lieu 11.09.16, 16:25 Umiecie korzystać z tego urządzenia? właśnie dzisiaj próbowałam i tylko poobijalam sobie głowę jak zmierzwic sobie włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsta-is-me Re: suszarka z dyfuzorem 11.09.16, 16:43 Wkladasz wlosy do dyfuzora, trzymajac go szersza czescia do gory. Nie rozumiem jak poobijalas sobie glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
lieu Re: suszarka z dyfuzorem 11.09.16, 21:36 to chyba mam za krótkie włosy, bo mi włosy "uciekają" Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: suszarka z dyfuzorem 11.09.16, 22:00 No, do krotkich raczej nie zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
lieu Re: suszarka z dyfuzorem 11.09.16, 22:14 mam takie do brody i myślałam, że to dobra długość do dyfuzora Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: suszarka z dyfuzorem 11.09.16, 22:38 Dyfuzor jest dobry do włosów kręconych albo bardzo gęstych. Przy prostych do brody spróbuj przyłożyć dyfuzor w jednym miejscu z niezbyt dużym nadmuchem i wykonywać małe kuliste ruchy Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś