rosapulchra-0 25.01.17, 01:23 romansik międzykontynentalny? Sal Valentinetti: Charismatic Singer Gets Golden Buzzer from Heidi Klum - America's Got Talent 2016 Ten jego wujek też robi robotę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 08:49 Za młody na ten utwór, to się powinno śpiewać dopiero po 50-tce albo i później. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:17 Cwiczę go po alko od jakichś 10. )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:27 Występy w wąskim gronie nie liczą się. Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 21:25 thank_you napisała: > Cwiczę go po alko od jakichś 10. )))))) No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:10 No co, muszę być gotowa. )) Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Rysunek taki kiedyś widziałem... 26.01.17, 11:03 W "przyrodniczym" pisemku z lat 70. W pokoju parka robi bara-bara, doggy-style (nazwę pozycji po angielsku podaję, gdyż to angielskie było ), twarzami do okna. Przez okno widać jakąś demonstrację. Jeden z manifestantów niesie transparent z napisem: THE END IS NEAR!!! A z głowy dziewczyny w pokoju pączkuje dymek: It can't come soon enough for me Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Rysunek taki kiedyś widziałem... 26.01.17, 15:05 To też poćwiczę. DD Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Prawdziwa miłość :) 27.01.17, 10:02 Według jednej z definicji - wspólne patrzenie w tym samym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:17 Ten gość ma wszystkie cechy, których nie cierpię u facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 12:27 Dopisuję się. U mnie nie przeszedłby przez pierwsze sito. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 12:58 Straszny. Wolę Heidi Klum Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:22 No bez jaj... Na widok takich załzawionych oczek (tym bardziej, że na pokaz) u faceta wszystko mi, no... niech będzie, że wysycha, bo nie opada przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
alic77 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:36 Romans to raczej nie, ale gościu ma charyzmę. Powinno się to pokazywać zakompleksionym grubaskom, zwłaszcza sekundy 47-50 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:13 Rosa, poczekam, jak podrzucisz niebieskookiego blondyna Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 21:58 Mówisz - masz: Christopher Maloney's audition - Bette Midler's The Rose - The X Factor UK 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:40 ten urodą nie powala, aleeee...-tutaj uroda nie jest potrzebna no ten to już zyskał "moje serce" Jeden i drugi zaśpiewał moje ukochane piosenki, ale ten to jest mega.O wiele przyjemniej sie patrzy na niego, niż tamtego cwaniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:15 Eeee-pasztet Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:32 Aaaaa, o jezu, nie. Tylko nie romansik z nadwagą. Śpiewów to ja se mogę z mp3 posłuchać, w łóżku chcę sobie popatrzeć i poślinić się na widok umięśnionych ramion i sześcioapaka. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 17:00 O matko, nie...... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:07 Bez przesady, grubi ludzie potrafią być naprawdę mili i fajni: Panda Ross - THE X FACTOR USA 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:13 rosapulchra-0 napisała: > Bez przesady, grubi ludzie potrafią być naprawdę mili i fajni: > Ale ja nie komentuję charakteru tego pana, tylko wygląd i talent Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 08:43 Oczywiscie, mili, fajni, wspaniali przyjaciele, moga miec mnostwo zalet. Poza jedna. Dla mnie nie sa artakcyjni seksualnie. A to w romansie podstawa, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 17:52 Kiepska podróba mafiosa z lat 30-tych. Nie cierpię takich typów. Gustuje w wikingach. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 21:36 Jaki okropny, z wyglądu z głosu hm przeciętny... Bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:33 o to to własnie Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:14 Wierna jak Penelopa jestem, więc romansu nie będzie, ale koleś jest przeuroczy - z przyjemnością obejrzałam. Średnio atrakcyjny, ale na miarę swoich warunków fizycznych zadbany. Na pewno z dystansem do siebie, to oko puszczone w kierunku innego makaroniarza - Joeygo Tribiani z "Przyjaciół" - "hey, how are you doin", pojechanie banałem banałów, wyświechtanym we wszystkich barach karaoke "My way" i udźwignięcie bez kiczu - fajne to. Przygotowania muzycznego nie ma, chwilami zafałszował, ale warunki - super! Ja wiem, że taki pulpet to nie poziom ematek, ale młode Amerykanki ustawią się w kolejkę jak nic. I na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 08:53 Podpisuję się, mnie też się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:18 Nie, w życiu, choćby nie wiem jak bardzo był szybki Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:32 aseksualny na maxa ani romansik, ani choćby najkrótsze spotkanie.Bleee zaśpiewał mega, ale cwaniakuje za bardzo. Nie lubię takich kolesi.Myślą,że sa taaaacy zayebisci. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:38 Kompletnie nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:41 Wiecie co, tak czytam, że koleś aseksualny, że preferujecie wikingów, blondynów, umięśnione ciacha, niepotrzebne skreślić... I zdaję sobie sprawę, że jeżeli chodzi o czysto urodę męską, atrakcyjność-warunki fizyczne, to ja chyba mam nisko zawieszoną poprzeczkę. Ok, wiadomo, że bez ekstremów, ale serio - nie mam swojego typu i uroda ma dla mnie znaczenie drugorzędne. Oczywiście mój mąż jest absolutnie najprzystojniejszy na świecie (moim skromnym zdaniem, natomiast w rzeczywistości, pewnie odwrotnie niż mężom ematek, bliżej mu do przeciętniaka niż modela. Nie wiem, ocenić obiektywnie nie potrafię). Ale najprzystojniejszy facet w kilka chwil może wydać mi się absolutnie obrzydliwy, a zupełnie przeciętniutki, czy nawet brzydal może w moich oczach wydać się bożyszczem i amantem absolutnym, jeśli jest ciekawy, inteligentny, ma dużo mądrego do powiedzenia, opiekuńczy, troskliwy, ciepły, super traktuje kobiety, ma fajne podejście do dzieci. Niskie standardy mam? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:00 Nie. Po prostu najwyrazniej nie jestes wzrokowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:48 Barefoot - no właśnie, akurat wygląd to w moich oczach najmniejszy problem tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:57 Nie masz niskich standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 08:13 Wiem o czym mówisz bo też tak czasem mam, że facet niezbyt urodziwy staje się nagle superświetny za sprawą swojego zachowania czy charakteru. I nie uważam, że to nisko zawieszona poprzeczka tylko coś innego. Ale... Są cechy i fizyczne i psychiczne, które faceta skreślają całkowicie i niezależnie od tego jak bardzo by nadrabiał czymś innym to i tak dla mnie będzie nieatrakcyjny. Koleś z pierwszego linku taki właśnie jest. Śpiewa może i świetnie ale dla mnie jest odpychający i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:58 Nie znoszę takich fafa-rafa dżolero. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:59 lol, to jak lubisz panów w tej estetyce, to może Korbas z Klanu. też śpiewa, i jeszcze go zrozumiesz )) Klan - Korbas - piosenka Korbasa Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:39 kosheen4 napisała: > lol, to jak lubisz panów w tej estetyce, to może Korbas z Klanu. też śpiewa, i > jeszcze go zrozumiesz )) > > Polecam czytanie ze zrozumieniem: nie preferuję żadnej określonej estetyki u mężczyzn, ani Guido stylistyki Sala z zalinkowanego w temacie filmiku, ani przaśno-słowiańskiej tego Korbasa (kto to?). Po prostu mi to lotto. Dziękuję za dobre chęci w podsyłaniu polskiej, "zrozumiałej" wersji mało atrakcyjnych twoich zdaniem śpiewających facetów. Nie musisz wszystkich mierzyć swoją miarą - ja akurat nie miałam problemu ze zrozumieniem każdego pojedynczego słowa bohatera wątku, mimo silnego akcentu z Bronxu. Czas który mogłam poświęcić na wzdychanie do ślicznych amerykańskich aktorów, poświęciłam w młodości na naukę języka angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 22:51 barefoot_duck napisała: > Polecam czytanie ze zrozumieniem a ja polecam sprawdzanie do kogo post jest adresowany. a zdania jako takiego w żaden sposób nikomu nie odmawiam, tylko czasem mnie ono śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 00:06 Nie gadaj z.. trollem. Sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 08:46 Chodzi o to, że pan jest bucowatym cwaniaczkiem i łzawym komediantem. Że jego emocje są na pokaz, że po zawarciu bliższej relacji staje się najpewniej gburowatym chamem. Nie żebym szybko oceniała ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 00:06 Tragedia... wspolczuje gustu rosa! Dzielisz z shellerka upodobanie do grubych brunetow? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 01:04 oj przestan. Ty tak zawsze wszystko na serio bergamotka ? NIe moze rosa zalozyc wesolego watku? Najwieksza tragedia swiata to nadwaga? Psszzzeeestan... Fajny jest facet i tyle. Rosa, a wole tych dwoch od Quando Quando Quaaaaaaaaaaaaaaaaaaaando..... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 05:19 Cały dzień wczoraj to nuciłam Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 10:07 Dla mnie odrazajacy fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś