Dodaj do ulubionych

Pytanie do uzytkowniczek

21.10.16, 20:24
butow z owcza welna.Pokusilo mnie takowe kupic,bo mega wygodne i stopa weszla jak w maslo. Tylko,ze nie jestem pewna czy to dobry pomysl,zim mroznych u nas brak,jak przez pare dni jest minus 5 .Czy one sie nadaja na zime 10-15stopniowa czy bede sie w nich gotowac?cos tam mi sie obilo o uszy,ze je nawet w lato nosic mozna,ale nie jestem pewna czy czegos nie pokrecilam.To jak to jest?
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Pytanie do uzytkowniczek 21.10.16, 20:28
      Ja mam Emu,może chodzi Ci o te buty-są faktycznie genialne.Wygodne,ciepłe i nawet jak jest temperatura na plusie to nie gotuje sie w nich noga wink w lato w nich nie chodzilam więc nie wiem smile ale w moim modelu widziałam zdjęcia modelek w letnich sukienkach smile
      Mnie jest wiecznie ciepło/gorąco-ale w tych butach naprawdę ok. Polecam.
    • demonii.larua Re: Pytanie do uzytkowniczek 21.10.16, 20:40
      Dla mnie jako zmarźlaka takie buty są rewelacyjne. Noszę je na bose stopy, co prawda kilka razy w roku tylko (bo zimy tu jeszcze nie doświadczyłam), bo ja raczej glany i te sprawy, ale jak już je założę to uwielbiam. Nie jest mi w nich zbyt ciepło. A mam dwie pary, w jednych wychodzę na dwór, drugie w domu zakładam najczęściej po kąpieli i jak mi zimno.
    • bei Re: Pytanie do uzytkowniczek 21.10.16, 22:23
      Nosilam i latem ( na gola stope)- nie byly to upaly, t ok 17 stopni. W takich butach ( z merynosow) stopa nie poci sie, nie ma tez efektu goracej stopy.

Zaipregnuj je i to dwukrotnie. Czysc preparatami firmowymi.
      Najlepiej kupic rozmiar mniejsze, bo futerko udeptuje sie i sa luzniejsze po dluzszym uzytkowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka