link Zgłoś
catroux Re: Taniec brzucha 25.07.16, 10:38 W każdym wieku. Jak chodziłam, na zajęciach był pełen przekrój wiekowy (i niekoniecznie najlepiej ruszały się ten najmłodsze . To przede wszystkim fajna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Taniec brzucha 25.07.16, 10:40 Kiedys chodzilam. Dla pan w kazdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Taniec brzucha 25.07.16, 17:21 Dla pań w każdym wieku A najlepiej ruszały się te, co miały większa niż standardowa wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Taniec brzucha 25.07.16, 20:05 Ja, jest zarąbistą formą sportu i rozrywki, tak w każdym wieku ale bez zaawansowanych zwyrodnień kręgosłupa, nie: nie wygłupisz się Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Taniec brzucha 25.07.16, 22:31 Jak już wielokrotnie wspomniano dla pań w każdym wieku. Mnie jednak nie pod pasowało. Zdecydowanie wolę salsę, bachatę i kizombę akurat. Odpowiedz Link Zgłoś