Dodaj do ulubionych

Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki

• 1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 08:49
      Za młody na ten utwór, to się powinno śpiewać dopiero po 50-tce albo i później.
      • thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:17
        Cwiczę go po alko od jakichś 10. wink))))))
        • 1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:27
          Występy w wąskim gronie nie liczą się.
        • rorzrzutny Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 21:25
          thank_you napisała:

> Cwiczę go po alko od jakichś 10. wink))))))

No comment. indifferent
          • thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:10
            No co, muszę być gotowa. wink))
            • rorzrzutny Rysunek taki kiedyś widziałem... 26.01.17, 11:03
              W "przyrodniczym" pisemku z lat 70.
              W pokoju parka robi bara-bara, doggy-style (nazwę pozycji po angielsku podaję, gdyż to angielskie było tongue_out), twarzami do okna. Przez okno widać jakąś demonstrację.

Jeden z manifestantów niesie transparent z napisem: THE END IS NEAR!!!

A z głowy dziewczyny w pokoju pączkuje dymek: It can't come soon enough for me
              • thank_you Re: Rysunek taki kiedyś widziałem... 26.01.17, 15:05
                To też poćwiczę. big_grinDD
                • rorzrzutny Prawdziwa miłość :) 27.01.17, 10:02
                  Według jednej z definicji - wspólne patrzenie w tym samym kierunku. big_grin
                  • thank_you Re: Prawdziwa miłość :) 27.01.17, 10:04
                    Ależ z nas romantycy. big_grin
    • thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:17
      Ten gość ma wszystkie cechy, których nie cierpię u facetów.
      • cichadziewuszka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 12:27
        Dopisuję się. U mnie nie przeszedłby przez pierwsze sito.
        • antyideal Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 12:58
          Straszny. Wolę Heidi Klum wink
    • eve-lynn Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:22
      No bez jaj... Na widok takich załzawionych oczek (tym bardziej, że na pokaz) u faceta wszystko mi, no... niech będzie, że wysycha, bo nie opada przecież...
    • alic77 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 09:36
      Romans to raczej nie, ale gościu ma charyzmę. Powinno się to pokazywać zakompleksionym grubaskom, zwłaszcza sekundy 47-50 smile
    • bei Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:13
      Rosasmile, poczekam, jak podrzucisz niebieskookiego blondynasmile
        • fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:40
          ten urodą nie powala, aleeee...-tutaj uroda nie jest potrzebna wink no ten to już zyskał "moje serce" wink
          Jeden i drugi zaśpiewał moje ukochane piosenki, ale ten to jest mega.O wiele przyjemniej sie patrzy na niego, niż tamtego cwaniaka.
    • fornitta69 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:15
      Eeee-pasztet tongue_out
    • cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 16:32
      Aaaaa, o jezu, nie.
      Tylko nie romansik z nadwagą.
      Śpiewów to ja se mogę z mp3 posłuchać, w łóżku chcę sobie popatrzeć i poślinić się na widok umięśnionych ramion i sześcioapaka.
      • karme-lowa Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 17:00
        O matko, nie......
      • rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:07
        Bez przesady, grubi ludzie potrafią być naprawdę mili i fajni:

• karme-lowa Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:13
          rosapulchra-0 napisała:

> Bez przesady, grubi ludzie potrafią być naprawdę mili i fajni:
          >
          Ale ja nie komentuję charakteru tego pana, tylko wygląd i talentwink
        • cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 08:43
          Oczywiscie, mili, fajni, wspaniali przyjaciele, moga miec mnostwo zalet.
          Poza jedna.
          Dla mnie nie sa artakcyjni seksualnie. A to w romansie podstawa, czyz nie?
    • cosmetic.wipes Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 17:52
      Kiepska podróba mafiosa z lat 30-tych. Nie cierpię takich typów. Gustuje w wikingach.
      • 3-mamuska Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 21:36
        Jaki okropny, z wyglądu z głosu hm przeciętny...
        Bleee.
      • fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:33
        o to to własnie
    • barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:14
      Wierna jak Penelopa jestem, więc romansu nie będzie, ale koleś jest przeuroczy - z przyjemnością obejrzałam. Średnio atrakcyjny, ale na miarę swoich warunków fizycznych zadbany. Na pewno z dystansem do siebie, to oko puszczone w kierunku innego makaroniarza - Joeygo Tribiani z "Przyjaciół" - "hey, how are you doin", pojechanie banałem banałów, wyświechtanym we wszystkich barach karaoke "My way" i udźwignięcie bez kiczu - fajne to. Przygotowania muzycznego nie ma, chwilami zafałszował, ale warunki - super!
      Ja wiem, że taki pulpet to nie poziom ematek, ale młode Amerykanki ustawią się w kolejkę jak nic. I na zdrowie!
      • joanekjoanek Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 08:53
        Podpisuję się, mnie też się bardzo podoba.
    • maslova Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 25.01.17, 22:18
      Nie, w życiu, choćby nie wiem jak bardzo był szybki tongue_out
    • fifiriffi Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:32
      aseksualny na maxa
      ani romansik, ani choćby najkrótsze spotkanie.Bleee
      zaśpiewał mega, ale cwaniakuje za bardzo.
      Nie lubię takich kolesi.Myślą,że sa taaaacy zayebisci.
    • liisa.valo Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 09:38
      Kompletnie nie mój typ.
    • barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:41
      Wiecie co, tak czytam, że koleś aseksualny, że preferujecie wikingów, blondynów, umięśnione ciacha, niepotrzebne skreślić... I zdaję sobie sprawę, że jeżeli chodzi o czysto urodę męską, atrakcyjność-warunki fizyczne, to ja chyba mam nisko zawieszoną poprzeczkę. Ok, wiadomo, że bez ekstremów, ale serio - nie mam swojego typu i uroda ma dla mnie znaczenie drugorzędne. Oczywiście mój mąż jest absolutnie najprzystojniejszy na świecie (moim skromnym zdaniem, natomiast w rzeczywistości, pewnie odwrotnie niż mężom ematek, bliżej mu do przeciętniaka niż modela. Nie wiem, ocenić obiektywnie nie potrafię). Ale najprzystojniejszy facet w kilka chwil może wydać mi się absolutnie obrzydliwy, a zupełnie przeciętniutki, czy nawet brzydal może w moich oczach wydać się bożyszczem i amantem absolutnym, jeśli jest ciekawy, inteligentny, ma dużo mądrego do powiedzenia, opiekuńczy, troskliwy, ciepły, super traktuje kobiety, ma fajne podejście do dzieci.
      Niskie standardy mam?
      • cauliflowerpl Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:00
        Nie. Po prostu najwyrazniej nie jestes wzrokowcem.
      • thank_you Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:48
        Barefoot - no właśnie, akurat wygląd to w moich oczach najmniejszy problem tego pana. smile
      • rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:57
        Nie masz niskich standardów.
      • maggi9 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 08:13
        Wiem o czym mówisz bo też tak czasem mam, że facet niezbyt urodziwy staje się nagle superświetny za sprawą swojego zachowania czy charakteru. I nie uważam, że to nisko zawieszona poprzeczka tylko coś innego.
        Ale...
        Są cechy i fizyczne i psychiczne, które faceta skreślają całkowicie i niezależnie od tego jak bardzo by nadrabiał czymś innym to i tak dla mnie będzie nieatrakcyjny. Koleś z pierwszego linku taki właśnie jest. Śpiewa może i świetnie ale dla mnie jest odpychający i tyle.
    • baba_za_kolkiem Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:58
      Nie znoszę takich fafa-rafa dżolero.
    • kosheen4 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 20:59
      lol, to jak lubisz panów w tej estetyce, to może Korbas z Klanu. też śpiewa, i jeszcze go zrozumiesz smile))

• barefoot_duck Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 21:39
        kosheen4 napisała:

> lol, to jak lubisz panów w tej estetyce, to może Korbas z Klanu. też śpiewa, i
        > jeszcze go zrozumiesz smile))
        >
        >

Polecam czytanie ze zrozumieniem: nie preferuję żadnej określonej estetyki u mężczyzn, ani Guido stylistyki Sala z zalinkowanego w temacie filmiku, ani przaśno-słowiańskiej tego Korbasa (kto to?). Po prostu mi to lotto.
        Dziękuję za dobre chęci w podsyłaniu polskiej, "zrozumiałej" wersji mało atrakcyjnych twoich zdaniem śpiewających facetów. Nie musisz wszystkich mierzyć swoją miarą - ja akurat nie miałam problemu ze zrozumieniem każdego pojedynczego słowa bohatera wątku, mimo silnego akcentu z Bronxu. Czas który mogłam poświęcić na wzdychanie do ślicznych amerykańskich aktorów, poświęciłam w młodości na naukę języka angielskiego.
        • kosheen4 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 26.01.17, 22:51
          barefoot_duck napisała:

> Polecam czytanie ze zrozumieniem

a ja polecam sprawdzanie do kogo post jest adresowany. a zdania jako takiego w żaden sposób nikomu nie odmawiam, tylko czasem mnie ono śmieszy.
        • rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 00:06
          Nie gadaj z.. trollem. Sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
        • 1matka-polka Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 08:46
          Chodzi o to, że pan jest bucowatym cwaniaczkiem i łzawym komediantem. Że jego emocje są na pokaz, że po zawarciu bliższej relacji staje się najpewniej gburowatym chamem. Nie żebym szybko oceniała ludzi wink
    • bergamotka77 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 00:06
      Tragedia... wspolczuje gustu rosa! Dzielisz z shellerka upodobanie do grubych brunetow? tongue_out
      • princesswhitewolf Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 01:04
        oj przestan. Ty tak zawsze wszystko na serio bergamotka ? NIe moze rosa zalozyc wesolego watku? Najwieksza tragedia swiata to nadwaga? Psszzzeeestan...

Fajny jest facet i tyle.

Rosa, a wole tych dwoch od Quando Quando Quaaaaaaaaaaaaaaaaaaaando.....
        • rosapulchra-0 Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 05:19
          Cały dzień wczoraj to nuciłam smile
    • ichi51e Re: Za młody na małżenstwo, ale może jakiś szybki 27.01.17, 10:07
      Dla mnie odrazajacy fizycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka