Dodaj do ulubionych

A wasi faceci maja ulubione forumki?

22.09.16, 09:03
Albo jakieś sytuacje forumowe, opisy? Dzielicie sie z mężami ematkowymi wydarzeniami? Mój kilka razy poprzezywal ze mną jakieś tutejsze historie. Jest tez fanem tekstów nieudzielajacej sie już niestety zeppelin oraz triss z czasów przedagresorowych
Obserwuj wątek
    • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:09
      Serio jakas historia byla tak pociagajaca, ze az sie musialas nia z facetem dzielic? To nie zlosliwosc, zeby nie bylo, tak tylko pytam.
      u mnie nie, nikt nawet nie wie, ze na takie forum wchodze.
      • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:10
        Jeśli nie pytasz złośliwie- serio, była.
        • milva24 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:15
          Ja się dzieliłam z mężem historią o tym panu, ktoremu koleżanka na jakiejś imprezie czy integracji spodnie ściągnęła. Wątek był świetny. Mąż sam zapytał dlaczego płaczę ze śmiechu.
          • nena20 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:40
            e dajcie ten wątek o tych spodniach.
            • best_bej Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:43
              Chapanie tyki po same pomidory weszło na stałe do naszego słownictwa
              • kosheen4 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 23:02
                uroniłam łzę śmiechu big_grin
          • kira02 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 21:02
            Ten, co to pani zaciągnęła męża forumki do toalety, zdjęła mu spodnie i wzięła jego przyrodzenie do buzi zanim pan zdążył zaprotestować? big_grin Pamiętam.
        • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:16
          Nie, to nie bylo zlosliwie.
          Ja tez pare razy przezywalam forumowe akcje, od czasu do czasu szukam czegos w wyszukiwarce, i no przezywam watek, gdzie kobieta mowila, ze maz obwinia ja o smierc doroslego syna. Znalazlam niedawno watek niejakiej liliany o smierci siostrzenca, ale jak poczytalam jej niedawne wypowiedzi, to momentalnie przestalam jej wspolczuc
          • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:22
            Wypowiedzi Liliany? Kontrowersyjne? Chyba pomyliłaś nicki
            • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:27
              To poczytaj jej wypowiedzi pod jednym z watkow hedny o jej chorym synu. Polowe moderacja usunela. Takie agresji, podlosci dawno nie widzialam.
              • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:28
                Dasz linka?
                • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:33
                  To bylo w poscie hedny:.pokrzepiajace slowa lekarki. Znajdz, poczytaj
                  lileczka dala popis
                  sama hedna prosila, zeby sie w tym watku juz nie udzielala
              • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:31
                To nie była ta Liliana uncertain
                • karme-lowa Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:35
                  To była 3liliana.
                  • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:36
                    Oczywiscie. Tez zatkalo niektorych, ze osoba, ktora spotkala taka tragedia, moze byc tak podla
                    • karme-lowa Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:46
                      2zima74 napisał(a):

> Oczywiscie. Tez zatkalo niektorych, ze osoba, ktora spotkala taka tragedia, moz
                      > e byc tak podla
                      Tak, na przyklad mnie zatkało. W wątku Hedny była podła.
                    • lauren6 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:24
                      Mnie akurat przestało już dziwić, że najbardziej agresywne wobec matek chorych/ problematycznych dzieci są matki innych chorych/ problematycznych dzieci.

Coś na zasadzie: mnie życie przeczołgało to ty nie śmiej narzekać i w milczeniu nieś swój krzyż.

W niedawnym wątku matki diagnozujacej dziecko pod kątem autyzmu pierwsza, która rzuciła kamieniem, była zuleyka. Ta sama zuleyka, która tworzyła kolejne wątki o swoim synu wymagającym rehabilitacji.
                      • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:28
                        100/100!
                      • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:38
                        Jej synus nie jest chory.
                        Zreszta tu nie o to chodzi: milutka byla i prosila o pomoc, jal siostrzeniec w stanie krytycznym w szpitalu lezal, przezywala jego smierc, a tu? Zachowanie, jakby miala zerowe pojecie o zyciu i idealna rodzinke
                        Paskudztwo
                        • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:42
                          W sensie, ze synus lilianki nie jest chory
                • 2zima74 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:35
                  Jak nie? 3liliana1971 - taki nick, tak? Identyczny jak ten w poscie ,,jak pomoc siostrze"
                  • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:05
                    Nie możecie podać normalnie linków do dyskusji, które omawiacie? Proszę!
                    • isanek Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:09
                      forum.gazeta.pl/forum/w,567,162350636,162350636,pokrzepiajace_slowa_lekarki_.html#p162362693
                      • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:11
                        Dzięki smile
    • shell.erka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:16
      Ja.
    • sayyida Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:17
      Wątek o opiece nad kotem, co miał instrukcję.
      Niektóre wypowiedzi Triss.
      • nathasha Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:38
        O tak, ten kotowy watek moj facet do tej pory wspomina wink
        • marminia Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:36
          Mój tez smile
          • kira02 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 21:12
            Ja też czytałam swojemu o kocie, obydwoje padaliśmy ze śmiechu. Mój z kolei mi czasem opowiada historie ze swojego (zdecydowanie męskiego) forum.
    • viridiana73 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:24
      "A wasi faceci maja ulubione forumki?"
      Tak, Mnie.
      • viridiana73 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:25
        O sorry, po "tak" kropka miała być.
    • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:27
      Czekam na zlot trolli wink
      • princesswhitewolf Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:45
        ty droga celebrytko forumowa to w ogole nawet gdybys wkleila tylko usmiech to i tak pod tym ustawilyby sie rzedy wypowiedzi i burze emocji w zasadzie o nic... Ja ci mowie, masz charyzme forumowa.
        • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:47
          A weź! Brzuch mnie rozbolał ze śmiechu! Potrafisz człowieka s rana rozbawić, mała szelmo ty! wink
          • princesswhitewolf Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:10
            ale ja serio mowie. Naprawde tak jest
    • ludborka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:28
      Czasem mu mówię co ematka sądzi, ale w w szczegóły who is who nie wchodzę.
    • kropkacom Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:30
      Morgen. Ogólnie to ma bardzo kiepskie zdanie na temat tego forum big_grin
      • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:33
        Nie, ona jest po prostu obrażalska strasznie. Za to tris jest "ulubienicą" mojego męża. Gdy czytam mu czasem jej "mądrości" to śmieje się do łez, szczególnie jej stopień hipokryzji, która ona osiąga, go fascynuje, np.: posłanie "starego" (bo tak się wypowiada o swoim partnerze) na murarski zmywak do Skandynawii. To było po prostu mistrzostwo świata big_grin
        • kolpik124 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:45
          a czytasz mu te wątki, gdzie całe forum robi sobie z ciebie jaja?
        • kosheen4 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 23.09.16, 20:42
          rosapulchra-0 napisała:

> Nie, ona jest po prostu obrażalska strasznie. Za to tris jest "ulubienicą" moje
          > go męża. Gdy czytam mu czasem jej "mądrości" to śmieje się do łez

...a potem się budzisz po raz kolejny w zasikanym łóżku?
    • lauren6 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:37
      Generalnie nie dzielę się z mężem tym co się dzieje na forum. Czasami wspólnie się śmiejemy z tego co pisze o mnie taka jedna psychofanka.
      • manala Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:50
        Mój mąż nie rozumie w ogóle idei "forum". Czasem chciałabym mu jakąś historię czy komentarz zarzucić ale nie wykazuje zainteresowania. Dla niego osoby tu piszące to "durne baby".
        • milva24 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:06
          A nie jest Ci przykro, że mąż ma o Tobie takie zdanie?
          • manala Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:24
            Jakoś mnie to nie rusza. W sumie sama wiem, że pisanie na forum nie jest najmądrzejszą rzeczą...Pochłania czas i jest jakąś tam formą prostej rozrywki...
            • kitek_maly Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 13:08
              Ale Twój mąż nie mówi, że:
              "pisanie na forum nie jest najmądrzejszą rzeczą...Pochłania czas i jest jakąś tam formą prostej rozrywki..."

Tylko, że jesteś durną babą.
              • manala Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 16:12
                No cóż ja mu też czasem prawdę mówię ; )))))
        • bergamotka77 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:32
          Gratylukr inyeligentnego inaczej meza. U mnie za taki tejst dostalby po psyku. Zawsze tak mkwi o kobietach w tym o tobie? Co za geniusz.Wy Key niektórych matek mnie zaskakują ale Ty chyba pisałaś o nim i jego dziwnych zachowaniach więc wszystko możliwe.
          • kolpik124 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:46
            po pysku za parę słów prawdy?
          • kropkacom Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 13:05
            Ja pozwalam mojemu mężowi twierdzić, że kobiety tu kłótliwe jak diabli smile Bardzo ładnie zresztą pokazałaś kwintesencję.
          • bergamotka77 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:36
            Przepraszam za ten bełkot, ale mam nowy telefon i strasznie mi zmienia słowa. Poprzedni tak nie miał wink
        • bergamotka77 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:39
          Obawiam się manala, ze te "durne baby" są dużo mądrzejsze od Twojego seksistowskiego mezusia. Zresztą w innych wątkach sama pokazałaś jaki jest ograniczony tongue_out
          • manala Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 18:59
            Ale ja się wcale nie będę o to spierać : )
    • default Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 09:56
      Mój mąż w ogóle nie ma pojęcia, że istnieje coś takiego jak forum emama, a tym bardziej o tym, że ja się na nim udzielam smile
      Nie to, żebym się z tym kryła smile, po prostu jakoś się nie zgadało na ten temat.
    • stacie_o Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:02
      wielkąfurię. Kiedyś była, szkoda że już się nie udziela. Po akcji z showupami... big_grin
      • isanek Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:11
        Tak mi się skojarzyło, że dawno nie czytałam joli-kotki.
    • kalina_lin Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:18
      Nie, nie zna żadnej.
    • princesswhitewolf Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 10:43
      Oczywiscie ze nie dyskutuje z nikim o jakichs watkach na forum. Ja to traktuje jako rozrywke i nie przezywam nadmiernie watkow. Czasami zapominam odpowiedziec bo jak gdzies wyjade zawodowo czy mam duzo pracy to zwyczajnie zapominam o watku. Z wytrzeszczem oczu czytam pozniej jak w innym watku jakas forumka ma do mnie zale co tam w innym napisalam i jak to "ucieklam" bo jej argumenty niby byly takie trafne. <= ludzie czasami traca dystans do zycia wirtualnego

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f9/fa/b9/f9fab99dc0f1bc094d2c8b6caa4b3c3e.jpg

• kropkacom Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 13:00
        Ja się dzielę rozrywką.
        • princesswhitewolf Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 16:17
          no chyba ze tylko tymi z ktorych warto sie posmiac.
    • anika772 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 11:41
      Nie, on nie ma pojęcia o żadnych forumkach. Czasami mu czytam jakieś fragmenty (ostatnio te mrożące krew w żyłach historie o cwanych ludziach ), ale bez nicków.
    • angeika89 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 12:57
      Mój mąż nie czyta Ematki i nie ma ulubionych forumek. No, może prócz mnie wink
      A tak na serio to czasem czytając jakąś historię zapytam co on by zrobił w podobnej sytuacji.
      Np w tematach ojcowskich, aborcyjnych etc.
    • gulcia77 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 14:07
      Mój w zasadzie tylko raz jedyny zaczął czytać emamę, kiedy udzielałam się w wątku o Świadkach Jehowy. Ale głównie z powodu, że temat nas dotyczy osobiście. No i on skołował w te pędy "Kryzys sumienia" Franza, sam zaczął czytać, a mnie odesłał z powrotem na emamę smile
      Poza tym, traktuje moją lekturę forum jako nieszkodliwą rozrywkę i nie objawia chęci zapoznania się.
    • konwalka :/:/:/ 22.09.16, 17:20
      moge wiedziec dlaczego podajesz mnie jako przyklad najbardziej obrzydliwgo trola na ematce?suspicious
      • rosapulchra-0 Re: :/:/:/ 22.09.16, 17:24
        konwalka napisała:

> moge wiedziec dlaczego podajesz mnie jako przyklad najbardziej obrzydliwgo trol
        > a na ematce?suspicious

Bo post tego trolla wyleciał właśnie i przeszedł systemowo na twój.
        • rosapulchra-0 Re: :/:/:/ 22.09.16, 17:30
          Nie wyleciał jednak, tu masz linka: forum.gazeta.pl/forum/w,567,162417803,162417803,A_wasi_faceci_maja_ulubione_forumki_.html?p=162419124
          • karme-lowa Re: :/:/:/ 22.09.16, 17:41
            Ktoś dziś napisał coś o tobie i podał twoje personalia?
            • rosapulchra-0 Re: :/:/:/ 22.09.16, 17:46
              Gdzie napisałam o dzisiejszym dniu?
              • karme-lowa Re: :/:/:/ 22.09.16, 18:24
                rosapulchra-0 napisała:

> Gdzie napisałam o dzisiejszym dniu?
                >
                Nie wiem skąd mi się "dziś" wzięło.
                Ktoś na forum podał twoje personalia? O matko, po co?
                Rozumiem, że ktos kogoś nie lubi, ale takie cuś?
                • rosapulchra-0 Re: :/:/:/ 22.09.16, 18:42
                  Moje personalia były wielokrotnie podawane na forum, pierwsza podała je yenna, potem panie jechały po mnie jak po łysej kobyle co chwila podając moje imię i nazwisko, byli nawet tacy, co podawali mój adres zamieszkania. Ten troll to tych pań też należy. k..wo najgłębszego dna. Ja nigdy nie podałam nikomu żadnych danych osobowych, ani nigdy nie wykorzystałam żadnych prywatnych informacji. Ale to ja.
                  • tak_to_nowy_nick Re: :/:/:/ 22.09.16, 20:34
                    rosapulchra-0 napisała:

> Moje personalia były wielokrotnie podawane na forum, pierwsza podała je yenna

Nieważne jak wiele razy powtórzysz to kłamstwo, ono nigdy nie stanie się prawdą.
        • konwalka Re: :/:/:/ 22.09.16, 17:41
          aha big_grin
    • heca7 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:32
      Nie nie ma. Bo nie czyta tego forum. Czaaasem ja mu coś ciekawego przecxytam i tyle.
    • bywalec.hoteli Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 17:59
      Lubię Was wszystkie smile No może poza jedną wink
    • mamaemmy Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 18:07
      Mój mąż uwielbiał jak czytałam mu jednego faceta..cholerka nie mogę przypomnieć sobie nicka..taki fajny,i nie jest to gazeta,choć jej/jego posty tez go smieszyły.
      Co do kobiet -ani pierwszy mąż ani drugi nie przepadał za forumkami tongue_out
      • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 18:14
        ale to nie jest tak, że teraz jest trzeci i on dla odmiany, przepada?
    • kkalipso Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 18:41
      Ha jeszcze tego brakowałotongue_out
      Dobra żartuje, gdyby czytał nagminnie to podejrzewam czyimi tekstami byłby zafascynowany. Na szczęście wiem że czyta w robocie po łebkach i tyle. Jedyny wątek jaki przeczytał od deski do deski to ten o wazektomii, jeszcze gadać chciał na ten temat tak mu się spodobałouncertain
    • nenia1 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 18:51
      Mojego nie interesują żadne fora, uważa to za stratę czasu, nie zna tu z forum nikogo, nic nie podczutuje. Jego zdaniem, fora służą głównie zbędnemu biciu piany i jatkom, szczególnie od czasu jak się internet upowszechnił. Wyjątkiem są fora tematyczne, ale nawet tam wchodzi wyłącznie wtedy, gdy ma jakiś pilny problem do rozwiązania, bo jak twierdzi "trolle są już wszędzie" smile. Najczęściej, jak widzi, że siedzę akurat na forum, to nic nie mówi, ale czasem zapyta: "nie szkoda ci czasu?". No i tu mnie ma, bo bywa, że męczy mnie ambiwalencje i miewam poczucie straconego czasu.
      • kaz_nodzieja Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:47
        Kto będzie niósł kaganek oświaty w sprawie (w skrócie) "mały i średni przedsiębiorca to nie kanalia" jak Ciebie zabraknie? Kropla drąży skałę.
    • anorektycznazdzira Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:02
      tak, ulubiona forumka mojego męża nazywa się
      anorektycznazdzira
    • aya-breya Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:16
      Tak, mój mąż ma taką jedną "ulubioną". Tak się pięknie składa, że mój zna jej męża :smile Jej chamskie wpisy w stosunku do naszych dzieci mój mąż przeczytał i wszystko wskazuje na to, że pani będzie miała "miłą" niespodziankę.
      A taką w pozytywnym znaczeniu ulubioną jest między innymi założycielka tego wątku z paru konkretnych powodów wink
      • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:28
        ha! zapewne Feluś mi zrobił biały pijar big_grin
        • aya-breya Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:34
          Feluś po trosze też :smile Ale bardziej z powodu Twojego męża. I owczarka. Przyznaję się bez bicia, że czasem mu czytam Twoje wpisy.
          • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:35
            mojego męża?! nic nie rozumiem...
            • aya-breya Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:44
              Kiedyś coś pisałaś gdzie "przewijał" się Twój mąż, jakieś zdjęcie z koncertu i impreza urodzinowa. Jakoś tak, dokładnie nie pamiętam, ale mój mąż wówczas powiedział, że fajni z Was ludzie. Kanarek i pies tylko przypieczętowali tę opinię.
              • kaz_nodzieja Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:46
                Gdzie mogę zobaczyć?
              • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:50
                ahahahah! impreza! pamietam, pytalam o porady na forze i dostalam mase fajnych podpowiedzi smile
                impreza trwała- ekhem- pięć dni <zapłaniasiewstydem>
                no i bylo tak genialnie, ze chcemy machnac sylwestra tematycznego
                aya- wywolalas usmiech na mojej zamigrenowanej mordzie, niech ci sie wspanialy seks zdarzy dzisiaj (i jutro tez)
                pozdro dla małżonka smile
                • aya-breya Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:53
                  Ha ha ha dzięki :smile
              • rosapulchra-0 Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 21:16
                Bo konwalka i jej mąż to są zajefajni ludzie. Osobiście potwierdzam.
                • konwalka Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 23.09.16, 00:24
                  Rosa smile
    • cosmetic.wipes Re: A wasi faceci maja ulubione forumki? 22.09.16, 19:50
      No ma, nazywa się "dziewczyny z forum" big_grin

Nie zna forumek po nickach, czasem po prostu mu coś opowiem lub przytoczę cytat, ale bez podawania autorki, bo tak by nie skojarzył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka