dyzurny_troll_forum 18.08.16, 12:39 Czy nie klękną - jak myślicie? natemat.pl/187797,senator-pis-chce-by-na-100-lecie-bitwy-warszawskiej-delegacje-ze-swiata-uklekly-i-podziekowaly-za-uratowanie-europy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stacie_o Re: Klękną narody!? 18.08.16, 12:44 HAHAHAHA opętany przez demona, ani chybi paulinamlynarska.natemat.pl/90437,chcialabym-wiedziec-czy-w-karcie-choroby-juz-wpisuje-sie-w-polsce-opetanie-przez-diabla Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 12:48 Ja myślę, że oni maja konkurs, kto najbardziej absurdalny pomysł wymyśli i wprowadzi w czyn. A odpowiadając, klękną... jak się poturlają ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Klękną narody!? 18.08.16, 12:53 Właśnie wczoraj czytałam... Byłoby nawet śmiesznie, gdyby nie fakt, że towarzystwo ewidentnie z problemami psychicznymi nami rządzi i jeszcze im za to płacimy... Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Klękną narody!? 18.08.16, 14:13 Czytałam , kabaret w czystej formie każdy głosujący na jedynie słuszną partię uzasadniał " a bo ten mój to taki mądry jest i w ogóle inny, ja głosowałem na człowieka" , na samej ematce niejedna taka była. To skąd jest ten mistrz ? Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Klękną narody!? 18.08.16, 15:12 Rozstrzygnięcie konkursu na debila roku będzie bardzo trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 16:15 Fakt, poprzeczka podniesiona wyjątkowo wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 16:05 hm, nawet nie mam pomyslu, jak to skomentowac. ciekawe, czy swiatowi przywodcy zostali juz poinformowani, ze maja klekac i pochylac glowy Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Klękną narody!? 18.08.16, 16:17 Juz slysze ten crack sound wydobywajacy sie z tych gromadnie zginanych starych kolan swiatowych politykow - to sie rozniesie echem po Planecie, ze ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 16:19 Myślę, że nam podziękują, ale za współpracę, bo z wariatami lepiej się nie zadawać. I padną przed nami, w końcu tarzać się ze śmiechu będą na leżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Klękną narody!? 18.08.16, 17:32 W 2020 roku to już po nich i ich pomysłach tylko smród w historii pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Klękną narody!? 18.08.16, 18:50 Strasznie dużo sprzątania będzie. Zmarnowany czas dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Klękną narody!? 18.08.16, 18:56 sprzątanie i wietrzenie czasem dobrze robi w każdym domu Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 19:31 pińceta oczywiście nie bierzecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 19:34 Oczywiście nie i co? To mnie jakoś eliminuje z dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 19:49 lellapolella napisała: > Oczywiście nie i co? To mnie jakoś eliminuje z dyskusji? > Ależ co się tak rzucasz, jak nie przymierzając wesz na grzebieniu? Skąd ci się wziął motyw eliminowania z dyskusji? Ja tylko widzę oczyma duszy te wątki* po zmianie władzy. "PiS okropny był, ale PIŃCET dawali, a ci nie dają!" *Różnych forumek. Różnych. Dowolnych. Losowo wybranych. Nie bierzesz, bo nie weźmiesz od brzydkiego PiS-a, czy nie weźmiesz, bo ci się nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:03 >Ja tylko widzę oczyma duszy te wątki* po zmianie władzy. "PiS okropny był, ale PIŃCET dawali, a ci nie dają!" Dużo wcześniej zabraknie na te 500 niż po wyborach. I nie pis DAJE 500 tylko ja, w drugim progu podatkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:08 Ja się rzucam? Ja tylko pytam, bo ciekawa jestem celu, w jakim ty dociekasz. I daruj sobie tę wesz na grzebieniu, nie jestem wielbicielką Pietrzaka i takie porównania dość jednoznacznie mi się kojarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:15 lellapolella napisała: > Ja się rzucam? Ja tylko pytam, bo ciekawa jestem celu, w jakim ty dociekasz. Tak sobie myślę, czy tę niechęć do PiS-u okazuje się również czynem, czy tylko słowem. To nie Pietrzak. Używaliśmy tego zwrotu w dzieciństwie. Bez Pietrzaka. Nie na Pradze i nie wśród meneli. PP Wszy nie mieliśmy. PP > Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:13 A to brzydki PiS coś daje ze swoich czy najpierw zabiera mi wielokrotność tych 500, a potem mi oddaje kawałeczek z tego co zabrał? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 19:58 to branie, czy nie branie pińceta jakoś ma wpływać na ocenę tego co widzę? Czy jak wezmę to morda w kubeł i przytakiwać tylko można? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:04 czyżby owo pińćet było dawane za coś? Albo może pochodzi z prywatnej kasy panującej partii? A może jego przyjęcie jest zobowiązaniem do lojalności? Weź może wytłumacz, bo często to się pojawia w dyskusjach, byłaby jakaś jasność sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:19 ra-sowa napisał(a): > czyżby owo pińćet było dawane za coś? > Albo może pochodzi z prywatnej kasy panującej partii? > A może jego przyjęcie jest zobowiązaniem do lojalności? Rasowa, nadinterpretujesz straszliwie. Powtarzam, nic podobnego nie imputowałam. Czyli rozumiem, że bierzesz pińceta, bo nie daje go PiS, tylko inni podatnicy. Taka inicjatywa oddolna. > Weź może wytłumacz, bo często to się pojawia w dyskusjach, byłaby jakaś jasność > sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Skąd taka nadinterpretacja? 18.08.16, 20:17 ra-sowa napisał(a): > to branie, czy nie branie pińceta jakoś ma wpływać na ocenę tego co widzę? > Czy jak wezmę to morda w kubeł i przytakiwać tylko można? Nic podobnego nie imputowałam. To co, Rasowa, pińceta bierzesz? Czy też bezwględnie bierzesz to, co zabrano innym obywatelom, w formie pińceta? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Skąd taka nadinterpretacja? 18.08.16, 21:13 no dobrze, to wytłumacz skąd wzięło ci się pytanie o to pińcet, wyskakujesz z nim jak Filip z konopi. Wątek jest o tym, czy narody uklękną przed narodem wybranym czyli przed nami i o pomysłodawcy tej idei. Jaki związek ma twoje pytanie i dlaczego cie interesuje wobec tego co kto bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Lellapolella, Livia, Rasowa 18.08.16, 20:10 Bierzemy 500, a zabierają nam 500x iks, a potem jeszcze rachunek za tą imprezę będą płacić moje dzieci. Normalnie biznes życia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 19:30 mamma_2012 napisała: > Myślę, że nam podziękują, ale za współpracę, bo z wariatami lepiej się nie zada > wać. Masz na myśli prof. Żaryna? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:04 Żeby ten Żaryn był wyjątkiem to byłoby tylko śmiesznie. Ale takich Żarynów jest w partii rządzącej na pęczki, więc śmiesznie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:11 mamma_2012 napisała: > Żeby ten Żaryn był wyjątkiem to byłoby tylko śmiesznie. Ale takich Żarynów jest > w partii rządzącej na pęczki, więc śmiesznie nie jest. A co to znaczy "takich Żarynów"? Jakież to jeszcze rzucano równie absurdalne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:13 Znajdź pomysł, który nie był absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:18 sumire napisała: > Znajdź pomysł, który nie był absurdalny. Ciężar dowodzenia spoczywa na tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:24 A czemuż to? Nie głosowałam na PiSS i prędzej zjem własne buty niż zrobię to w przyszłości, więc ciężar to raczej na tobie i tobie podobnym spoczywa. Powiedz zatem, z jakiego pomysłu nowej władzuni mam być zadowolona, to może mnie oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:29 sumire napisała: > A czemuż to? Nie głosowałam na PiSS Och, cóż za wyrafinowany żart. , więc ciężar to raczej na tobie i tobie podobnym Chyba miałaś na myśli jakichś licznych mnie podobnych, nie tylko jednego? Weźcie opanujcie na forum ten szał wnioskowania, ty mi imputujesz, że głosowałam na PiS-a, a inna forumka, że jestem stażystką Aarona Szechtera. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:38 taki-sobie-nick napisała: > sumire napisała: > > > A czemuż to? Nie głosowałam na PiSS > > Och, cóż za wyrafinowany żart. To nie jest żart. To niewyrafinowana, za to bezgraniczna pogarda, jaką żywię wobec naszej władzy. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:19 >Jakież to jeszcze rzucano równie absurdalne pomysły? O wycince Puszczy Białowieskiej (ostatniego tego typu lasu NA ŚWIECIE) na deski, żeby chronić ją przed naturalnym dla niej kornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:21 livia.kalina napisał(a): > >Jakież to jeszcze rzucano równie absurdalne pomysły? > O wycince Puszczy Białowieskiej (ostatniego tego typu lasu NA ŚWIECIE) na deski > , żeby chronić ją przed naturalnym dla niej kornikiem. Nie wiem, jak z naturalnością kornika, bo się nie znam na zwierzątku, ale oszustwo w tym było. Chcieli wyciąć znacznie więcej niż kornik żarł. Masz rację. Dawaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:27 > Jakież to jeszcze rzucano równie absurdalne pomysły? Tak pytasz, jakby cię ktoś zamknął w piwnicy bez dostępu do mediów. Ale może to i przyjemniej żyć w takiej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:30 semihora napisała: > > > Jakież to jeszcze rzucano równie absurdalne pomysły? > > Tak pytasz, jakby cię ktoś zamknął w piwnicy bez dostępu do mediów. Ale może to > i przyjemniej żyć w takiej nieświadomości. W odróżnieniu od was nie zajmuję się zapamiętywaniem WSZELKICH ABSURDALNYCH PROPOZYCJI PiS-a. Więc proszę mi łaskawie przypomnieć. Bo na razie, na trzy polemizujące ze mną osoby, tylko jedna odpowiedziała ad meritum. > Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:41 taki-sobie-nick napisała: Bo na razie, na trzy polemizujące ze mną osoby, tylko jedna odpowiedziała ad meritum. A ty pamiętasz jeszcze, jakie było meritum? Pytałaś chyba, czy klękną narody, prawda? To, że przy okazji przeprowadzasz ankietę, kto bierze 500 i co głupiego robi PiS to są wątki poboczne i nie mające z meritum NIC wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick To nie mój wątek, niestety 18.08.16, 20:48 lellapolella napisała: > A ty pamiętasz jeszcze, jakie było meritum? Pytałaś chyba, czy klękną narody To niestety nie ja. Możesz zapytać adminów, jeśli temat cię nurtuje, oni widzą IP. , p > rawda? To, że przy okazji Powtarzam - idź sobie na FoF i zapytaj, czy ja i dyżurny troll jesteśmy tym samym userem. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: To nie mój wątek, niestety 18.08.16, 20:59 Sorry, pomyliłam się, dzięki za naprostowanie. Aż tak mnie nie nurtuje Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Klękną narody!? 18.08.16, 21:23 Niektóre z tych absurdalnych pomysłów są w realizacji np. rozpirzenie systemu edukacji, wpin.dol.enie gdzie sie da apelu smoleńskiego, z nowszych to decyzja, aby sprawdzić czy rzeczywiście uop nie wysadził bloku w Gdańsku, żeby kryć agenturalną przeszłość Wałęsy. W wywiadzie dla Rzepy Ziobro powiedział, ze państwo nie powinno ufać obywatelowi, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Klękną narody!? 18.08.16, 20:31 www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1655805,Zbigniew-Ziobro-nawet-3-lata-wiezienia-za-zwrot-typu-polskie-obozy-Bedzie-nam-latwiej-bronic-dobrego-imienia-i-godnosci-Polski a jak nie to dostaną po 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Klękną narody!? 18.08.16, 21:32 Pewnie, że klękną. Jak mogą nie klęknąć? Odpowiedz Link Zgłoś