Dodaj do ulubionych

Ever After High i Monster High

22.11.16, 08:41
Znacie te "bajki"? Może 5 latka je oglądać?
Moja córka męczy mnie o zgodę a ja kurna nie mam czasu nawet jednego odcinka obejżeć żeby ocenić. Obejżałam za to Winx i Glitter Force i na to zgody nie ma, za mała jeszcze. Czy można Ever After i Monster porównać do Winx i Glitter Force czy są łagodniejsze nieco?

Poza tym ogląda My Litte Pony, Maszę, Zig i Sharko, Disneye i takie tam.

Obserwuj wątek
    • e-kasia27 Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 09:36
      Według mnie tak.
      Nasza w tym wieku zaczęła oglądać, a może i trochę wcześniej, bo jak miała 5 lat, to już sporo lalek miała.

• eve-lynn Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 10:22
        Dzieki smile
        Moja lalki ma, bo dostała od starszej kuzynki, w przedszkolu też mają lalki no i jęczy i jęczy. Wczoraj jej pozwoliłam na jeden odcinek i tak jednym okiem rzucałam na tv to tam raczej takie bardziej psychologiczne zagrywki odchodzą niż bezpośrednia przemoc fizyczna. Ale też miałam wrażenie że córka niewiele rozumie smile
        • eve-lynn Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 10:23
          W każdym razie po jednym odcinku sama przełączyła na My Little Pony smile
    • 45rtg Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 10:31
      eve-lynn napisała:

> Znacie te "bajki"? Może 5 latka je oglądać?

To są standardowe amerykańskie historyjki średnioszkolne, tyle że w sztafażu dzieci postaci z bajek, albo dzieci podstawowego zestawu kulturowego potworów.
    • hallbera.jarlakappi Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 12:13
      Nie masz czasu obejrzeć max 5 minutowego odcinka, a masz czas czekac i czytac odpowiedzi forumek ?
      • eve-lynn Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 12:20
        W pracy nie mogę raczej oglądać kreskówek, za to zaglądać na forum co 15 minut i owszem tongue_out
        A odcinki nie są 5 minutowe, tylko ponad półgodzinne. I owszem - obejżałam te "5 minut" ale nie dało mi to odpowiedzi. Dobry pogląd daje przynajmniej 1, a najlepiej 3 odcinki.
        I nie, nie mam czasu oglądać po 3 odcinki wszystkiego co netflix oferuje dla dzieci.
        • eve-lynn Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 12:23
          Ale za to udało mi się (w czasie pracy - a jakże) znaleźć stronkę z recenzjami, opiniami i ocenami bajek i filmów (oceniają rodzice, dzieci, eksperci) i to mi nieco pomoże na przyszłość.
    • memphis90 Re: Ever After High i Monster High 22.11.16, 15:43
      Tak, ever after spokojnie może oglądać; monsterów nie znam.
    • an.16 Re: Ever After High i Monster High 23.11.16, 13:29
      Jaka przemoc fizyczna? O co ci chodzi? Zwykłe historyjki dla dziewczynek z ulubionymi bohaterkamiwink I proszę weź słownik do ręki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka