Dodaj do ulubionych

Celebryci backpackerzy

18.08.16, 12:28
Trafiłam na zajawke najnowszego tvnowskiego programu "Azja Express", widzę, że telewizja w swojej bezradnosci czerpie z internetu, z tego co od lat mozna zobaczyc na yt - wideo relacje ludzi podróżujących tanio, a wręcz za darmo, autostopem z jednym plecakiem, karimatą i spiworem. Oni kreca sami majac sportową kamerę na kijku.

Zainteresowani moze kojarzą "Autostopem na Kołymę" (i inne serie Michała), "Zepsuty kompas" "Przez świat na fazie" itp. Jesli nie, polecam zerknąc. Ot chocby tak, żeby miec porównanie do tego co na jesieni bedzie mozna zobaczyc w wymuskanej produkcji TVN, ze sztabem kamerzystów, dźwiękowców, moze nawet mejkapistów. Celebryci przeobrażeni za sowite gaże w backpackerów, ale podróżujący z... "no money". No cóż, niech sie bawią, a jeśli przy tym dostaną po tyłku, tym bardziej bedzie ciekawie. No i czy faktycznie podróżowali przy ustalonym limicie jednego dolara dziennie, bo moze jednak nie...?

Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Celebryci backpackerzy 18.08.16, 12:46
      Tak mi się skojarzyło...
      www.vice.com/pl/read/jak-podrozowac-i-nie-byc-dupkiem
      • fantomowy_bol_mozgu Re: Celebryci backpackerzy 18.08.16, 21:33
        Dzięki za podrzucenie, artykuł właściwie wyczerpuje temat tego typu wypraw wink
      • princess_yo_yo Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 11:59
        podoba mi sie - onanista internetowy wytyka innym swoje wlasne przywary big_grin
        • morgen_stern Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 12:18
          Dlaczego onanista?
      • biala_ladecka Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 16:22
        To jest straszne. Z jednej strony chusty ze sklepów sportowych, z drugiej żebranie o podwózkę, z kamerką na kiju i dwoma stówami w kieszeni. Jedno i drugie tak samo pretensjonalne.
    • shalalu Re: Celebryci backpackerzy 18.08.16, 13:10
      To co my zobaczymy w programie to będzie zapewne ekstrema , tak by widzowie współczuli biednym , głodnym , steranym niewygodami żebrajączym tułaczom .
      Celebryci wątpię by zrezygnowali w tejże podróży z pomocy ekipy TVN a jaka to pomoc to tylko im wiadomo . Sztab wspierający na pewno musiał być .
      Z zapartym tchem oglądałam Autostopem na Kołymę i szczerze podziwiałam Michała .
      • tiszantul Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 01:04
        > To co my zobaczymy w programie to będzie zapewne ekstrema , tak by widzowie wsp
        > ółczuli biednym , głodnym , steranym niewygodami żebrajączym tułaczom.

najbardziej przekonująco wypadnie w tym programie Hanna Lis, którą pisowski reżim pozbawił środków do życia, mimo że ma dwójkę dzieci i chorą matkę na utrzymaniu. Swoją drogą bardzo ciekawy format, celebryci zarabiają porządną kasę na udawaniu, że nie mają kasy.
        • zawsze-w-drodze Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 01:36
          Żałosne to jest.
    • biotonne Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 11:21
      Żałosne. Paulina Młynarska odpowiednio to skomentowała..
      • fadilla Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 16:09
        A jak? Zalinkuj.
        • biotonne Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 22:19
          www.plotek.pl/plotek/7,78649,20504810,paulina-mlynarska.html
          • taki-sobie-nick Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 22:26
            biotonne napisał(a):

> www.plotek.pl/plotek/7,78649,20504810,paulina-mlynarska.html

Celne.

Co do tego kształcenia dzieci... to chyba niekoniecznie. Nie sądzę, aby je kształcili - nie mają jak i za co.

Ogólnie zgadzam się.
      • martishia7 Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 16:38
        O to to. Zgadzam się z Młynarską w tej sprawie.
        • konsta-is-me Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 16:53
          Tak, I tej zale Lisowej, ze
          ,uwaga ,uwaga!-kupila sobie espadryle za 60zl !!!big_grin
          Z racji nedzy pukajacej jej do drzwi.
          Po prostu zenada.
    • morekac Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 20:51
      Myślę,że dla celebrytów to jak survival...
      • taki-sobie-nick Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 22:28
        morekac napisała:

> Myślę,że dla celebrytów to jak survival...

z przerwami na noclegi w pięciogwiazdkowych hotelach
        • morekac Re: Celebryci backpackerzy 20.08.16, 10:06
          Bear Grylls (czy inny survivalowiec) też po robakach jadł normalny obiad. wink
          • taki-sobie-nick Re: Celebryci backpackerzy 20.08.16, 20:14
            morekac napisała:

> Bear Grylls (czy inny survivalowiec) też po robakach jadł normalny obiad. wink
            >
            Beara Gryllsa znam jedynie z personaliów (aż sprawdziłam, bo brzmią jak pseudonim, ale jednak nazwisko jest prawdziwe). Normalny obiad po robakach to nie jest żaden survival, chyba że sobie ten obiad osobiście upolował, oprawił i survivalowo przyrządził.
            • morekac Re: Celebryci backpackerzy 20.08.16, 22:40
              Nie, miał catering. smile
    • mama.nygusa Re: Celebryci backpackerzy 19.08.16, 22:49
      Nie zamierzam tego ogladsac, dla mnie taki progrm to dno moralne.
    • taki-sobie-nick Słusznie ktoś zaproponował, żeby, jeśli chcą 20.08.16, 20:18
      bawić się w biedę, zatrudnili się lepiej w B...ce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka