livia.kalina taka ciekawostka 10.09.16, 17:37 Redaktora naczelny Niezależnej.pl i dziennikarz Gazety Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: taka ciekawostka 10.09.16, 20:14 Kiedyś w Stuttgarcie widziałam Polaka, który kradł winyle w sklepie, zapytałam zszokowana, dlaczego to robi a on odpowiedział bez namysłu, że należy się sukinkotom za powstanie warszawskie. Tekst Wierzchołowskiego świadczy dobitnie o tym, że teraz właśnie tacy mściciele doszli do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: taka ciekawostka 10.09.16, 21:09 lellapolella napisała: > Kiedyś w Stuttgarcie widziałam Polaka, który kradł winyle w sklepie, zapytałam > zszokowana, dlaczego to robi a on odpowiedział bez namysłu, że należy się sukin > kotom za powstanie warszawskie. A ty oczywiście uwierzyłaś, że on kradnie z zemsty za powstanie warszawskie? o święta naiwności... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: taka ciekawostka 10.09.16, 21:29 Uwierzyłam dokładnie tak samo, jak w logikę zdania Wierzchołowskiego. A ty, co sądzisz o wypowiedzi naczelnego Niezależnej? Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: taka ciekawostka 11.09.16, 05:17 No żeby nie było, tamten kradł i sam się wydurnił usprawiedliwianiem swojego zlodziejstwa powstaniem warszawskim a ten osobnik i główny bohater wątku pobił kogoś a media i komcionauci usprawiedliwiają go za niego Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: taka ciekawostka 10.09.16, 20:21 Piękne sobie świadectwo wystawił, doprawdy. Niezależny od rozumu, zdrowego rozsądku i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś