saszanasza 02.01.17, 09:49 Makijażystka zmywa makijaż pani z TVPis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1unia4 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 09:53 Przepraszam-a co ma makijaż do TVP (PiS)? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Teraz w TVN 02.01.17, 09:55 1unia4 napisał(a): > Przepraszam-a co ma makijaż do TVP (PiS)? A nic. Używam takiej nazwy. Przeszkadza ci? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Teraz w TVN 02.01.17, 09:57 1unia4 napisał(a): > Przepraszam-a co ma makijaż do TVP (PiS)? Spałaś przez ostatnie kilka dni czy przebywałaś w Instytucie dla Bardzo, Bardzo Nerwowo Chorych, gdzie nie było dostępu do telewizji? --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:01 Pani pewnie z frakcji dobrej zmiany i jej tamten makijaż bardzo się podobał. Nawet się tak dziś do pracy umalowała, o! Do tego kompletnie nie rozumie tej nagonki na telewizję publiczną! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:29 Nie -pani jest z frakcji co makijażu z polityką nie łączy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:37 Bo ten konkretny makijaż był w TVPis, cóż poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:41 Ale nadal nie rozumiem po co podkreślac ,że w TV Pis Przed Sylwestrem ,az roiło sie od nie trafionych propozycji fryzur czy kreacji w różnych stacjach -i co? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:42 1unia4 napisał(a): > Przed Sylwestrem ,az roiło sie od nie trafionych propozycji fryzur czy kreacji > w różnych stacjach -i co? I nic. No właśnie - nic. A rzeczony makijaż zrobił wyjątkową furorę i szeroką karierę Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:43 Nic, bo nie były aż tak spektakularną wtopą jak propozycja TVPiSS. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:47 1unia4 napisał(a): > Ale nadal nie rozumiem po co podkreślac ,że w TV Pis jakie podkreślać ? uważasz, że należy celowo pominąć informację, że to o TEN konkretny makijaż chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:51 Po prostu wkleic zdjęcie kiepskiego makijażu i juz Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:54 po co obciążać serwer, skoro wszyscy (oprócz ciebie), wiedzą o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:56 iwles napisała: > po co obciążać serwer, skoro wszyscy (oprócz ciebie), wiedzą o co chodzi ? Ale przecież ona także wie, tylko nie może się przyznać, więc udaje, że nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 10:58 Alez wiem-nie MA związku makijażu z polityką Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:01 w ogóle nie kumasz o co chodzi weź sobie wygoogluj a potem się kompromituj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:08 1unia4 napisał(a): > Alez wiem-nie MA związku makijażu z polityką no i dzięki Bogu, nie dałabym rady, gdyby uchwalili ustawę nakazującą taki makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:14 1unia4 napisał(a): > Alez wiem-nie MA związku makijażu z polityką O, nie rozpędzaj się. W takiej np. Korei za niewłaściwą fryzurę można iść do więzienia, za makijaż pewnie też. A ponieważ tuba medialna Jedynej Słusznej Władzy przekazuje nam Jedyną Słuszną Prawdę - to także makijaż staje się sprawą polityczną, bo niby czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:21 Niestety grubo się mylisz. Gdyby obecna władza siłą nie zagarnęła telewizji publicznej i nie zrobiła z niej swojej propagandowej tuby, ten " makijaż " nigdy by nie powstał. Nie zauważyłas, że od czasu dobrej zmiany nagle karierę w TVP zaczęły robić osoby, których dawniej nie chciała zatrudnić żadna porządna stacja czy gazeta ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:17 Dla tych co nie widziały: dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/zmywamy-karnawalowy-makijaz,220793.html Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Teraz w TVN 02.01.17, 11:41 nutka07 napisała: > Po czasie te porady. No jak - karnawał dopiero rozpoczęty, moc imprez przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Teraz w TVN 02.01.17, 14:07 padłam nieoczekiwanie zrobił się z tego hit ale pamietam ze kiedys w dwójce tez jakas dziwna "makijazystka" mazała palcami po twarzy modelki robiąc jej chyba zielone cienie i różowe policzki i takiej kariery jej makijaż nie zrobił Ciekawe czy to ta sama pani Pewnie juz spakowała walizki i emigrowała do Hollyweed'u Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Teraz w TVN 02.01.17, 17:45 Nie zauważyłam, by makijaż udało się zmyć. Co to oznacza dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś