Dodaj do ulubionych

biedne dziecko

23.11.16, 10:13
tak myśle cały czas o tej biednej małej dziewczynce zadźganej przez brata, biedne ufne dziecko podbiegło i takie coś....co czuła w tych ostatnich chwilach swojego życia?że jedna z najbliższych jej osób zadała jej tyle bólu, czemu Bóg pozwala na takie rzeczy ?? sama mam córkę prawie 6 letnia i dlatego jest mi tak ciężko pogodzic sie z tym zdarzeniem sad
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: biedne dziecko 23.11.16, 10:54
      A gdyby ten chłopak sam jako 6 latek zginął pod kołami samochodu tez byś pytała czemu się tak stało i czemu Bóg pozwala...prawda?
      • feel_good_inc Re: biedne dziecko 23.11.16, 11:16
        Właśnie, dlaczego Bóg pozwala na mordowanie małych dzieci?
        Nie czepiajmy się nawet tego głupiego morderstwa u nas, tylko np. tych kilkuset tysięcy umierających z głodu w Afryce co roku. Przecież mógłby im zesłać mannę z nieba. Żydom dał, Murzyni gorsi?
    • odnawialna Re: biedne dziecko 23.11.16, 11:05
      Też o tym myślę sad Mam 20 latka i 7 latkę w domu i to zabójstwo przez rozum nie chce mi przejść w żaden sposób. Biedna mała sad
      (*)
    • lauren6 Re: biedne dziecko 23.11.16, 11:18
      Przypomniał mi się inny 19 latek, który również ma zryty mózg od dopalaczy i empatię wobec członków rodziny na poziomie kijanki
    • kaz_nodzieja Re: biedne dziecko 23.11.16, 16:09
      Bóg nie pozwala. Po prostu eksperyment wymknął mu się spod kontroli i nie ma na nic wpływu. Tak mi powiedział, gdy ostatnio z Nim rozmawiałem.
    • bei Re: biedne dziecko 23.11.16, 16:44
      Mamy wolna wole, czy dobra czy zla to juz loteria. Sa tez tacy, co tej woli calkowicie nie maja i marny nasz wplyw na to, by ich uniknac na swojej drodzesad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka