Dodaj do ulubionych

Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD

12.09.16, 20:23
O matko ciężko było te 2 tandetne stylizacje przebić ale to jest hit... Chyba już odpowiedniejszy był jednak na ślub, sławny strój łyżwiarki.

Ja nie wiem czy taka osoba nie ma w domu lustra czy gustu...

www.pudelek.pl/artykul/97775/perfekcyjna_stylizacja_na_slubie_rozenek_i_majdana_zdjecia/
Obserwuj wątek
    • 31stopniwcieniu Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:28
      To nie jest nawet kwestia tandetnej kiecki, tylko warunków fizycznych noszącej. Chodakowska wyglądałaby w tym 20 razy lepiej.
      • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:38
        31stopniwcieniu napisała:

> To nie jest nawet kwestia tandetnej kiecki, tylko warunków fizycznych noszącej.

Kiecki tak wyciętej nie wkłada się na ślub, niezależnie od warunków fizycznych.
        • 31stopniwcieniu Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:01
          Ja w ogole nei jestem fanka sukienek typu: elementem sukni jest cos imitującego majtki, czy tych w 90% przezroczystych, w których lubują się celebrytki polskie i zagraniczne. Albo elegancka, długa sukienka, albo bawimy się w bazar/jajacarstwo. Natomiast jeśli ktoś ma inne zdanie niż ja, to mógłby chociaż spojrzeć na siebie bardziej krytycznie. smile No ale teraz taki trend - obstawiam, że 5 lat temu ta pani nie ubrałaby się tak, tak jak ja 5 lat temu nie widywałam latem na ulicy nastolatek z 20 kg na plusie, w szortach i przykrótkich topach.
          • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:05
            3
            > rstwo. Natomiast jeśli ktoś ma inne zdanie niż ja

... to nie musi się tak ubierać na ślub.
            • 31stopniwcieniu Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:11
              Nie musi, ale jak widać - może. Wpuścili w takim stroju. wink
              • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:12
                31stopniwcieniu napisała:

> Nie musi, ale jak widać - może.

No ale nie musi z tej możliwości korzystać.

• 31stopniwcieniu Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:22
                  Ale mnie tego nie tłumacz. smile
      • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:52
        Nie o warunki fizyczne chodzi, tylko o wygląd.
        Tej pani nie zrobiono zdjęc dlatego, że jest gruba, ale dlatego, że wygląda jak tłumok.
        • zla.m Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:13
          Nieprawda. Gdyby to była chuda laska w różowej wychapanej sukni, to nikt by się nie czepiał.
          • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:23
            Dokladnie.Te zdjecia zostaly tez wybrane pod tym katem by bylo jak najgorzej.
            Jakby byla szczupla to nikt by nawet nie miauknal.
        • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:24
          Pokaz jak ty wygladasz,ocenimy czy jestes tlumokiem.
    • mid.week Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:31
      OJP
      dlaczego ja jestem taka wścibska i ciekawska? no dlaczego?
      chciałabym zapomnieć o tej stylizacji ale wiem że ten widok bedzie mnie długo prześladował....
      • mid.week Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:41
        ale w sumie nie powinnam nic mówić bo sama dziś świeciłam majtami na rowerze...
        • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:47
          mid.week napisała:

> ale w sumie nie powinnam nic mówić bo sama dziś świeciłam majtami na rowerze...

No właśnie, dlaczego świeciłaś?
          • mid.week Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:00
            bo ciemno było tongue_out
            • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:16
              mid.week napisała:

> bo ciemno było tongue_out

Ja w takich przypadkach używam latarki. tongue_out
              • mid.week Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:17
                nie miałam sad
    • fornitta69 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:38
      Ale pudel jednak chamski,ze to opublikowal. Inna sprawa,ze pani ze zdjec nie wyglada na zakompleksiona wiec moze sie zbytnio nie przejmie wink Ciekawe czy moglaby im wytoczyc proces...
      • lellapolella Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:05
        Trzeźwa czy nietrzeźwa, pani w TYM nie mogła dobrze wyglądać, chyba, że przyjmiemy, że była uwalona już podczas ubierania. I sorry, ale jak się idzie na wesele celebrytów, to można wziąć pod uwagę, że będzie fotograf. Jedyne, co podpowiada mi logika, to to, że pani chciała zaistnieć, wszystko jedno jak.
        • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:14
          lellapolella napisała:

> Trzeźwa czy nietrzeźwa, pani w TYM nie mogła dobrze wyglądać, chyba, że przyjmi
          > emy, że była uwalona już podczas ubierania.

I zamawiania/kupna kiecki?
          • lellapolella Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:29
            Na to wyglądabig_grin
        • beata985 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:27
          no ale przecież te wszystkie celebrytki od 7 boleści mają kiecki z dudy wzięte....
          wyobrażacie sobie jak by któraś ematka wstawiła którąkolwiek z nich z prośbą o doradztwo?!!?!? zostałaby zmieszana z błotem wyśmiana i w ogóle...a celebrytkom wszak wolno wszystko.....bo kto ima zabroni.....co najwyżej emateczki się zbulwersują...suspicious
          • triss_merigold6 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:31
            Mnie zawsze szalenie bawią "stylizacje" Sablewskiej i Horodyńskiej.
          • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:32

a celebrytkom
            > wszak wolno wszystko.....bo kto im zabroni.....co najwyżej emateczki się zbul
            > wersują...suspicious
            >
            Dawaj, załóż wątek "Kiecka Chodakowskiej/innej celebrytki na ślubie Rozenek".
    • variolen2 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:40
      Trochę to chamskie publikowanie na takim portalu i w takim kontekście zdjęć kogoś, kto nie jest celebrytą I osobą publiczną. Celebryci są przyzwyczajeni do takiego publicznego komentowania swojej osoby.
      Wyobraźcie sobie siebie na miejscu tej kobiety; idziesz na ślub znajomych, ktorzy są znanymi osobami, troche wypiliście, I na drugi dzień widzicie ( nie tylko wy ale także rodzina, znajomi, ludzie z pracy) wasze niekorzystne zdjęcia na jednym z najpopularniejszych portali internetowych
      • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:44
        variolen2 napisał(a):

> Trochę to chamskie publikowanie na takim portalu i w takim kontekście zdjęć kog
        > oś, kto nie jest celebrytą I osobą publiczną.

Ale czy ona musi koniecznie pokazywać majtki? Jeśli ktoś ma zwyczaj zadzierania kiecki pod wpływem, niechże zakłada coś mniej wyciętego.
        • butch_cassidy Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:59
          Ależ wycięcia są trendy wink
          www.dailymail.co.uk/femail/article-3774166/Stylist-reveals-away-crotch-baring-dress.html
          • taki-sobie-nick Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:10
            butch_cassidy napisała:

> Ależ wycięcia są trendy wink
            > www.dailymail.co.uk/femail/article-3774166/Stylist-reveals-away-crotch-baring-dress.html

Przypomina mi się pointa takiego jednego kawału.

Brzmi ona:

"I to nas nazywają wariatami".

W takich przypadkach - jako nerwicowa - zawsze ją wygłaszam.
            • butch_cassidy Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:11
              big_grin
            • eve-lynn Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:36
              Co nie?
              https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/09/05/13/37EE680500000578-3774166-image-a-4_1473078915336.jpg
        • fifiriffi Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:15
          o kim wy piszecie? bo mi pokazuje całą str z wiadomościami z pudla.
    • djhenne Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:40
      Wygląda na wyluzowaną i dobrze się bawi. Podobają mi się jej włosy i tatuaż.
      Publikowanie zdjęć prywatnych osób jest turbo słabe.
      • babcia.stefa Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:10
        Jak dla mnie wygląda na damski odpowiednik menela.
    • cosmetic.wipes Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:42
      Ojezusie, wypaliło mi gałki oczne big_grin

To musiał być zakład o dużą kasę...
    • ult.ramaryna Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:44
      wiesz wioskowy, myślę że każdy ma na koncie mniej lub bardziej nieudaną stylizację i tylko Świadowidowi dzięki że nie miało to miejsca na weselu na z ekipą tabloidowych fotografów, robienie tematu na pudelku ze stylizacji prywatnej pani jest niesmaczne
      • babcia.stefa Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:11
        Ale nie każdy ma na koncie bingo obciachu pt. kiecka niedostosowana zarówno do figury, jak i okazji, plus nayebanie się do półprzytomności z pokazywaniem majciochów.
    • mynia_pynia Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 20:48
      A mnie te zdjęcia wydają się strasznie chamskie. Jak tak można, owszem kiecka całkowicie źle dobrana, nawet nie wiem czy to nie za delikatnie powiedziane, ale fotograf to jakiś trep i ch....
    • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:29
      Nizej upasc juz nie mozna.To jest prywatna osoba.Ciekawe jakby ematka zareagowala jakby jakis paparazzi sfotografowal jak w dresie po imprezie wyskakuje po bulki.
      • wioskowy_glupek Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:37
        Edel ta pani zdaje się wiedziała gdzie idzie i że będą tam kamery a pomimo to ubrała się w ten sposób. Trzeba mieć też trochę wyczucia sytuacji.
        • solejrolia Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:39
          Trzeba mieć w domu LUSTRO!
          • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:43
            Ubrala sie jak chciala.Wiem,ematkom wtopy sie nie zdarzaja.
        • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:41
          Od kiedy to fotografuje sie osoby prywatne?ja sobie nie zycze by ktos robil mi zdjecia i je upublicznial bez mojej zgody.
          • lellapolella Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:51
            A skąd wiesz, że ona się nie zgodziła na publikację?
            • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:04
              Bo wtedy nie mialaby pikseli tamiast twarzy.
      • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:48
        Masz problem z odróżnianiem sytuacji formalnych od prywatnych?
        • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:05
          Slub w rodzinie i w kregu przyjaciol jest dla mnie sytuacja prywatna.To nie spotkanie z papiezem.
      • mid.week Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:56
        edelstein napisała:

> Nizej upasc juz nie mozna.To jest prywatna osoba.Ciekawe jakby ematka zareagowa
        > la jakby jakis paparazzi sfotografowal jak w dresie po imprezie wyskakuje po bu
        > lki.
        >

e tam. Pani zaraz będzie w DDTVN albo innym programie. Okaże się, że prowadzi ciekawy biznes, który po emisji programu zrobi się bardziej intratny.

• ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:40
      Dziewczyna najwyraźniej dobrze się czuje w swoim ciele. Wrzucenie jej zdjęć na pudla jest żenujące, to nie jest osoba publiczna.
      • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:45
        >Dziewczyna najwyraźniej dobrze się czuje w swoim ciele.

dziwna moda panuje obecnie, aby na pospolite prostactwo wymyślac tak ładnie brzmiące określenia
        • ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:50
          Konkretnie co jest prostactwem w tym miejscu?
          • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:57
            w starych filmach takie ubranka noszono w burdelu
            co prawda czasy się zmieniają, ale nie aż tak, żeby pasowało na slub
            • ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:01
              Nie ogarnę potrzeby aż takiego hejtu. To jest obca ci osoba. Po co?
              • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:06
                hejt - kolejne modne słowo, używane bez zrozumienia
                dokładnie tak jak "czuć się dobrze we własnym ciele"
                to naprawdę nie ten kontekst, Ludborko

• ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:10
                  Odpowiedz mi proszę na pytanie. Co ci to daje?
                  • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 14:17
                    A dlaczego wygłaszanie swoich poglądów ma mi cokolwiek dawać? Rozumiem, że dla Ciebie emocje wywołane cudzym strojem mogą być niezrozumiałe. Mam nadzieję, że przynajmniej nie odebrałaś tego jako atak na siebie.
                    Natomiast kobieta ze zdjęcia zadziałała na mnie jak płachta na byka, przyznaję. Tak zadziałałby każdy - facet, czy kobieta, gruby czy chudy, ładny czy brzydki - kto nie wykaże elementarnego szacunku dla czasu, miejsca i okazji. Wszyscy panowie udający się gale, premiery, śluby w złachanych dżinsach i z niechlujnym kołtunem na głowie "bo chcą być sobą". I wszystkie panie ubrane wulgarnie jak na sex party "bo najważniejsze to dobrze się bawić" albo " czujące się dobrze we własnym ciele". Dla mnie to jeden czort.
                    A jeśli zniesmaczyły Cię moje posty, wklejam bardziej wyważoną wypowiedź innej forumki, w innym wątku, ale na ten sam temat
                    "Dlaczego wesela- wyjątkowa uroczystość kogoś bliskiego musi być miejscem dla własnego lansu i słabej promocji?" (Mildenhurst)
                    • ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 14:58
                      Nie, nie odebrałam tego jako atak na siebie, tudzież mam szczerze wywalone na strój pani- jak wygląda każdy widzi. Chodzi mi li tylko o formę wypowiedzi. I tyle. smile
                      • ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 14:59
                        Chodziło nawet wink
                      • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 15:24
                        No fakt, poniosło mnie. smile
                • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:07
                  Czuje sie dobrze w swoim ciele i ma do tego prawo.Nie widze tam nic prostackiego.
                  • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:12
                    Ale skąd to wiadomo? Nie wystarczy ubrać dziurawą kieckę na ślub znajomych by czuć się dobrze w swoim ciele.
              • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:16
                Czy zawsze krytyka jest hejtem?
            • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:06
              W burdelu sukienki nosili,aha.
        • lauren6 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:20
          O tej pani wiemy tylko tyle, że jest pozbawiona gustu i przyjaciółek, które przed weselem powiedzialyby jej: oddaj tę sukienkę. Za mało danych by stwierdzić czy jest prostaczką.
      • 21mada Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:47
        Natalia Siwiec tez nie byla osoba publiczna zanim sie stala osoba publiczna. Jakos trzeba zaistniec.
        • milva24 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:59
          21mada napisał(a):

> Natalia Siwiec tez nie byla osoba publiczna zanim sie stala osoba publiczna. Ja
          > kos trzeba zaistniec.

Chyba taki właśnie był cel tego stroju bo innego powodu nie widzę.
      • cosmetic.wipes Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:17
        A czy ona nie mogłaby się świetnie czuć w swoim ciele w domu?

Bo ja sie rewelacyjnie czuje w za dużych gaciach od dresu, ale do ludzi tak nie wychodzę.
        • triss_merigold6 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:26
          Ja w szlafroku. Autentycznie, kocham szlafroki. Mam długi puchaty na chłodniejsze dni i kusy bawełniany. Po przyjściu z fabryki do domu zrzucam office look i chodzę w szlafroku albo spodnich dresowych.
          Jednakowoż, do ludzi staram się nie wychodzić w szlafroku.
        • ludborka Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 22:29
          Pewnie w domu w dresie też się dobrze czuje.
          Ale trzeba byłoby ją o to spytać, może preferuje tiule i koronki.
        • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:09
          A ja wychodze,mam w doopie co ktos pomysli o moich spodniach dresowych.Nie widze powodu sie przebierac by kupic mleko czy zaprowadzuc dziecko gdzies tam.
          • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:46
            W Twoim kraju faktycznie kobiety nie dbają o wygląd.
            • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:56
              No coz dla mnie tapeta od 7rano,obcasy i i mini,by wyjsc po bulki nie jest dbaniem o wygladbig_grin
              • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:13
                Nie widzisz nic innego tylko obcasy i mini oraz przepocona po nocy piżamka do sklepu po bułki?
                • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:15
                  Gdzies ty wyczytal o przepoconej pizamie?
                  • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:17
                    Piszesz, że rano nie chce Ci się przebierać by wyjść po bułki, więc albo idziesz w przepoconej piżamce albo w przepoconej po nocy haleczce, chyba że sypiasz nago.
                    • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 10:24
                      Gdzie ty to wyczytales?
          • cosmetic.wipes Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:50
            Ale ona nie poszła po mleko. No chyba, że poszła, a przypadkiem znalazła się na weselu Rozenkowej tongue_out
            • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:03
              Ale jest osoba prywatna.Jak ciebie ktos sfotografuje jak odziesz po to mleko to ma prawo wrzucic do neta?
              • cosmetic.wipes Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:09
                Oczywiście, że nie ma prawa (bez mojej zgody). Zwróć jednakże uwagę, że ja ani jednym słowem nie odniosłam się do działań pudla (niestosowne i jak widać po usunięciu - nielegalne), a tylko do ubioru pani (niestosowny).

Chciałabym również zaznaczyć, że o ile pod osiedlowym sklepem o 7 rano raczej trudno się spodziewać pudlowych paparuchów, to na celebryckim weselu ich obecność jest pewna.
    • aya-breya Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 21:50
      Mam nadzieję, że pudelek porządnie beknie za opublikowanie tych zdjęć. Pominę fakt, jak ta pani wyglądała, pudelek głęboko poniżej dna.
    • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:03
      Wystarczy,ze Krakowskim bedzie szedl celebryta a ty bedziesz miala nieszczescie akurat go mijac w momencie gdy paparazzi zdecyduje sie strzelic fote. Rouumiem,ze specjalnie pchasz sie przed kamerytongue_out
    • angeika89 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:23
      OJP
      Nawet nie wiem jak to skomentować...
    • rhysmeyers22 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:33
      Pani znana czy nieznana,to bez znaczenia.jesli idzie sie na ślub ludzi o których wiadomo ze Sa tak zwanymi celebrytami to jakaś samotna komórka w mózgu powinna bić na alarm-moga pojawić sie plotkarskie hieny,moga cyknąć zdjęcie bez pytania.wypada sie ubrać .JAKOS.
      Osobny cios w pysk powinna dostać bliska tej pani osoba ,nie wiem,matka,siostra ,psiapsiolka ,ktora pozwoliła jej sie przyodziać w ten jarmarczny badziew i podkreślić absolutnie wszystkie mankamenty figury zamiast w krótkich żołnierskich słowach wyperswadować jej ten wyjatkowo nieudany pomysł.mozna czuć sie dobrze we własnej skórze.nie kazdy ma warunki zeby byc topmodelka ani przynajmniej szczupła atrakcyjna kobieta.ale mozna siebie lubić w troche bardziej wyrafinowany sposób.
      • zla.m Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:53
        rhysmeyers22 napisała:

> Pani znana czy nieznana,to bez znaczenia.jesli idzie sie na ślub ludzi o któryc
        > h wiadomo ze Sa tak zwanymi celebrytami to jakaś samotna komórka w mózgu powinn
        > a bić na alarm-moga pojawić sie plotkarskie hieny,moga cyknąć zdjęcie bez pytan
        > ia.wypada sie ubrać .JAKOS.

To co piszesz (nie tylko ty, ale to dobry przykład) jest przerzucaniem winy na ofiarę. Nie jest winna - jak sama nazwałaś - plotkarska hiena, winna jest pani, ponieważ się źle ubrała.
        • rhysmeyers22 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 00:07
          Ale czego ona jest ofiara?braku gustu czy myślenia?ubranie sie stosownie do okazji i tuszowanie mankamentów figury jest obecnie niezbyt trędy w pewnych środowiskach jak widze.,poniewaz za wszelka cenę,nawet szeroko pojętej estetyki ,w modzie jest "czuć sie dobrze we własnej skórze".no i super.tylko czy musi to byc koniecznie takich niskich lotów ??
          Pani wiedząc gdzie idzie i czego sie moze spodziewać po plotkarskich hienach-bo taka wiedzę ma chyba nawet przeciętny czytelnik party czy innego plotka-powinna chronić siebie sama .wlasnie nie narażając sie na to na co teraz jest narażona.jesli przechodzę przez jezdnie rozglądam sie trzy razy ,nawet jesli jeden samochód mnie przepuszcza.bo drugi moze sie nie zatrzymać i wylecę. 3 metry w gore.ale według twojej teorii pełna satysfakcji ze racja jest po mojej stronie.naprawde czasem myślenie nie boli a dawka zdrowego sceptycyzmu moze uchronić nas przed rożnymi niefajnymi rzeczami.
          • zla.m Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 00:14
            I uważasz, że jak potrąci cię samochód, to reakcja ludzi powinna być taka: "no tak, miała zielone światło i była na przejściu, ale wiadomo, jacy są kierowcy, więc jest głupim tłumokiem, bo nie uważała"? Bo to właśnie dzieje się w tym wątku (naprawdę abstrahując od tego, czy ubrała się źle czy dobrze, czy elegancko i czy z klasą). Przyszła. Prywatnie. I tak, miała prawo uważać, że nawet jak ktoś jej strzeli fotkę, to tej fotki nie opublikuje, gdyż pani na zdjęciu nie jest osobą publiczną. Mogła się zastanowić, jak wypadnie w tle, w tłumie gości, ale miała prawo zakładać, że nikt nie zrobi o niej prześmiewczego artykułu na pudelku.
            • rhysmeyers22 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 07:58
              Ale dalej nie rozumiesz.co mi z tego jaka bedzie reakcja ludzi jak bede ,w hipotetycznej sytuacji, leżeć rozpłaszczona na jezdni.hurra mam racje,wygrałam,tylkodrobny szczegół ,auto mnie przetrąciło..bitch Please.tutaj ona jest wlasnie w sytuacji takiego metaforycznego rozpłaszczenia .nie była uważna ,nie pomyślała gdzie idzie.i kto tam moze byc.a sorry-mówisz ze ktos miał prawo strzelić jej fotkę ale nie wrzucać na portal.aha.tzn plotkarskie hieny maja jakikolwiek kodeks moralny i selekcjonują zdjecia ,jej mogli sobie zostawić do rodzinnego albumu.lol.podlozyla sie swoim tragicznym wyglądem i z miejsca to wykorzystali.co mnie w ogóle nie dziwi biorąc pod uwagę co to za ludzie i do czego sie posuną zeby podbić oglądalność.jeszcze raz powtórzę ,to nie było anonimowe wesele wiec kazdy gość ,czy to prywatny czy bardziej znany ,powinien dla swojego dobra nie podkładać sie tak ewidentnie.zreszta-na anonimowym weselu tez by zrobiła "furorę"tyle ze zamiast na plotku obrobiliby jej tyłek za plecami.
        • lady-z-gaga Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 14:20
          Ofiarami są tutaj raczej państwo młodzi, bo to ich wesele. I pamiątkowe zdjęcia zostaną z nimi na wieki wieków.
          • kaz_nodzieja Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 14:23
            Amen.
    • zla.m Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 12.09.16, 23:55
      Jej strój niewiele odbiega od innych sukienek z tego wesela (Chodakowska i ta jakaś żona holiłódu oraz nawet sama panna młoda), widocznie taki styl. I nie, mi się te suknie nie podobają, i nie ubrałabym się tak. Ale to nie jest powód, żeby nieznane osobiście osoby nazywać tłumokami, prostaczkami, lumpiarami z melin oraz sugerować ich koneksje z burdelem.
    • kropkacom Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 07:14
      Myślę, że to celowa prowokacja. Znaczy o pani jeszcze usłyszymy. Jeśli nie mam racji to pismaki wiedziały jak podbić liczbę wejść na portal. Pani oczywiscie wygląda źle i na raczej nietrzeźwą. Co dodatkowo potęguje kiepski efekt.
      • ponis1990 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 07:58
        Hmmm, za pierwszym razem link sie otwarł, za drugim wskakuje strona główna Pudla. Szwankuje mi przeglądarka, czy jednak usunęli na szybko?
        • edelstein Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:04
          Usuneli,tylko nie wpadli by usunac z googla.
          www.google.de/search?q=perfekcyjna+stylizacja+na+slubie+rozenek+i+majdana&client=ms-android-samsung&source=android-browser&biw=412&bih=604&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjo0qPz1YvPAhWGORoKHSEoCTsQ_AUIBygB
          • hugo43 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:28
            A moze ta pani jest z tego programu Rozenek co w damy się przemieniaja?
            • beata985 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:07
              nie było tam takiej...
    • fifiriffi Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 08:56
      O co chodzi z Chodakowską? Przecież kiecka znośna.
      • babcia.stefa Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:18
        Ale nie na tę okazję.
        • fifiriffi Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 10:19
          a na jaką?
          dojrzałam też kieckę Wołejnio...czy jak jej tam.
          O co chodzi emadkom? bo nie rozumiem fenomenu jechania po kimś, bo ma kieckę, której wonska, światowa emadka by nie założyła.
          • babcia.stefa Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 16:37
            Na kolację w tropikalnym kurorcie.
          • ponis1990 Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 14.09.16, 09:14
            eee, serio wywaliłabyś aż tak cyce na slub jak Chodakowska? Bo na mój gust rozchodzi sie, że dekolt za głeboki ( moja pierwsza myśl - ubrałabym, ale na dyskotekę w młodszych latachsmile
            • babcia.stefa Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 14.09.16, 09:29
              Moim zdaniem na ślubie, który jednak jest wydarzeniem uroczystym, nie wypada prezentować dekoltów po pępek i góry tak cienkiej, że przypominającej ramiączka. Jeśli już ktoś bardzo chce dekolt amerykański, to góra sukni powinna być na tyle zabudowana, żeby całkowicie zasłaniała piersi, a to coś wiązane na szyi powinno być dość szerokie.
    • natalia.nat Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 09:54
      Naprawdę jest się czym ekscytować? Że ktoś nie ma figury, nie umie dobrać stroju, nie ma gustu. Bywa. Dla mnie większym obciachem jest fotografowanie tego, umieszczanie w sieci oraz zakładanie takich wątków.
    • lilly_about Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 10:26
      Laska zrobiła sobie autentyczną krzywdę, ale Pudel tym razem też przegiął.
      • mozambique Re: Przebiła Chodakowską i Wołejnio xD 13.09.16, 13:12
        jestem pewna ze to przygotowania do lansownia nowej tvn-owskiej gwiazdy smile

WOłejnio tez ponoc z Rinkiem nogeocjuje udział w tancowaniu z gwiazdami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka